אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול בנוגע לכונן קשיח שהמחשב לא מצליח לזהות. הכונן הוא מסוג WD10EARS 1T והוא היה בשימוש כבר כמה שנים, בנוסף אליו יש לי כונן SSD עם מערכת ההפעלה. כרגע הביוס מזהה אותו אבל מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות כשהכונן מחובר אלא רק כשהוא מנותק. בהתחלה הכונן עוד היה עולה אבל אחרי כמה זמן החיבור היה אובד, ככה שנראה לי שעכשיו המחשב לא מזהה את הכונן בכלל. אם אני מנסה להפעיל את המחשב באמצעות דיסק של מערכת ההפעלה כשרק הכונן הזה מחובר אז גם אין זיהוי וההתקנה תקועה. השאלה אם יש איזושהי דרך להחיות אותו שכן יזוהה.. כמובן עדיף בלי לפגוע בדטה עליו או שרק האופציה של שיחזור נתונים קיימת, אם נשאר שם משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב . ברצוני להתייעץ איתכם אנשי הפורום הוותיקים והחבר'ה שבאמת מכירים צורבים לבוריים , אני עומד לקנות השבוע צורב , וקיבלתי מספר הצעות לגבי צורבים של חברת BENQ ודומיהם , הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הדרישות לצורב טוב ??? שיחזיק לי מעל ל שנה , עם מערכת פנטיום 3 667 מה"צ ו 128 מגה RDRAM ... :-[ אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי בנושא ... ושוב תודה לכם . :hi:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן, גם אני נפלתי על הארד דיסק שנפגם (Seagate Barracuda 7200.11 500 GB ST3500320AS). המצב אצלי גרוע יותר מהרגיל מכיוון שההארד דיסק אינו מזוהה בביוס עצמו ולכן אי אפשר לעדכן את הFIRMWARE. עשיתי חיפוש בפורום וולא מצאתי תשובה למקרה והדיסק אינו מזוהה במערכת הBIOS. על הדיסק נמצא מידע חשוב ביותר שאינני יכול למסור תמורת האחריות ודיסק חדש - אני חייב לשחזר אותו בדרך כלשהי. אשמח לכל מי שמכיר את הבעיה בשלב המתקדם (הארד אינו מזוהה בBIOS) ויוכל לסייע. תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין רכישה של דיסק קשיח פנימי + מארז, למשל: http://skypc.co.il/pl_product~WD20EARS~7~0.htm - WD CAVIAR GREEN WD20EARS + http://skypc.co.il/pl_product~SCB3AH1~108~0.htm - AGESTAR SATASCB3AH1 למול: http://skypc.co.il/pl_product~39114-002-01~141~0.htm - WD MY BOOK ESSENTIAL המחיר יצא כמעט אותו דבר, אבל לאופציה עם המארז יש חיבור ESATA. אשמח להמלצה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה WD1TB BLACK, עכשיו כיום יש לי WD320GB שיש לו פרטישן 80GB בשביל מערכת ההפעלה עכשיו אני גם ככה צריך לפרמט ולהתקין מחדש האם כדאי להעביר את המערכת הפעלה לדיסק החדש (והמהיר יותר) נגיד 120GB לשמור למערכת הפעלה, ואז יהיו לי 800~ ג'יגה לאחסון, בנוסף יהיה לי 320G לגיבוי בדיסק הישן (שאני אפרמט ואחזיר לפרטישן אחד) השאלה הנוספת היא אני יודע שכדאי להתקין תוכנות עם מערכת ההפעלה,, אבל מה לגבי משחקים? האם להתקין משחקים ב "C" או שלא כדאי? מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון עשיתי איחוי דיסק שנתקע באמצע. כמה שעות לאחר מכן התחילה תופעה של תקתוקים (כמו של צרצר) מהמחשב... זה לא רעש חזק, אבל אפשר לשים לב לזה כשיש שקט... האם זה סימן שההארדיסק עומד למות? מפרט בצד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שמא זה נכון רק לצורבים הישנים ? אולי רק לחדשים במהירויות גבוהות - למניעת טעויות ? בקיצור, האם כדאי תמיד לצרוב על המקסימום, או אחד פחות ? והאם זה תלוי בצורב ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה HD החיצוני (היה מחובר ל XBOX וכלל גם גיבוי תמונות) לא מזוהה במחשב וגם ה XBOX הפסיק לזהות אותו. שאני מחבר למחשב הנורה דולקת ומתחילה להבהב אך הוא לא מזוהה,ולא מוצג ככונן שאני נגש למנהל ההתקנים הוא כן מוצג תחת כונני דיסקים (SAMSUNG G2PORTABLE USB DEVICE וגם בהוצאת מדיה באופן בטוח הוא מזהה אותו כשהוא מחובר. החלפתי כבל וכניסת USB ולא עזר. מה לעשות זה ממש חשוב כי זה הגיבוי היחד שיש לי , הכונן של המחשב נהרס לפני כמה זמן ורציתי לשחזר שמירת קבצים מהחיצוני לכונן החדש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי את המבצע הנ"ל: http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-adapter-Internal-CT240M500SSD1/dp/B00BQ8RM1A/ref=pd_cp_pc_3?tag=slickdeals&ascsubtag=fa450e32ee7c457c9d3274183c698ba5 הסדרה הנ"ל הייתה מומלצת פעם, איך היא כיום מול SSD חדשים יותר? האם ישנו משלוח מאמזון לארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא הייתי פה זמן רב אבל המקצועיות כאן זכורה לי היטב.. אני מחפש כונן קשיח בנפח 1 TERA, חשוב שיהיה מהיר וכמה שיותר שקט. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי בין שני הכוננים הנ"ל והאם ההבדלים הם משמעותיים. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 תודה רבה למגיבים. אני רוצה לקנות 2 כוננים בשביל RAID 1
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא מתוצרת WD ונפחו 30 ג"ב. כבר כמה זמן ה- windows פעל לאט מאוד (קורה אחת לכמה חודשים, 98, אין לי אפשרות לעבוד עם 2000 באופן שוטף, בגלל מודם בלי דרייברים שעובדים). לפני שפרמטתי (את המחיצה הראשית, הקבצים שרציתי לשמור היו במחיצה שניה), לקחתי את הדיסק לחבר וגיביתי את כל המידע פעם נוספת. לפני כן ה-windows 98 הפסיק לעלות, ואחרי שהחזרתי את ההארד דיסק, גם ה-2000 שהיה מותקן במקביל סירב לעלות והציג הודעה אומרה בערך כך: "Unknown hard eror, contact your dealer". פרמטתי את המחיצה הראשית, התקנתי windows ועוד כמה תוכנות, אך כאשר ניסיתי להתקין winfax, התוכנה נתקעה בשלב ההתקנה, ולאחר כמה זמן הופיע מסך כחול שאמר משהו על שגיאה בכתיבה להארד דיסק. לכן, הרצתי סריקה יסודית, וגיליתי …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, הדיסק קשיח אצלי שבק חיים,לא קיבל מכה או משהו דומה.. חומרים חשובים מאוד. האם ניתק לתקן דבר כזה ולהשאר עם שתי כליות ? אם כן אשמח להמלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-