עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by swisaavi,

זה הדיסק הקשיח החיצוני: My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני מחבר למחשב והמחשב פשוט לא מגיב... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה אותו? עריכה: החלפתי את הכבל usb ועכשיו הוא מזהה. כנראה שהוא היה פגום. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, מבקש המלצה על דיסק קשיח חיצוני, 2TB בחיבור USB, בדגש על אמינות ושרידות. לא מתכוון להתנייד איתו כמעט, שיישאר מחובר למחשב או לראוטר. מחיר רצוי: סביבות 700-800 ש"ח. יש גם אפשרות לקניה בארה"ב דרך חבר, אם המחיר משתלם ושווה את הקושי במימוש האחריות במידת הצורך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Polk-2,

יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by izikd,

ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by idaneqw,

יש לי כרגע מחשב במצב נתון, אני רוצה להחליף לו כונן קשיח. אני רוצה לדעת אם ישנה דרך פשוטה ומהירה ליצור IMAGE של המחשב ופשוט לפרוס אותו על הכונן קשיח החדש. עם איזו תוכנה מומלץ לבצע זאת? והאם צפויי להיות בעיות כלשהן? מדובר באותו מחשב, אך כונן קשיח חדש. כי אם כן, עדיף להתקין את המערכת מחדש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Yaniv Debbi,

מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ofir123,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, במחשב שלי יש 5 כוננים, לאחרונה החלה לי בעיה עם אחד הכוננים, הוא פתאום 'נעלם' מהמחשב שלי וכשזה קורה המנורה של ה-HD לא נכבת. לפעמים כאשר אני מבצע RESTART למחשב המחשב עולה מהר ורואים אותו שוב במחשב שלי, לפעמים לוקח למחשב 20 דקות לעלות (הוא עם SSD), אבל אז כבר שמגיעים לשולחן העבודה המנורה דלוקה ושוב לא רואים את אותו הכונן. האם זה אומר שהכונן בתהליכי גסיסה מתקדמים? האם יכול להיות שכבל ה SATA הוא מקור הבעיה? מצורף פה צילום מסך של TASK MANAGER עם הכונן המדובר:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by bomba90,

יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by babu,

לאחר כמעט שלוש שנים שלא היתה אפילו תקלה אחת פתאום הוא פשוט קרס והביוס לא קורה אותו לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שיש סדרה פגומה שסיגייט ייצרו ולמזלי הרע רכשתי אחד המצב הוא כזה ההארד דיסק נעול החברה שמייצגת את סיגייט בארץ CRG( אני חושב )ניסו לשחררו מהנעילה ללא הצלחה ההארד דיסק נקנה באייבורי . יש לי שם מידע מאוד מאוד מאוד חשוב . אייבורי מצידם נתנו לי הארד דיסק חדש בעל אותו נפח (500) אך אני לא מסופק כלל אני חייב לשחזר את המידע חברים יקרים מה עליי לעשות ? על מי נופלת האשמה על אייבורי כי הם ידעו שהסדרה פגומה ועדיין מכרו ? (בתירוץ זול הם אמרו שאין אחריות על מידע והיתי אמור לגבות , כן בטח כאילו שזה כתוב על האחריות ממש ) האם עליי לדרוש מאייבורי שישחזרו לי את המידע על חשבונם? כל …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם מחפש כונן גיבוי חיצוני שישמש גם להעברת קבצים גדולים כ100GB מדי פעם. לכן דרוש USB 3 שיהיה מהיר (יש לי במחשב USB3) כמו כן עדיף שיראה אלגנטי וקל לנשיאה. לאחר בדיקה בזאפ ובוואלה שופס נראה שיש רק 3 חברות WD HP TRANSCEND אשמח לקבל המלצות אני מניח שSSD עדיף כמו כן הבנתי שיש כמה סוגים של SSD איך אני יכול לדעת איזה סוג הכונן הספציפי צירפתי לינקים לכוננים של 500GB רק לצורך השוואה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAA1C1F9 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הסתבכתי ... ברשותי לוח אם של אינטל מדגם - d915pgn , התקנתי היום HD חדש שעליו אני אתקין את WIN7 אך יש הודעה "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Setup log files for more information" - יש לציין שלמרות ההודעה ניתן לראות בהתקנה את 2 המחיצות!, חיפשתי באתר של אינטל דרייברים של הלוח אם שלי (חשבתי כנראה צריך דריברים לSATA) ומשום מה ראיתי הודעה שבזמן הקרוב הם לא מתכוונים להוציא (או גם לא יוציאו) דרייבר ללוח אם שיתאים ל WIN 7 , מה זה אומר ? נדפקתי ? זה ההארדיסק : WD3200AAKS אשמח לעיצות אגב ניסיתי לשנות בלוח אם ב ata/ide configuration והאפשרויות שיש לי הן : disabled , legacy , enhanced ברגיל זה היה על enhanced וש…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע 4 כוננים קשיחים (3 SSD ואחד HDD) ובאופן מדהים זה פשוט לא מספיק לי. הלוח שלי (GA Z87x-D3H) מגיע עם 6 יציאות SATA, אבל בגלל המיקום שלהם, בדיוק מתחת לכרטיס מסך, אני לא מצליח לגשת ליציאה האחרונה שנשארה פנויה. המצב הוא שיש לי כרגע SSD נוסף ששוכב על המדף ואני מעוניין להוסיף HDD של 2TB לפחות, אז חשבתי לעצמי שהיות ויש לי חריצי PCI פנויים, האם ניתן להשתמש בכרטיסי הרחבה? האם הם יהיו מספיק טובים או שיהוו צוואר בקבוק? חשבתי על משהו כמו זה - https://www.tms.co.il/a550 האם הוא יהיה טוב להוספת עוד שני כוננים? בנוסף אשמח להמלצה לכונן HDD עד 2TB, עיקר השימוש שלו הוא לאחסון ארוך טווח וגיבויים, אני לא מאמין שיותקנו עליו ספציפית תוכנות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אורח Syrex
    Started by אורח Syrex,

אהלן, אני מחפש SSD למחשב (דיי ישן) , התפקיד שלו יהיה נטו ל OS, זה המפרט: Processor : AMD Athlon II X3 440 (3000.0 MHz,Socket AM3) Motherboard: Gigabyte-GA-880GM-UD2H AMD RS880 + SB750/SB710) Memory: 8 GB ( 666.7 MHz 2x 2GB G.Skill F3-10666CL8-2GBECO + 4GB G.Skill 800.0 MHz (DDR3-1600 / PC3-12800) Hard drive: SAMSUNG Spinpoint F3 ST1000DM005/HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive חשבתי על איזור ה 400-500₪ ל 250GB , ראיתי שיש חיבורים שנקרא M.2 שלא קיים במחשב (וה PCI-E שבמחשב תפוס לכרטיס מסך , אבל כמה יש בכלל? זה המפרט ), יש עוד פתרונות? מה יתאים בסיטואציה הזאת? …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קניתי כונן קשיח חדש (103SJ) לפי המלצת הסטיקי אגב, במהלך התקנת עותק חדש של ווינדוס פיצלתי את הכונן ל2 מחיצות אחת 300GB ועוד אחת 600GB. לאחר סיום התקנת הווינדוס המחיצה של ה600GB לא מופיעה במחשב שלי אלא רק המחיצה של ה300GB עליה מותקן הווינדוס. יש דרך להחזיר חזרה את המחיצה מבלי לפרמט שוב את הכונן? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איזה כרטיס זיכרון לקחת?? המצלמה FujiFilm F60 FD תומכת בכרטיסים , SD ,SDHC. יש לי כבר : - 16MB + 512MB microSD 1GB עם מתאם לSD. נכנסתי לBIG BOX והוא הציע לי כרטיס SDHC של פוג'י ב74 ש"ח CLASS 6. כדאי לקנות אותו / יש משהו עדיף או שמה שיש לי מספיק (ואם כן עם איזה כרטיס לעבוד מהשניים - SD או ) ? ומה ההבדלים בין SD ל לSDHC ואם כדאי לקנות מה ההבדלים בין המהירויות? איזה כרטיס יהיה מספיק ביותר למצלמה שלי ספציפית??

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. רכשתי לוח אם חדש ולא היה לי מושג שחיבורי IDE כבר לא קיימים על לוחות בימינו. יש לי כונן 80GB ישן שמתחבר באמצעות IDE ורציתי לדעת אם קיים מתאם כלשהו שיוכל שיעזור לי לחבר אותו? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, יש לי דיסק און קיי 16GB חדש, והעברתי אליו משחק , ואחרי כמה דקות שככתי שהמשחק עובר אל הדיסק או קי, אז פשוט ניתקתי את הדיסק און קי מהמחשב ללא הוצאה בטוחה, בזמן שהמשחק הועתק אליו. מאז אצל כל מחשב שבדקתי (מעל 5 ) הדיסק מוגן מכתיבה, ואפשר רק לקרוא ממנו מידע אבל אי אפשר לשנות כלום, או לפרמט. ניסתי להעלות את הווינדוס במצב בטוח ולתת פקודה דרך הקומנדר אופרייטר שיפרמט לי את הדיסק וזה גם לא נתן לי לפרמט... אני כבר לא יודע מה לעשות, ופשוט חבל לי לוותר על דיסק און קי חדש שקניתי... יש דרך לתקן אותו ? בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, ברוב הדיסק און קיים מגיעה מערכת קבצים של FAT 32(??), השאלה האם אפשר להפוך את המערכת לNTFS?? כמו שהופכים הארדיסק חיצוני שבד''כ גם מגיע FAT והופכים אותו עם קליק קליל של אתחול ובוחרים שם את האופצייה..רק שכאן זה חסום זה בשביל שהוא יהיה יותר מהיר(מה שסביר להניח בטח לא יעשה), אלה יותר להגבלה של קבצים בודדים..(נניח שאוכל להכניס קובץ של 6-7 ג'יגה והוא לא יגיד לי שאין מקום בגלל שזה FAT 32) אולי יש תוכנה? מדריכון קטן ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים