אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק מוזיקה ואני מעוניין להעתיק את השירים שבו אל המחשב, אבל כשאני עושה העתק->הדבק הוא יוצר קיצור דרך בלבד.. האם יש דרך להעתיק את הקובץ המלא מהדיסק אל המחשב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT לוח אם של ASUS P7P55D-E DELUXE כונן ראשי (לביינתים עד שאני יצליח להתקין את הSSD) WD 1T BLACK קניתי SSD של OCZ 240BG AGILITIY 3 אני מחבר אותו כמו שצריך לSATA 3 של מרבל והוא לא קורא אותו לא משנה מה גם לא בביוס וגם לא מנהל התקנים ניסיתי לשנות בביוס לACHI ואז שהמחשב עולה הוא מראה לי מסך כחול כי הWD מחובר גם הוא על SATA 3 אז העברתי אותו לSATA 2 עם ההגדרות על ACHI והוא עדין לא מופיע לא בביוס ולא במחשב... עכשיו שאני מנסה להכנס לביוס שוב הוא בכלל לא מראה לי את המסך עד שהוא מגי לשולחן העבודה המסך שחור... אני מת כבר להתקין את הSSD בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, קיבלתי את טייפ גיבוי LTO HP StorageWorks LTO-5 Ultrium 3000 SAS https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02096843 לטייפ הזה יש את הכבל הזה: לצערי אין לי שום מחשב בארגון שיש לו כניסה לכבל הזה. מה שאומר שאני אצטרך כרטיס תומך. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה. אני מחפש או כרטיס עם יציאה תומכת (שמתחבר לכל לוח אם מודרני) או כבל.. יש את הכבל הזה https://www.amazon.com/CableDeconn-Infiniband-SFF-8470-SFF-8088-Transfer/dp/B00S7KU56Y שאם אקנה אותו, איזה כרטיס תומך אצטרך לחבר למחשב? ואם אקנה את הכרטיס הזה https://www.amazon.c…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי ובו מידע די רגיש. אני צריך תוכנה שנועלת את הדיסק, והשיחרור מתבצע ע"י סיסמה. במקרה ואני יאבד את הדיסק, שאף אחד לא יוכל לגשת למידע שבדיסק. שהתוכנה תמצא בתוך הדיסק און קי עצמו, ושלא יהיה צורך להתקין תוכנה מסוימת על כול מחשב שאני עובד עליו אם האון קי תודה נ.ב עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי כלום :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני פה תוהה על כונן עם מהירות נמוכה יותר שאמור לשאת מידע נטו הווה אומר סרטים ומוזיקה.ידוע שיש היום כונני טרה במהירות 5400 כי מראש יצרו אותם לאיחסון בלבד ולא לביצועי מערכת.האם שווה לרכוש כונן 5400 מהסיבות הבאות איטי יותר פחות חום פחות צריכת הספק איטי יותר שקט יותר שימוש לאיחסון אינו דורש זמן גישה מהיר לכן המהירות הזו רלוונטית מצפה לתגובות בבקשה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם תחנת עבודה מבוססת לוח אם Asus ProArt B650-Creator. אני מעוניין לחבר לתחנה, בנוסף לכונן הראשי שלה, עוד שני כונני Intel P4510 2T. כונן אחד יהיה לגיבוי והשני לשמירת מסמכי עבודה. מכיוון שהכוננים הם בחיבור U2, אני מבין שאי-אפשר לחבר אותם ללא מגשר. מהי הדרך המומלצת ביותר לחבר את הכוננים? תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את הדיסק און קי 32GB של סוני שהיה ב"דיל" בפריים דיי למטרה מסויימת. למרות שהובטח USB 3.0 כמובן שהוא לא מהיר בהרבה מהתקורה של USB 2, אך הייתי מעוניין לבדוק כמה מהירותו האמיתית. בבדיקה ב AS SSD התוכנה נתקעת באמצע הבדיקה. אני מחפש תוכנה אמינה לבדיקת הביצועים שתתאים לכונני פלאש נשלפים, כלומר כמה שיותר קרוב לביצועים בעולם האמיתי, לא בנצ'מארק בעלמא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני נייד ללא צורך בחיבור לחשמל - ולכן ''2.5.. כונן בנפח 2TB, עם חיבור USB 3.0 כמובן, בתקציב שנע סביב 500 ש"ח - עדיף כמה שפחות כמובן.. לגבי האחריות.. 2-3 שנים. ראיתי כמה דגמים אבל אני פשוט לא מבין בשוק הזה מספיק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-