עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ran_cohen,

יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?

2. Started by VegansXe,

מומלץ? עושה את העבודה או שלא שווה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים, הדיסק קשיח אצלי שבק חיים,לא קיבל מכה או משהו דומה.. חומרים חשובים מאוד. האם ניתק לתקן דבר כזה ולהשאר עם שתי כליות ? אם כן אשמח להמלצות תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, ברשותי SSD ושני קשיחים. בלוח שברשותי יש כ6 יציאות SATA עד כמה שזכור לי,כולן SATA2. הקשיחים מחוברים בשתי היציאות הראשונות,צורב ביציאה השלישית והSSD ביציאה הרביעית. האם יש חשיבות ליציאה בה הSSD מחובר ? בנוסף,יש לי עוד שאלה קטנה על הדרך,אחד הקשיחים מסומן כprimary partition בDisk Management,האם זה יכול לגרום להאטה של הכונן או משהוא?איך מבטלים את זה והפוכים אותו לSimple volume ? לא מותקנת אליו מערכת הפעלה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ניתן לבדוק אם הדיסק החדש באמת חדש.... מצרף קישור http://crystalmark.info/download/index-e.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בוקר טוב חברים, קיבלתי את טייפ גיבוי LTO HP StorageWorks LTO-5 Ultrium 3000 SAS https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02096843 לטייפ הזה יש את הכבל הזה: לצערי אין לי שום מחשב בארגון שיש לו כניסה לכבל הזה. מה שאומר שאני אצטרך כרטיס תומך. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה. אני מחפש או כרטיס עם יציאה תומכת (שמתחבר לכל לוח אם מודרני) או כבל.. יש את הכבל הזה https://www.amazon.com/CableDeconn-Infiniband-SFF-8470-SFF-8088-Transfer/dp/B00S7KU56Y שאם אקנה אותו, איזה כרטיס תומך אצטרך לחבר למחשב? ואם אקנה את הכרטיס הזה https://www.amazon.c…

7. Started by omerpaz,

https://www.extremetech.com/computing/205382-ssds-can-lose-data-in-as-little-as-7-days-without-power

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dante123,

..השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ShaySolomon,

שלום, קניתי לא מזמן את הדיסק און-קי הבא: http://www.sandisk.com/products/usb/drives/ultra3/?capacity=64GB הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו. כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת. שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים). אני לא חושב שהבעיה היא במוצר עצמו אלא באיך שאני משתמש בו. אשמח לקבל הסבר קטן על השימוש בו והאם צריך לעבוד איתו בעזרת תוכנה כלשהי (היכן מורידים?) או פשוט להכניס למחשב ולהעביר קבצים? תודה רבה וסופ"ש נעים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם קראתי פה בפורום על הודעות אחרונות שהתפרסמו אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 320 GB SATA 2 אמין ואיכותי היה לי דיסק קשיח של WD 160 GB עבד במשך שנה וחצי החליט שהוא עושה רעשים במסגרת האחריות הוחלף והשאלה שלי היא: איזו חברה מייצרת דיסקים איכותיים עם מעט תקלות האם המקרה שלי עם דיסק קשיח שהתקלקל אחרי שנה וחצי זה מקרה חד פעמי והחברה עצמה מייצרת דיסקים אמינים או שכדאי להחליף לחברה אחרת ולא חזרות חברות שמייצרות דיסקים תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי דיסק מוזיקה ואני מעוניין להעתיק את השירים שבו אל המחשב, אבל כשאני עושה העתק->הדבק הוא יוצר קיצור דרך בלבד.. האם יש דרך להעתיק את הקובץ המלא מהדיסק אל המחשב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by BlackBird71,

יש לי WIN 7 64BIT לוח אם של ASUS P7P55D-E DELUXE כונן ראשי (לביינתים עד שאני יצליח להתקין את הSSD) WD 1T BLACK קניתי SSD של OCZ 240BG AGILITIY 3 אני מחבר אותו כמו שצריך לSATA 3 של מרבל והוא לא קורא אותו לא משנה מה גם לא בביוס וגם לא מנהל התקנים ניסיתי לשנות בביוס לACHI ואז שהמחשב עולה הוא מראה לי מסך כחול כי הWD מחובר גם הוא על SATA 3 אז העברתי אותו לSATA 2 עם ההגדרות על ACHI והוא עדין לא מופיע לא בביוס ולא במחשב... עכשיו שאני מנסה להכנס לביוס שוב הוא בכלל לא מראה לי את המסך עד שהוא מגי לשולחן העבודה המסך שחור... אני מת כבר להתקין את הSSD בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי דיסק און קי ובו מידע די רגיש. אני צריך תוכנה שנועלת את הדיסק, והשיחרור מתבצע ע"י סיסמה. במקרה ואני יאבד את הדיסק, שאף אחד לא יוכל לגשת למידע שבדיסק. שהתוכנה תמצא בתוך הדיסק און קי עצמו, ושלא יהיה צורך להתקין תוכנה מסוימת על כול מחשב שאני עובד עליו אם האון קי תודה נ.ב עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי כלום :s05:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by G-BOY10,

יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?

19. DOK שמכיל כ-8GB מדובר בDOK של SANDISK. פתאום מופיע 5GB ו-3GB הנותרים מופיעים ב- Disk mangement כ-Unallocated. איך מאפסים אותו שיכיל את ה-8GB? נסיתי בניהול הדיסקים ולא מצאתי אופציה כזו. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bora8,

חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.