אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
על הכונן להיות בעל מהירות סיבוב גדולה ופיירווייר 800 על מנת לטפל בחומרי וידאו כבדים, עדיף כמובן מחברה אמינה ומוכרת עם אחריות. תודה@!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
BIOS UEFI WINDOWS 7 64BIT WIN XP עשיתי שיכפול מכונן 1TB לכונן 3TB עובד אבל עם מגבלת 2TB אפשר לראות בתמונה את המגבלה: הערה: את מחיצת L הוספתי הרגע וזה הגודל המירבי האפשרי בגלל מגבלת 2TB במקרה הצורך אפשר למחוק את מחיצת L אין אפשרות ליצור מחיצה בשטח שלא הוקצה הניחוש שלי זה כי הכונן מוגדר כ MBR Seagate ST3000DM001 עידכון: מצאתי פתרון, הסתכלו בסוף השירשור.. 3TB MBR
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיסק קשיח 1000- 1500 SATA 2 או 3 , מהיר , שקט
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף HDD למחשב הנייד שלי וראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=6536 320GB שעולה 222ש"ח וכוננים 2.5 של 1TB עולים 550 צפונה ואז ראיתי באחד האשכולות כאן המלצה על 2.5 חיצוני של transcend ב350 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 אז למה בעצם לא לקנות אותו ולהוציא את ההארדיסק מבפנים ולשים במחשב הנייד? מה אני מפספס פה? הHDD שם לא איכותי מספיק? ??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי הלך ואני רוצה לשחזר מידע מהכונן הקשיח שאותו פירקתי. יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לחבר את ההארדיסק בusb למחשב אחר (צירפתי תמונה של הכונן)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח החדש של טושיבה מסדרת X300 מתיימר לספק לכם 8 טרה-בייט בעלות של כ-1,000 שקלים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי במחשב 2 כוננים (אין לי אפשרות לחבר יותר) , אחד של 1TB ואחד של 300GB וזה ממש לא מספיק לי אני רוצה להחליף את ה300GB ב2TB חשבתי על ההארד דיסק הבא : http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ מה דעתכם עליו מבחינת מהירות? איכות? וכל מה שצריך תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכונן לSATA ולמקור הכוח - המחשב עשה בדיקת סטטוס כמו לכל חיבור מכשיר חדש. לאחר מכן ביקש ממני לבצע רסטרט - אך הכונן לא עולה. מה לעשות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? טוב, קודם כל זה התחיל ביומיים-שלושה האחרונים שכשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי טיקים חלשים ואחריהם אין רעש בכלל בהמשך השימוש במחשב (חייב לציין שזה באמת ממש חלש) ולהערכתי ומנסיוני זה מאחד הדיסקים הקשיחים שלי .. בזמן האחרון, ה - OC שעשיתי למעבד לפני קרוב לשנה כבר התחיל לעשות בעיות ביציבות וכשהייתי מפעיל את המחשב הוא פשוט היה נתקע והייתי צריך להפעיל אותו מחדש ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לשנות את ההגדרות של ה - OC ואז או שהצלחתי לייצב את ה - OC או שזה שוב קרה ושוב חלילה .. לבסוף, אי אפשר לייצב כבר את ה - OC ליותר מדי זמן ומדי כמה זמן (לפעמים כמה שעות, לפעמים כמה ימים ואפילו כמה שבועות) אני עושה זאת כל פעם מחדש .. אני מבין שהמעבד גם בדרך לטוטל לוס…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק בנפח של 500 gb, ולהפתעתי לא מצאתי כזה דבר (מלבד חיצוני שזה לא מה שאני מחפש).
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-