עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by alergic,

HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Proww,

אהלן. יש לי כמה מחשבים בבית. בין היתר מחשב אחד מיותר שאין לנו "שימוש" בו. יש לי את המחשב האישי שלי, שהוא גדול וחדש יחסית. הדיסק קשיח במחשב המיותר הינו בעל חיבור SATA (אם אני לא טועה האדום. החיבור היותר קצר.. לא מהישנים). בדיסק הנ"ל מותקנת מערכת הפעלה WIN7, יש שם כונן D וכונן C (יותר נכון על C מותקנת מערכת הפעלה וכונן D הינו גיבוי). ברצוני לחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר למחשב שלי, בעצם שאני יוכל להעביר את כל מה שבכונן D של הדיסק הקשיח של המחשב המיתר אל המחשב אצלי (על מנת שהוא יגובה אצלי) ולאחר מכן למחוק הכל משם ושהוא יהיה דיסק קשיח אצלי (מצידי שיהיה דיסק קשיח לגיבוי דברים). איך אני עושה זאת? לאחר שאני אחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר, מה עליי לעשות? תודה. אשמח לתש…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ניתן לבדוק אם הדיסק החדש באמת חדש.... מצרף קישור http://crystalmark.info/download/index-e.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ABL,

ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dimanit,

שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט. הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון. יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16 נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם קראתי פה בפורום על הודעות אחרונות שהתפרסמו אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 320 GB SATA 2 אמין ואיכותי היה לי דיסק קשיח של WD 160 GB עבד במשך שנה וחצי החליט שהוא עושה רעשים במסגרת האחריות הוחלף והשאלה שלי היא: איזו חברה מייצרת דיסקים איכותיים עם מעט תקלות האם המקרה שלי עם דיסק קשיח שהתקלקל אחרי שנה וחצי זה מקרה חד פעמי והחברה עצמה מייצרת דיסקים אמינים או שכדאי להחליף לחברה אחרת ולא חזרות חברות שמייצרות דיסקים תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by soft40,

שלום לכולם ! יש ברשותי מחשב חדש עם כונן בודד (SSD 128GB) ,המחשב באמת טס עולה ב כמה שניות. היות ושטח האחסון קטן (128 GB) רציתי להוסיף כונן רגיל 3.5 ולהתקין עליו STEAM ואת שאר המשחקים. רציתי לדעת האם זה יאיט לי את המחשב ? מה הדרך הנכונה לחיבור? ומה הפתרון (3.5) הכי מהיר ? תודה. מפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק ANTEC 850W מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 6. Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ran_cohen,

יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?

13. סדרת כונני ה-Z410 החדשה של החברה האמריקאית מיועדת בעיקר לספקיות ומרכיבות מחשבים למיניהן, אך בדומה למקבילותיה ככל הנראה תהיה זמינה גם לצרכנים הביתיים הפרטיים סאנדיסק (SanDisk) ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום כונני ה-SSD "המסורתיים", עם סדרה חדשה שעונה לשם Z410 ומגיעה כאלטרנטיבה מסויימת לסדרת ה-Z400s משנה שעברה, עם התמקדות בדגמי 2.5 אינץ' מבוססי SATA III בלבד (במקום התמקדות בכלל ממשקי החיבור הזמינים בשוק ב-Z400s), עם שיפור לביצועי הכתיבה ועם נפח מירבי גדול יותר של 480GB, אשר מתחיל להוות את המינימום הנדרש עבור חלק גדול מהצרכנים, שהולך יד ביד עם הירידה ההדרגתית במחירים. הסדרה החדשה מתבססת על שבבי TLC NAND של טושיבה שיוצרו בליטוגרפיה עדכנית של 15 ננומטר, תהיה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אשמח להסבר על כונני "הענן שלי" של WD. מתעניין בקניית אחד הכוננים בסדרה ואשמח שתעשו לי סדר בעניין. http://www.wdmycloud.co.il/ האם זו באמת שמירה בענן או משהו קצת שונה? חשוב לי שהשמירה תהייה מאוחסנת במקום בטוח כך שאם הכונן ישבוק חיים מתישהו - אני יודע שהוא שמור במקום בטוח. ותהייה לי גישה אל הקבצים על אף השכונן כבר מת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בוקר טוב. יש לי צורב dvd של LG , כבר יצא לי לצרוב בערך 10 דיסקים עד כה. 3 או 4 מהסרטים הצרובים עבדו מצוין אך השאר נתקעו במהלך הסרט, כלומר כעבור זמן לא קבוע הסרט פשוט קפא וכל שניתן לעשות הוא להוציא את הדיסק ולהתחיל את הסרט מחדש. חשוב לציין שהמכשיר תומך בקריאת דיסקים צרובים, כפי שציינתי, כבר ראיתי 3-4 סרטים צרובים. סרט אחד במיוחד, האחרון שצרבתי, בכלל לא נקרא ע"י המכשיר. אבל בכונן המחשב הוא עובד מצוין. אני משתמש ב decrypter וב dvdshrink . אני מבצע אותו תהליך של צריבה לכן אין לי מושג מדוע חלק מהצרובים עובדים וחלק לא. אודה על כל עזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by HaimTS,

http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

18. יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by VegansXe,

מומלץ? עושה את העבודה או שלא שווה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arield,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות דיסק SSD והמטכנאי שלי הציע לי 2 אפשרויות: crucial m4 או crucial c300. שניהם אותו המחיר! יש לי לוח אם חדש asrock extreme4 gen3..... תומך usb3. הטכנאי אמר לי שלC300 יש ביצועים טובים יותר(למרות שהוא ישן יותר...) לעומת הM4(שהוא חדש יותר) האם זה נכון? ??? ולשאלת השאלות: מה עדיף לי לקחת? (מבדיקה באינטרנט ראיתי כי M4 יותר טוב מהשני בכל פרמטר חוץ מבקריאת בלוקים באופן רנדומלי..) מה זה אומר והאם זה משנה לי? *אני משתמש בSSD למערכת ההפעלה ומשחקים.. ועוד שאלה , גם אם יש הבדלי ביצועים - האם זה מורגש בעולם האמיתי בכלל כשאני משחק או עובד עם המחשב? מחכה לתשובה...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ShaySolomon,

שלום, קניתי לא מזמן את הדיסק און-קי הבא: http://www.sandisk.com/products/usb/drives/ultra3/?capacity=64GB הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו. כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת. שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים). אני לא חושב שהבעיה היא במוצר עצמו אלא באיך שאני משתמש בו. אשמח לקבל הסבר קטן על השימוש בו והאם צריך לעבוד איתו בעזרת תוכנה כלשהי (היכן מורידים?) או פשוט להכניס למחשב ולהעביר קבצים? תודה רבה וסופ"ש נעים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Joli,

היי אני מעוניין בכונן (1TB) שישמש לגיבוי תמונות בלבד, ויחובר פעם בחודש למחשב ולא באופן יומיומי. חשוב שיהיה אמין לטווח הארוך ושלא יפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. רציתי לדעת באופן כללי מה עדיף? כונן חיצוני רגיל או SSD? ואם למישו יש המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.