עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

2. ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FA ‏1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ האם הפרש של 120 ש''ח שווה?? וכמה באמת ההבדל בניהם? כי מהנתנוים באתר של WD לא ממש רואים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן מדובר על דיסק קשיח של לפטופ 1TB + 8GBSSD רציתי לדעת אם אלו תוצאות תקינות תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ypaul123,

היי, איפה ניתן, אם בכלל, לרכוש פאקינג ברגים לכונני M.2 בכדי לחברם ללוח אם ? תודה מראש, .

5. Started by naord,

אני צריך דיסק חיצוני 2.5 עם USB3 יש חברות שנותנות 3 שנות אחריות כמו samsung,.transcend אז נתמקד בהם. חשוב לי ביצועים טובים, יש דיסקים כאלו עם 7200RPM ? מה הכי משתלם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MtK,

הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by binyamins,

היום עשו תיקונים בביתי ברשת החשמל והרימו והורידו מספר פעמים את המפסק הראשי. חשבתי שאם יש סוללה הנייד לא יפגע. לצערי, המחשב פתאום לא זיהה את ההארד דיסק. הלכתי למעבדה ושם העבירו את ההארד דיסק לשחזור (המנוע לא תקין). מעבר לנזק העצום שבאיבוד המידע עד כה, כמה צריך לעלות שיחזור המידע ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. על הכונן להיות בעל מהירות סיבוב גדולה ופיירווייר 800 על מנת לטפל בחומרי וידאו כבדים, עדיף כמובן מחברה אמינה ומוכרת עם אחריות. תודה@!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eyal00,

זה הגיוני?(ראו תמונות) צרבתי את הדיסק על X2 והבדיקה נעשתה על X5. עשיתי משהו לא נכון או שדפקו אותי? תודה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by M1SH,

שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה

12. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yotamavi,

רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אודה להמלצה, בכמה טווחי מחירים עד 500, עד 1000 אני רוצה לבצע גיבוי למשרד בתמונה של הדיסק עם מערכת ההפעלה בתוכו בצורה אוטומטית (לשרת) רוצה לקשר בUSB3 דיסק חיצוני שיבצע

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DrShawarma,

הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Gal Ohana,

שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by noamroze,

שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מה המצב חבר'ה ? טוב, קודם כל זה התחיל ביומיים-שלושה האחרונים שכשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי טיקים חלשים ואחריהם אין רעש בכלל בהמשך השימוש במחשב (חייב לציין שזה באמת ממש חלש) ולהערכתי ומנסיוני זה מאחד הדיסקים הקשיחים שלי .. בזמן האחרון, ה - OC שעשיתי למעבד לפני קרוב לשנה כבר התחיל לעשות בעיות ביציבות וכשהייתי מפעיל את המחשב הוא פשוט היה נתקע והייתי צריך להפעיל אותו מחדש ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לשנות את ההגדרות של ה - OC ואז או שהצלחתי לייצב את ה - OC או שזה שוב קרה ושוב חלילה .. לבסוף, אי אפשר לייצב כבר את ה - OC ליותר מדי זמן ומדי כמה זמן (לפעמים כמה שעות, לפעמים כמה ימים ואפילו כמה שבועות) אני עושה זאת כל פעם מחדש .. אני מבין שהמעבד גם בדרך לטוטל לוס…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RLM,

מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DaTHE,

שלום, יש ברשותי הרד דיסק די ישן (WD של 80GB) העברתי אותו למחשב קצת יותר חדש מהקודם, ועכשיו ה- XP מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני יכול לקרוא\לכתוב אליו. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לקרוא את המידע שבפנים לפני שאני מפרט, אולי עם תוכנה מסיומת..? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. BIOS UEFI WINDOWS 7 64BIT WIN XP עשיתי שיכפול מכונן 1TB לכונן 3TB עובד אבל עם מגבלת 2TB אפשר לראות בתמונה את המגבלה: הערה: את מחיצת L הוספתי הרגע וזה הגודל המירבי האפשרי בגלל מגבלת 2TB במקרה הצורך אפשר למחוק את מחיצת L אין אפשרות ליצור מחיצה בשטח שלא הוקצה הניחוש שלי זה כי הכונן מוגדר כ MBR Seagate ST3000DM001 עידכון: מצאתי פתרון, הסתכלו בסוף השירשור.. 3TB MBR

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by -neo-,

שלום לכל פורום אמצעי אחסון, יש לי בעייה בצורב (צורב דיוידי DL של נק אפשר לראות במפרט שלי), הוא קורא רק dvdים, אם אני שם סידי ובודק באקספלורר אני רואה שהכונן ריק, מישו מכיר פה את הבעייה או יוגע מה גרם לה? תודה רבה על זמנכם!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ch561,

הי, קיבלתי הצעה לקניה של כונן SSD של חברת western digital בעלות של 350 ש"ח. גודל 250 GB. השאלות שלי, מה איכותו, כי אני לא מכיר כונני SSD של WD. הוא זול יותר מסמסונג (שאני יודע שאיכותי) ויקר מקינגסון UV400 שאני יודע שסביר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.