אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי dok שבור ואני רוצה להוציא ממנו תמונות, הוא שבור בחלק שמחבר בין הזיכרון לחיבור usb, כמו שהבנתי חיבור הusb הזכר בנוי מ-4 גידים, האם אפשר פשוט לחבר את הגידים האלה לusb הנקבה בעזרת חוטים, פשוט להעביר כבל מגיד בזכר לגיד בנקבה? אלה הם תמונות של הdok
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 +8 מגה קאש חדש פחות משנה, הארד-דיסק מחולק לשני מחיצות 10 - מערכת הפעלה ותוכנות 70 - משחקים , תוכנות , סרטים , שירים , מסמכים חשובים ועוד היום פתאום לאחר שאחותי אמרה לי שהיה מסך כחול והמחשב נכבה , מאז המחשב לא מזהה את המחיצה השנייה בארד-דיסק ניסתי לעשות כל מיני בדיקות ולנסות לעשות לו dir מהדוס אבל שום דבר לא עובד יש עוד דרך כלשהיא לשחזר את המידע (אל תגידו לי יש אחריות כי זה רק חצי נחמה) ? יש לי שם מלא דברים חשובים ואני לא מדבר על דברים שאפשר להוריד שוב אלה על מלא מסמכים ואתר אינטרנט שבניתי... :'( תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עשיתי איזה סרט ואני רוצה לצרוב DVDים ולהגן עליהם מפני העתקה. איך עושים את זה? אפשר לעשות את זה ברמת תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש DOK בנפח בינוני, משהו כמו 8 גיגה, אין לי צורך ב-16\32, זה סתם יקר ולא יתן לי כלום. אבל הכי חשוב זה שיהיה לו כפתור שנועל לגמרי את הכתיבה (גם מתוכנות שעולות בבוט, לא רק הוינדוס וכו', לגמרי שלא יוכלו לכתוב בו). היה לי את זה בכל מיני DOKים קודמים, אבל משום מה בכל הסאנדיסקים הנוכחיים שלי אין את זה וזה ממש מפריע לי. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.. שוטטתי קצת בפורום לאחר שהצורב הנוכחי שלי של LITE ON 20A1S מת אחרי שנתיים וקצת (המגש לא יוצא צריך להוציא אותו עם הפין חירום, 1 מתוך 3 דיסקים לא נצרבים טוב) וזה העלה בי געגועים לצורב הישן והטוב של plextor שהשתמשתי בו כשעוד הייתי DJ לפני הצבא.. 5 שנים של שימוש סזיפי ומאסיבי וממוצע של 5 דיסקים ביום לא שברו את הכונן הזה והוא עדין אצלי זרוק בבוידעם מחכה שיקראו לו... שמתי לב שבסטיקי אין המלצות על החברה הזאת (בכלל ההמלצות הן על צורבים שיצרו אותם ב-2007) והדיון האחרון על PLEXTOR (עשיתי חיפוש) הוא מ-2003 כשעוד היה קרב בינם לבין ימאהה (למי שזוכר). 1. מעוניין לשמוע חוות דעת על הצורבים של החברה הזאת. 2. איך החברה הזאת כיום? האם היא עומדת שווה בשווה עם סמסונג, פיוניר וכו'. תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברוב הדיסק און קיים מגיעה מערכת קבצים של FAT 32(??), השאלה האם אפשר להפוך את המערכת לNTFS?? כמו שהופכים הארדיסק חיצוני שבד''כ גם מגיע FAT והופכים אותו עם קליק קליל של אתחול ובוחרים שם את האופצייה..רק שכאן זה חסום זה בשביל שהוא יהיה יותר מהיר(מה שסביר להניח בטח לא יעשה), אלה יותר להגבלה של קבצים בודדים..(נניח שאוכל להכניס קובץ של 6-7 ג'יגה והוא לא יגיד לי שאין מקום בגלל שזה FAT 32) אולי יש תוכנה? מדריכון קטן ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד ישנה את התופעה שמשתמשים מתלוננים על דיסקים קשיחים כאלה או אחרים, היום מופיעה כתבה ב Hwzone, "סוףסוף מתחרה ראוי ל-WD בשוק ההארדיסקים ?" ושם כתוב שהסידרה של WD SE עם ה 8Mb buffer, היא אמינה?! אבל שוב....תמיד יש יוצאי דופן....לי יש בשרת שני דיסקים WD 80JB 8Mb שעובדים ב RAID-1, וכבר פעמיים התרסק לי אחד מהם, דבר שדרש החלפה!!! (הדיסק משמיע רעש של פולס התחלתי או משהו כזה ואומר שלום יפה!) זה מבלי להתייחס ל - 3 דיסקים של WD בנפח של 60 שהייתי צריך לטפל בהם השבוע......(קריסה בלתי מובנת?! שיחזור וכדומה...) רציתי לשאול משתמשים שיש להם דיסקים של Seagate בנפחים של 40,60,80 ויותר לפרק זמן ארוך יותר משנה, שהדיסק אצלהם עבד שעות נוספות וחווה עבודה אינטנסיבית.....תקלות? בעיות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, של איזה חברה הכי כדאי? אני צריך הארדיסק שיהיה אמין כי נדפק לי אתמול הארדיסק של Western Digital משהו בסביבות ה700 -/+ יהיה בסדר
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ושמו לי בתוכו כונן קשיח שעובד על sata 2 ולא על sata 3 ויש בו זכרון מטמון של 32 מגה ולא 64 מגה ומהירות הסל"ד שלו היא 7200, האם יש הבדל משמעותי בין sata2 ל- sata3 וכן האם יש הבדל משמעותי אם הזיכרון מטמון הוא 32 מגה או 64 מגה? (כמובן שהלוח אם חדש עם חיבורים של sata 3 ) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש SSD למערכת שלמטה בנפח של 120-250 ובתקציב של 500-600 ש"ח בערך. כרגע שמתי עין על ה Samsung 840 Pro 128GB שראיתי שממליצים עליו הרבה כאן בפורומים. הצלחתי למצוא את הכונן הנ"ל במחיר של 609 ש"ח. מה דעתכם? האם זה עדיין נחשב יקר מדי מבחינת עלות-תועלת? יש צפי לירידת מחירים קרובה? http://www.tms.co.il/product/11100 (לא יודע אם זו גרסת פרו, שלחתי להם מייל בנושא). http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-128gb-ssd-830-series-sata3-p-12855?language=he יש דגם אחר מומלץ שיעשה את העבודה לא פחות טוב/טוב יותר? אם כן אני פתוח להצעות. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Motherboard: Gigabyte…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות צורב של Asus http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm או צורב של Lite On http://www.pch.co.il/docs/pd1037481781.htm את שניהם אני יכול לקנת ב 250 ש"ח ומשלוח חינם הביתה. מה כדי לקחת? :
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול SAMSUNG F1 1TB, חיברתי אותו למחשב, ראיתי שהוא מזוהה בביוס אבל משום רשום לי שם שהנפח שלו הוא 33MB. אם אני בודק את הנפח שלו דרך ה XP בניהול דיסקים אני רואה שרשום שם שהוא 7.87GB. משהו יודע איך לסדר את זה כך שכל הנפח של ההארד דיסק יזוהה?? עריכה: ניסיתי לעשות המרה לדיסק דינאמי אבל רשום שההארד דיסק במצב "מאתחל" כבר הרבה זמן ולא קורה שום דבר...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-