עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by barbone,

זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט מערכת ההפעלה סירבה לעלות. ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום: התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים. אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים) ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד) המחשב השני(מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eyal177,

שלום , אני נימצא בבעיה שאני מחפש כבר הרבה מאוד זמן מישהו שמבין בNASים קניתי NAS lenovo EMC PX6-3000D לאיזה פרוייקט שהיה אמור להיות ועוד לפני שזה התחיל זה נפל. הNAS חדש לא היה בשימוש אני מחפש מישהו שבאמת מבין בהגדרות של הNAS ויכול לעשות לי הגדרות, כמובן בתשלום אם יש פה מישהו כזה אני אשמח שהוא ישלח לי הודעה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by רועיירדן,

http://www.anandtech.com/show/8979/samsung-sm951-512-gb-review אני מבין שאני חייב לוח אם חדש X99 שתומך M2 ? ומה המחירים לדיסקים הללו ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by jambo222,

נפח 240GB ומעלה

7. אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gooz,

איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eyal177,

שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by המתפלש,

אהלן, לפני כמה ימים חברה שעובדת איתי שלחה כונן קשיח נייד (לא SSD) למעבדת שיחזור לאחר שהפסיק לעבוד. האבחנה שלהם הייתה שהראשים (יש יותר מאחד בדיסק רגיל?) נשברו ותיקון עולה 3000 ש"ח. יש אלטרנטיבה להחלפת ראשי הקריאה? במעבדה הם אמרו שהם לא מכירים אופציה לשחזר את המידע בלי לתקן את הדיסק. (כבר נזפתי בה על שלא גיבתה- אין צורך לחזור על המובן מאליו).

11. Started by Argo013,

צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לי מחשב נייד של IBM דגם A20M וכרגע הוא עם הארד דיסק של 20 ג'יגה ואני רוצה להגדיל אותו ל 60-80 ג'יגה האם זה אפשרי או שיש בעיה של תאימות ובמידה ואפשרי אשמח לקבל המלצות על פירמות מומלצות . תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בגודל 1T. לפי מה שקראתי בפורום הדיסק המומלץ הוא HX-DU010EC‎ של סמסונג. הדיסק ישמש גם בחיבור USB ל DVD להקרנת סרטים וגם עבור המחשב הנייח שלי. בגדול 500G לכל שימוש. 1. האם DVD יכול לקרא NTFS או שצריך לפרמט למשהו אחר? 2. האם כדאי לחלק ל 2 מחיצות? 3. איך מחלקים למחיצות דיסק חיצוני? דבר נוסף, איך האמינות של ה 1.5T של סמסונג לעומת ה 1T? נראה שה 1T חסר בחנויות של KSP תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by maxwell10,

WD Scorpio Blue 500GB 8MB 5400 RPM WD5000BEVT vs WD Caviar Green 500GB 32MB 7200 RPM WD5000AADS מי מהשניים שקט יותר? למרות שה Caviar הוא 7200 rpm וה Scorpio הוא 5400 rpm נאמר לי שה Scorpio שקט יותר בגלל שהוא 2.5" ומיועד לניידים. היכן ניתן לראות מבחני השוואה בין השניים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. השאלה בעמוד השני

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Torian,

אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Aviko,

קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לאחר ההצהרה של טושיבה-סאנדיסק בנושא, הענקית הקוריאנית מבהירה שהיא עדיין השליטה של עולם שבבי ההבזק ומכריזה כי כבר החלה בייצור המוני של שבבי NAND בנפח 256Gbit לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מכת-נגד-סמסונג-החלה-בייצור-של-שבבי-nand-תלת/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Blackend,

שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי רציתי לשאול לגבי מערך RAID 0 , ויש לי כמה שאלות : 1. האם יש אפשרות לעשות את המערך רק על חלק מהמקום בדיסק ולא להשתמש בכל שטח הדיסקים ? לדוגמא יש לי 2 דיסקים 1 טרה בייט מערך RAID 0 יתן לי נפח של 2 טרה בייט אולם השאלה אם אפשר לעשות מערך RAID 0 על נפח שאני קובע לדוגמא רק על 500 גיגה ושאר ה 1.5 ג'יגה יהיו במצב רגיל לא בRAID 0 כך שאפשר לשמור שם חומר חשוב יותר. 2. מהי רמת האמינות של RAID 0 ? האם הפסקת חשמל פשוטה או נפילת מתח יכולה לדפוק את המערך ? עד כמה אפשר לשחזר את המערך לאחר תקלה ? אם אני מחלק מערך RAID 0 לשתי מחיצות , האם פרמוט של מערכת ההפעלה במחיצה 1 יפגע גם במחיצה 2 שלא פורמטה ומערך ה RAID 0 יהרס. אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by HaimTS,

http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …

24. Started by dolevm2,

כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AxeOr,

אני רק רוצה לוודא שהכל יעבוד טוב ואני אקבל מהירויות מקסימליות מהSSD שאני אקנה. זה המחשב הנייד שלי - http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/b-series/b590/ וזה הCADDY שאני מתכנן לקנות (או סתם אחד פשוט מEBAY)- http://www.amazon.com/AFUNTA-caddy-12-7mm-Universal-DVD-ROM/dp/B00EAM86D2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1436702395&sr=8-5&keywords=hdd+caddy&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 הבנתי שחשוב לוודא שהכונן שלי באמת 12.7. הSSD שאני אקנה הוא של קינגסטון , בנייח שלי אני מקבל בו 500MB\S בקריאה, אני אמור לקבל את אותה המהירות בנייד ? יש הבדל בחיבורי SATA או איזה הגבלת מהירות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים