אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלומות, אני צריך לרכוש כונן פלאש למחשב נייד. הכונן צריך להיות בנפח של כ 250GB. ההתלבטות היא בין: 1. Samsung 840 evo 250GB 2. Intel 730 series 240GB הסמסונג יעלה לי 450 ש"ח. האינטל יעלה לי 550 ש"ח. מדובר ברכישה מארה"ב. מה מומלץ? בעד? נגד? חשוב לי נושא האמינות. הביצועים משניים בחשיבות ביחס לאמינות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT לוח אם של ASUS P7P55D-E DELUXE כונן ראשי (לביינתים עד שאני יצליח להתקין את הSSD) WD 1T BLACK קניתי SSD של OCZ 240BG AGILITIY 3 אני מחבר אותו כמו שצריך לSATA 3 של מרבל והוא לא קורא אותו לא משנה מה גם לא בביוס וגם לא מנהל התקנים ניסיתי לשנות בביוס לACHI ואז שהמחשב עולה הוא מראה לי מסך כחול כי הWD מחובר גם הוא על SATA 3 אז העברתי אותו לSATA 2 עם ההגדרות על ACHI והוא עדין לא מופיע לא בביוס ולא במחשב... עכשיו שאני מנסה להכנס לביוס שוב הוא בכלל לא מראה לי את המסך עד שהוא מגי לשולחן העבודה המסך שחור... אני מת כבר להתקין את הSSD בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמתי מחשב חדש רציתי קשיח של סיגיט אבל יש חוסר אצל היבואן אז בחנות המלצו לי ללכת כל WD Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS אני חושב ללכת על הדגם הזה WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200YS מה אתם אומרים יש למשהו את הדגם הזה שיכול להמליץ לי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למי שאין לוח אם שתומך ב-M.2, לא עדיף יהיה לקנות מתאם כזה: https://www.imatrix.co.il/pl_product~811~14~179.htm ? חיים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי מכמה מקורות פה שעליית מערכת ההפעלה יותר מהירה אם היא מותקנת על הכונן הזה. אבל מצד שני קראתי על זה שהדיסקים האלה לא מאריכים חיים כל כך ושהם קוראים מהר, אבל הכתיבה אליהם יחסית איטית. אז השאלה עד כמה ההשקעה הזאת משתלמת עבור מחשב לצרכים ביתיים בסיסיים (אופיס, גלישה, משחקי אינטרנט מבוססי פלאש). עד כמה שווה לי להשקיע עוד 550 ש"ח למחשב שסך עלותו בסביבות 1700 ש"ח (או שעלות המחשב לא קשורה). ובכלל היה נחמד אם היה פה איזה נעץ להסבר על דיסקים מהסוג הזה - יתרונות מול חסרונות. חיפשתי בFAQ ולא ראיתי התייחסות לזה ואשמח אם מישהו יאיר את עיני בקצרה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סדרת כונני ה-Z410 החדשה של החברה האמריקאית מיועדת בעיקר לספקיות ומרכיבות מחשבים למיניהן, אך בדומה למקבילותיה ככל הנראה תהיה זמינה גם לצרכנים הביתיים הפרטיים סאנדיסק (SanDisk) ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום כונני ה-SSD "המסורתיים", עם סדרה חדשה שעונה לשם Z410 ומגיעה כאלטרנטיבה מסויימת לסדרת ה-Z400s משנה שעברה, עם התמקדות בדגמי 2.5 אינץ' מבוססי SATA III בלבד (במקום התמקדות בכלל ממשקי החיבור הזמינים בשוק ב-Z400s), עם שיפור לביצועי הכתיבה ועם נפח מירבי גדול יותר של 480GB, אשר מתחיל להוות את המינימום הנדרש עבור חלק גדול מהצרכנים, שהולך יד ביד עם הירידה ההדרגתית במחירים. הסדרה החדשה מתבססת על שבבי TLC NAND של טושיבה שיוצרו בליטוגרפיה עדכנית של 15 ננומטר, תהיה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר מאוד, להעברת קבצים בין מחשבים. יש אפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני פה תוהה על כונן עם מהירות נמוכה יותר שאמור לשאת מידע נטו הווה אומר סרטים ומוזיקה.