עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DaTHE,

שלום רב, בעקבות המבצעים של הבלק פריידי. מחפש DOK שבאמת מהיר ולא שהיצרן שלו מצהיר במהירות שהוא לא מגיע עליו אפילו במקסימום. הDOK צריך להריץ מערכות הפעלה כך שהעניין קריטי. בנוסף מחפש הרד דיסק שישמש לגיבוי באיזור 1TB-2TB. האם יש איזה שהוא פרמטר שאני צריך לשים לב אליו? אשמח לכל המלצות.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by asvg,

שלום יש לי בעיה באחד הדיסקים הקשיחים במחשב [יש לי 3 ] הבעיה היא כך : אחד הדיסקים פשוט נעלם כלומר שפותחים את המחשב שלי הוא לא נמצא וגם לא באשף ניהול הדיסקים של ווינדוס עד לפני יום אחרי רסטרט למחשב היינו רואים אותו , והיום הגיע למצב שבכלל המחשב אף פעם לא מזהה אותו ובנוסף כשהוא מחובר ללוח אם המחשב לא עולה עד שניתקתי אותו מלוח האם אז המחשב עלה , ניסיתי להחליף כבל SATA נתונים חדש , שיניתי את חיבורי ה-SATA לדיסק ביציאות אחרות בלוח האם , החלפתי כבל חשמל שנכנס לדיסק בכבל אחר מהספק ולא עזר כלום . כעבור יום חיברתי שוב את הדיסק הבעייתי למחשב ,הוא זוהה בביוס , המחשב עלה , שפותחים את המחשב שלי רואים אותו אבל שניסיתי להעתיק אליו קבצים הוא נתן הודעת שגיאה צילמתי אותה אבל חבל שאי אפשר לה…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. קיבלתי מחו"ל SSD 840 PRO התוצאות לא הכי טובות הבעיה העברת קבצים לדיסק SSD 100 MB http://tinypic.com/view.php?pic=2daxehe&s=6 http://i48.tinypic.com/2daxehe.jpg

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Arbel2,

היי רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0. התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל.. עזרה? מה עשיתי לא נכון? דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מענין לקנות כונן SSD משהו בסביבות ה 120GB~ או אפילו 240GB ~ מתלבט כרגע בין 3 חברות: Intel - עם הדגם 330 או 520 Crucial - עם הדגם M4 SSD2 Samsung - עם הדגם 830 השאלה מה הכי כדאי לבחור - (מבחינת אמינות ביצועים) ? המחיר לא חשוב.

• 54 תגובות
    • 11.3k צפיות
  6. אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות). אז עכשיו קראתי מפה: http://hwzone.co.il/wiki/SSD "יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית." ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)? ובנוסף לכל זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/20…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מצד אחד חלק מהביקורות כאן מרתיעות אותי: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=22-149-382&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo אומרים כאן שהכונן הוא בעצם דגם מסויים של HITACHI. מצד שני המחיר ב-TMS הוא 350. אחריות לשנתיים. מישהו יכול לחוות דיעה? אולי יש משהו אחר בנפח האיחסון הזה של 1TB? תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dvirs12,

בס"ד במסגרת המכירות המטורפות בארה"ב החלטתי לנצל את זה שקרובי משפחה שלי שם ולהתחדש בכונן SSD חדש למחשב הנייד. ראיתי שהCRUCIAL M4 מאוד מומלץ פה ובעוד מקומות אז החלטתי להזמין את גרסת ה64GB ב65$ מאמאזון (אני מתכנן לשים עליו רק את המערכת הפעלה) אתמול. היום היה דיל מטורף על SSD של Transcend 128GB שיוצא בעצם איזה דולר פחות מהCRUCIAL 64!! הדיל היה לקנייה מיידית והזמנתי, אני עכשיו רק מתלבט על איזה מהם ללכת (כנראה שעדיין יש לי את האופציה לבטל את אחת מההזמנות או פשוט אמכור את השני בארץ..). מה שחשוב לי יותר זה העמידות לאורך זמן והביצועים קצת פחות (אני לא חושב שבאמת ארגיש בהבדלי ביצועים..). הCrucial http://www.amazon.com/gp/product/B004W2JKWG/ref=oh_details_o00_s00_i00 הTranscend http…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by kashiko,

שלום לכולם, מסיבה לא ברורה, הופיעה הודעה בטלפון של אשתי (גלקסי S3) אשר מודיעה כי לא ניתן לזהות את הכרטיס (או משהו בדומה). ההודעה הבאה שהופיעה שאלה אם למחוק את המידע - אשתי לחצה "אישור". ההמשך ברור לכל. מה שמוזר כאן זה שהטלפון לא זיהה את הכרטיס (מיקרו SD). ניסתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה אשר מומלצת כאן באתר - אך שוב, קורא הכרטיסים שלי לא מזהה את הכרטיס (בדקתי, הקורא תקין שכן הוא זיהה כרטיס מיקרו SD אחר שברשותי). מה ניתן לעשות עכשיו, אם בכלל ? תודה, עמית.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by SoulMaster,

שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by chmmr,

היי, אני צריך המצלצה ל SSD בנפח של 120GB, מחיר סביב ה 100$-150$ מאתר אמריקאי. תודה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by elia_lan,

אני מעוניין לקנות כונן חיצוני וראיתי עכשיו מבצע ב ksp שאפשר להשיג בו 2 כוננים חיצוניים של Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB במחיר של כ- 540 שקל ביחד!!! רציתי לדעת אם הכונן הזה מומלץ?? והאם מישהו מכיר כונן אחר שיש עליו מבצע ושווה יותר לקנות אותו? תודה אליה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני לפני התקנת מע"ה, ואני רוצה לדעת אם לעשות raid בין הכוננים (בשביל srt ), ואם כן איזה גודל של מחיצה בינהם ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by naorz20,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by matan13,

אני רוצה לקנות H.D של 2TB עבור אחסון מידע וקבצים. מצאתי שיש גירסאות שונות של WD : ירוק, אדם, שחור. בדקתי ברשת ולא מצאתי עליהם הבדלים יותר מידי משמעותיים ממה שאני מבין... אז באתי להתייעץ איתכם כאן. 1. האם יש הבדל משמעותי בין הגירסאות של WD \ סיגייט\היטאצ'י ? 2. על איזה פרטים לשים לב יותר בקניית H.D ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  19. שלום, איך ניתן למחוק את כל המידע מהדיסק קשיח? שיהיה נקי לגמרי ממידע שנשמר עליו. תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by huber,

שלום חברים. החלטתי לשדרג את המחשב ולהתחדש ב SSD. כרגע האופציות על הפרק הן הסמסונג 830, ה OCZ VERTEX 4 או ה CRUCIAL M4. על הכונן אתקין מערכת הפעלה, תוכנות ומשחקים. בחור שאני וסך עליו המליץ מהשלושה דווקא על הסמסונג 830. מה מהם הכי מומלץ ולמה? אמינות היא מבחינתי שיקול ראשון במעלה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אני מנסה אך ללא הצלחה לאתחל דיסק און קי 16 ג'יגה, מתקבלת ההודעה הבאה: אין ל-WINDOWS אפשרות לאתחל F בדוק אם הדיסק והכונן מחוברים כראוי, ודא שהדיסק אינו מוגדר לקריאה בלבד ולאחר מכן נסה שוב....

• 7 תגובות
    • 12.5k צפיות
  23. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום ברשותי הארדיסק חדש 2 TB של SEAGATE למרות זאת העברת הנתונים בו איטית מאוד (לא כמו ההארדיסק הקודם שלי של SAMSUNG) אפילו העברה המתבצעת באותו ההארדיסק! וגם העברה והעתקה מהארדיסק חיצוני אל הכונן מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד יותר מהר? בהארדיסק הקודם שלי המהירות הייתה 30-50 ואפילו פעם אחת 80 MB לשנייה. עכשיו לוקח קובץ של 89 GB להעביר הוא כותב לי 3 שעות ומעביר בקצב מגוחך של כ 13 מגהבייט לשנייה כמובן שזה מטבתט גם בהתקנת משחקים. ההתקנה פשוט לוקחת שעות המשחק יורד לי יותר מהר מאשר הוא מתקין אותו.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח פנימי למטרות גיבוי. הכוונה להתקין את הכונן במחשב מרוחק לצורך גיבוי נתונים בלבד. נפח הכונן - עד 1TB (יש משהו כמו 400GB לגיבוי). משקל העדכונים היומי: עד 30-40MB (כ-100 קבצים). * עד הכונן להיות עמיד עד כמה שניתן. * אני מניח שאין צורך שיהיה מהיר במיוחד... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים