עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. היי קניתי אתמול 2 דיסקים של SEAGATE 32 מגה באפר וניסיתי לעשות איתם רייד... על הויסטה שלי הצלחתי כי בהתקנה זה אומר לי להכניס סידי רום שיש שם את הדריבר ל RAID.... אבל על XP ( אני מעדיף XP ) זה רוצה שאני הכניס דיסקט... ואין לי כונן דיסקטים במחשב החדש.. זה ממש פרימיטיבי... יש איזה דרך בכל זאת לעשות RAID אצלי על XP? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by benfree,

הבנתי שלא ניתן לעשות את זה. האם זה נכון? האם יש תוכנות שיודעות לעשות את זה? אשמח לשמוע פרטים בנושא

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  5. ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dudik5,

המחשב נותן לי לפרמט רק ל fat32

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. איך אפשר לפתוח כונן מ HD חיצוני שלא מוכן להפתח? ה HARD DISK שלי קרס, וחיברתי אותו למחשב דרך מכשיר חיצוני (הוספתי תמונה) ואני לא מצליח לפתוח את הכונן שיש בפנים, ניסיתי לפתוח דרך MiniTool Partition Wizard הוא מזהה אותו (כונן G) אבל לא מצליח לגשת לקבצים בפנים. באילו עוד דרכים אוכל להתשמש כדי לפתוח? הוא כל הזמן מבקש ממני לפרמט את הכונן כדי לגשת אליו, אני מעדיף לא לפרמט כדי לא לאבד את החומר ואחרי זה להתעסק עם תוכנות של שחזור מידע.

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?

10. Started by club_501,

יש לי סרט בגודל 704 מגה איך אני יכול לצרוב מעל 703 מגה?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  11. יש לי בעיה אני רואה רק את הכונן הראשי ולא את השני עם כל הגיבוים בדריברים הוא קים בלי דיווח על בעיות אבל לא ב"מחשב שלי" אני בWINXP SP3 כרגע

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  12. איך אפשר לשחזר מידע מדיסק קשיח שלא פועל??, מישהו אמר לי שאם אני מעביר את הדיסק הפנימי שבתוך הקופסא לתוך קופסא של דיסק אחר בעל אותה המהירות ואותה הנפח הוא יפעל רגיל כאילו הוא בקופסא המקורית שלו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. היי יש לי דיסק קשיח שפורמט אמרו לי שאפשר לשחזר מה שהיה בו פעם (יש לי שם בעיקר מוזיקה ומסמכים) כמה זה אמור לעלות דרך חברה? (הדיסק בגודל 80 GB, אני רוצה לשחזר משהו כמו 25 GB) או איך אני יכול לעשות את זה בעצמי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. :s05:

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by 11GnR,

קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה . בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם? האם מפרידים רק בין DATA ל SYSTEM או עושים חלוקה נוספת? לכמה כוננים מחלקים? ואיזה יחס באחוזים אתם מקצים לכל חלק (כונן) והאם אתם מתקינים את כל התוכנות והמשחקים על הכונן מערכת (כי בכל מקרה אחרי פירמוט חיב להתקין הכל מחדש) או בכונן נפרד?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אפילו לא הצלחתי למצוא רק קופסא של כונן קשיח מבוסס רשת. וההארדיסק הכי זול מתחיל מ900 שקל!! מישהו מכיר מקום שמוכר במחירים שפויים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. השאלה בכותרת אשמח למענה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by noam12,

יש לי כונן מסוג EXCELSTOR ןבאתר החברה לא מוזכר דבר בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by KrustyTheKlown,

והם ניתן לבדוק לפני שצורבים על המדיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים