עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. סכום כסף מוקדש לעניין בין 1000-1200 שקל תלוי מה משיגים אני מטרטר את עצמי כבר למעלה מכמה חודשים בלנסות להבין מה עדיף ומה לא כרגע אני מסתכל על 2 דיסקים קשיחים של 2 טרה כל אחד של CAVIAR BLACK או דיסק קשיח של 3 טרה של CAVIAR RED מהניסיון שלי עם WD יש לי את MY BOOK ESSITINAL היו הרבה ששאלתי ואמרו לי שעדיף לי 2 של 2 טרה מאשר אחד של 4 או שניים של 1.5 מאשר אחד של 3 המינימום דרישה שלי שהדיסק הקשיח יהיה של 3 טרה , בגלל שאני מתעסק הרבה עם אוספים של סדרות ו סרטים ב HD והמחלה [כן כן זאת מחלה] דיי דורשת הרבה מקום אז מי שיכול לתת לי המלצה כנה על דיסקים קשיחים בבקשה עשו זאת תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by imac,

מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Camperboy,

שלום לכולם בתור אחד שצורב המון באופן קבוע (ערוך וידאו) - לפי דעתי דיסק זה דיסק. המחירים המשתנים בעולם הדיסקים הם לפי דעתי רק בגלל מותגים. אני לא חושב שיש הבדל, לכן החלטתי לקנות דיסקים זולים על מנת לחסוך בהוצאות. אולי החברה משנה אם צורבים אותם מהר, אבל בתור אחד שצורב רק וידאו- אני צורב אותם לאט (X8). מה אתם אומרים, לפי הניסיון שלכם, החברה באמת משנה? או שזה סתם עניין של מותגים?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. היי, האם מישהו פה שיצא לו להתעסק עם אחת החברות יכול לומר לי אם יש טעם להתמקח איתם על המחיר? איך זה הולך בשוק הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by airko,

אני מעוניין לקנות SSD אך המחשב שלי בעל SATA 2,חשבתי על 120-128 גיגה. איזה דגם אתם ממליצים עד 600 ש''ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. מישהו יכול להמליץ\לעזור לי בשיקולים ובחירה? הבנתי שיש בעייה עם קנייה של samsung830 בגלל שצריך להרכיב spacer מתאים. יש שיקולים נוספים שכדאי שאקח בחשבון?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. אהלן, יש לי שני כוננים קשיחים מהדגם הזה: Western Digital 1000GB WDBBEP0010BBL. רציתי לדעת איך אפשר לחבר שניים כאלה בדיוק לאותו מחשב? אחד הוא קורא לי אבל את השני הוא לא קורה כשמחברים ביחד.. אשמח לעצה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557678.0 מצאתי כונן יד שניה של 80 גיגה ב- 50 שקלים. כרגע, לאדם שאני חושב לתת את הכונן הזה, יש כונן של 80 גיגה(מחשב עתיק, כפי שמוסבר באשכול שקישרתי אליו). העניין הוא שהכונן שמצאתי ביד שניה, הוא 5400 RPM ולא 7200. הכונן הזה אמור להחליף את הכונן הקיים בתור הכונן הראשי, כלומר עליו תותקן מערכת ההפעלה. האם יש הבדל גדול בין 5400 לבין 7200? אני לא יודע אם הכונן שיש לאותו אדם כיום, הוא 7200 או רק 5400... ראוי לציין שהמחשב נועד למשחקים קלים בלבד, כמו סוליטייר וכאלה . זה לא מחשב לגיימר. וכמובן לבדוק אימיילים, מצגות ומסמכים. זה הכל.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by Harbi,

הרעשים מגיעים לדעתי מכיוון הארדיסק והמחשב קופא מדי פעם איך אני יכול לוודא שבאמת הארדיסק תקול? תודה מראש! (אגב נגמרה אחריות היצרן של השנה, יכול להיות שעל ההארדיסק יש יותר זמן?)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. כבר לא מעט זמן שאני חושב איך אוכל לגבות את המידע היקר שיש לי במחשב ונאסף במשך שנים. מדובר על סה"כ 1TB של מידע שנמצא על ה- HDD שלי. עכשיו HDD's נוטים לשבוק חיים ביום בהיר אחד (אגב זה F3 של סמסונג) ואני ממש דואג מיכך. חשבתי על לקנות נייד חיצוני ולגבות עליו ואחרי שראיתי שאחי קנה נייד חדש של טרנדסקין ואחרי חודש הוא הוחלף בחדש בגלל תקלה...הבנתי שהפתרון לא ממש מחזיק מים! כעת אני סגור על גיבוי בענן שהוא נצחי בגלל אחריות של החברה וכאלו על המידע שלי. אז אני שואל מה האופציה של גיבוי בענן הטובה ביותר לישראלים מבחינת מהירות העלאה, ארגון הקבצים, אמינות וכמובן מחיר. אני צריך סה"כ 1TB כאמור. אם יש משו בחינם, כמובן שאשמח לשמוע על השירות הזה! אם לא, גם אשמח לשמוע על אם עדיף תשלום חודשי או…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הדלקתי מחשב חדש הוא התקין מערכת הפעלה לבד למה לא על בסיסי? האם זה משנה אם זה בסיסי\דינאמי? האם זה קריטי אם מערכת הפעלה על בסיסי\דינאמי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by nesber,

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lioryb,

שלום. אני מתכנן לרכוש את ה-SSD שבכותרת (עבור מערכת מחשב חדשה), ככל הנראה במחיר של כ-500 ש"ח. האם יש SSD של 120/128GB עדיף עליו, במחיר זהה? האם יש איזשהי סיבה לא לבחור בדיסק הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by almor12,

מה העניינים אנשים? חג שמח, אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים אחד: crucial m4 128GB השני: intel 330 120GB מה עדיף מבין השניים? התקציב שלי הוא עד 600ש"ח עכשיו הקנייה תתבצע בKSP. שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה? לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Torian,

שלום, ראיתי באתר איבורי את המוצר הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8885 הוא נקרא My Ditto ואמור לאפשר גיבוי לכל המחשבים ברשת בבית וגם גישה לקבצים מכל מקום, אפשר להכניס אליו עד 2 דיסקים קשיחים, ממבט ראשון זה נראה כמו מוצר טוב, בעל שרידות טובה לחומר שעלו (2 דיסקים) השאלה אם מישהוא מכיר את המוצר והממשק שלו? מעניין מאוד, אשמח אם מישהוא יכול לשפוך עוד אור על המוצר הזה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אלהן, בחיפוש אחר קשיח חיצוני USB3.0 נעצרתי על שני הדגמים: Transcend 25M3 370ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 Transcend 25H3P 375ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13206 שניהם 1TB, ושלוש שנים אחריות. מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שה25H3P עבר תקן נפילות או משהו כזה, ויש מסביבו יותר גומי? ממה שהבנתי גם ה25M3 נחשב מוקשח וממוגן לא? נ.ב אחרי חיפוש באינטרנט לא מצאתי של איזו חברה הדיסק קשיח שנמצא בתוך המעטפת, אולי משהו ממכם יודע?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. http://ksp.co.il/?uin=13206 http://ksp.co.il/?select=.1033..146..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה הבדל 5 שקל? תודה כולם

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  19. Started by MaDxXx,

שלום, לאחר הרבה צפיות והתרשמות לטובה החלטתי על Crucial M4 128 GB מחיר אילת 480 ש"ח. לוח האם שלי תומך SATA 3Gb/s, ולכן אני לא אוכל לממש את מלוא היתרונות. השאלה אם אני באמת ארגיש הבדל משמעותי? אני רוצה שהמערכת והתוכנות יעלו ויעבדו יותר מהר, האם אני צריך לשים דגש רק על מהירות קריאה? לאחר שכמעט והייתי נעול לע M4 התחלתי לקרוא בפורום כאן ועכשיו אני עוד יותר מבולבל, האם יש דור 4 באותו מחיר? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ngn1,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח ולהתקין עליו את מערכת ההתקנה, הוצעו לי שתי אפשרויות, מה עדיף בבחינת המהירות ויכולת ההתמודדות עם הפעלה מאומצת וממושכת? הדיסק הראשון: Western Digital Caviar Green WD5000AZRX 500GB SATA3 / SATA2 64 mb הדיסק השני: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX 32 mb תודה על מענה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by chaikr,

אהלן, אני טס עוד 3 שבועות לארה"ב והחלטתי לקנות SSD (עוד אין לי ניסיון עם SSD) יש לי 2 אופציות: לקנות SSD מאמזון בסביבות 110$ (120 ג'יגה לsamsung 840) לקנות intel ssd 520 180GB ב 155$ בארץ דרך חבר עובד אינטל מה אתם אומרים? מצד אחד אני לא באמת צריך 180 ג'יגה והמחיר כבר יוצא קצת יקר. מצד שני זו הנחה משמעותית. שאלה אחרת בנושא תאימות. המחשב שאני רוצה לשים בו את הSSD הוא מחשב יחסית ישן (Thinkpad T400 עם מעבד מסדרת c2d) אני די בטוח שאין לו חיבור SATA 3. אפשר איכשהו לוודא שהSSD יפעל כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אנשים, אני מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 1TB-2TB. [אני מודע לכך שיש הפרש די גדול במחירים בין שני הנפחים, אבל תקציב זה לא ה-issue כאן, אזור ה-800 ש"ח] שמעתי לאחרונה אודות כוננים של Iomega בנפח 1TB אשר מחזיקים גיבוי פיסי לכל המידע ששומרים בהם [מעין - "גיבוי של גיבוי" - כונן קשיח בנפח 2TB, כך ש-1TB ממנו מיועד למידע הנכנס\יוצא ו-1TB מגבה את אותו המידע] - האם מישהו שמע על כוננים אלו? צר לי שאינני אינפורמטיבי דיו, אך דרישותי אינן רציניות - אני בסה"כ מחפש כונן קשיח בנפח גדול, מבלי לחשוש מאובדן מידע. מבחינת מהירות כתיבה - מעדיף 7500RPM. אין העדפות מיוחדות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח להמלצה לזיכרון כזה. בחנות מסויימת וגם ברשת קראתי אזהרות לגבי המיקרו SD של סאנדיסק (קבצים וספריות נעלמים). מי שמכיר, אשמח לחו"ד על המיקרו SD של TRANSCEND. תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים