אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לדעת : באיזה מערכת קבצים אתם משתמשים ולמה? מה הייתרונות של כל אחת? והאם אני יכול להפעיל את שתיהן יחד (איכשהוא בלי בעיות לקרוא את הNTFS מהמערכת של הFAT??) יש לי XP + Longhorn תודה... נ.ב אני יסביר למה זה מעניין פתאום- הלונגהורן לא מוכן להתקין כל מיני רכיבים של IIS ודברים מההתקנה שלו על מערכת שהיא לא NTFS כדאי להעביר??
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע כונן 1 TB של סיגייט . החלטתי לשדרג. מבחינת המחיר והביצועים הכי מתאים לי הסיגייט 2TB . הבעיה היא שיש הרבה דברים לא ברורים סביבו . הבנתי שיש כמה גרסאות - אחת עם 2 פלטות אחת עם 3 פלטות, כמו כן נתקלתי גם בסיפורים על מספר ראשים שונה (4,,5,6) כמובן שזה משפיע על הביצועים . (רשום שיש ירידה עד 25% בביצועים בדגמים מה 4/2012 .) מספר חנויות שהתקשרתי אליהם לא ידעו להגיד לי איזה דגם הם מחזיקים . קיצר מתסכל כל העיניין הזה, כמו לקנות חתול בשק . מה הקטע ?! הם לא למדו מהפדיחות שלהם לפני שלוש שנים ?! בונים על הזיכרון החלש של הלקוח ?? מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכנתי קובץ אימג' (ISO) של דברים חשובים שלי ועכשיו אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD+DL וכל העסק הוא בערך 100 מ"ב מעל מה שיש בדיסק! האם יש דרך לצרוב את הקובץ על הדיסק? אני לא יכול לחלק את הקובץ לשניים! תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חשבתי חשבתי על דרכים לשדרג ביצועים - ועומדת בפניי ההחלטה להשקיע בבקר RAID או בSSD. ברור שאם אין שיקול כלכלי צריך לקחת RAID של SSD - רק חבל שיש שיקול כלכלי. בכל אופן - הומלץ לי פה בעבר לרכוש את DELL PERC 5/I - השאלה , האם עדיף DELL PERC 6/I ? (אותו מחיר בEBAY) אולי יש בקר מומלץ אחר לביצועים גבוהים ובמחיר שפוי ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התחדשתי בלנובו y50 העקב אכילס שלו זה בעצם הקשיח 5400 מהירות שגורם לפגיעה בביצועים שלו אני מעוניין להחליף אותו ל ssd בנפח 512 אשמח לשמוע המלצות בנוסף ראיתי כונן היברדי של wd black 2 אבל לצערי המידה שלו גדולה ב 2.5 מילימטר האם יש דרך כן להתאים אותו ללפטופ שלי..? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האם PLEXTOR שווה את מחירו? מה זה נותן לי בסוף? ??? ואם לא, מה כדאי לקנות (צורב)? תודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצות להארד דיסק פנימי, 2TB , 7200RPM , שקט, אחריות כמה שיותר, ודגש עיקרי על אמינות ואיכות. הכונן מיועד לעבודה כבדה עם אודיו בלייב לכן עניין הביצועים חשוב מאד. רצוי בקניה מ-KSP/Ivory. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שאחד מהם כבר לא עובד אבל על ההארד דיסק שלו יש הרבה מאוד דברים שאני צריך האם יש אפשרות לחבר את ההארד דיסק הזה למחשב השני? ואם כן אפשר איזשהו מדריך? תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
I need to boot the pc (special msdos version,whatever..) so I can access to my c:\ which is NTFS partition so I would be able to run some partiotion magic rescue files.. * While i am trying to boot with msdos 6.22 boot disk, it's predictedly doesn't recognize c: cause it's ntfs.. * thank you.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס. האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לי לא מזמן דיסק קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 עכשיו זה המחשב שלי AMD Athlon XP, 1243 MHz NVIDIA GeForce FX 5700 256 MB זיכרון 256 Creative SB Live! Player 1024 Sound Card F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB המחשב הזה עם חיבורי IDE ועליו מורכבים 3 דיסקים דיסקים קשיחים F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB וצורב די וי די אחד עכשיו אני יודע שאפשר לחבר רק 4 רכיבים אז ככה אני מוכן לוותר על הצורב די וי די לא נחוץ לי כל כך איך אני מחבר את הארד דיסק הזה WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII ??? הסתבכתי עם זה יותר מדי זמן ואמרתי רק פה אני יקבל תשובה תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות. רציתי לדעת איזה חברת הארדיסק לקחת בנפח של 200 ג'יגה. במידה ו200 ג'יגה זה לא דבר טוב(קראתי כאן שיש לו שתי דיסקיות שזה מקור לבעיות) אז המצב עובר ל160 ג'יגה. סיגייט(שמעתי דברים טובים עליו),סמסונג,וסטרן דיגיטל(תמיד ראיתי שהמון קנו הארדיסקים של וסטרן) או מקסטור. מה יותר טוב?שקל פה שקל שם זה לא משנה..העיקר שיחזיק טוב וכפי שראיתי יש 3 שנות אחריות על 3 כוננים,ועל סיגייט 5. אחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילי מאחר והיה לי ניסיון מאוד רע עם כוננים קשיחים. ולגבי הצורב: המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5894 זה בסדר? אין איתו בעיות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח פנימי אחד של 160 ג'יגה שכבר מתחיל להיגמר לי בו המקום ואני רוצה לקנות בימים הקרובים דיסק קשיח חדש, חיצוני או פנימי. עכשיו יש לי מארז ג'נרי לגמרי של אייבורי, המארז הקטנצ'יק, שזה די בלתי אפשרי להכניס בתוכו עוד דיסק קשיח וגם אם אני יכניס בו עוד דיסק קשיח אז נראה לי שהוא יתחמם בטירוף, ככה שזה לא אופציה. אז אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חיצוני או פנימי. בכל מקרה אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני חשוב לי לדעת אם אני יוכל לפתוח את הקופסה שלו ולהשתמש בדיסק שבתוכו כדי לחבר אותו למארז כי אולי אני ארצה שהוא ישמש לי בתור הדיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כי הדיסק שיש לי כרגע הוא די רועש. אם אני אקנה למשל את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193…
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי אינטל 335, איך אני מעדכן את הקושחה שלו לגרסת קושחה הכי חדשה לפני התקנת מערכת ההפעלה עליו? תודה מראש זה קצת דחוף לי כי אני רוצה כבר להתקין את המערכת הפעלה עליו היום
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף, קניתי אלבומי מוסיקה חוקיים בפעם האשונה בחיים שלי, וכבר על ההתחלה שפכתי עליה תה!!! על הדיסקים עצמם באו אולי טיפות, לא משהו רציני. לגבי החבילות שלהם, כרגע מעביר אותם מתחת לפן כדי לייבש לגמרי. אתם חושבים שנגרם נזק לדיסקים אם באו עליהם טיפות תה? כמובן שאחכה עד שיתייבשו לגמרי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש הוספתי שני דיסקים קשיחים למחשב. (WD CB 500GB, Seagate ST2000DM001) מאז ההחלפה (התקנתי אותם בחנות מוכרת אך קניתי ב-KSP), קורים בקביעות שני דברים מאוד מוזרים שלא קרו לי לפני כן: 1. כשהמחשב כבוי ולוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב מתחיל להדלק לשניה, כבה שוב ל-3 שניות ואז מדליק את עצמו כרגיל. 2. נשמעים צפצופים מוזרים מאחד ההארד דיסקים מדי פעם (דומה לצליל שמתקבל כשיושבים על מיטה עם קפיצים ישנים, רק בווליום נמוך). אשמח לדעת אם הבעיות הללו אמורות להדאיג אותי ומה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-