עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. צהריים טובים יש לי מחשב נייד של ASUS, ובדיסק קשיח קיימת מחיצה נפרדת בה מותקן הווינדוס, שדרכה יכולתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש (יש לי CD-KEY OEM מודבק בתחתית המחשב) אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב, אולם אז אני נכנס לבעיה: כיצד אפשר להעתיק את המחיצה הנסתרת שבה מותקן הווינדוס? מבירורים ברשת, ביצוע פעולת הClone לא תמיד מצליחה, וחלק מהתוכנות לא מצליחות להעתיק בכלל את המחיצה הנסתרת של הווינדוס - שתכלס, רק זה מה שמעניין אותי. חשבתי להוריד מהאתר של מיקרוסופט את הווינדוס, אבל אין אפשרות להכניס שם את הקוד הסיריאלי מאחר והוא OEM אז, מישהו מכיר ויכול להמליץ על דרך להעתקת הווידוס מהדיסק קשיח הישן לאחד חדש? תודה א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by The-Fox,

מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by RLM,

מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה. חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ 10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTER הכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XP הכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר ! זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך. אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה ! עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to reboot החזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה. מה לעשות ?…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Trol,

דיסק קשיח חיצוני: Maxtor OneTouch4 500GB מערכת הפעלה: Windows XP Pro זו בעיה שלא הייתה, פתאום זה התחיל, אני מחבר את הדיסק הקשיח הוא רושם למטה בבועה "אירעה בעיה במהלך ההתקנה..." לפני זה, פשוט הייתי מחבר וזה היה מזהה לבד את הכונן ופותח אוטומטית.. אני צריך דרייבר? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Spyhawk,

רכשתי דיסק 500 GB בחו"ל הדיסק התקלקל ואני לא מוצא מי נותן שרות תיקונים לדיסקים של IOMEGA בארץ אנא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yakir4u,

איך התוצאה הזאת לsandisk extreme 64G ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם ובוקר טוב . ברצוני להתייעץ איתכם אנשי הפורום הוותיקים והחבר'ה שבאמת מכירים צורבים לבוריים , אני עומד לקנות השבוע צורב , וקיבלתי מספר הצעות לגבי צורבים של חברת BENQ ודומיהם , הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הדרישות לצורב טוב ??? שיחזיק לי מעל ל שנה , עם מערכת פנטיום 3 667 מה"צ ו 128 מגה RDRAM ... :-[ אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי בנושא ... ושוב תודה לכם . :hi:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. או שמא זה נכון רק לצורבים הישנים ? אולי רק לחדשים במהירויות גבוהות - למניעת טעויות ? בקיצור, האם כדאי תמיד לצרוב על המקסימום, או אחד פחות ? והאם זה תלוי בצורב ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by SciFi7,

אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mushkin-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המטרה של הHD החיצוני הינו לגיבוי. יש סרטים, שירים, פרקים ותמונות שתופסים מקום נכנד. היתי רוצה דיסק שגודלו יהיה בין 320-500 ג'יגה. וכאן אתם יקיריי נכנסים לעזור לי למצוא את הHD המתאים גם לכיסי וגם שלא "יתפרק" אחרי כמה חודשים. התקציב עומד על כ400 ש"ח ראיתי בKSP את הנייד הזה "‏FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0‎" מחירו 350 וגם את זה ‏My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0‎ מחירו 365 האם הם טובים? או שיש לכם המלצות אחרות? שאלות שיש לי 1. נתקלתי בהודעות שנט שאפשר לחבר את הHD הנייד לנגן דיוידי, יש לי פיוניר 470 האם זה אפשרי? 2. מה זה לעזאזל סאטה, שכולם מדברים עליו? מצטערת על החוצפה אך אני צריכה תשובה עד 9.6.09 תודה רבה על עזרתכם !

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר

17. Started by yotamavi,

רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הדיסק הקשיח החדש של טושיבה מסדרת X300 מתיימר לספק לכם 8 טרה-בייט בעלות של כ-1,000 שקלים לכתבה

19. מה המצב חבר'ה ? טוב, קודם כל זה התחיל ביומיים-שלושה האחרונים שכשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי טיקים חלשים ואחריהם אין רעש בכלל בהמשך השימוש במחשב (חייב לציין שזה באמת ממש חלש) ולהערכתי ומנסיוני זה מאחד הדיסקים הקשיחים שלי .. בזמן האחרון, ה - OC שעשיתי למעבד לפני קרוב לשנה כבר התחיל לעשות בעיות ביציבות וכשהייתי מפעיל את המחשב הוא פשוט היה נתקע והייתי צריך להפעיל אותו מחדש ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לשנות את ההגדרות של ה - OC ואז או שהצלחתי לייצב את ה - OC או שזה שוב קרה ושוב חלילה .. לבסוף, אי אפשר לייצב כבר את ה - OC ליותר מדי זמן ומדי כמה זמן (לפעמים כמה שעות, לפעמים כמה ימים ואפילו כמה שבועות) אני עושה זאת כל פעם מחדש .. אני מבין שהמעבד גם בדרך לטוטל לוס…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה ההבדל בין SATA ל MSATA בכונני SSD ומה עדיף????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alergic,

HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Evil Inside,

אם אני צורב על מהירות 52 בדיסק שרשום שהוא עד מהירות 48 זה פחות טוב?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין הצורב שלי קניתי דיסקים רב שימושיים (rewritable) אני לא למה הצורב שלי לא צורב עליהם למרות שהוא מסיים את הצריבה בשלמות..... חיייייב עזרה דחוףףףףףףףףף 161725061- למי שיותר קל אפשר גם באיי סי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים