עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zag_zag,

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מחשב ישן.(AMD-K6-|||/400 Proccesser) אני חיברתי למחשב דיסק קשיח (חיבור IDE) בנפח 40 GB ובו מותקנת מערכת הפעלה WIN 98. כשהמחשב בהתחלה (בחלון של הטסט ממורי) מנסה לזהות את את הכונן הוא לא מזהה לי אותו וכותב שאין שום כונן שמחובר. אני רוצה לציין שהחיבורים בסדר גמור, ושהדיסק הקשיח מחובר כמסטר, ומחובר אליו לסלייו כונן דיסקים... תודה לכל העוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בעוד כחודש מתכוון להזמין כונן SSD למחשב שלי שגם ימשיך עם המערכת הבאה שתיקנה בסוף השנה, כרגע אני סגור על החנות והSSD יקנה בRSM לכן חייב דווקה מי שהם. כמו כן חשבתי על אחד מי הכוננים הבאים ורציתי את דעתכם אליהם, התקציב הוא עד 700 שקל עם אפשרות לחריגה של 50 שקל. 1- כונן הM4 בנפח 64GB שלדעתי יספיק לי בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2828 . 2- כונן הVERTEX 3 בנפח 60GB שגם כן יספיק בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2793 . עכשיו יש לי גם כמה שאלות בנושא, כעיקרון אני רוצה להזמין את הVERTEX 3 אבל הוא מגיע כSATA3 והלוח שלי תומך רק בSATA2 ככה שאני מעוניין לדעת עם אני בכלל יכול להשתמש אייתו במפרט הנוכחי שלי "המפרט בצד", כמו כן ברור שבמערכת הבאה יהיה חיבור …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by daniel.asu,

שלום,אני לפני קניה של לפטופ חדש (Dell Latitude 3340), ואני רוצה להתקין בו SSD. אין לי צורך בנפח גבוה - אני מאמין ש-128 ג'יגה יספיקו לי, אך ראיתי ש-256 הרבה פעמים פשוט יותר מוצלחים. כאמור, אני מחפש כונן זול וכמה שיותר אמין וזריז, פחות חשוב לי הנפח. ראיתי פה בפורום, שלסמסונג שהיו מאוד מומלצים יש איזושהי בעיה (בעיות?) - כך שהם ירדו מהפרק. מחיפוש ביקורות באינטרנט, גם האינטל 530 ירד מהפרק (מציג ביצועים כבר לא מדהימים יחסית לדגמים הבאים). נשארתי כרגע עם הדגמים הבאים: Crucial MX100 256GB - בעל יחס העלות-נפח המוצלח יותר, אך ביצועיו נמוכים מה-M550. האם מורגש? או שתכלס עדיף כבר לקחת את ה-256 גיגה (שגם יותר זול אני חושב)? Crucial M550 128GB - בעל ביצועים עדיפים, אבל מחצית הנפח לעומת…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים , רכשתי את הכונן הנ"ל (סדרת ה GOLD ) ואני מעוניין לגבות עליו תמונות וסרטונים (אני צלם ) . התכנון הוא לגבות את החומר פעם בשבועיים. חשבתי על תחנת עגינה אבל מקריאה בנתוני המוצרים הם תומכים בנפחים של עד 10T. עכשיו השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת אחבר את הכונן לתחנת העגינה.. האם הכונן לא יזוהה או שפשוט קצב העברת הנתונים יהיה איטי יותר ? האם אתם מכירים פתרון אחר לעניין הזה? תדה, צביקה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by assaff,

ה HD החיצוני (היה מחובר ל XBOX וכלל גם גיבוי תמונות) לא מזוהה במחשב וגם ה XBOX הפסיק לזהות אותו. שאני מחבר למחשב הנורה דולקת ומתחילה להבהב אך הוא לא מזוהה,ולא מוצג ככונן שאני נגש למנהל ההתקנים הוא כן מוצג תחת כונני דיסקים (SAMSUNG G2PORTABLE USB DEVICE וגם בהוצאת מדיה באופן בטוח הוא מזהה אותו כשהוא מחובר. החלפתי כבל וכניסת USB ולא עזר. מה לעשות זה ממש חשוב כי זה הגיבוי היחד שיש לי , הכונן של המחשב נהרס לפני כמה זמן ורציתי לשחזר שמירת קבצים מהחיצוני לכונן החדש.

