אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים וערב טוב, איני יודע איפה עלי לפרסם נושא זה ולכן אבקש ממנהלי המערכת להעביר את הנושא לפורום הנכון, תודה. ובכן, שאלתי.. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? אני ממש מופתע מהמחירים של ה-Raptor שקורע לי ת'כיס והוא סה"כ 150GB ואני זקוק למינימום 250GB אז ככה שאני לא יודע מה עדיף.. אז יש לי מספר שאלות ואני מקווה שתענו לי עליהם: 1. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? 2. מה יהיה מהיר יותר? 3. בבקשה תפרטו בקשר לתשובות.. תודה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב שישמש לStoarge בלבד, ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29315&catid=901 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא מומלץ וטוב יחסית למחיר? אני מעוניין לבצע RAID5 איתו, איזה כבל אני צריך כדי לחבר 8 דיסקים SATA? מישהו יודע כיצד אפשר לחבר יותר, נגיד 20 דיסקים, לכרטיס כזה (רשום שאפשר)? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את החיבור של 1394 זה של ה800?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים 1) איזה צורב יותר חדש בשוק ? LG GSA-H10N או LG GSA-H22N ?? ומה יותר מומלץ לרכישה כשהמטרה העיקרית היא צריבה (והרבה) של דיסקים DVD-+R ??? (2 משהו נוסף... מה יותר כדאי (המחיר לא מהווה גורם כאן) GSA-H22NB או LG GSA-H22N ??(חשוב מאוד !!) תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש כונן 2 טרה מומלץ למערכת הפעלה, ראיתי המלצות בסטיקי על הדגם HD204UI, אני רואה שהוא במהירות נמוכה של 5400 ולא 7200, יש אחד מומלץ במהירות הגבוהה? רוב הכוננים המומלצים הם של סמסונג, האם הם עדיין מומלצים בידיעה שהם מוכרים את חטיבת הכוננים לסיגייט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, אפשר לקרוא למשל פה: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=218270&page=1 אז ככה, יש לי את הדיסק Seagate ST3500320AS. בזמנו לא היה כ"כ אכפת לי. היה לי גיבוי, אז השארתי אותו בצד וזהו. כעת מתברר שאני צריך 2 קבצים מאותו דיסק, שאליהם אין לי גיבוי. חיברתי את הדיסק למחשב. הוא מזוהה במערכת הפעלה, אפשר לראות את הקבצים, אבל לא לגשת אליהם. זה מה שאני מקבל בניסיון לגשת אל קובץ כזה או אחר: קראתי די הרבה בתוצאות בגוגל, המסקנה היא ככל הנראה לעדכן את הקושחה ל-SD15, כמו שמוצע פה: http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics מה דעתכם בנושא? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מקבל שגיאה בצריבת קובץ DATA לאחר כמספר שניות מתחילת הצריבה מדובר בצורב LG בחיבור IDE ותוכנת NERO 6.6.1.4 ניסתי לצרוב 3 פעמים עם דיסקים שונים (אותה חברה/חבילה). בצריבת קבצי מוזיקה על דיסק CDR לא נתקלתי בתופעה הייתכן שהדיסקים פגומים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[h=1]Intel SSD 750[/h]http://www.anandtech.com/show/9090/intel-ssd-750-pcie-ssd-review-nvme-for-the-client המחיר לא בשמיים ואפילו מעניין הוא מצריך לוח עם PCIe 3.0 למשהו יש מוצלח יותר ? כדאי יותר ? משהו חושב צריך להיזהר ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
• WD WD3200AAKS • HITACHI HDT725032VLA360 הWD עולה 440 ש"ח, ההיטאצ'י 398 ש"ח. מה כדאי לי לקנות? איך היטאצ'י בתחום ההארד דיסקים? משתווה לWD או לא? ועוד שאלה, יש לי כבר HD של 200 ג'יגה, איך אני מחבר את החדש אליו? (הבנתי שזה משהו עם RAID, אבל אני לא בקיא בזה ממש) אשמח להסבר קצרצר. ועוד שאלה, ההארד דיסק שיש לי כרגע הוא 8MB, תהיה בעיה אם אוסיף לו 16MB?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח פנימי של סמסונג בן 5 שנים ששימש לגיבוי, במחשב נייח (מ"ה: חלונות 7 64) והיה תקין. במעבר למחשב חדש "הבחור" מסרב להפתח, תקע את עליית המחשב, דרש פירמוט, כשניסיתי להשתמש בתחנת עגינה חיצונית גם דרש פירמוט בקיצור אני בשוק זה הרי הגיבוי, כבר אין לי שערות לתלוש. המשמעות: מסירה לחברה המתמחה בשיחזור נתונים המשמעות: "חור גדול במכנסיו" המשמעות: לא בא לי ניסיון אחרון: לנסות להפעיל אותו דרך מחשב אחר. אופן הפעולה: שימוש בתחנת העגינה החיצונית שלי עם מחשב נייד ומ"ה חלונות 8 התוצאה: הכונן מגיב ונפתח (האוריקה) התוצאה: אני בהלם מוחלט !!! חסכתי כמה אלפי שקלים (והטכנאי טען שהכונן תקול) ברצינות: א. האם יש הסבר הגיוני לדבר ? ב. האם הכונן תקול באמת ולא כדאי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צירפתי כאן תמונה של בדיקת SMART של דיסק קשיח חיצוני של IOMEGA שנמצא אצלי כמה שנים (הדיסק שמותקן בו הוא של סיגייט). הכונן הזה מחובר ב-USB ורוב הזמן הוא מכובה חוץ מכאשר אני מגבה אליו קבצים. מהסיבה הזו אפשר לראות שיש לו הרבה Power On Count ומעט Power On Hours. השאלה שלי היא על פי הבדיקה הוא עומד למות והאם צריך להחליף אותו או שניתן עוד לסמוך עליו. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יושבים לי בבית כמה כונני HDD ישנים שאני עדיין רוצה לשמור גישה למידע שלהם (לעתים די רחוקות). לצורך העניין הזמנתי מeBay מתאם SATA-USB פשוט ( http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-IDE-SATA-2-5-3-5-HD-HDD-Adapter-Converter-Cable-Cord-Brand-New-/181266066009?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2a344caa59 ) . רציתי לשאול אם יש איזשהם סיכונים בחיבור כזה, והאם צריך לנקוט בזהירות כלשהי כשמחברים את הכונן בצורה הזו (מבחינת חשמל וכו'). שאלה נוספת היא- את אחד הכוננים הרכבתי בתוך המחשב הנייח שלי, אבל ההרכבה לא צלחה ב100%, וכרגע הכונן מחובר אבל יושב קצת באלכסון. האיזון של הכונן קריטי או שזה לא משנה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם במחשב השולחני שלי אין יותר מקום לכוננים ואני חייב לקנות HD נוסף (ולא אני לא מוכן להחליף מארז ) יש עוד כניסות בלוח אם רק אין מקום פיזי בתוך המארז אני מחפש HD חיצוני אבל שיפעל בדיוק כמו HD פנימי (אותו המהירות, שלא יהרס מחיבור קבוע וכו) זתומרת שהוא יהיה מחובר קבוע למחשב בדיוק כמו HD פנימי חיבור USB כמובן לא רלוונתי, מינימום 1TB מה האפשרויות שיש לי? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-