אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ההארד דיסק שלי עושה רעש כאילו הוא נכבה (כל 10 שניות בערך ) , ובאותו הרגע המחשב גם נתקע\מאט עד שההרד דיסק עושה רעשים כאילו הוא חוזר לעצמו , ואז הוא חוזר. (עד הפעם הבאה :'( ) מה גורם לכך?? (אולי ההארד דיסק גוסס?) יש לכם רעיונות מה עושים בנידון?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה HD החיצוני (היה מחובר ל XBOX וכלל גם גיבוי תמונות) לא מזוהה במחשב וגם ה XBOX הפסיק לזהות אותו. שאני מחבר למחשב הנורה דולקת ומתחילה להבהב אך הוא לא מזוהה,ולא מוצג ככונן שאני נגש למנהל ההתקנים הוא כן מוצג תחת כונני דיסקים (SAMSUNG G2PORTABLE USB DEVICE וגם בהוצאת מדיה באופן בטוח הוא מזהה אותו כשהוא מחובר. החלפתי כבל וכניסת USB ולא עזר. מה לעשות זה ממש חשוב כי זה הגיבוי היחד שיש לי , הכונן של המחשב נהרס לפני כמה זמן ורציתי לשחזר שמירת קבצים מהחיצוני לכונן החדש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
* האם מערך זה תומך במערכת הפעלה xp ו- vista :s05: * האם יש לו השפעה רבה על רמת ביצועי המעבד (למשל e8400) וכמה באחוזים :s05: * האם מהירות הקריאה (ולא הכתיבה) ברייד 5 קרובה לזו של רייד 0 , ומה לגבי מהירות הכתיבה :s05: * איך מערך זה אמור לעשות גיבוי או שיחזור לנתונים שאבדו. האם פעולות השחזור תהיה ברמת חומרה כלומר הוא משחזר מיכנית בלי התערבות מהמשתמש, או צריך לשחזר באמצעות תוכנה שתומכת במערכים אלו - הכוונה לרייד 1 ו- 5 :s05: * כמה ואטים צריך לספק לו , האם 450 ואט מספיק :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי DOK SANDIK ULTRA BACKUP 16 GB ניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7 וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה. לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשב אז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה. ה DOK נימצא בפורמט FAT 32 הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנה יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כונן SSD m.2 500GB עבור המחשב הנייד שלי. תאימות: מדובר במחשב Alienware 15 2015 התומך בכונני m.2 SATA 2280 ופחות (יש במחשב שני סלוטים פנויים וכונן קשיח של 1 טרה). הסיבה שאני מחפש מעל 250GB היא המשחקים של היום יגמרו את ה250 צ'יק-צ'ק. ראיתי בפלונטר את שני הדגמים הבאים: Crucial MX200 500GB m.2 SS Crucial MX200 500GB m.2 DS שניהם ב1362 ש"ח. ההבדל ביניהם הוא האם שבבי הזיכרון הם על שני צידי הכונן (DS=Duel side) או רק על צד אחד שלו (SS=Single side). שאלה 1) האם יש הבדל ביניהם והאם עלי להעדיף את אחד הכוננים על פני משנהו מכיוון שהמחיר הוא אותו מחיר? שאלה 2) האם יש כונן אחר מומלץ במחיר דומה? התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1300 ש"ח, כשהקרושיאל כבר חורג. אין לי בעיה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את הכונן. מבחינתי הוא ראש בראש מול ה- 500GB aaks של WD. קראתי ביקורת מאוד מבלבלת עליו http://techreport.com/articles.x/13440/1 הוא טוב מאוד או בעל ביצועים פרימיטיביים.. מה אתם אומרים על הכונן ועל הבחירה בין השניים? ובנוגע לאמינות - למישהו הייתה איתו בעיה עד כה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק חיצוני של WD של 500 G. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים שגדולים מ-4 G הוא כותב שאין מקום בהארד דיסק, אבל כל מיני קבצים קטנים יותר כן עוברים. זה בטוח משהו בהגדרות. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה WD1TB BLACK, עכשיו כיום יש לי WD320GB שיש לו פרטישן 80GB בשביל מערכת ההפעלה עכשיו אני גם ככה צריך לפרמט ולהתקין מחדש האם כדאי להעביר את המערכת הפעלה לדיסק החדש (והמהיר יותר) נגיד 120GB לשמור למערכת הפעלה, ואז יהיו לי 800~ ג'יגה לאחסון, בנוסף יהיה לי 320G לגיבוי בדיסק הישן (שאני אפרמט ואחזיר לפרטישן אחד) השאלה הנוספת היא אני יודע שכדאי להתקין תוכנות עם מערכת ההפעלה,, אבל מה לגבי משחקים? האם להתקין משחקים ב "C" או שלא כדאי? מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שניי סוגיי הפורמטים ? מה עדיף? צריך לפרמט כונן חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם ... עונת המבחנים באוניברסיטה הסתיימה סוף סוף והחלטתי לעשות את כל מה שתכננתי במשך השנה האחרונה .. אחד הדברים כולל מארז חיצוני להארד דיסק, מארז אחד לSATA2 ומארז אחד לIDE ... הSATA2 שלי הוא 250GB והIDE הוא 80GB .. אני צריך שלמארז החיצוני יהיה חיבור USB 2.0 המטרות הן: 1. חיבור כונן פנימי בתור חיצוני למחשב הנייד שלי ... 2. חיבור הארד דיסק למערכת סטריאו ברכב ע"י חיבור USB .. - את המערכת עדיין לא קניתי ואני בודק מערכות, אם למישהו יש הצעות\רעיונות הוא מוזמן\ת לשתף אותי עריכה: אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ... אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ... גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש אוטוטו קונה מחשב חדש ועד עכשיו היה לי בראש שאני הולך על ה- WD 80GB 8MB cache, בגלל כל הביקורות הטובות עליו. היום שמעתי מבעל חנות מחשבים שדיסקים של WD נחשבים (ומוכיחים את עצמם) כלא אמינים שוב ושוב בשנים האחרונות. הוא ציין לטובה את הדגם החדש והמדובר, וסיפר לי שמהסוג הזה אף דיסק לא חזר ובינתיים כולם מרוצים ממנו, אבל כולנו יודעים שדיסק קשיח אי אפשר לשפוט לפי 8 חודשים שהוא על המדף. לעומת זאת, על maxtor שמעתי רק דברים טובים, והמון כאלה. מסתבר שדיסקים של maxtor לא חוזרים כמעט בכלל וכולם מאוד מרוצים מהם, גם בשימוש אקססיבי, וזה מה שאני הולך לעשות... עכשיו השאלות שלי הן כאלה (ובאמת שעשיתי חיפוש לפני כן): 1. האם יש למישהו חוויות רעות עם הדיסק הספציפי של WD? ביקורות טובות על …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-