עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 22junky,

אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם נכון הדבר שדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 2.5 מהיר יותר מדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 3.5? אם כן, האם בצועיו של כונן 2.5 5400 סל"ד מתקרבים לביצועיו של כונן 7200 סל"ד בגודל 3.5?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by thebenjamin,

שלום.. קיבלתי את המחשב החדש ואיתו SAMSUNG 103UJ עכשיו מידי פעם יש מן כזה רשרוש.. בעיקר בדקות הראשונות אחרי שהמחשב נדלק ואחרי זה זה מפסיק.. מה זה? זה משהו עם הפלטות או משהו? זה נורמאלי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kovar2,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורוצה להתקין בו גם כונן SSD של 120 ג'יגה. ראיתי שיש הרב דגמים במחירים יחסית דומים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת הכונן המומלץ ביותר. הכוננים הם: 1) A-DATA SSD 120GB Premier SP550 2) Kingston SSD 120GB SSDNow UV400 3) OCZ TRION 150 SSD - 120GB 4) Corsair SSD 120G Force Series LS MLC 2.5" 5) SanDisk SSD Z400s 128GB mSATA המחירים כאן מאוד דומים, לכן אני מעדיף לקחת את הכונן עם הביצועים/אמינות הכי גבוהים. תודה רבה!

5. Started by XCG120,

האים דיסק קשיח של WD דגםWestern Digital Black WD6001FZWX 6TB יכול להתאים ללוח אם שלי האים הוא יזהה אותו . הדגם של ה 4טרה דגם Western Digital WDC WD4001FAEX-00MJRA0 זוהה האים ה6 טרה בייט יזוהה ?לוח האם Rampage Formula X48 (LGA775)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שלום יש לי צורב של LG עם המיפרט הבא e8400 p5ql-e 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt אחשיו תיראו ליפעמים פעם ב שבוע שבועיים קורה שאני מדליק את המחשב ופיתאום במחשב שלי הכונן לא מופיע,ממש נעלם! ורק אחרי ריסטארט הוא חוזר ניסיתי ליפתוח את המארז והכל מהודק איפול הוצאתי את החיבור והכנסתי שוב,וזה לא וירוס,כי גם אחרי פירמוט זה המשיך זה לדעתי קורה שפשוט שמדליקים את המחשב המחשב מדלג עליו ולא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by simpleuser,

אני מעוניין לקנות הארד-דיסק נוסף לזה שיש לי כעת. השימוש שלו יהיה בעיקר על המחשב, אבל אני כן מעוניין להעביר אותו בין מחשבים מדי פעם (נגיד פעם בחודש). שאלה נוספת היא אם יש הבדלי מהירות ביניהם... עזרה בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. האם זה נכון או שזו עוד סתם קלישאה? אצלי העדפתי לקנות בשם הקלישאה הזו שני דיסקים של 80 ושמתי אותם ב RAID -0 ,מבדיקות זה באמת מהיר מאוד וגם שקט מאוד יחסית לדיסקים גדולים אבל מה ההסבר מאחורי זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר

11. יש לי חבר טוחן שרוצה לסבסד את המדינה במע"מ של הדיסק הקשיח. מה הדיסק הקשיח עם הביצועים הכי טובים?? אם אפשר אז תנו לי את הכי טוב על כל בקר: ATA, SATA, SCSI. ומה הכי טוב מבין שלושתם. הדיסק צריך להיות בגודל של 120 ג'יגה בלי "ריידים" למינהם. שוב, הכסף לא משנה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DXT,

האם זה Seagate Barracude IV? כי לפי הקישור שבפנדה זה III אבל לפי הרשימת מוצרים של סיגייט, זה IV... אני משער שזה IV, נכון? והם כדאי לי לקנות אותו (אני צריך את ה 40GB הכי מהיר ואמין שאפשר)? מה עם המקסטור?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום זקוק להמלצה על דיסק קשיח מומלץ עד מחיר של 450 ש"ח אם יש משהו בפחות גם טוב אם זה רלוונטי ( לא כל כך מבין בתחום) אז בלוח אם שלי יש רק SATA 2 ולא SATA 3 אם למישהו יש גם לינק לקנייה של מה שהוא ממליץ בכלל יבורך. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים במחשב הראשי שלי יש לוח Gigabyte GA H77-D3H, דיסק WD 500GB SATA3 Blue עבור מערכת הפעלה ותוכנות ושני דיסקים WD 2TB SATA3 Green ב-RAID1 עבור איחסון (בעיקר תמונות) הכונן הלוגי של 2TB כבר מלא ובנוסף, המערכת כבר בת יותר מ-3 שנים כך שאני מעדיף להחליף את כל מערך האיחסון ובהזדמנות זו להשתדרג ל-SSD ההתלבטות גם לגבי נפח הדיסקים הקשיחים - האם כדאי לקנות דיסקים של 3TB או 4TB, בעיקר מבחינת אמינות ואילו דיסקים מומלץ - Seagete, WD או טושיבה ? ואיזה דגם מומלץ שיהיה איזון בין נפח, מחיר ואמינות. לגבי SSD, אני מעוניין להחליף את כונן המערכת ב-SSD של בסביבות 250GB. ראיתי שיש SSD 240GB של קינגסטון בפחות מ-400 ש"ח לדוגמה: SDSSDA-240G-G25 - 240GB , SanDisk SSD PLUS , SATA3, Read 520 MB…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by יניב51,

שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tiger2014,

שלום יש לי דיסק SAMSUNG EVO 840 120 GB יום אחד יש לי 77 גיגה פנוי ויום אחרי אני נותר עם 72 גיגה שמתוכם אפשר לנצל 68.8 גיגה הSSD מוגדר כמצב rapid ובachi וגם הtrim פועל יש לציין שלא הגדרתי over provisiohing מה ניתן לעשות? כול התיקיות ב c שוקלות ביחד כ 30 גיגה ועוד 10 גיגה אין לי מושג לאן נעלמו לא התקנתי תוכנות שנעלם המקום עוד דבר מוזר לוקח לביוס פתאום לעלות 19 שניות במקום 5.8 במצב הרגיל עדכון הצלחתי לפתור את בעיית העלייה זה היה בגלל USB שלא זוהה כנראה עקב סיסטם רסטור ע"י הסרה והתקנת הדרייבר הווינדוס עולה כעת ב 5 שניות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם NAS - אחד ברשותי. https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58090&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= baracuda https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=50988&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מתלבט בין שני הדגמים. מה ההבדל בניהם חוץ מהמהירות סיבוב ? מה מיוחד ב NAS והאם הוא עדיף לצורך אחסון נתונים (לא בונה על raid).או שיש דגמים של WD עדיפים ? היעוד הוא לצורך גיבוי בלבד. אגב,הHDD האחרון…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yuvalg,

התחדשתי בMININOTE קטנטן שכמובן מגיע ללא כל כונן. אשמח להמלצה על כונן חיצוני שקורא CD/DVD ומתחבר לשקע USB במחיר זול ככל הניתן. ד"א - האם צריך/חייבים מארז או שיש כוננים המיועדים לעבודה חיצונית?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, אני מחפש DOK בנפח בינוני, משהו כמו 8 גיגה, אין לי צורך ב-16\32, זה סתם יקר ולא יתן לי כלום. אבל הכי חשוב זה שיהיה לו כפתור שנועל לגמרי את הכתיבה (גם מתוכנות שעולות בבוט, לא רק הוינדוס וכו', לגמרי שלא יוכלו לכתוב בו). היה לי את זה בכל מיני DOKים קודמים, אבל משום מה בכל הסאנדיסקים הנוכחיים שלי אין את זה וזה ממש מפריע לי. תודה רבה!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לחבר שלי אין לי במחשב כונן DVD אבל יש תוכנה שנותנת לפתוח דיסק DVD בכל מקרה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ido1526,

לאחרונה נהרס לי מחשב ישן שבו השתמשתי לשיתוף הטונרטים (גשר דרומי הרוס) וחשבתי על לקנות מחשב אבל זה עסק יקר ואז קראתי על שרתי NAS שהם הרבה יותר זולים וזוללים פחות חשמל דבר שיעזור לי מאוד וקראתי שזה יכול לבצע פעולות האם שרת NAS יתאים לטורנטים אני משתמש בטונרט בכמויות די גדולות ככה שאני קודם בודק כדי לא לקנות סתם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי הולכת לקנות היום מחשב נייד (Dell Inspirion 3147 אם זה רלוונטי) והצעתי לה לקנות לו גם SSD. התקציב שלה הוא עד 500 ש"ח והיא באילת. רציתי לשאול איזה מבין הדגמים הללו הוא המומלץ ביותר??: Crucial MX100 256GB Crosair Force LX 256GB Transcend SSD370 256GB לפי הפרטים הטכנים האמת שהדגם האחרון נראה הכי טוב מבחינת זמני כתיבה וקריאה אבל אולי אחד מהאחרים דווקא יותר מומלץ מסיבות אחרות? בתודה מראש על כל תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים