אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
איך הדיסקים DVD של LG? קניתי חבילה של 25 ב60 ש"ח ממש זול השאלה אם הם איכותיים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון איתם כי אני עושה הרבה עריכה ומצאתי דיסקים שלהם של 900 מגה וככה הרבה סרטים נכנסים בדיסק אחד.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע של 2+1 פשוט, וזה נראה לי די משתלם אם קונים 2 חבילות של 25 דיסקים (50 ש"ח כל אחת) ואז מקבלים עוד אחת חינם. יוצא 75 דיסקים ב-100 ש"ח. מבצע טוב... (אני מדבר על מדיות DVD-R) איך הדיסקים שלהם? כולם פה ממליצים על ורבטים אבל הם קצת יקרים בשבילי... (יש עוד המלצות?) תודה לעוזרים מראש נ"ב עד עכשיו עבדתי עם דיסקים של TEAC ו-LG, והם לא היו רעים בכלל.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי כמה דיסקים של החברה verbatim צבעוניים ורציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את הסוג הזה ואם הם טובים
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
בעקבות צורך דחוף בדיסקי צריבה (50 דיסקים ואף 100 דיסקים) הלכתי לחנויות המחשבים הקרובות לביתי . ראיתי רק חרא בדמוי SILVERLINE (גליל של 100 מדיות 700MB - 160 ש"ח) , SHAREWOOD ( הא ? מה לעזאזל עכשיו שרווד ?) , TDK (יקר מדי בשבילי , 4 שקל לדיסק) ובעיקרון זהו , ויש עוד כמה דיסקים אבל אני אפילו לא אציין אותם . אז עכשיו , הפעלתי קצת קשרים ואני יכול להשיג דיסקים של פיליפס , 700MB 48X . כל דיסק 2 שקל (וגם הדיסקים באים בקופסאות ולא בגלל , זה עוד יתרון) . כמה שאלות : 1. איך הדיסקים של פיליפס בכלל ? 2. איך הפיליפס בהשוואה ל-SILVERLINE וכל החרא הדומה ? 3. האם המחיר טוב והאם שווה בכלל לקנות ? 4. האם יש סדרה מסויימת שאני צריך לשים לב אליה ? תודה .
-
- 52 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כותרת .. ^^6
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
WDBAAY5000ENC-ERSN של Western Digital *ישומש לצרכי משרד (דפדפן,OFFICE, וסרטי FullHD). יתאים?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך ההארדיסק הזה samsung HD103UJ הבנתי שהוא בנוי על טכנלוגיה חדשה אם אפשר לקרוא לזה ככה. הינה קישור לדף מהאתר של סאמסונג: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=249&ppmi=1155# איך הוא בהשוואה למתחרים seagate ו-WD? תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך ההרד דיסק הזה? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ורציתי לדעת אם ההרדיסק הזה טוב, הוא עולה 410 ש"ח בנעה, והמחשב שלי פועל כמעט כל הזמן. ומה אומר ה AAKS? לינק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 תודה, גיל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2829 אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש והלוח אם תומך סאטה 2 אבל אני מנסה שלחסוך כמה שיותר כסף אז רציתי לדעת אם זה שנתתי של סמסונג הוא טוב או שכדאי לי לקנות כבר את הwestern digital 160gb sata 2 שבksp
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK (זה: www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 ) של 16GB רציתי להפוך אותו למשהו בסגנון "מחשב נייד" זתומרת שלכל מחשב שאני אחבר אותו (חוץ מלמחשב שלי) אני אוכל לראות כאילו זה הדסקטופ שלי עם המועדפים שלי והמסנגר שלי והאימייל שלי והחשבונות באתרים שאני גולש בהם (כמו פה למשל) בנוסף לאפשרות לעלות ולהעביר קבצים כמו כל DOK רגיל והכי חשוב שהDOK יהיה מוגן בסיסמה שאם הוא יעבד שלא יהיה ניתן להשתמש בו האם יש דבר כזה וניתן לעשות את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-