עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, קיבלתי את seagate 40gb barracuda4 וראיתי שיש 5 מצבים של ג'מפרים(בדר"כ 3) אז אני צריך שתסבירו לי קצת על כל סוג 1) slave 2)master or single drive 3)enable cable select 4) master with non-ata compatible slave 5)limit drive cpacity to 32 gbytes בתודה מראש יאיר

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בשעה טובה הלך כונן במחשב שלי ראיתי את הדבר הזה , אבל לא נמצא מהירות קריאה או מהירות כתיבה מפורשת אין בדיקה של אתר לאיכותו או שאתם מצאתם ? Western Digital 8TB WD_Black Performance Internal Hard Drive - 7200 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache, 3.5" - WD8001FZBX https://bit.ly/2VPekyU

4. האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מילדות הקפדתי להחליף מחשב כל 4-5 שנים, וכל פעם הנפחים של הדיסק הקשיח שלי גדלו - גיגה, 6 גיגה, 50 גיגה, 250 גיגה, טרה ו4 טרה. כל פעם שידרגתי כי המחיר נשאר זהה. 4 טרה קניתי לפני 5 שנים, אבל המחיר נשאר זהה (אולי אפילו יותר קטן) מ4 טרה של היום! למה?

6. Started by asus7,

איך הצורבי SATA של philips? אני שואל בגדול איך הם לא על דגם ספציפי

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by pavel19,

היי חברה אני צריך עזרה ביצירת כונן תקליטורים כי הוא פשוט הפך לדיסק מקומי כמו c וd תודה

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by TheReaper,

יש לי כרגע כונן של 80גיגה ישן ואני רוצה להחליף אותו ל80גיגה ו20גיגה עכשיו אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש ב80 גיגה הישן לחדש (רג'יסטרי קבצים הכל...) אולי תוכנה נוחה?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב יש לי בבית דיי הרבה סרטי DVD וקניתי לא מזמן צורב DVD שחלק מהמטרה שלו זה לצרוב ולגבות סרטי DVD. אבל ראיתי שכל סרט שוקל יותר מדיסק DVD סינגל לייר וכרגע דואל לייר עולה פשוט יותר מדי.. יש דרך שאני אוכל לצרוב סרטים על דיסק רגיל DVD?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NIR-T,

תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה

13. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מחשב מלפני כ 6 שנים. האם ניתן לחבר אליו SSD (האם זה יושב כמו כונן רגיל) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/gsa4163b-p10.shtml

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מנצל כרגע את כל הSATA בלוח אם - מחפש כרטיס שיוסיף לי כניסות (לפחות עוד 4) ויאפשר RAID 5 עדיף בחומרה. מצאתי כרטיס בשם SX4 של PROMISE יש למישהו ניסיון איתו? מישהו מכיר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאלה בכותרת... חנויות אחרות חוץ מפלונטר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by xtract1,

נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי אני רוצה לקנות שני הארדיסקים. הראשון 1TB השני 2TB לאחסון סרטים חשוב שיהיה שקט ולוח האם תומך SATA3 הנה האופציות מסודרות לפי גודל ההארד דיסק, אשמח לדעת מהם האופציות השקטות עם עדיפות לשלם כמה שפחות כונן קשיח WD Scorpio Blue WD10JPVT 2.5" 1TB 8MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14374 כמות: 1 מחיר: 869 ש"ח ( למזומן:852 ש"ח ) כונן קשיח WD Enterprise RE4 WD1003FBYX 1TB 64MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9560 כמות: 1 מחיר: 962 ש"ח ( למזומן:943 ש"ח ) כונן קשיח WD Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14094 כמות: 1 מחיר: 699 ש"ח…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by donj,

אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)... זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה: Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102 זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש. הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות... אני לא מצליח להבין ממה …

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by ORLY9992,

ראיתי שמישהו רשם לי ש SATA 3 מוצה , ואנחנו ב"תקופת מעבר" לפני שמגיעים כוננים בטכנולוגיות חדשות. אני צריכה SDD לצורך קניית מחשב נייח חדש, ולא שידרוג או החלפה של קיים. אני יכולה רק במחיר של 300-330 ל- 120 GB . החדשים גם כן יהיו יקרים כמו אלה שעכשיו ,ולא כל כך משתלמים מבחינת עלות - תועלת ( מחיר יקר לקצת GB )? ידוע מה המחירים וכמויות האיחסון בהתאם לכך? אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: 1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by L1ron,

אפשר בבקשה הסבר קצר של שני המושגים בכתרת? מקווה שזה קשור

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  25. ערכתי חיפוש בפורום, ויצאתי מבולבל יותר אם הבנתי נכון, אין ממש חשיבות לשם החברה של ה DVD (כגון Silver Line, TDK, Verbatim וכו'), וזאת מכיוון שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות את ה DVD, אבל יש הרבה חברות שמוכרות אותו ופשוט משתמשת בשם הידוע שלה. ובנוסף, יש חברות שמוכרות תחת השם שלה, DVD בסוגי איכות שונים. אם הבנתי נכון, הדבר היחיד שיש להתייחס אליו הוא קוד מסויים שאפשר לבדוק בעזרת תוכנה, כאשר יש DVD ביד, והקוד הזה אומר בעצם מי ייצר בפועל את ה DVD, ויש טבלאות לקודים המעידים על איכויות שונות. האם עד פה הבנתי נכון ?

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.