עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Polk-2,

יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מיתלבט בין פנימי לחיצוני מחשב ישן בן -5 שנים, אני רוצה כונן של טרה בייט שימשיך למחשב הבא מיתלבט בין ההצעות הבאות, ??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 אודה לכם על העזרה,גולן

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ואני די בדילמה. ולא ידעתי כלכך את מי לשאול בשאלה המציקה הזו, והחלטתי לפתוח כאן טופיק בתקווה לעזרה. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=694 הכונן אופטי הזה של LG. אני לא מבין מה זה בדיוק כונן אופטי. זה צורב וגם קורא דיוידי? כי לי יש כרגע במחשב הישן , כונן אחד לקורא דיוידי וסידי, כונן אחד לצריבת סידי, וכונן לצריבת דיוידי. עכשיו הכונן אופטי הזה המדובר זה הכל ביחד? ומה עדיף... זה שלמעלה, או : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=696 שזה לייטסקרייב וזה מגניב, או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=693 שזה שוב של אל ג'י ואני חושב שזה עובד על IDE, וזה צורב על 20. אז מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום! לפני כמה זמן (אולי חודשיים) אני עם 150GB (היה לי 238GB סה"כ מ2 כוננים, C 150, D 83) כשיש לי דיסק קשיח 250AAKS, היה לי ויסטה, רציתי לעבור לXP מבחינת הביצועים שלו מעל ויסטה, בהתקנה נאמר לי אם אני רוצה למזג את הכוננים שיהיה לי 238GB בכונן אחד, רציתי לעשות זאת, אבל ללא היסוס לא ידעתי מה עשיתי, כנראה מחקתי את כונן D ללא מחיקת הGBים, בדקתי אם יש לי אחד עם 238GB, לבסוף נהיה 150 GB, החזרתי את הויסטה למסכים, מה לעשות כעת? עצות,? אפשרויות להחזרת 83GB לD ולמזג אותו עם C וסוף סוף יהיה לי 238GB? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אודה להמלצה, בכמה טווחי מחירים עד 500, עד 1000 אני רוצה לבצע גיבוי למשרד בתמונה של הדיסק עם מערכת ההפעלה בתוכו בצורה אוטומטית (לשרת) רוצה לקשר בUSB3 דיסק חיצוני שיבצע

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני. המטרה העיקרית והחשובה ביותר היא גיבוי, אך כנראה שגם אעבוד איתו (למרות זאת, אין דרישה מיוחדת לביצועים טובים, אלא רק ליכולת להחזיק הרבה שעות עבודה). ההתלבטות היא בין כונן חיצוני "שולחני" (3.5"), לבין כונן חיצוני נייד (2.5"). השאלה העיקרית שלי היא האם יש הבדל באמינות בין כונן חיצוני שולחני לבין כונן נייד?. מכיוון שהמטרה העיקרית היא גיבוי, אני אעדיף ללכת על האמין יותר. באותו נושא, האם כונן קשיח פנימי הוא אמין יותר מחיצוני? אשמח לקבל המלצה לגבי חברה / דגם ספציפי עבור כונן חיצוני שולחני ועבור נייד (אני מחפש שהו סטנדרטי יחסית, אמין, אבל לא צריך להיות משהו מיוחד). הכיוון הוא כונן של 500 ג'יגה, אבל אם אלו בעלי נפח קטן יותר הם משמעותית …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום לכולם. אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש כי האחד שיש לי כרגע עושה לי בעיות..אבל אני קצת שוקל אם לקנות שני דיסקים או אחד ולעשות מחיצה ( אחד למערכת הפעלה והשני למידע ותוכנות) רציתי לדעת מה לעשות? כמה מחיצה מאיטה את המחשב? כשאני חושב על זה, זה נראה לי ישגע את הדיסק ויקצר לו מהחיים.. זה נכון? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by -BK-,

שלום, רציתי לשאול בנוגע לכונן קשיח שהמחשב לא מצליח לזהות. הכונן הוא מסוג WD10EARS 1T והוא היה בשימוש כבר כמה שנים, בנוסף אליו יש לי כונן SSD עם מערכת ההפעלה. כרגע הביוס מזהה אותו אבל מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות כשהכונן מחובר אלא רק כשהוא מנותק. בהתחלה הכונן עוד היה עולה אבל אחרי כמה זמן החיבור היה אובד, ככה שנראה לי שעכשיו המחשב לא מזהה את הכונן בכלל. אם אני מנסה להפעיל את המחשב באמצעות דיסק של מערכת ההפעלה כשרק הכונן הזה מחובר אז גם אין זיהוי וההתקנה תקועה. השאלה אם יש איזושהי דרך להחיות אותו שכן יזוהה.. כמובן עדיף בלי לפגוע בדטה עליו או שרק האופציה של שיחזור נתונים קיימת, אם נשאר שם משהו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eido300,

יש לי dok שבור ואני רוצה להוציא ממנו תמונות, הוא שבור בחלק שמחבר בין הזיכרון לחיבור usb, כמו שהבנתי חיבור הusb הזכר בנוי מ-4 גידים, האם אפשר פשוט לחבר את הגידים האלה לusb הנקבה בעזרת חוטים, פשוט להעביר כבל מגיד בזכר לגיד בנקבה? אלה הם תמונות של הdok

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. קניתי כונן קשיח חדש (103SJ) לפי המלצת הסטיקי אגב, במהלך התקנת עותק חדש של ווינדוס פיצלתי את הכונן ל2 מחיצות אחת 300GB ועוד אחת 600GB. לאחר סיום התקנת הווינדוס המחיצה של ה600GB לא מופיעה במחשב שלי אלא רק המחיצה של ה300GB עליה מותקן הווינדוס. יש דרך להחזיר חזרה את המחיצה מבלי לפרמט שוב את הכונן? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב ושמו לי בתוכו כונן קשיח שעובד על sata 2 ולא על sata 3 ויש בו זכרון מטמון של 32 מגה ולא 64 מגה ומהירות הסל"ד שלו היא 7200, האם יש הבדל משמעותי בין sata2 ל- sata3 וכן האם יש הבדל משמעותי אם הזיכרון מטמון הוא 32 מגה או 64 מגה? (כמובן שהלוח אם חדש עם חיבורים של sata 3 ) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. עשיתי איזה סרט ואני רוצה לצרוב DVDים ולהגן עליהם מפני העתקה. איך עושים את זה? אפשר לעשות את זה ברמת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום! לאחר החלפה ללוח שנמצא בפרט מימין - הדיסקים הקשיחים שלי לא מופעים ברשימה של הSAFELY REMOVE בTASKBAR וזאת למרות שAHCI מופעל בביוס. רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by {oblivion},

שלום, חיברתי עכשיו HD ישן שהיה לי, ויש עליו חומר שאני צריכה. לפני כמה דקות הוא נתן לי לגשת לאחד הכוננים שלו, צרבתי משם משהו ומאז אני לא מצליחה להכנס לאף אחד מהכוננים ??? ואני מקבלת את ההודעה: "The disk in drive H is not formatted. do you want to format it now?" יש דרך לעקוף את זה ולמשוך את המידע מהדיסק? תודה, ob.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. של איזו חברה הכי מומלץ בגודל של 160 ג'יגה? והאם אפשר לחבר דיסק SATA2 לחיבור של SATA1? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Idan-h,

חבר שלי אומר שיש לו HD ושיש לו מין פתח כזה כמו של מאוורר [החור הקטן] מאחורי מדבקה, והוא חושב שאפשר לשמן את הHD. הוא רוצה לעשות את זה כי הוא אומר שהHD מרעיש. הHD הוא WD 40GB 7200 אבל הצורה שלו לא נראת כמו החדשים, מרובעת כזאת - הוא שונה משלי. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אורח Syrex
    Started by אורח Syrex,

אהלן, אני מחפש SSD למחשב (דיי ישן) , התפקיד שלו יהיה נטו ל OS, זה המפרט: Processor : AMD Athlon II X3 440 (3000.0 MHz,Socket AM3) Motherboard: Gigabyte-GA-880GM-UD2H AMD RS880 + SB750/SB710) Memory: 8 GB ( 666.7 MHz 2x 2GB G.Skill F3-10666CL8-2GBECO + 4GB G.Skill 800.0 MHz (DDR3-1600 / PC3-12800) Hard drive: SAMSUNG Spinpoint F3 ST1000DM005/HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive חשבתי על איזור ה 400-500₪ ל 250GB , ראיתי שיש חיבורים שנקרא M.2 שלא קיים במחשב (וה PCI-E שבמחשב תפוס לכרטיס מסך , אבל כמה יש בכלל? זה המפרט ), יש עוד פתרונות? מה יתאים בסיטואציה הזאת? …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אוקיי אני אנסה פה לקבל עזרה יש לי את הNAS הזה px6-300d Lenovoemc { קניתי אותו חדש לפרוייקט שלא יצא לפועל וניתקעתי עם ציוד, אז חשבתי במקום שזה ישב סתם אני ינצל את זה} בכל מקרה. אני רוצה לחבר את זה לרשת שלי. ולהפוך את זה למקום גיבויים שלי . זאת אומרת . שאני יוכל לגשת לNAS מכול מקום בעולם על ידי כתובת IP להקיש סיסמה. למשוך מהNAS ולהעביר מהNAS ולשנות קבצים הרעיון הוא כזה. יש לי מקום ל6 ארדסקים אני רוצה להקצות 2 ארדסקים לאבא שלי ששם הוא ישמור בתור גיבוי את התמונות והסרטים של המשפחה.. יש לו קרוב ל8 טרה קבצים 1 גיבוי והשני מגבה את הגיבוי 2 כוננים בשבילי . ששם יהיה כל הקבצים . תוכנות . תמונות . מסמכים. כונן אחד בעל גישה שלכל מי שאני יתן את הכתובת IP וסיסמה . יכול…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים