אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמתי מחשב חדש רציתי קשיח של סיגיט אבל יש חוסר אצל היבואן אז בחנות המלצו לי ללכת כל WD Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS אני חושב ללכת על הדגם הזה WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200YS מה אתם אומרים יש למשהו את הדגם הזה שיכול להמליץ לי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק מוזיקה ואני מעוניין להעתיק את השירים שבו אל המחשב, אבל כשאני עושה העתק->הדבק הוא יוצר קיצור דרך בלבד.. האם יש דרך להעתיק את הקובץ המלא מהדיסק אל המחשב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה הלינק: http://www.ebay.ca/itm/171189335246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המחיר די מצחיק, אמנם זה SATA2 אבל זה מיועד ללפטופ שלי שבמילא לא תומך SATA3. זה יוצא בסביבות 450₪, שזה כמעט חצי מהSSD 256GB הכי זול שיש בזאפ. יש סיבה שזה כל כך זול? זה זיוף? דגם גרוע? או ששווה רכישה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא קופסא שניתן לקנות אותה שהופכת את ההארד דיסק לחיצוני שמתחבר בעזרת Usb ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוננים הקשיחים שלי משגעים אותי מהרעש שהם עושים - איזה פתרונות יש ע"מ להשקיט אותם? הרעש הוא כתוצאה מווברציות בזמן עבודה ולא רעש פנימי בתוך הכונן (שיכול להעיד על עבודה לא תקינה). המארז שלי הוא Lian-Li PC-7FN Black וככה נראה כלוב הכוננים: הכוננים עמצם תפוסים על קליפסים ולא עם ברגים, יש לזה חשיבות? אשמח לכל עצה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק און קי 32GB של סוני שהיה ב"דיל" בפריים דיי למטרה מסויימת. למרות שהובטח USB 3.0 כמובן שהוא לא מהיר בהרבה מהתקורה של USB 2, אך הייתי מעוניין לבדוק כמה מהירותו האמיתית. בבדיקה ב AS SSD התוכנה נתקעת באמצע הבדיקה. אני מחפש תוכנה אמינה לבדיקת הביצועים שתתאים לכונני פלאש נשלפים, כלומר כמה שיותר קרוב לביצועים בעולם האמיתי, לא בנצ'מארק בעלמא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-3.5", יש My Book Essential ויש גם My Book Essential Apollo. מלבד המראה החיצוני, מה ההבדל ביניהם? ב-2.5", יש My Passport Essential ויש My Passport Eseential SE. מלבד העובדה שב-SE הדגמים הם בעלי נפח גדול יותר, יש עוד הבדלים? כי מחיר של 1TB ב-SE, גבוה מהמחיר של שני My Passport Essential "רגילים". אשמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני נייד ללא צורך בחיבור לחשמל - ולכן ''2.5.. כונן בנפח 2TB, עם חיבור USB 3.0 כמובן, בתקציב שנע סביב 500 ש"ח - עדיף כמה שפחות כמובן.. לגבי האחריות.. 2-3 שנים. ראיתי כמה דגמים אבל אני פשוט לא מבין בשוק הזה מספיק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-