10. היי, רכשתי לפטופ מסוג MSI PX60. הוא מגיע עם כונן מכני בנפח של 1TB במהירות 7200RPM. באתר המוצר, רשום שניתן לשלב בכונן כזה פלוס כונן SSD עד נפח של 256GB (אם מישהו יכול להסביר למה הגבלת נפח יהיה סבבה). ב Manual רשום שסוג ה-SSD צריך להיות מסוג m.2 sata. אני רוצה לקנות SSD מסוג m.2 שעליו תהיה מערכת ההפעלה פלוס תוכנות בשימוש קבוע. אני מחפש כונן בנפח של 256GB (אם אפשר יותר אז אולי 512). מישהו יכול להמליץ על כונן שכזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. המטרה של הHD החיצוני הינו לגיבוי. יש סרטים, שירים, פרקים ותמונות שתופסים מקום נכנד. היתי רוצה דיסק שגודלו יהיה בין 320-500 ג'יגה. וכאן אתם יקיריי נכנסים לעזור לי למצוא את הHD המתאים גם לכיסי וגם שלא "יתפרק" אחרי כמה חודשים. התקציב עומד על כ400 ש"ח ראיתי בKSP את הנייד הזה "‏FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0‎" מחירו 350 וגם את זה ‏My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0‎ מחירו 365 האם הם טובים? או שיש לכם המלצות אחרות? שאלות שיש לי 1. נתקלתי בהודעות שנט שאפשר לחבר את הHD הנייד לנגן דיוידי, יש לי פיוניר 470 האם זה אפשרי? 2. מה זה לעזאזל סאטה, שכולם מדברים עליו? מצטערת על החוצפה אך אני צריכה תשובה עד 9.6.09 תודה רבה על עזרתכם !

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by The-Fox,

מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by omerpaz,

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=13658 http://ksp.co.il/?uin=17091 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15615 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14104 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tmpusr,

http://www.kingspec.com/solid-state-disk-products/series-ssd18.htm לשימוש ב-ASUS R2H איך החברה הזו? משהו מוכר? ניתן להשיג ב-EBAY ממוכר top rated עם eBay Buyer Protection בכ~120$ לנפח של 32G שאמור להספיק לי בהחלט ל-XP במחשב הזה: http://cgi.ebay.com/1-8-PATA-SSD-32GB-ACER-ASPIRE-ONE-Motion-LE1700-SonyTZ-/270473896250?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef980213a הדיסק המקורי (מכני, 4200 RPM איטי בטירוף) עולה כ~90$ לנפח של 60G שאני לא ממש צריך (ממילא יש סלוט SD מובנה להרחבת איחסון במידת הצורך). אשמח לחוות דעת על ה-SSD הנ"ל ו/או המלצות על חלופות בטווח המחירים הזה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by matu89,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 500GB בחנות אייבורי תקציב 300 ש"ח תודה ..!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Jonthan ZeiermaN,

שלום, אני מעוניין לבצע Raid 1 חומרתי במחשב שלי. אך אני לא מצליח לברר אם לוח האם שלי תומך בRAID1. זה לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov מודה מראש למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by natan805,

מינימום 120gb אני מעדיף לקנות מהארץ אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז אפשר גם מחו"ל תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. תודה

21. Started by Oz Aviman,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo 510s , מעוניין לשדרג את הדיסק קשיח לSSD, אפשר בבקשה המלצות לכוננים אמינים? עדיפות ל500 אבל אשמח גם לקבל הצעות של טרה, תודה.

22. Started by Moshe36,

שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by rafi532,

שלום, ברשותי כונן 1TB של WD GREEN בן שנתיים וחצי שמזה מס' חודשים גורם לתקיעות המחשב ולתקלות מוזרות. החלפתי כבר את רוב חלקי המחשב וסוף סוף הבנתי שה- HD (שלקח לי זמן עד שחשדתי בו) הוא מקור הבעיה. הכונן עדיין באחריות ובחנות הסבירו לי שלא תהייה בעיה להחליפו. בינתיים אני תקוע עם שני כוננים ישנים של 80 GB שעליהם רצה מערכת הפעלה וגיבויים הכרחיים. את רוב החומר גיביתי ב DVD. יש לציין שהחומר על הכונן התקול עדיין נגיש (באופן לא כל כך נוח) והוא סובל מ- BAD SECTORS. עד כאן ההקדמה. אני מבין שהחלפה במסגרת האחריות על פי רוב איננה לכונן חדש אלא לכזה שעבר תיקון, ולפיכך אני לא מתכוון לסמוך רק עליו. מכאן שמלבד הכונן 1TB שאני אמור לקבל במסגרת האחריות אני מעוניין באחד נוסף, ואם כבר כונן נוסף א…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by avidan28,

אחרי שעות של עבודה אני כבר דיי מיואש הגדרתי בשני בקרים שונים 2 דיסקים שווים (רפטורים 36) פעם אחת על הסיליקון אימג' ופעם אחת על האנפורג 4. שלא לדבר שהייתי צריך לעבוד עם דיסקטים לזיהוי ראשוני של הבקר רייד....בשני המיקרים הבקר זוהה בדרייבר מהדסקט אבל ההתקנה כשלה בטענה שאין דיסקים קשיחים על המחשב... - אין איפה להתקין הודעה של ההתקנה בתרגום חופשי. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעצות.כרגע אני כותב ממחשב שני שלי.תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by adis,

שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים