עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nondos,

שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lior_boss1,

כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yair_gobani,

יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים, מחפש שדרוג למחשב מבחינת איחסון והתאמת לוח אם מתקדם לכמה שיותר HDD ו SSD nvme אני מקודד וידיאו וצריך הרבה איחסון שיהיה מהיר ונגיש והעברת קבצים גדולים (20-40 גיגה) בין הדיסקים. נכון להיום יש לי לוח אם gigabyte ab350 gaming 3 https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-1x#kf בפנים 5 HDD ו 1 samsung evo 250 m2 2 HDD מבוחרים דרך מפצל כי כבר ניגמר יציאות SATA . מעוניין ברכיבים הבאים: לוח אם מתקדם עדיפות ל X470 שמכיל לפחות 6 יציאות SATA ואם יש 8 יציאות יותר טוב. SSD NVME 500 גיגה שיחזיק מערכת הפעלה וגם אליו יתבצעו פעולות הקידוד למיניהם, שתהיה לו כמה שיותר אורך חיים כתי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by adis,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בדיסק 3.5" פנימי, כדיסק חיצוני. יש לי מתאם מ SATA ל power eSATA, שמאפשר חיבור של דיסקים 2.5". http://www.ebay.com/itm/170908163390 האם אפשר לחבר את המתאם הזה לדיסק 3.5” ביחד עם חיבור לספק כוח, למשל כזה ? http://www.dash.co.il/index.php?route=product/product&product_id=2951 או שזה בעייתי שהדיסק יקבל חשמל משני הכבלים ביחד ? או לחילופין, האם אפשר להשתמש רק בחיבור לחשמל מתוך המערכת שבלינק הבא, ביחד עם המתאם שלי ? http://www.link-master.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1395 אני מעדיפה להשתמש במתאם ל eSATA ולא במתאם ל USB2.0 כי הוא מהיר יותר ולא מוגבל ל 2TB. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by b11y,

שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by maxrub,

שלום, ברצוני לרכוש NAS לשימוש ביתי. אני מחפש מכשיר שהוא רק מארז בלי HDD מובנה. כיום יש לי מארז חיצוני ב- USB עם HDD של 250 GB ואני רוצה לקנות NAS בגלל היכולת לשתף את הכונן לכל הרשת בלי תלות במחשב מסוים. במספר מארזים כאלו שנתקלתי הוזכר הקטע של RAID ומכאן באה השאלה הראשונה, האם קיימים מארזים לכונן אחד בלבד או כאלו שיש אופציה לעוד HDD אבל לא חובה להשתמש בהם. פשוט כרגע אני לא מעוניין בנוסף לקנות עוד HDD. שאלה שנייה באה בנושא האבטחה של החומר שלי, אני כיום משתמש בשתי חומות אש - חומרה ותוכנה - חומת אש בנתב שלי ותוכנה במחשבים. כיצד בא נושא האבטחה ב- NAS האם החומה בנתב שלי מספקת או שה- NAS גם בא עם חומת אש כלשהי? ולנושא האחרון, אשמח לקבל המלצות למה כדאי לקנות כי אני לא כל כך בקיא …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aaalon,

אני מתעניין בצורב של Aopen במהירות כתיבה 32 כתיבה מחדש 12 קריאה 48 וטכנולוגיות Just link , Justspeed מה אתם חושבים על הצורב והחברה במחיר 800 כולל משלוח???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by LiorZi,

אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ccc,

רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by FriXus,

במחשבי הישן היותר (P233) ישנם שני HD בגודל של 3 גיגה כל אחד האם אני יכול לעשות RAID0 בצורה כלשהיא להרדיסקים? אין לי בקר RAID (לוח ישן מאוד של 66MHZ) ישנם תוכנות SOFTWARE RAID? יש לי את PM7 יעזור איכשהוא? אם אני אצליח לעשות RAID0 הביצועים יהיו יותר טובים? בקצת אפילו? (בהתחשב למהירות המעבד/ שזה SOFTWARE RAID) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Zadu,

איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by omerha,

היי, אני שוקל לשדרג את הדיסק של ה ps4 שלי, לא יודע אם זה משתלם או לא. ישבתי על הדגם המצורף בלינק, האם שווה לשדרג? האם יש נושאי תאימות ב ps4? https://amzn.to/2DLNPli

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shay699,

שלום לכולם. החלטנו בעסק לעשות גיבוי למחשבים גם על הרדיסק חיצוני ואולי גם בענן,קבצים הם לא בעיה לגבות השאלה אך מגבים תוכנות מיוחדות של העסק? המטרה לשחזר אם יקרה משהו . תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by שי וינטה,

היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי כרגע רק HDD והוא מחולק ל-2 מחיצות כאשר רוב המידע על המחיצה בה לא מותקן הWIN הזמנתי SSD, ואני רוצה להתקין מחדש שם את הWIN ואח"כ לחבר בנוסף את הHDD ולאחסן עליו קבצים. השאלה שלי בעצם היא איך עושים את זה בלי לאבד את המידע? חיפשתי באינטרנט ואנשים אומרים לגבות את הקבצים, לפרמט את הHDD ואז להחזיר אבל אני רוצה להימנע מכל זה. אין לי בעיה לפרמט את המחיצה שבה מותקן הWIN כרגע. השאלה היא האם אפשר לעבוד ככה: 1. לנתק HDD ולהתקין WIN על SSD כרגיל 2. לחבר את הHDD ולפרמט את המחיצה עם הWIN הישן - איך עושים את זה ד"א? האם מספיק להגדיר שהBOOT יהיה מהSSD ואז אפשר לפרמט פשוט את המחיצה דרך הWIN או שצריך לעשות משהו אחר? 3. במידה ואני רוצה לאחר הפרמוט של המחיצה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mosheza,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by xtract1,

נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by harelnev,

שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nigger84,

היי, האפשרויות כרגע באמזון: [h=5]Seagate Backup Plus Slim 2TB Portable External Hard Drive with Mobile Device Backup USB 3.0 (Blue) STDR2000102 - ב- 90$[/h][h=5]WD Elements 2TB USB 3.0 Portable Hard Drive - ב- 88$[/h][h=5]Transcend 2TB StoreJet 2.5-Inch Portable Hard Disk Drive - המומלץ של הפורום - היה אתמול ב- 93$ אם אני זוכר נכון. היום קפץ ל 110$[/h] הא לדעתכם כדאי לקחת אחד מהשניים הראשונים? או לחכות שאולי מחר ה transcent יירד? ה- wd elements לא מוצפן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.