אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים רגילים. מעבד 6700K 16GB DDR4 2400 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il
-
אני מחפש DOK מהיר מאוד, להעברת קבצים בין מחשבים. יש אפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי לדעת משהו ולא ממש הצלחתי למצוא לזה התייחסות בגוגל. למה מהירויות הכתיבה מגיעות לשיא בדגם ה256GB? ז'תומרת, ככל שעולים מנפח לנפח בנפחים הנמוכים, המהירות עולה באופן די משמעותי. אבל שעולים מ256 ל512 ברוב הדגמים המהירות נשארת זהה ובחלק עולה ממש בצורה זניחה. אני מניח שיש לזה קשר למספר השבבים שנמצאים בשימוש בכל כונן, אבל לא הצלחתי למצוא לזה הסבר מדויק שיסביר את התופעה. אשמח למידע ממי שיודע.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם כדאי להזמין dok otg או שעדיף רגיל? ראיתי באמזון sandisk ultra 64 usb 3 ב 25 $. ויש kingston otg 64 usb 3 ב 30$
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משעמם לפלקסטור http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15295
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב ואני זקוק לקצת מידע לגבי HARD DISK. קודם כל איזה HARD DISK כדאי לקחת בתקציב של עד 700 ש"ח? התוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין חיבורי ההארדיסק השונים, מה ההבדל בין SATA לבין IDE? כמו כן מזה RAID? איזה חברה עדיפה? וגם מה ההבדלים בין ההארדיסקים הבאים? 1)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 2)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לשניהם שלוש שנים אחריות? תודה רבה. וסליחה על כל השאלות הרבות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי לנסות ולמצוא את כל הקבצים שאבדו במחשב של אחותי. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא עשה בעיות בהעלאה של ה-win. לפני זה הוספתי לו HD נוסף(שניהם IDE) וג'מפרתי אחד מאסטר(זה בו יושבת המערכת הפעלה) ואחד סלייב. לאחר הפירמוט קרתה טעות ומחקתי את הכונן שהיה עליו חומר של 22GB שלפני הפירמוט הוא עבד בשיטת מערכת קבצים FAT32 ולאחר הפירמוט הומר ל-NTPS. ניסיתי לסרוק בתוכנות שיחזור מידע גם של fat וגם של ntps ולא הצלחתי לשחזר בהם. ניסתי בתוכנות handy recovery ו-r-studio-best recovery soft ולא הצלחתי לשחזר כלום. אני צריך תוכנות של NTPS או FAT32 להריץ על הכונן הזה ? או שזה התוכנות שלא מספיק טובות לשיחזור ? תודה רבה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב עצמו יש 16GB RAM, יש לי כמה קבצי מערכת גדולים על ה- HD כגון: Hiberfil.Sys = 12,857,286,656 bytes , 12.8GB pagefile.sys = 6,412,042,240 ... 6.4GB ובדקתי לפי- http://blogs.technet.com/b/askpfeplat/archive/2013/10/08/breaking-news-reduce-the-size-of-the-winsxs-directory-and-free-up-disk-space-with-a-new-update-for-windows-7-sp1-clients.aspx ה- Windows Update שלי תופס עוד 6.17GB 1) אם הבנתי נכון לפי- http://windows.microsoft.com/en-au/windows7/sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions אז Hybrid sleep זה hibernation ו- Sleep ביחד? (זה כלול ב- HD שמותקן ווינדוס 7 או רק על SSD?) 2) אם ב- Hard Disk אני משתמש רק ב- Sleep mode ולא ב- hibernation, מומלץ ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מכניסה את הדיסק און קי מסוג sandisk למחשב האור הכתום מתחיל להבהב לכמה שניות ואז האור נכבה כלומר הוא מזוהה לכמה שניות ואז לא מזוהה. המידע בדיסק און קי מאוד חשוב לי וביררתי בחברות שיודעות לשחזר מידע מה המחיר לשיחזור ואמרו לי שזה בסביבות 1000 ש"ח. האם יש משהו לעשות לפני שאני פונה לחברה שיודעת לשחזר את המידע ולחסוך את הסכום המטורף שהם דורשים? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ריפרפתי עכשיו בזאפ וראיתי שהמחירים של כוננים קשיחים עלו בצורה ממש מטורפת. חיפוש כונן קשיח בנפח של 2 טרה העלה רק כונן אחד עם מחיר של מתחת ל700 שקל - 698 שקל. כשקניתי את הכונן שלי ( HD204UI ) הוא עלה 400 שקל בערך, ואילו עכשיו הוא עולה 725! מה גרם לעליה הזו? הרי ככל שעובר הזמן מחירים של מוצרי אלקטרוניקה אמורים רק לרדת, לא לעלות... יש למישה הסבר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השולחני שלי אין יותר מקום לכוננים ואני חייב לקנות HD נוסף (ולא אני לא מוכן להחליף מארז ) יש עוד כניסות בלוח אם רק אין מקום פיזי בתוך המארז אני מחפש HD חיצוני אבל שיפעל בדיוק כמו HD פנימי (אותו המהירות, שלא יהרס מחיבור קבוע וכו) זתומרת שהוא יהיה מחובר קבוע למחשב בדיוק כמו HD פנימי חיבור USB כמובן לא רלוונתי, מינימום 1TB מה האפשרויות שיש לי? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חלק מהחומר שיש לי במחשב מאוד חשוב לי וחשבתי לעשות גיבוי בצורת raid 1. רציתי לדעת, במידה ומערך כזה מאט את העברת המידע במחשב, אם אפשר לעשות מערך raid של 2 כונני הארדיסק בנוסף להארדיסק שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלא יהיה קשור אליהם. גם הבנתי שבקר ה-raid המובנה בלוחות האם לא כל כך אמין. איך זה מתבטא והאם באמת כדאי להשקיע בבקר רייד נפרד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש SSD NVME בנפח 500GB, ולא חייב שיהיה הכי מהיר, כי המחשב שלי תומך ב-gen3 x2 ולא gen3 x4 - למרות שהיום כל הכוננים שיוצאים תומכי x4 אז כנראה זה לא משנה. כרגע מבחינת מחיר ואמינות אני מתלבט בין 2 הדיסקים שבכותרת (יש לי שני SATA SSD של SAMSUNG והם בסדר עד עכשיו) מה דעתכם? איזה מהשניים כדאי? או שיש לכם הצעה יותר טובה מבחינת מחיר ואמינות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להאריך את החיים של המקבוק שלי על ידי הוספת ssd במקום הכונן דיסקים, אבל דיי אבוד איפה לעשות את זה ומה המחיר ההגיוני שזה אמור לעלות.. אשמח לשמוע אנשים שעשו את זה והמלצות.. מצאתי את הכונן הבא: תודה רבה לכל העוזרים [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-