עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by FireStar,

היי לפני כמה ימים קניתי SSD חדש מדגם Corsair LS 120GB שבא להחליף SSD מזדקן וחביב מדגם Crucial M4 64BG. ברשותי לוח אם מסוג GA-P67X-UD3-B3 שהינו בעל SATA3. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש של WIN 7, ואחרי ההתקנה הרצתי AS SSD וקיבלתי תוצאות גרועות למדי במיוחד בכתיבה. לא ציפיתי למלך המהירות מהכונן הנ"ל, אבל עדיין התוצאה בכתיבה נראית לי נמוכה באופן מחשיד. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח, וכמובן שבביוס אני על מצב AHCI. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by RX7,

שאני לא יכול לעשות עם צורב רגיל רק לצרוב דיסקים בנפך ענק של כמה ג'יגה? זהו?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by rotem_o,

שלום לכולם מצאתי את המבצע הנ"ל: http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-adapter-Internal-CT240M500SSD1/dp/B00BQ8RM1A/ref=pd_cp_pc_3?tag=slickdeals&ascsubtag=fa450e32ee7c457c9d3274183c698ba5 הסדרה הנ"ל הייתה מומלצת פעם, איך היא כיום מול SSD חדשים יותר? האם ישנו משלוח מאמזון לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Tal Israeli,

אני מחפש DOK 16GB USB3 מהיר בתקציב עד 150 ש"ח. הבנתי שאתם ממליצים פה על Super Talent, אבל הבנתי גם שיתכן שקיים הבדל במהירות בין הנפחים השונים. האם הבנתי נכון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dorozen,

שלום לכולם, יש לי כונן פלאש מסוג Kingston G3 16GB הכונן הגיע מהחנות על FAT32. אתמול הייתי צריך להעביר קובץ ששוקל 8 ג'יגה לכן פירמטתי את הכונן לNTFS (כמובן לאחר שגיביתי את הקבצים בכונן). הטעות שעשיתי היא שלא העברתי את הכונן למצב Performance לפני הפירמוט. עכשיו כשאני מכניס את הכונן למחשב הוא מזהה אותו אך מבקש לפרמט אותו, כשאני מנסה לפרמט אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows was unable to complete the format. ניסיתי להוריד תוכנה חיצונית לפירמוט של HP USB Disk Storage Format Tool אך כשאני מנסה לפרמט דרכה אני מקבל את ההודעה הבאה: Deivce media is write-protected. למרות שבפועל הכונן נמצא על Optimize to performance. אני מקווה שיש דרך להציל את הכונן תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by rotem_o,

שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. יש לי נייד לנובו טי60. יש בו 70 גיגה בערך...יש לי חיבור יואסבי,ואי-אקספרס אם אני לא טועה. אני רוצה להיות בטוח שכשאני אתקין על הכונן החיצוני את WOW או כל משחק אחר,הוא יעבוד לי חלק ובלי בעיות! אנילא יודע אם חיבור יואסבי יספיק או שצריך למצוא דרך לחבר אותו לחיבור אי אקספרס, דרך איזה מעביר או משו כזה??... בכל אופן, זה הדרישות שלי מהכונן... כמובן שאני לא צריך טרה שלם... אבל אם זה הכי משתלם אז סבבה. כונן אסאסדי נראה לי יהיה לי מיותר ולא משתלם... אז איזה כוננים יש לכם להציע לי? סורי שהכל כמעט בעיברית עילגת פשוט אני כותב דרך הפלאפון ולא היה לי כוח להחליף עיברית-אנגלית...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zag_zag,

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by netanel1,

אני רוצה המלצה לכונן קשיח IDE טוב למחשב ישן עד 400 ש"ח, מבחינת נפח, בערך 160GB יהיה סבבה בשבילי.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי אותו כבר חצי שנה השתמשתי בו והכל טוב ויפה , היום אני בא לחבר אותו פתאום הוא רושם לי עליך לאתחל את הדיסק לפני שתוכל להשתמש בו . ניסיתי לחבר למחשב נייד ועדיין יש את אותה בעיה ... מה עושים ? יש לי שם המון תמונות ודברים שאני לא יכול לאבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by furyanaor,

לחברה שלי הלך ההראדיסק בנייד. יש לה I3 מלפני שנה שנה שנתיים ומשתמש בו רק עבור פוטושופ ואילוסטרייטור. הפרויקטים הם דיי קטנים לא שום דבר רציני מבחינת נפח ושכבות. חשבתי שיהיה נכון לרכוש SSD שירים לה את הביצועים לשמים וגם יוכל לשמש אותה במחשב הבא במקום HDD חדש שבסוף לא נעשה איתו כלום. איך הרעיון 256GB MX100 של crucial ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by kobi_sion,

שלום, צריך המלצה לדיסק 4T של WD לצורך הורדת טורנטים לקחת כחול (אדום או סגול) ואפשר אולי חיבור (קישור ) להסבר על ההבדלים ביניהם בתודה מראש,

15. היי, ברשותי SSD ושני קשיחים. בלוח שברשותי יש כ6 יציאות SATA עד כמה שזכור לי,כולן SATA2. הקשיחים מחוברים בשתי היציאות הראשונות,צורב ביציאה השלישית והSSD ביציאה הרביעית. האם יש חשיבות ליציאה בה הSSD מחובר ? בנוסף,יש לי עוד שאלה קטנה על הדרך,אחד הקשיחים מסומן כprimary partition בDisk Management,האם זה יכול לגרום להאטה של הכונן או משהוא?איך מבטלים את זה והפוכים אותו לSimple volume ? לא מותקנת אליו מערכת הפעלה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. (אני יודע שזה לא הכי קשור ל"אמצעי איחסון, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים) שמתי לב שלקבצי DVD יש המון סוגים של מקורות. למשל: DVD9 R1\2.. DVDSCR NTSC\PAL (יש הבדל באיכות?) DVDR 6-Pass CCE \ CCE@4190 6 passes . . . איפה אפשר למצא מדריך שמסביר מה כל דבר אומר? בעיקרון אם אני רוצה צריבה שהיא 1:1 לסרט קנוי מה אני מחפש?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by omerpaz,

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=13658 http://ksp.co.il/?uin=17091 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15615 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14104 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yonni,

יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Oz Aviman,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo 510s , מעוניין לשדרג את הדיסק קשיח לSSD, אפשר בבקשה המלצות לכוננים אמינים? עדיפות ל500 אבל אשמח גם לקבל הצעות של טרה, תודה.

21. Started by KF,

שלום, רציתי לקבל המלצה לכונן חיצוני 1TB אמין וטוב מ-KSP או מכל חנות אחרת.. http://ksp.co.il/?select=.1033..371..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by avidan28,

אחרי שעות של עבודה אני כבר דיי מיואש הגדרתי בשני בקרים שונים 2 דיסקים שווים (רפטורים 36) פעם אחת על הסיליקון אימג' ופעם אחת על האנפורג 4. שלא לדבר שהייתי צריך לעבוד עם דיסקטים לזיהוי ראשוני של הבקר רייד....בשני המיקרים הבקר זוהה בדרייבר מהדסקט אבל ההתקנה כשלה בטענה שאין דיסקים קשיחים על המחשב... - אין איפה להתקין הודעה של ההתקנה בתרגום חופשי. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעצות.כרגע אני כותב ממחשב שני שלי.תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, רכשתי לפטופ מסוג MSI PX60. הוא מגיע עם כונן מכני בנפח של 1TB במהירות 7200RPM. באתר המוצר, רשום שניתן לשלב בכונן כזה פלוס כונן SSD עד נפח של 256GB (אם מישהו יכול להסביר למה הגבלת נפח יהיה סבבה). ב Manual רשום שסוג ה-SSD צריך להיות מסוג m.2 sata. אני רוצה לקנות SSD מסוג m.2 שעליו תהיה מערכת ההפעלה פלוס תוכנות בשימוש קבוע. אני מחפש כונן בנפח של 256GB (אם אפשר יותר אז אולי 512). מישהו יכול להמליץ על כונן שכזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מתלבט בין רכישה של דיסק קשיח פנימי + מארז, למשל: http://skypc.co.il/pl_product~WD20EARS~7~0.htm - WD CAVIAR GREEN WD20EARS + http://skypc.co.il/pl_product~SCB3AH1~108~0.htm - AGESTAR SATASCB3AH1 למול: http://skypc.co.il/pl_product~39114-002-01~141~0.htm - WD MY BOOK ESSENTIAL המחיר יצא כמעט אותו דבר, אבל לאופציה עם המארז יש חיבור ESATA. אשמח להמלצה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by esaly,

היי חברים, יש לי התלבטות לאחר קריאה לא מעטה בפורומים של גוגל - אני פשוט לא רוצה לטעות. עשיתי מעבר מדיסק מכאני לכונן SSD בלפטופ של דל - הכל עובד נפלא. הבעיה היא שמתוך ה120GB תפוסים 20GB ע"י מחיצת RECOVEY שלא ניתן למחוק אלא ע"י מעבר הACTIVE PARTITION למחיצה השנייה. קראתי שצריך גם להעביר קבצי BOOT של המערכת. האם יש דרך נוחה ויעילה לעשות זאת? אודה מאד לעוזרים נ.ב : צירפתי צילום של הרכב הכונן כרגע.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים