עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard Pro 9.1

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי אתמול כמה חלקים חדשים למחשב: 1GB Samsung DDR II - 533 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 חומרה שהייתה לי לפני: LG GSA-4167B DVDRW Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Western Digital 80GB 7200RPM 8MB במחשב הישן, הצורב עבד בצורה תקינה, הצליח לקרוא ולצרוב לי דיסקים בלי בעיות. אבל במחשב החדש שציינתי כאן, הצורב לא מצליח לקרוא שום דיסק, ואני מדבר על דיסקים של החומרה שקניתי וגם דיסקים אחרים בבית (אז אני מאמין שהבעיה היא לא בדיסקים). את שני הכוננים הקשיחים, חיברתי ביחד לערוץ IDE1 על לוח האם, ה-80GB כמסטר וה-160GB כסלייב. את הצורב חיברתי לבד לערוץ IDE2 על לוח האם, כמסטר, כמובן שכבל ה-IDE מחובר א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. seagate barracuda spinpoint f3 גם הוא נעלם מהחנויות אחרי שחטיבת הדיסקים של סמסונג נרכשה ע"י seagate. האם הפסיקו לייצר אותו?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי העברת הארד-דיסק ממחשב אחד לשני הוא מוצג כ-Dynamic Unreadable ואין לי שום גישה לתוכן הכונן, גם לא אם מחזיר אותו למחשב ממנו נלקח. איך אפשר לפתור את הבעיה? לצערי, בכונן יש מידע חשוב ולא מגובה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי :-[

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. איך קורה שהמחשב עובד כרגיל ופתאום אחרי restart התהפכו אותיות של המחיצות c -d לבד ואז לא יכול לעלות המחשב וגם אין אפשרות להחזיר כי אי אפשר לשנות את הכונן שהיה של מערכת הפעלה ל C כי במחשב שעכשיו מנסה לסדר את הבעייה יש כבר C למרות שחיברתי כ slave זה לא אפשרי ניסיתי להחזיר image שהכנתי לכונן ,,,אם למישהו יש רעיון שיגיד אולי זה לא הפרורם המתאים ,האמת שזה מתאים לכמה שאלה 2 מה ההבדל באילו: כונן לוגי:? כונן מורחב:? כונן דינמי :? active partition :? make parttion inactive :?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. מותקן כרגע ווינדאוס XP, אבל נראה לי שהבעיה החלה אחרי התקנת ומחיקת לינוקס אבונטו. גודל הכונן הוא 160GB, אבל גם אם אני מתחיל התקנה חדשה של XP, מוחק את כל המחיצות הקיימות במהלכה, עדיין הכונן מחולק ל-4 "מחיצות" שונות ואי אפשר לאחד את כולם לאחת! אני תקוע עם מחיצה אחת מקסימלית בגודל 19GB, שנייה בגודל 1GB, ושלישית ורביעית בגודל 65 GB כל אחת פחות או יותר. מצידי, אני אתקין עכשיו את כל הווינדאוס מחדש, רק איך מאחדים את כל האזורים האלה למחיצה אחת? אין לי סידירום אגב, אז כל פתרון חייב להיות אפשרי גם דרך DOK (כך התקנתי את XP מחדש).

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. מה עושים? אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Zvuv,

באתר היצרן מציינים בפרוש 5 שנים אחריות לסדרת ה Black בארץ הקודש לעומת זאת רוב החניות נותנות רק 3 שנים למרות שחלק כן נותנים 5, למשל: http://www.mor-pc.co.il/index.php?_a=viewProd&productId=98 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15235 האם זה תלוי ביבואן ואם כן, מי נותן 5 שנים ? ובנוסף אשמח לחוות דעת לגבי MOR. גם 5 שנים וגם מחיר הכי נמוך. האם הם מייבאים בעצמם ???

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by bubbleboy6,

בקשר לאחריות של דיסקים קשיחים של סיגייט. חיפשתי בפורום ועברתי כבר על די הרבה הודעות. ראיתי שרשום שהאחריות של Seagate זה שלוש שנים + שנתיים. 3 שנים ראשונות - אחריות מלאה - החלפת הרדיסק. שנתיים אחרונות - בחלק מההודעות נכתב שהשנתיים האחרונות זה די בלוף, מקבלים 10% זיכוי משווי ההרדיסק בזמן מימוש האחריות זאת אומרת בזמן התקלה... אז אם התקלקל לי הרדיסק של 120GB בן 3.5 שנים, שאז עלה 500-600 ש"ח, והיום עולה 200-300 ש"ח, אז מביאים לי 20-30 ש"ח זיכוי על קניית הרדיסק חדש של סיגייט!!! זה הגיוני?? אם כן זאת ממש בלוף/רמאות. בהודעות אחרות רשום שמקבלים זיכוי כספי של שווי ההרדסיק לקניית הרדיסק חדש. משהו בסגנון הזה. אז מה נכון? חיפשתי גם מי היבואן של סיגייט בארץ ולא מצאתי..

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by Shpitz316,

שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nirka8,

שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by eyaldav,

הלך הכונן הקשיח אחרי שנתיים ידוע לי שהאחריות על המחשב היא לשנה. הארד דיסק חדש עולה 500 ש"ח. עכשיו, בדקתי את ההארד דיסק שהגיע עם ה HP , הוא מתוצרת טושיבה. בדקתי באתר טושיבה הכנסתי את ה SERIAL, ומסתבר שהוא באחריות מבחינתם (3 שנות אחריות למוצר,מצידה של טושיבה). ..... האם עצם זה שהוא נקנה כחלק ממחשב נייד של HP, שהאחריות שלו היא שנה, יבטל לי את האחריות של ה 3 שנים של טושיבה? ...... במידה והאחריות עדיין קיימת על ההארד דיסק, איך אני ממש אותה? חיפשתי בגוגל "יבואן טושיבה" ו "טושיבה מרכז שירות" . לא נראה לי שמשהו מהתוצאות זה מה שאני צריך דיי דחוף לי לקבל תשובה, כי לפני שגיליתי שבאתר של טושיבה המוצר עדיין באחריות, קבעתי מחר עם חנות המחשבים שאני אגיע לקנות חדש. חשוב לי לדעת…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by דובי770,

לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by topcat115,

יש לי SSD של סמסונג שעושה בעיות, יש לו bad sectors. יש עליו אחריות אם יש לו bad sectors?

20. Started by tascam,

לאחרונה שלחתי ליבואן דיסק בן 3 חודשים בלבד מדגם 250KS ובמקומו היתקבל דיסק שכתוב עליו בקטן R ECERTIFIEDכלומר מחודש.... הדיסק המחודש הרעיש ומת אחרי שבועיים.... WDהיבואנים מזלזלים בלקוחות ומחליפים להם לדיסקים מחודשים ולא חדשים גם אים מדובר בדיסק בן 3 חודשים בלבד ולוקחים לעצמם את הדיסקים החדשים. לעולם לא אקנה יותר WD ביגלל שיטת השירות המוזרה דיסק קשיח זה רכיב רגיש מידי שמכיל חומר ונתונים חשובים מיכדי מכדי להיות מוצר מחודש ! אני עובר ל SEAGATE וממליץ לכולם לבדוק מה הם מקבלים לאחר החלפה באחריות המילה R ECERTIFIED ממש כתובה בקטן מעל שם המודל בצד ימין. אך אפשר ליסמוך על דיסק מתוקן שכבר היה אצל לקוח אחר וקרס ? מדובר בדיסק המאכסן נתונים מיסמכים וחומר ולא בלוח אם או מעבד ! …

• 63 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. Started by oribis,

שלום, אני מעוניין לרכוש את ה-MX500 של Crucial באמזון מכיוון שהמחיר אטרקטיבי ביותר לעומת רכישה בארץ. אני יודע שהדיסק הזה מאוד אמין אבל חושש בכל אופן מהצורך במימוש אחריות לדיסק הזה במידה ויתקלקל. שאלתי היא האם יש עם מי לדבר בנוגע למימוש אחריות כזאת בארץ במידה ואזדקק לכך? תודה! אורי.

22. Started by Dmoney,

מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני של חברת WD דרך אתר אמאזון ארה"ב ורציתי לשאול האם תהיה אחריות על המוצר כמו האחריות שאקבל אם אקנה בארץ? המחיר דרך אמאזון זול יותר ב-500-600 ש"ח וזה משמעותי, אבל אני חושש רק בגלל עניין האחריות... ניסיתי ליצור קשר עם WD לפני שבועיים ועדיין אין מענה.. אם למישהו יש ניסיון עם העניין הזה אשמח לדעת!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. Started by orenaz,

נדפק לי דיסק קשיח של סמסונג, 1GB - נכשל בבדיקת סמארט + באד סקטורים. הדיסק נרכש בטוח לפני פחות מ3 שנים ככה שהוא בתחום האחריות אולם אני לא מוצא את החשבונית שלו. סיכוי גבוה שהוא נרכש מ KSP, אבל שוב אין לי שום חשבונית במייל ולא מודפסת וכמו כן אני לא רואה עליו פיזית שום מדבקה. יש עליו מדבקת תוקף אחריות אבל היא ריקה. האם אני יכול לגשת ישירות ליבואן סמסונג בארץ והוא יבדוק לפי מספר סידורי אם הדיסק באחריות ויכול להחליף לי אותו? מי הוא היבואן? האם יש לכם נסיון עם KSP אם הם יחליפו לי אותו בלי שיש לי את החשבונית? (בהנחה כמובן שהוא נקנה מהם) ושאלה אחרונה במקרה שלא אוכל להחליף אותו, האם יש דרך כלשהי להשמיש אותו חלקית? כבר עכשיו הוא "עובד" אבל מערכת ההפעלה צועקת שחייב לגבות את המידע ולה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bomsa400,

היי יש באתרי קניות כמו ווינט שופס, ואללה שופס וכל מיני כאלה מחירים טובים של דיסקים במסגרת מכירות קבוצתיות, מרכזים וכל מיני. בדר"כ אני קונה מאייבורי או KSP כי כבר קרה שקניתי דיסק שהסתבר כתקול והחליפו לי. השאלה שלי אם באתרים האלה כמו שציינתי גם יש דרך לקבל אחריות כזאת של החלפה או החזר כספי במקרה שהדיסק תקול ?

דיונים חדשים בפורומים