אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט. הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון. יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16 נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הלוח אם http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 דיסק קשייח נוכחי http://techreport.com/articles.x/4988 אני מחפש משהו שנע בין 250-320G ,אני לא מוגבל בנפח נכון?הקבציים הנוכחיים נשארים? רצוי מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399&OrderBy=saleprice
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך DOK, שאוכל לשים עליו חומר, ושאי אפשר יהיה להעתיק אותו. איך עושים דבר כזה? יש לזה פיתרון תוכנתי / חומרתי? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי בסטיקי והבנתי ש- HD103SJ הוא קניה מוצלחת. יחד עם זאת, לא איתרתי ב- ZAP מקום קרוב לאיזור מגוריי (איזור השרון והמושבים) בו אוכל לרכוש בוודאות את הכונן הנ"ל, הסטיקי הקישור מפנה לחנות הנמצאת באיזור חיוג 08. אגש, אם-כך, לחנויות המחשבים הגדולות הקרובות למקום מגוריי, אך לפני כן אודה מאוד לדעת האם קיימת אפשרות לבדוק במעמד הקניה כי הכונן הוא HD103SJ ולא דגם אחר - על מה יש להסתכל ובמה יש לדקדק? תודה רבה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?) באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שח ב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס) אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מערך NAS בייתי (בעיקר אחסון סרטים/מוזיקה/תמונות ומסמכים משפחתיים) מאפס. נפח האחסון - 4TB - חשוב לציין שבעתיד המערך יורחב ומאד חשוב לי שאוכל להרחיב את המערך בלי לאבד את המידע השמור עליו. התקציב כ1500, ניתן למתוח עד 2000 (כמובן, כמה שפחות.. יותר טוב), מה שכן לא מוכן לחסוך אל אמינות או שקט, הNAS ישב כנראה אצלי בחדר לכן שקט חשוב לי מאד. אפשרי או שקפצתי מעל הפופיק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ההבדל בין WD1001FALS ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מחשב חדש עם כונן בודד (SSD 128GB) ,המחשב באמת טס עולה ב כמה שניות. היות ושטח האחסון קטן (128 GB) רציתי להוסיף כונן רגיל 3.5 ולהתקין עליו STEAM ואת שאר המשחקים. רציתי לדעת האם זה יאיט לי את המחשב ? מה הדרך הנכונה לחיבור? ומה הפתרון (3.5) הכי מהיר ? תודה. מפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק ANTEC 850W מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 6. Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סדרת כונני ה-Z410 החדשה של החברה האמריקאית מיועדת בעיקר לספקיות ומרכיבות מחשבים למיניהן, אך בדומה למקבילותיה ככל הנראה תהיה זמינה גם לצרכנים הביתיים הפרטיים סאנדיסק (SanDisk) ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום כונני ה-SSD "המסורתיים", עם סדרה חדשה שעונה לשם Z410 ומגיעה כאלטרנטיבה מסויימת לסדרת ה-Z400s משנה שעברה, עם התמקדות בדגמי 2.5 אינץ' מבוססי SATA III בלבד (במקום התמקדות בכלל ממשקי החיבור הזמינים בשוק ב-Z400s), עם שיפור לביצועי הכתיבה ועם נפח מירבי גדול יותר של 480GB, אשר מתחיל להוות את המינימום הנדרש עבור חלק גדול מהצרכנים, שהולך יד ביד עם הירידה ההדרגתית במחירים. הסדרה החדשה מתבססת על שבבי TLC NAND של טושיבה שיוצרו בליטוגרפיה עדכנית של 15 ננומטר, תהיה…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי צורב dvd של LG , כבר יצא לי לצרוב בערך 10 דיסקים עד כה. 3 או 4 מהסרטים הצרובים עבדו מצוין אך השאר נתקעו במהלך הסרט, כלומר כעבור זמן לא קבוע הסרט פשוט קפא וכל שניתן לעשות הוא להוציא את הדיסק ולהתחיל את הסרט מחדש. חשוב לציין שהמכשיר תומך בקריאת דיסקים צרובים, כפי שציינתי, כבר ראיתי 3-4 סרטים צרובים. סרט אחד במיוחד, האחרון שצרבתי, בכלל לא נקרא ע"י המכשיר. אבל בכונן המחשב הוא עובד מצוין. אני משתמש ב decrypter וב dvdshrink . אני מבצע אותו תהליך של צריבה לכן אין לי מושג מדוע חלק מהצרובים עובדים וחלק לא. אודה על כל עזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להסבר על כונני "הענן שלי" של WD. מתעניין בקניית אחד הכוננים בסדרה ואשמח שתעשו לי סדר בעניין. http://www.wdmycloud.co.il/ האם זו באמת שמירה בענן או משהו קצת שונה? חשוב לי שהשמירה תהייה מאוחסנת במקום בטוח כך שאם הכונן ישבוק חיים מתישהו - אני יודע שהוא שמור במקום בטוח. ותהייה לי גישה אל הקבצים על אף השכונן כבר מת.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-