עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZiX,

יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קניתי את הדיסק און קי 32GB של סוני שהיה ב"דיל" בפריים דיי למטרה מסויימת. למרות שהובטח USB 3.0 כמובן שהוא לא מהיר בהרבה מהתקורה של USB 2, אך הייתי מעוניין לבדוק כמה מהירותו האמיתית. בבדיקה ב AS SSD התוכנה נתקעת באמצע הבדיקה. אני מחפש תוכנה אמינה לבדיקת הביצועים שתתאים לכונני פלאש נשלפים, כלומר כמה שיותר קרוב לביצועים בעולם האמיתי, לא בנצ'מארק בעלמא.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dr_drek,

היום קיבלתי את הHD החדש שלי - WD 80 GB * MB BUFFER. חיברתי ועשיתי אותו סלייב. עכשיו שנכנסתי לWIמ בפעם הראשונה הוא אמר לי שיש חומרה חדשה, אבל הוא לא הוסיף לי אותה במחשב שלי. שאני הולך להוספת חומרה חדשה, אני בוחר את הHD, אב אז הוא אומר לי שהוא מותקן במחשב. בDEVICE MANAGER, בקטגוריה של הHD, אני נכנס לאפשרויות של הHD, וגם שם רשום לי שהוא עובד טוב. מה לעשות???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by card,

שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by naorsa,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Radeon38,

שלום יש לי 2 דיסקים זהים של 60 ב חיבור IDE על לוח אנפורס 2 אולטרא כיצד אני עושה רייד כלשהו בחומרה על השילוב הזה??? ניסיתי בקר ב PCI אבל לא הצליח אני אשמח אם על הלוח עצמו זה יעבוד.תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן אחרי שפספסתי מלא מבצעים בגזרת הssdים ביצעתי אתמול קניה מהירה של אינטל 530 120gb ואני ממש מתלבט אם לבטל את ההזמנה או לא... אחרי ההנחה זה יצא לי 74$ ועוד משלוח דרך שיפטו (בתקווה שלא יהיה הפתעות לא צפויות עם המכס) זה אמור לצאת 345, מה אתם אומרים?

11. שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ב-3.5", יש My Book Essential ויש גם My Book Essential Apollo. מלבד המראה החיצוני, מה ההבדל ביניהם? ב-2.5", יש My Passport Essential ויש My Passport Eseential SE. מלבד העובדה שב-SE הדגמים הם בעלי נפח גדול יותר, יש עוד הבדלים? כי מחיר של 1TB ב-SE, גבוה מהמחיר של שני My Passport Essential "רגילים". אשמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי יש לי DOK בנפח של 1GB אבל רק 150 MB ממנו פנויים. כשאני נכנס לניהול דיסקים קשיחים מופיעות 2 מחיצות אחת עם 150 MB והשניה עם 815 MB אבל היא לא זמינה. מצורפת תמונה. איך אני מפעיל את המחיצה השניה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כרגע יש לי hard drive חיצוני שמחובר למחשב עם USB 3, אני שוקל לקנות portable SSD במקומו שגם יתחבר ל USB אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? בהעברת קבצים וכו.

15. Started by XEON123,

חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?

16. Started by ddlfiles,

שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייד דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by 890iu,

רכשתי היטאצי K30007 דיסק 2000 GB SATA 6 סדרה חדשה שיצאה בימים אלו ל- SATA 6 מהירה מכל מה שהיכרתי קודם דיסק שקט ומהיר http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מחיר טוב 523 ש"ח http://eliad.org/viewer.php?id=1294896894.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294981051.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294958170.png

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי מחשב די ישן (Core i5-750) עם לוח אם P55-US3L שתומך בSATA2 ולא בSATA3. ברשותי כונן מכאני (1TB) של סמסונג (7200RPM). אני מעוניין לתת למחשב בוסט בביצועים השוטפים, ולהתקין את מערכת ההפעלה על SSD. העניין שהוא לפחות כרגע, אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל אני כן מעוניין להנות מביצועים טובים יותר, ולכן רוצה לשים SSD. שמתי עין על ה-EVO 850. הבעיה היא שהלוח אם תומך רק עד SATA2, וזה יצור צוואר בקבוק. רציתי לדעת עד כמה זה יהיה משמעותי ומורגש. האם מומלץ בכל זאת? שמתי עין על זה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SSD-850-EVO-120GB-120G-SATA-III-540MB-S-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-NEW-/371271296717?hash=item56717e66cd האם זה אמין לקנות מאיביי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dorsht,

הנה הלינק: http://www.ebay.ca/itm/171189335246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המחיר די מצחיק, אמנם זה SATA2 אבל זה מיועד ללפטופ שלי שבמילא לא תומך SATA3. זה יוצא בסביבות 450₪, שזה כמעט חצי מהSSD 256GB הכי זול שיש בזאפ. יש סיבה שזה כל כך זול? זה זיוף? דגם גרוע? או ששווה רכישה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Jack_g,

ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים