אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה, ובעזרת מתאם להחליף את הכונן האופטי לדיסק קשיח. באתר של טושיבה לא כתוב שיש לו כונן אופטי: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-p50-c/satellite-p50-c-17d/ אך בכל החנויות שמוכרות אותו בזאפ, כתוב שיש... הם טועים? או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח החדש של טושיבה מסדרת X300 מתיימר לספק לכם 8 טרה-בייט בעלות של כ-1,000 שקלים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי רוצה לרכוש LITE-ON 52X32X52 אך משום מה המוכרים מנסים להניע אותי "יש להם הרבה תקלות, יש הרבה החזרות, סתם צורב מורכב בארץ ?,מרעיש מאוד" אך משום מה באתרי מחשבים בעולם הוא מקבל ***** אז מה אתם אומרים ? אולי LG ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר הארד דיסק יחסית חדש בעל חיבור sata למחשב ישן ובלוח אם אין חיבור כזה, יש דרך לחבר אותו בכל זאת? מצאתי כבל שמתחבר לכבל חשמל ומשנה את החיבור שלו כדי שיתאים להארד דיסק אבל לכבל sata לא מצאתי כזה דבר... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה לקניה של כונן SSD של חברת western digital בעלות של 350 ש"ח. גודל 250 GB. השאלות שלי, מה איכותו, כי אני לא מכיר כונני SSD של WD. הוא זול יותר מסמסונג (שאני יודע שאיכותי) ויקר מקינגסון UV400 שאני יודע שסביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך לשרת NAS. מפרט המחשב: CPU: Intel Celeron 331 MB: ASUS P5GLV-MX RAM: 1 GB DDR אני מעוניין ליצור RAID 5 ל4 כוננים קשיחים של 2TB וRAID 1 ל2 כוננים קשיחים של 1 TB. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעוד כחודש מתכוון להזמין כונן SSD למחשב שלי שגם ימשיך עם המערכת הבאה שתיקנה בסוף השנה, כרגע אני סגור על החנות והSSD יקנה בRSM לכן חייב דווקה מי שהם. כמו כן חשבתי על אחד מי הכוננים הבאים ורציתי את דעתכם אליהם, התקציב הוא עד 700 שקל עם אפשרות לחריגה של 50 שקל. 1- כונן הM4 בנפח 64GB שלדעתי יספיק לי בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2828 . 2- כונן הVERTEX 3 בנפח 60GB שגם כן יספיק בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2793 . עכשיו יש לי גם כמה שאלות בנושא, כעיקרון אני רוצה להזמין את הVERTEX 3 אבל הוא מגיע כSATA3 והלוח שלי תומך רק בSATA2 ככה שאני מעוניין לדעת עם אני בכלל יכול להשתמש אייתו במפרט הנוכחי שלי "המפרט בצד", כמו כן ברור שבמערכת הבאה יהיה חיבור …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק של Hitachi 160GB sataII לפי הנתונים הוא 160 גיגה. אבל כשהתקנתי את המחשב הוא אפשר לי רק 130 גיגה בערך. איפה נעלמו עוד שלושים? עזרו לי בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכונן לשדרג את הSSD EVO 850 250GB לכונן 500GB. האם שימוש בNVME בערכת שבבים Z97 תתן עוד ביצועים לעומת SATA? האם יש כונן מומלץ לקניה מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך להתקין WIN 10 על מחשב מסויים יש למחשב SSD 120 של חברת TEAM GROUP , כונן קשיח מכני רגיל 1TB וקניתי לו SSD חדש של סמסונג EVO 860 יש לי כמה אפשרויות : 1) להתקין מערכת ההפעלה על ה 120 וה 500 SSD של סמסונג יהיה כונן 2 2) להשאיר רק 500 גי'גה SSD של סמסונג בגלל שהוא הכי מהיר ולחלק ל 2 מחיצות 3) להתקין על ה 500 גי'גה SSD מערכת הפעלה ו 1TB לעשות ממנו דיסק גיבויים הבעיה שה 1TB עושה סוג של צוואר בקבוק מתקין עליו WOT מרגישים שהוא מאט בעליה את המשחק ובכלל את המערכת , במחשב הזה לא צריך הרבה נפח כי לא מורידים שם סרטים וכו' וכל המשחקים נמצאים על שרת זה לא מותקן לוקלית לא עדיף להשתמש רק ב SSD של סמסונג ? הכי מהיר והנפח סבבה 500 גיגה מעל ו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרוש לי אחד כזה איכותי תקציב לא מוגדר. חנות באזור ראשון. משהו איכותי וכמובן שכמה שיותר זול. יש המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-