אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכוננים הקשיחים שלי משגעים אותי מהרעש שהם עושים - איזה פתרונות יש ע"מ להשקיט אותם? הרעש הוא כתוצאה מווברציות בזמן עבודה ולא רעש פנימי בתוך הכונן (שיכול להעיד על עבודה לא תקינה). המארז שלי הוא Lian-Li PC-7FN Black וככה נראה כלוב הכוננים: הכוננים עמצם תפוסים על קליפסים ולא עם ברגים, יש לזה חשיבות? אשמח לכל עצה...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?
-
יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אחרי שפספסתי מלא מבצעים בגזרת הssdים ביצעתי אתמול קניה מהירה של אינטל 530 120gb ואני ממש מתלבט אם לבטל את ההזמנה או לא... אחרי ההנחה זה יצא לי 74$ ועוד משלוח דרך שיפטו (בתקווה שלא יהיה הפתעות לא צפויות עם המכס) זה אמור לצאת 345, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הHD החדש שלי - WD 80 GB * MB BUFFER. חיברתי ועשיתי אותו סלייב. עכשיו שנכנסתי לWIמ בפעם הראשונה הוא אמר לי שיש חומרה חדשה, אבל הוא לא הוסיף לי אותה במחשב שלי. שאני הולך להוספת חומרה חדשה, אני בוחר את הHD, אב אז הוא אומר לי שהוא מותקן במחשב. בDEVICE MANAGER, בקטגוריה של הHD, אני נכנס לאפשרויות של הHD, וגם שם רשום לי שהוא עובד טוב. מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הלינק: http://www.ebay.ca/itm/171189335246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המחיר די מצחיק, אמנם זה SATA2 אבל זה מיועד ללפטופ שלי שבמילא לא תומך SATA3. זה יוצא בסביבות 450₪, שזה כמעט חצי מהSSD 256GB הכי זול שיש בזאפ. יש סיבה שזה כל כך זול? זה זיוף? דגם גרוע? או ששווה רכישה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השולחני שלי אין יותר מקום לכוננים ואני חייב לקנות HD נוסף (ולא אני לא מוכן להחליף מארז ) יש עוד כניסות בלוח אם רק אין מקום פיזי בתוך המארז אני מחפש HD חיצוני אבל שיפעל בדיוק כמו HD פנימי (אותו המהירות, שלא יהרס מחיבור קבוע וכו) זתומרת שהוא יהיה מחובר קבוע למחשב בדיוק כמו HD פנימי חיבור USB כמובן לא רלוונתי, מינימום 1TB מה האפשרויות שיש לי? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן לא היה לי מושג שזה בעצם מפרמט את המחשב. למזלי מצאתי את תוכנת Recuva והוא באמת מצא לי יותר מ 70% מהתמונות שהיו לי חשובות. למרות שאני צריכה להגיד תודה שהוא בכלל מצא לי משהו, בכל זאת יש חלק גדול של קבצים ש recuva טוענת שהם במצב מצויין ושאפשר לשחזר אותם אבל כשאני משחזרת הווינדוס (7) רושם שאין אפשרות להציג את התמונה. יש דרך להציל את אותם הקבצים? אני מתארת לעצמי שעם קבצים שהוא מצא וכותב בפירוש שלא ניתן להשבה אין מה לעשות..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il
-
שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלק מהחומר שיש לי במחשב מאוד חשוב לי וחשבתי לעשות גיבוי בצורת raid 1. רציתי לדעת, במידה ומערך כזה מאט את העברת המידע במחשב, אם אפשר לעשות מערך raid של 2 כונני הארדיסק בנוסף להארדיסק שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלא יהיה קשור אליהם. גם הבנתי שבקר ה-raid המובנה בלוחות האם לא כל כך אמין. איך זה מתבטא והאם באמת כדאי להשקיע בבקר רייד נפרד.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2T עד 75 דולר חשוב לי שתהיה תוכנה שתסתנכן עם המחשב. חשבתי על הדגמים האלה: 60$ https://www.amazon.com/gp/product/B06W55K9N6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ https://www.amazon.com/gp/product/B079V4L9BD/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ כתוב שהוא מוגן https://www.amazon.com/dp/B06XH2ZDXW/ref=psdc_595048_rv_t2_B06W55K9N6?th=1 60$ https://www.amazon.com/dp/B00TKFEE5S/ref=psdc_595048_rv_t5_B06W55K9N6
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-