אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום איזה סידי רום למחשב הכי טוב הכי אמין בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי 2 טרה במחיר עממי ומצאתי: 2 טרה - WD20EARX - ב 425 שקל 2.5 טרה - WD25EZRX - ב 550 שקל 3 טרה - WD30EZRX - ב 680 שקל ככה שיצא לי לחשוב שה-3 טרה משתלם יותר מה אתם חושבים? מיועד למאגר סרטים וסדרות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכונן שיתאים למחשב ACER ASPIRE 5740G הגודל הדרוש הוא סביב ה250GB והתקציב סביב 100 דולר מישהו יכול להמליץ לי? אשמח גם להמלצה על חנויות שיעשו משלוח בתוך ארה"ב תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לרכוש כונן פלאש למחשב נייד. הכונן צריך להיות בנפח של כ 250GB. ההתלבטות היא בין: 1. Samsung 840 evo 250GB 2. Intel 730 series 240GB הסמסונג יעלה לי 450 ש"ח. האינטל יעלה לי 550 ש"ח. מדובר ברכישה מארה"ב. מה מומלץ? בעד? נגד? חשוב לי נושא האמינות. הביצועים משניים בחשיבות ביחס לאמינות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם, איך אני בודק את זה? אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900? ד"א: liteon ltr 48126s תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה WD1TB BLACK, עכשיו כיום יש לי WD320GB שיש לו פרטישן 80GB בשביל מערכת ההפעלה עכשיו אני גם ככה צריך לפרמט ולהתקין מחדש האם כדאי להעביר את המערכת הפעלה לדיסק החדש (והמהיר יותר) נגיד 120GB לשמור למערכת הפעלה, ואז יהיו לי 800~ ג'יגה לאחסון, בנוסף יהיה לי 320G לגיבוי בדיסק הישן (שאני אפרמט ואחזיר לפרטישן אחד) השאלה הנוספת היא אני יודע שכדאי להתקין תוכנות עם מערכת ההפעלה,, אבל מה לגבי משחקים? האם להתקין משחקים ב "C" או שלא כדאי? מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים מחר אני קונה צורב של LG24/32 אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפק ניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}
-
שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חושב לקנות ssd חדש למחשב מה עדיף (כולל ההבדל במחיר)? Samsung 850 EVO 500GB https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156151&ignorebbr=1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
DOK שמכיל כ-8GB מדובר בDOK של SANDISK. פתאום מופיע 5GB ו-3GB הנותרים מופיעים ב- Disk mangement כ-Unallocated. איך מאפסים אותו שיכיל את ה-8GB? נסיתי בניהול הדיסקים ולא מצאתי אופציה כזו. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא ולהבין קצת יותר על בקרי רייד. מה שהולך לקרות זה מחשב יעודי לטובת סטורג' ושיתוף רשת , יש כבר 6 הארד דיסקים של 2 טרה. הבקר צריך לאפשר לפחות 12 פורטים ויכולת עבודה ברייד 5, החשיבה ללכת על רייד על הלוח אם ירדה עקב הדרישה העתידית להגדלת הנפח - או יצירת מחיצה נוספת ברייד 5 גם כן.. אני יכול לקנות מNewegg או מכל אתר ששולח לארה"ב... יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לכתוב למחוק לפרמט כלום, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לחבר שלי הלך ההרדיסק WD 80GB, 8MB, והאחריות אצל KSP הנב*ות פגה לפני חודשיים... ממה שאני מכיר להרדיסק הספציפי הזה יש אחריות יבואן למשך 3 שנים, האם נכון הדבר? אצל מי אפשר לממש את האחריות ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-