ידוע שיש היום כונני טרה במהירות 5400 כי מראש יצרו אותם לאיחסון בלבד ולא לביצועי מערכת.האם שווה לרכוש כונן 5400 מהסיבות הבאות איטי יותר פחות חום פחות צריכת הספק איטי יותר שקט יותר שימוש לאיחסון אינו דורש זמן גישה מהיר לכן המהירות הזו רלוונטית מצפה לתגובות בבקשה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הלוח אם http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 דיסק קשייח נוכחי http://techreport.com/articles.x/4988 אני מחפש משהו שנע בין 250-320G ,אני לא מוגבל בנפח נכון?הקבציים הנוכחיים נשארים? רצוי מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399&OrderBy=saleprice
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא להארד דיסק הזה (שבתמונה) מתאם, הוא פורק ממחשב נייד עתיק. תודה מראש לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי ובו מידע די רגיש. אני צריך תוכנה שנועלת את הדיסק, והשיחרור מתבצע ע"י סיסמה. במקרה ואני יאבד את הדיסק, שאף אחד לא יוכל לגשת למידע שבדיסק. שהתוכנה תמצא בתוך הדיסק און קי עצמו, ושלא יהיה צורך להתקין תוכנה מסוימת על כול מחשב שאני עובד עליו אם האון קי תודה נ.ב עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי כלום :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ההבדל בין WD1001FALS ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניתן לבדוק אם הדיסק החדש באמת חדש.... מצרף קישור http://crystalmark.info/download/index-e.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק און קי 32GB של סוני שהיה ב"דיל" בפריים דיי למטרה מסויימת. למרות שהובטח USB 3.0 כמובן שהוא לא מהיר בהרבה מהתקורה של USB 2, אך הייתי מעוניין לבדוק כמה מהירותו האמיתית. בבדיקה ב AS SSD התוכנה נתקעת באמצע הבדיקה. אני מחפש תוכנה אמינה לבדיקת הביצועים שתתאים לכונני פלאש נשלפים, כלומר כמה שיותר קרוב לביצועים בעולם האמיתי, לא בנצ'מארק בעלמא.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות הרדיסק בנתיים אני חושב בכיוון של MAXTOR 80GB7200RPM ATA133 איזה כוננים אתם יכולים להמליץ שהם ATA133 ו 80GB.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מערך NAS בייתי (בעיקר אחסון סרטים/מוזיקה/תמונות ומסמכים משפחתיים) מאפס. נפח האחסון - 4TB - חשוב לציין שבעתיד המערך יורחב ומאד חשוב לי שאוכל להרחיב את המערך בלי לאבד את המידע השמור עליו. התקציב כ1500, ניתן למתוח עד 2000 (כמובן, כמה שפחות.. יותר טוב), מה שכן לא מוכן לחסוך אל אמינות או שקט, הNAS ישב כנראה אצלי בחדר לכן שקט חשוב לי מאד. אפשרי או שקפצתי מעל הפופיק?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (Core i5-750) עם לוח אם P55-US3L שתומך בSATA2 ולא בSATA3. ברשותי כונן מכאני (1TB) של סמסונג (7200RPM). אני מעוניין לתת למחשב בוסט בביצועים השוטפים, ולהתקין את מערכת ההפעלה על SSD. העניין שהוא לפחות כרגע, אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל אני כן מעוניין להנות מביצועים טובים יותר, ולכן רוצה לשים SSD. שמתי עין על ה-EVO 850. הבעיה היא שהלוח אם תומך רק עד SATA2, וזה יצור צוואר בקבוק. רציתי לדעת עד כמה זה יהיה משמעותי ומורגש. האם מומלץ בכל זאת? שמתי עין על זה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SSD-850-EVO-120GB-120G-SATA-III-540MB-S-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-NEW-/371271296717?hash=item56717e66cd האם זה אמין לקנות מאיביי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-