עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם ... עונת המבחנים באוניברסיטה הסתיימה סוף סוף והחלטתי לעשות את כל מה שתכננתי במשך השנה האחרונה .. אחד הדברים כולל מארז חיצוני להארד דיסק, מארז אחד לSATA2 ומארז אחד לIDE ... הSATA2 שלי הוא 250GB והIDE הוא 80GB .. אני צריך שלמארז החיצוני יהיה חיבור USB 2.0 המטרות הן: 1. חיבור כונן פנימי בתור חיצוני למחשב הנייד שלי ... 2. חיבור הארד דיסק למערכת סטריאו ברכב ע"י חיבור USB .. - את המערכת עדיין לא קניתי ואני בודק מערכות, אם למישהו יש הצעות\רעיונות הוא מוזמן\ת לשתף אותי עריכה: אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ... אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ... גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי יש לי הארד דיסק חיצוני של WD של 500 G. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים שגדולים מ-4 G הוא כותב שאין מקום בהארד דיסק, אבל כל מיני קבצים קטנים יותר כן עוברים. זה בטוח משהו בהגדרות. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FA ‏1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ האם הפרש של 120 ש''ח שווה?? וכמה באמת ההבדל בניהם? כי מהנתנוים באתר של WD לא ממש רואים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by adis,

שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MtK,

הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kaboonkal,

אני מתכנן להחליף בקרוב אחד מהHDD שברשותי (עושה כבר רעשים ואמנם עובד כמו שצריך נכון לרגע זה אבל נראה לי שהוא מתקרב לימיו האחרונים) וחשבתי על הדרך להחליף גם את הSSD. כרגע יש לי EVO 860 250GB שעושה עבודה נפלאה, אך הדרישות שלי קצת השתנו ואני צריך נפח יותר גדול אז נראה לי שאכוון כבר לכיוון 1TB. אני מבין שכונני NVME מספקים מהירויות כתיבה/קריאה גבוהות פי כמה וכמה, אך אני לא בטוח כמה זה רלוונטי עבורי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג וכתיבת קוד מבחינת הSSD, בקבצים הכבדים מטפל הHDD. האם יש טעם לפזול אפילו לכיוון של NVME והמחירים שהוא מגיע בהם (להבנתי ההבדל במהירויות יורגש כמעט רק בהעברות קבצים גדולים, רינדור וכו'), או שהמהלך ההגיוני הוא לדבוק בSATA? בנוסף-אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

10. Started by DaTHE,

שלום, יש ברשותי הרד דיסק די ישן (WD של 80GB) העברתי אותו למחשב קצת יותר חדש מהקודם, ועכשיו ה- XP מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני יכול לקרוא\לכתוב אליו. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לקרוא את המידע שבפנים לפני שאני מפרט, אולי עם תוכנה מסיומת..? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gal Ohana,

שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by niceguy22,

שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by naord,

אני צריך דיסק חיצוני 2.5 עם USB3 יש חברות שנותנות 3 שנות אחריות כמו samsung,.transcend אז נתמקד בהם. חשוב לי ביצועים טובים, יש דיסקים כאלו עם 7200RPM ? מה הכי משתלם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

דרוש לי אחד כזה איכותי תקציב לא מוגדר. חנות באזור ראשון. משהו איכותי וכמובן שכמה שיותר זול. יש המלצות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by integral,

כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by binyamins,

היום עשו תיקונים בביתי ברשת החשמל והרימו והורידו מספר פעמים את המפסק הראשי. חשבתי שאם יש סוללה הנייד לא יפגע. לצערי, המחשב פתאום לא זיהה את ההארד דיסק. הלכתי למעבדה ושם העבירו את ההארד דיסק לשחזור (המנוע לא תקין). מעבר לנזק העצום שבאיבוד המידע עד כה, כמה צריך לעלות שיחזור המידע ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Moooshe,

אני ממש אוטוטו קונה מחשב חדש ועד עכשיו היה לי בראש שאני הולך על ה- WD 80GB 8MB cache, בגלל כל הביקורות הטובות עליו. היום שמעתי מבעל חנות מחשבים שדיסקים של WD נחשבים (ומוכיחים את עצמם) כלא אמינים שוב ושוב בשנים האחרונות. הוא ציין לטובה את הדגם החדש והמדובר, וסיפר לי שמהסוג הזה אף דיסק לא חזר ובינתיים כולם מרוצים ממנו, אבל כולנו יודעים שדיסק קשיח אי אפשר לשפוט לפי 8 חודשים שהוא על המדף. לעומת זאת, על maxtor שמעתי רק דברים טובים, והמון כאלה. מסתבר שדיסקים של maxtor לא חוזרים כמעט בכלל וכולם מאוד מרוצים מהם, גם בשימוש אקססיבי, וזה מה שאני הולך לעשות... עכשיו השאלות שלי הן כאלה (ובאמת שעשיתי חיפוש לפני כן): 1. האם יש למישהו חוויות רעות עם הדיסק הספציפי של WD? ביקורות טובות על …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מבין שהכוננים הכי מהירים הם NVMe. האם NVMe בהכרח *לא* מתחברים בכבל SATA? הם תמיד יושבים על הלוח אם? מהו הכונן המהיר ביותר שאפשר לקנות שמתחבר דרך כבל SATA? והאם בהכרח חיבור דרך כבל SATA איטי יותר מכוננים שיובים על הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by noamroze,

שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני צריך מתאם 5.25 ל- 3.5 משהו איכותי וזול שלא יהיה מסובך ולהרכיב. תודהה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by elior021,

היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.