עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gooz,

איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי חברים. בעקבות שדרוג ל 840 EVO החלטתי שכדאי להפוך SSD לחיצוני. ה SSD בנפח קטן של 40 גיגה ואם לא זה לא יהיה בו שימוש. לא הצלחתי למצוא בחנויות איפה יש מארז ל SSD 2.5" ואיזה חיבור כדאי לתת לו. ו אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר אפילו אפשרות לחבר גם ל ESATA וגם ל USB אני אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי להקים מערך RAID לטובת שיפור הביצועים והגיבוי נתונים להימנע מאובדן מידע. הקמתי מערך RAID5 דרך הפיצ'ר המובנה בלוח אם עם ערכת שבבים H97. המערך עובד כראוי אך משום מה כאשר אני מעתיק משהו אל הכונן אני נתקל באיטיות של העתקה 40MB/s. ראו תוצאות בדיקת מהירות למערך באמצעות CrystalDiskMark. אנא עזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 2T עד 75 דולר חשוב לי שתהיה תוכנה שתסתנכן עם המחשב. חשבתי על הדגמים האלה: 60$ https://www.amazon.com/gp/product/B06W55K9N6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ https://www.amazon.com/gp/product/B079V4L9BD/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ כתוב שהוא מוגן https://www.amazon.com/dp/B06XH2ZDXW/ref=psdc_595048_rv_t2_B06W55K9N6?th=1 60$ https://www.amazon.com/dp/B00TKFEE5S/ref=psdc_595048_rv_t5_B06W55K9N6

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מה עדיף ? מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dennis14,

אני מדבר על ה - NEC AD-7170 שעולה 280 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6103 איך הוא למחירו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pc4u,

האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by מאיריקו,

היי, יש לי דיסק חיצוני של WD והוא נפל לי לרצפה. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה כונן קשיח (כונן G) אבל כשאני מנסה להכנס לכונן מופיע לי ההודעה הבאה: the request failed due to a fatal device hardware error ניסיתי לחפש בגוגל מספר פתרונות ולא מצאתי תוכנה שהצליחה לשחזר את הנתונים. שתי שאלות: האם למישהו קרה מקרה דומה או יודע להמליץ על תוכנה שבאמת הצליחה לשחזר נתונים? גם אם היא בתשלום. במידה ואף תוכנה לא תצליח לשחזר את הנתונים, האם יש דרך כלשהי להוציא את החומרה של הזכרון ולהוציא משם את המידע? כל התמונות שלי אי פעם שמורים שם :( אודה לעזרתכם או לכל פיסת מידע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

אני כבר כמה ימים עובר על הודעות בפורום, וראיתי כל מיני שמות צצים, כאשר הנפוץ ביניהם הוא ה-NEC 3500A. אני כרגע נוטה לכיוון שלו ואני רוצה לקנות היום או מחר. מה שאני רוצה לדעת האם יש טעם לשקול צורבים אחרים. המלצתם למשל על Pioneer או BenQ אבל המחיר גבוה ב-100 ש"ח ואני לא חושב שהתוספת כדאית.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אם לא, נא לעדכן. יש לי סטרימר Probox2 שמחובר לטלוויזיה ואליו מחובר כונן חיצוני עם מדיה. עבד בסדר רוב הזמן. אלא שהכונן עם מעט שטח, התמלא ולכן רכשתי כונן אחר עם נפח גדול יותר: Westren Digial 4TB. העברתי לשם את המדיה וחיברתי אותו במקום. מאז קורה מדי פעם שבזמן שזה מנגן סרט התמונה נתקעת. זה כאילו ממשיך לנגן, כי אפשר לראות את השניות זזות, אפשר להריץ קדימה\אחורה וכן ממשיכים לשמוע את האודיו, אבל רק התמונה תקועה ורק אתחול מחדש של הסטרימר עוזר. לא קורה תמיד ולא שמתי לב אם זה במקרים מסוימים, ככל שבדקתי לא נתקלתי בבעיה עם הכונן הישן. האם יכול להיות שיש בעיה בדיסק החדש או שאולי הוא פשוט לא מתאים לסטרימר? או שבכלל הבעיה…

14. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי 4 מחיצות, והייתי בטוח שלכולם בחרתי NTFS בהתקנה של הווינדוס, מסתבר שלא .. האם יש דרך לשנות את זה לNTFS בלי לפרמט את המחיצות? אשמח להסבר. בתודה, אודי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NI4NI,

שלום WINDOWS מכילה אפשרות מובנית לדחוס את המידע על כל כונן כדי להרוויח עוד מקום. כיום לא מקובל להשתמש בזה כי נפחי הכוננים ענקיים ממילא ומחירם זול (אני לא מתייחס לעליה הזמנית במחירים בגלל השטפונות). אני זקן מספיק כדי לזכור איך כשהיו דיסקים של 850MB ואפילו פחות, הייני משתמשים באופציה הזאת כדי להשיג עוד קצת מקום. עכשיו קניתי כונן SSD קטן למדי (64GB) ותהיתי אם לא כדאי לי להפעיל את הדחיסה עליו. ככה אני משיג יותר מקום והמחיר נראה העמסה קלה על המעבד שיצטרך כל פעם לפתוח את הקבצים - אבל זה לא נראה לי משימה קשה למעבד בימינו. האם זה כדאי ? האם מישהו ניסה את זה ? האם זה גורם לבעיות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אני צריך DVD טוב של חברה מוכרת ואמינה שלא יעשה בעיות, והוא יחליף את הCD. תוד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, נתקלתי בעוד אתר קניות חברתיות נידח: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-1000g-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iomega-%D7%91-239-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-480-%D7%A9%D7%97 האם המבצע שם משתלם? יש איזה catch בדגם/בחברה הזו? אני מחפש כונן חיצוני ולא כ"כ מכיר את התחום, וזה נראה לי יחסית זול.. כמו כן האם ניתן להסיר את כל ה-bloatware שבא עם הכונן? (וירטואליזציה, חבילת אבטחה וכל הדברים המיותר) תודות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by taavor,

שלום רב יש ברשותי כונן קשיח ממחשב קודם שבו נמצאים רוב הדברים שאני צריך עכשיו יש לי בעיה עם החיבור שלו כי כבר מחובר למחשב החדש כונן קשיח פנימי [sATA] עכשיו אני צריך לדעת אם אפשר לחבר כונן קשיח נוסף למחשב ולא תהיה בעיה...חבר אמר לי שיש אפשרות לחבר את הכונן לUSB דרך מכשיר מיוחד אם יש פה מישהו שיודע,אשמח לעזרה!! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות דחסקים כפולים DVD9 לצריבה מישהו יכול להגיד לי איפה???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.