אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי עכשיו מאמזון דיסק חיצוני 8TB. אין לי צורך בניוד הדיסק ואני שוקל לפרק אותו ולחבר אותו במחשב. האם בתוך המחשב בחיבור SATA3 הוא יאפשר מהירויות כתיבה וקריאה גבוהות יותר מ SUB3. ממה שקראתי ברשת הבנתי שיש לו סביב 180-190MBPS בחיבור דרך USB3. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות כרגע אופציה 1 : מארז חיצוני. מצאתי במחיר סביר בממשק USB את ה- Sedna SE-EH-38-U מחיר : 150 ₪ הארד דיסק 2TB פנימי SATA - אותו אחד שממליצים פה : Samsung 2000GB HD204UI מחיר : 440 ₪ סה"כ : 590 ₪ אופציה 2 : הארד דיסק חיצוני 2TB בממשק USB גודל 3.5" Western Digital Element 2TB WDBAAU0020HBK מחיר : 508 ₪ השאלה מה עדיף, האם יש הצעה לשיפור או הוזלה של מה שרשמתי. ובאופן כללי אשמח לשמוע דעה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו בגלל שאין לנו מקום בהארד דיסק איך הוא מבחינת ביצועים מה הוא ישפר בתודה עמית
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה: ידוע לי שחברת LG הוציא צורב אשר יכול לצורב דיסק של 900 MB במקום ה 700 MB הרגיל האם זו רק תוכנה או שאפשר להשיג או טריק בצורב שיש רק בLG
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קנייה של: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&cart=11758974012389017〈=heb לעומת שניים כאלה ולחברם ב - RAID 0: 2) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 השיקולים שלי בקנייה הם: ביצועים, פליטת חום נמוכה, שקט, ואמינות. השימושים שלי הם משחקים ושימושים סטנדרטיים. מה עדיף ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקרה של קריאה/כתיבה של תיקיה בנפח 1TB בעלת 20,000 קבצים ? השאלה לא מתייחסת למהירות אלא ליציבות ההעברה ופרמטרים אחרים . בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בכונני SSD וזקוק לעזרתכם! חשבתי לקנות מחשב חדש - אך בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לחכות קצת ורק לשדרג את הכונן שלי ל-SSD. (הפוסט שלי כאן) בדקתי בפורום כל מיני פוסטים וראיתי כל מיני מושגים כמו mx100 bx100 mx200 - וזה לא אומר לי כלום :\ אשמח לשמוע המלצות לכונן בנפח 250GB (+-) שיוכל להמשיך איתי למחשב הבא אם אחליף בקרוב .... תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! קראתי את הנעוצים, לא הבנתי כלום בקצרה, כרגע מותקנת מערכת הפעלה על כונןן SSD היום התחדשתי בעוד אחד (שניהם זהים, EVO 120GB) כיצד אני הופך את הכוננים לRAID? איזה RAID הכי מומלץ ? כל הדברים החשובים שמורים על כוננים קשיחים ככה שבתכלס אני לא ככ צריך גיבוי .. מה זה CACHE ? האצת דיסקים משהו? צריך להגדיר משהו בBIOS ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מתלבט האם ללכת על 1TB של סמססונג 32MB F3 או על: Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או כבר להוסיף עוד 100 ש"ח וללכת על: Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS סך הכל יוצא שווה להוסיף עוד 100 שח בשביל עוד חצי ג'יגה.... האם בכלל יש יתרון על דיסק עם 64MB לעמות 32MB ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי היום כרטיס SSD של Samaung דגם Msata EVO 850 ... ברשותי מחשב נייד של Asus דגם Zenbook UX31E קראתי באיזה פרום שיש מתאם בין הSSD שרכשתי לכניxה במחשב עצמו.. הוספתי תצלום מסך, אודה אם מישהו יוכל להגיד לי שיש מתאם ולתת לי קישור לאתר שמוכר או מפנה למתאם כזה אשמח לדעת. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? לפרמט את כולו בהתקנת WinXP או לפרמט לכמה חלקים? אף פעם לא פירמטי לכמה חלקים. איך עושים את זה? מקצים כ-60GB בהתקנה עצמה, ואח"כ נכנסים ל-disk management ועושים יצירת partition חדש? אני יודע לפרמט פרמוט מלא של 250GB לוקח כשעתיים ומפחד שה-disk management יתקע.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נגמר לי המקום במחשב ואני רוצה לעשות שדרוג של חצי טרה. אני נאמן לWD. ראיתי כמה סוגים/דגמים של דיסקים. אחד נגמר בAAKS השני AAJB השלישי AACS מה ההבדל בינהם ומה יותר מתאים לי? (בן אדם רגיל שאוהב ביצועים) http://www.kama.co.il/products.php?path=category%2Cattr_394%2Cbrand&category=1431&brand=483&attr_393=1634&attr_394=1641 אם זה משנה, כרגע יש לי כונן 320 שמחולק ל2 מחיצות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הHD החדש שלי - WD 80 GB * MB BUFFER. חיברתי ועשיתי אותו סלייב. עכשיו שנכנסתי לWIמ בפעם הראשונה הוא אמר לי שיש חומרה חדשה, אבל הוא לא הוסיף לי אותה במחשב שלי. שאני הולך להוספת חומרה חדשה, אני בוחר את הHD, אב אז הוא אומר לי שהוא מותקן במחשב. בDEVICE MANAGER, בקטגוריה של הHD, אני נכנס לאפשרויות של הHD, וגם שם רשום לי שהוא עובד טוב. מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושה מי שקונה מחשב חדש ? המחירים פשוט בשמיים ואני לא מעוניין בSSD, מאיפה קונים? דיסק של 500GB עולה 500 שקל, זה לא סביר! אני מתכוון לקנות מחשב סטנדרטי בתקציב יחסית קטן בתקופה הקרובה והדיסק זה בערך 25% מהערך של המחשב. יש אולי אפשרות להזמין משהו משתלם מחו"ל ? אני לא מחפש משהו גדול, אני מחפש משהו מתשלם, אני חושב ש320 יהיה מספיק ומשתלם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS והפעלתי לראשונה את הכונן הנ"ל (WD10EZEX). כל מה שעשיתי מאז הוא לחבר, להפעיל ולהעתיק אליו קבצים. היום נתקלתי בהודעת שגיאה של ווינדוס, ואחרי בדיקה בHD TUNE, ראיתי את הנתון הבא: End to End Error Detection: 97, Data 3 - Failed. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה לא מבשר על טובות. האם נפלתי על יחידה דפוקה או שיכולות להיות סיבות אחרות לתקלה כזאת בכזה פרק זמן קצר? אני אציין גם שהכונן משום מה לא מדווח על טמפרטורה (לא בHD TUNE לפחות). שאר הכוננים כן, והיא תקינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS Sata II ב420 ש"ח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את HGST לפי מה שהבנתי זה Hitachi ו westerndigital במבחנים המצויינים כאן https://www.backblaze.com/blog/best-hard-drive/ הדיסקים שלהם יוצאים הכי אמינים (אם אני קורא נכון) לא ראיתי שמוכרים אותם בארץ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מבן דוד חבילת 10 דיסקים של הדיסקים המתוארים בכותרת אך הם תוצרת הודו ואני נוטה להתרחק מתוצרת זו. מכיוון שכבר מיציתי את ההארדיסק עד הג'יגה האחרון שבו- הדיסקים האלה יעזרו לי מאוד אך אני מפחד להשתמש בהם מכיוון שהם תוצרת הודו וחבל לי לאבד את הקבצים שאני אצרוב אחרי זמן מה. מה אתם אומרים? כדאי להחזיר את זה לבן דוד או בכל זאת להשתמש? תודה רבה ועוד בעיה קטנה: משום מה כל דיסק צרוב (DVD+R רגילים, לא DL) שניסיתי לבדוק בנרו CD-DVD Speed לא הצליח להיבדק שם. כלומר אני לא יכול ללחוץ על Start ב-Disc Quality, כך גם במחשב נייד של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, של איזה חברה הכי כדאי? אני צריך הארדיסק שיהיה אמין כי נדפק לי אתמול הארדיסק של Western Digital משהו בסביבות ה700 -/+ יהיה בסדר
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-