אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש כבל מקורי עבור Transcend StoreJet 1TB. רציתי להזמין מחו"ל אבל לא מצאתי משהו מקורי. היכן ניתן להזמין בארץ/בחו"ל כבל מקורי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב disk management ב Windows 10 נמצא שע"ג הדיסק הקשיח שלי 900 מגהבייט במחיצה unallocated. האם ניתן להוסיף אותם לכונן D או C ? המחיצה המנוטרלת הזו נמצאת משמאל ל C ו D כך שאינני יכול להוסיפה לאחת מהן. רצ"ב תמונת הדיסק עם תפריט מקש ימין ע"ג המחיצה המדוברת, שלמעט New Simple Volume לא מציג לי שום אפשרות להגדלת מחיצות קיימות. מישהו יכול ליעץ לי כיצד לעשות שימוש ב 900 מגה חסרי השימוש הללו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משעמם לפלקסטור http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15295
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי לדעת משהו ולא ממש הצלחתי למצוא לזה התייחסות בגוגל. למה מהירויות הכתיבה מגיעות לשיא בדגם ה256GB? ז'תומרת, ככל שעולים מנפח לנפח בנפחים הנמוכים, המהירות עולה באופן די משמעותי. אבל שעולים מ256 ל512 ברוב הדגמים המהירות נשארת זהה ובחלק עולה ממש בצורה זניחה. אני מניח שיש לזה קשר למספר השבבים שנמצאים בשימוש בכל כונן, אבל לא הצלחתי למצוא לזה הסבר מדויק שיסביר את התופעה. אשמח למידע ממי שיודע.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חיצוני (My Book Essential של WD בנפח 1TB) ועכשיו בכל פעם שאני מפעילה את המחשב כשהכונן מחובר הווינדוס (ויסטה) לא עולה - הוא נתקע בחלון ההתחלתי. רק אם אני מנתקת את ההארד דיסק ועושה ריסט המחשב עולה כרגיל, ואני מחברת אחרי זה את ההארד דיסק מחדש. אמרו לי שהבעיה היא שהמחשב ניגש קודם להארד דיסק החיצוני במקום לכונן סי שם נמצאת מערכת ההפעלה, אז איך אני יכולה להגדיר שאוטומטית המחשב יכנס לכונן סי לפני ההארד דיסק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השולחני שלי אין יותר מקום לכוננים ואני חייב לקנות HD נוסף (ולא אני לא מוכן להחליף מארז ) יש עוד כניסות בלוח אם רק אין מקום פיזי בתוך המארז אני מחפש HD חיצוני אבל שיפעל בדיוק כמו HD פנימי (אותו המהירות, שלא יהרס מחיבור קבוע וכו) זתומרת שהוא יהיה מחובר קבוע למחשב בדיוק כמו HD פנימי חיבור USB כמובן לא רלוונתי, מינימום 1TB מה האפשרויות שיש לי? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים וערב טוב, איני יודע איפה עלי לפרסם נושא זה ולכן אבקש ממנהלי המערכת להעביר את הנושא לפורום הנכון, תודה. ובכן, שאלתי.. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? אני ממש מופתע מהמחירים של ה-Raptor שקורע לי ת'כיס והוא סה"כ 150GB ואני זקוק למינימום 250GB אז ככה שאני לא יודע מה עדיף.. אז יש לי מספר שאלות ואני מקווה שתענו לי עליהם: 1. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? 2. מה יהיה מהיר יותר? 3. בבקשה תפרטו בקשר לתשובות.. תודה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על כונן 500GB של מחשב נייד. מבחינה פיזית אין נזקים. הכונן נהפך לאיטי מאוד, ואז המחשב נכנס למסך שחור. ניסיתי לפרמט, המחשב עלה ושוב קרס למסך שחור. לא היה לי זמן להתעסק עם גיבוי, וכשחזרתי שתי המחיצות לא היו נגישות יותר. בדרך לא דרך הצלחתי לשחזר (לא ממש היה צריך לשחזר, הצלחתי להציג את ספריות/תיקיות המחיצה ולהעתיק את הקבצים) ב100% את מחיצה C ולגבות את כולה. את מחיצה D לא הצלחתי להציג. הטעות שלי היתה (אני יודע רק היום) שניסיתי להתקין שוב וינדוס על כונן D (עם האופציה ששומרת על הקבצים, התקנה שביצעתי כבר עשרות פעמים ולא מפרמטת את הכונן אלא רק מתקינה קבצי מערכת בנוסף לתיקיות משתמש.) במהלך ההתקנה הכונן נהפך ללא נגיש ולא היה ניתן לגשת לשום קובץ או אפילו להציג שמות קבצים/תיקיות …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, אפשר לקרוא למשל פה: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=218270&page=1 אז ככה, יש לי את הדיסק Seagate ST3500320AS. בזמנו לא היה כ"כ אכפת לי. היה לי גיבוי, אז השארתי אותו בצד וזהו. כעת מתברר שאני צריך 2 קבצים מאותו דיסק, שאליהם אין לי גיבוי. חיברתי את הדיסק למחשב. הוא מזוהה במערכת הפעלה, אפשר לראות את הקבצים, אבל לא לגשת אליהם. זה מה שאני מקבל בניסיון לגשת אל קובץ כזה או אחר: קראתי די הרבה בתוצאות בגוגל, המסקנה היא ככל הנראה לעדכן את הקושחה ל-SD15, כמו שמוצע פה: http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics מה דעתכם בנושא? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , תמיד תהיתי לאן נעלם כל המקום ההארד דיסק ? למשל יש לי כונן חיצוני של טרה של WD אבל בפועל יש לי רק 930 ג'יגה .. לאיפה נעלמו להם 70 ג'יגה ? וקניתי אתמול דיסק און קי של סאנדיסק של 32 ג'יגה ובפועל יש בו רק 30 ג'יגה , אז איפה עוד 2 ג'יגה ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמה האם אפשר לעשות RAID של כונן Samsung 500GB יחד עם Samsung 1TB? כמו כן כונן Samsung 500GB יחד עם WD 1TB? ומה עם RAID 5 לשלוה כוננים שונים? מה עם RAID 5 לשני כוננים זהים ואחד שונה? אשמח לכמה תשובות
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום חזרתי מנווה מונוסון מ זיגזג מחשבים WWW.ZIGZAG2000.co.il קניתי את ה 80 8 מגה של WD מה אני יגיד לכם !??? טסססססס! שקט......(אפילו ששים אוזן על המארז לא ניתן לשמוע ) (8 שניות מהדלקת המחשב עד לסיום העלאת הWINDOWS ורק 725 שקל ! מי שמתלבט בקניית הרדיסק חדש ! פשוט לא לחשוב פעמיים!! נ.ב אחריות ל 3 שנים מלאות !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר מאוד, להעברת קבצים בין מחשבים. יש אפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח פנימי של סמסונג בן 5 שנים ששימש לגיבוי, במחשב נייח (מ"ה: חלונות 7 64) והיה תקין. במעבר למחשב חדש "הבחור" מסרב להפתח, תקע את עליית המחשב, דרש פירמוט, כשניסיתי להשתמש בתחנת עגינה חיצונית גם דרש פירמוט בקיצור אני בשוק זה הרי הגיבוי, כבר אין לי שערות לתלוש. המשמעות: מסירה לחברה המתמחה בשיחזור נתונים המשמעות: "חור גדול במכנסיו" המשמעות: לא בא לי ניסיון אחרון: לנסות להפעיל אותו דרך מחשב אחר. אופן הפעולה: שימוש בתחנת העגינה החיצונית שלי עם מחשב נייד ומ"ה חלונות 8 התוצאה: הכונן מגיב ונפתח (האוריקה) התוצאה: אני בהלם מוחלט !!! חסכתי כמה אלפי שקלים (והטכנאי טען שהכונן תקול) ברצינות: א. האם יש הסבר הגיוני לדבר ? ב. האם הכונן תקול באמת ולא כדאי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב שישמש לStoarge בלבד, ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29315&catid=901 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא מומלץ וטוב יחסית למחיר? אני מעוניין לבצע RAID5 איתו, איזה כבל אני צריך כדי לחבר 8 דיסקים SATA? מישהו יודע כיצד אפשר לחבר יותר, נגיד 20 דיסקים, לכרטיס כזה (רשום שאפשר)? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-