עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eyal177,

שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Argo013,

צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by lompy,

האם לחלק למחיצות ואם כן לאיזה גודל מומלץ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בגודל 1T. לפי מה שקראתי בפורום הדיסק המומלץ הוא HX-DU010EC‎ של סמסונג. הדיסק ישמש גם בחיבור USB ל DVD להקרנת סרטים וגם עבור המחשב הנייח שלי. בגדול 500G לכל שימוש. 1. האם DVD יכול לקרא NTFS או שצריך לפרמט למשהו אחר? 2. האם כדאי לחלק ל 2 מחיצות? 3. איך מחלקים למחיצות דיסק חיצוני? דבר נוסף, איך האמינות של ה 1.5T של סמסונג לעומת ה 1T? נראה שה 1T חסר בחנויות של KSP תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי רציתי לשאול לגבי מערך RAID 0 , ויש לי כמה שאלות : 1. האם יש אפשרות לעשות את המערך רק על חלק מהמקום בדיסק ולא להשתמש בכל שטח הדיסקים ? לדוגמא יש לי 2 דיסקים 1 טרה בייט מערך RAID 0 יתן לי נפח של 2 טרה בייט אולם השאלה אם אפשר לעשות מערך RAID 0 על נפח שאני קובע לדוגמא רק על 500 גיגה ושאר ה 1.5 ג'יגה יהיו במצב רגיל לא בRAID 0 כך שאפשר לשמור שם חומר חשוב יותר. 2. מהי רמת האמינות של RAID 0 ? האם הפסקת חשמל פשוטה או נפילת מתח יכולה לדפוק את המערך ? עד כמה אפשר לשחזר את המערך לאחר תקלה ? אם אני מחלק מערך RAID 0 לשתי מחיצות , האם פרמוט של מערכת ההפעלה במחיצה 1 יפגע גם במחיצה 2 שלא פורמטה ומערך ה RAID 0 יהרס. אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לאחר ההצהרה של טושיבה-סאנדיסק בנושא, הענקית הקוריאנית מבהירה שהיא עדיין השליטה של עולם שבבי ההבזק ומכריזה כי כבר החלה בייצור המוני של שבבי NAND בנפח 256Gbit לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מכת-נגד-סמסונג-החלה-בייצור-של-שבבי-nand-תלת/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by HaimTS,

http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Yaniv Mishani,

אהלן, התעייצות חומרה קלה. אני עובד עם אפטר אפקטס של אדובי, ומשיחה עם חברים עלה הרעיון להתקין את וינדוס ואת התוכנות של אדובי על הכונן M.2 שלי. המפרט של המחשב שלי הוא: Motherbord: Gigabyte GA-Z170 GPU: GTX 1080Ti 64Gb RAm DDR4 CPU: i7 6700 3.4Ghz כונן M.2 - 760p של אינטל - 1 טרה. 2 כונני SSD, וכונן HDD אחד לאיחסון.. השאלה הנשאלת היא, האם אשיג תוצאות טובות יותר מהמחשב ובעבודה על אפטר, אם אתקין את התוכנות של אדובי ואת מערכת ההפעלה על ה-M.2. (ואם כן, האם לנתב את ה-cache ל-ssd או ל-M.2) או לחילופין - להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות אדובי על SSD, ואילו את ה-cache או את קבצי הפרוייקט לאחסן על ה-M.2. תודה לעו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז הביאו לי כונן WD MYPASSPORT ULTRA מארה"ב, עברו 3 חודשים בהם בקושי השתמשתי בו והוא התקלקל היום. (הוא מצפצף כשמחברים אותו ולא מזוהה במחשב. כונן אחר עובד עם אותו הכבל באותו המחשב.) בדיקת המספר הסידורי באתר של WD מגלה שהכונן באחריות עד 2019, אבל רק בארה"ב. הדרך היחידה לטפל בו זה לשלוח לארה"ב?

14. שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Blackend,

שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by מאיריקו,

היי, יש לי דיסק חיצוני של WD והוא נפל לי לרצפה. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה כונן קשיח (כונן G) אבל כשאני מנסה להכנס לכונן מופיע לי ההודעה הבאה: the request failed due to a fatal device hardware error ניסיתי לחפש בגוגל מספר פתרונות ולא מצאתי תוכנה שהצליחה לשחזר את הנתונים. שתי שאלות: האם למישהו קרה מקרה דומה או יודע להמליץ על תוכנה שבאמת הצליחה לשחזר נתונים? גם אם היא בתשלום. במידה ואף תוכנה לא תצליח לשחזר את הנתונים, האם יש דרך כלשהי להוציא את החומרה של הזכרון ולהוציא משם את המידע? כל התמונות שלי אי פעם שמורים שם :( אודה לעזרתכם או לכל פיסת מידע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי מחשב בן 4 שנים עם לוח GA-MA770-UD3 (שאר המפרט בפרופיל), ואני שוקל לקנות SSD בסביבות 80/120GB. השאלה אם זה שווה, בגלל אי הניצול המקסימלי של המהירות (הבנתי שהחיבור בלוח מוגבל ל-SATA 3Gb/s). אגב, האם גרסת ב-SATA שבלוח היא SATA2? תודה.

20. Started by המתפלש,

אהלן, לפני כמה ימים חברה שעובדת איתי שלחה כונן קשיח נייד (לא SSD) למעבדת שיחזור לאחר שהפסיק לעבוד. האבחנה שלהם הייתה שהראשים (יש יותר מאחד בדיסק רגיל?) נשברו ותיקון עולה 3000 ש"ח. יש אלטרנטיבה להחלפת ראשי הקריאה? במעבדה הם אמרו שהם לא מכירים אופציה לשחזר את המידע בלי לתקן את הדיסק. (כבר נזפתי בה על שלא גיבתה- אין צורך לחזור על המובן מאליו).

21. אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ggg123,

יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין. ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by krispelj,

שלום, בעקבות הקניה הקבוצתית של כונני סמסונג, כונן הSSD הקודם עבר לHTPC. הHTPC מבוסס על מחשב ישן, בעל לוח אם http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178#sp. מערכת ההפעלה הועברה כבר והכל פועל. רציתי לדעת האם יש לי אופציה כלשהי להאיץ את פעולת הSSD על המחשב הישן? לצערי לא מצאתי את אופציית הAHCI בBIOS כך שזה כבר פחות טוב, אבל אם מישהו מכם יודע על איזה טריק או יש לו איזו עצה על מנת לגרום לגרוטאה הישנה לזוז אפילו מעט מהר יותר, זה יהיה ממש נחמד תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, ב disk management ב Windows 10 נמצא שע"ג הדיסק הקשיח שלי 900 מגהבייט במחיצה unallocated. האם ניתן להוסיף אותם לכונן D או C ? המחיצה המנוטרלת הזו נמצאת משמאל ל C ו D כך שאינני יכול להוסיפה לאחת מהן. רצ"ב תמונת הדיסק עם תפריט מקש ימין ע"ג המחיצה המדוברת, שלמעט New Simple Volume לא מציג לי שום אפשרות להגדלת מחיצות קיימות. מישהו יכול ליעץ לי כיצד לעשות שימוש ב 900 מגה חסרי השימוש הללו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by gooz,

איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים