אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין דיסק קשיח ATA לבין דיסק קשיח SATA2?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיסק מזוהה במערכת ההפעלה, אבל אי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לקבל הרשאות תחת security. לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך את הציוד שיש בסרטון הזה: כגון: מכישר של hot air שהוא מוציא את החלקים בקלות. ואת הקריאה של הרכיב שבו יש את המידע[הגוק השחור שהוא מכניס אותו למכשיר שמחובר למחשב לפי הסירטון. היכן אני יכול לקנות את המכשירים האלה כאן בארץ. אני מעדיף לקנות אותם בארץ. התוכנה שהוא משתמש בה,איך קוראים לה? תודה רבה לעוזרים. עריכה: מצאתי את המכשיר: http://www.salvationdata.com/blog/case-of-salvation-data-flash-doctor-k9f1g08-mt29f2g08aab_c-1-1/ היכן אני יכול לקנות אותו בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש,אחד שיחליף את הישן שלי עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו חיברתי אותו-הוא ראשי והישן הוא "עבד" שלו וסבבה אנחנו מפעילים את המחשב מתקינים את הוינדוס אבל הוא מזהה רק את החדש ולא את הישן'הוא לא מראה אותו בכלל ואני חייב להעביר חלק מהדברים שהיו על הישן אליו כי אלה דברים שממש חשובים-עבודה וכדומה. יש מצב שחיברתי את הג'מפרים לא-נכון או משהו שהוא לא מזהה? ו מישהו יכול בבקשה לעלות איזה תרשים של איך לחבר את זה או של איך הג'מפארים צריכים להיות או פיתרון אחר שצריך לעשות? -תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהלך לי 3T חיצוני עם ספרייה יפהפיה של סרטים+סדרות וכמו כן גם ג'יגהבייטים של תמונות ורשימת ההשמעה בת ה700 שירים שלי, החלטתי לקחת את העסק של הגיבוי ממש ברצינות. כרגע אני חייל אז אני לא יכול להיכנס בזה בכל הכח אבל אני רוצה לקנות כונן 4T חזק וכשאשתחרר לעשות לו RAID1 בשרת NAS עם כונן זהה. שוב - לקנות כונן אחד פנימי למחשב לבינתיים ולהשתמש בו כשנה ואח"כ להוסיף את השרת ואת הדיסק השני. בו-בזמן ירוץ על המחשב SSD. סיכוי ממש טוב שארצה לעשות RAID0 לשני SSDים כבר בעתיד הקרוב. בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל עלו לי כמה שאלות: א. אם על הכונן יש מידע ואז אני עושה לו RAID, אין צורך למחוק את הנתונים. נכון? ב. לביצועים מיטביים, חובה שהדגם של הכוננים יהיה זהה? נפח זהה יספיק? ג. אז איזה כונן…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב גסיסתם של שני כונני 2TB שיש לי, אני רוכש היום או מחר מאילת כונן 5TB. יש בKSP שני כוננים: 1. Seagate Archive HDD 5TB Sata III ST5000AS0011 http://ksp.co.il/?uin=27083 2. Western Digital Caviar Green WD50EZRX 5TB Sata II http://ksp.co.il/?uin=24381 שניהם עולים 847 ש"ח וההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם הם שהסיגייט מגיע עם 128MB זכרון מטמון (לעומת 64MB בWD) ו3 שנים אחריות לעומת שנתיים. אז איזה כונן עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז היום הלכתי לקנות דיסק קשיח חיצוני מבאג. את זה התכוונתי לקנות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467 המוכרים בחנות נראו מופתעים קצת שבאתי לקנות דווקא אותו, ואמרו שאם כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני אז לא לקנות אחד של HP. כי HP לא מומחים בדיסקים קשיחים חיצוניים והם יותר מתמחים בדברים אחרים. הם המליצו לי את דיסק קשיח חיצוני באותו מחיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8563&perur=2&t=14&c=467 שאותו גם קניתי. הסתכלתי פה בפורום ולא ממש מצאתי מידע שימושי על החברה הזאת. בכל מקרה רציתי לדעת רק אם דפקו אותי או לא.. אני מאמין שלא כי באג זאת חברה אמינה אבל בכל זאת ליתר בטחון, כדי שאני אדע אם כדאי להחליף אותו או לא. תודה. ד"א למה החיב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי DVD פיוניר 310S עם חיבור USB מקדימה האים אפשר לחבר אילו הרד דיסק חיצוני וליצפות במידע אשר מאוחסן בו ? סרטים תמונות וכ"ו. אני מעונין ליקנות כזה בכדי לגבות תמונות וסרטים שעל המחשב ועוד שאלה ישנם שתי מהירויות להרד הזה של WD MY BOOK 5400 ו 7200 עד כמה זה משמעותי? כי יש הבדל במחיר תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון, כונני SSD חיצוניים עם נפחים של עד 2 טרה-בייט הם קומפקטיים מאוד - אך מסתבר שניתן למצוא תצורות זעירות אפילו יותר להעברת אינפורמציה ממקום למקום, ובנפחים מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב. יש לי צורב dvd של LG , כבר יצא לי לצרוב בערך 10 דיסקים עד כה. 3 או 4 מהסרטים הצרובים עבדו מצוין אך השאר נתקעו במהלך הסרט, כלומר כעבור זמן לא קבוע הסרט פשוט קפא וכל שניתן לעשות הוא להוציא את הדיסק ולהתחיל את הסרט מחדש. חשוב לציין שהמכשיר תומך בקריאת דיסקים צרובים, כפי שציינתי, כבר ראיתי 3-4 סרטים צרובים. סרט אחד במיוחד, האחרון שצרבתי, בכלל לא נקרא ע"י המכשיר. אבל בכונן המחשב הוא עובד מצוין. אני משתמש ב decrypter וב dvdshrink . אני מבצע אותו תהליך של צריבה לכן אין לי מושג מדוע חלק מהצרובים עובדים וחלק לא. אודה על כל עזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו לראות את המפרט שלי ב"מפרט שלי" כאן באתר. השימושים שלי הם מעט מעל המשתמש הממוצע. תמיד עובדים כמה דברים ברקע, ותמיד מותקנות עשרות תוכנות על המחשב. בין הפעולות ברקע אפשר למצוא הקלטת סרטים מהטלויזיה בגדלים של 1 גיגה לשעת סרט, כלומר קבצים גדולים. עכשיו, למרות שאני מחליף מחשב פעם בשנה, אני עדיין אף פעם לא מסופק מתחושת המהירות של עבודה שוטפת עימו. אני תמיד עם כונן 7200RPM, ואין לי ספק ששם מצויה הבעיה. הייתי רוצה המלצה לכונן מסוג אחר (SSD אולי) אשר יתן לי חוויית שימוש זריזה יותר. אני לא רוצה להשתולל בהוצאה, ומדובר רק בכונן למערכת ההפעלה (כלומר, 40GB SSD גם יספיקו). שאלתי או תהייתי היא האמנם ההבדל בביצועים יביא להבדל מורגש בעבודה השוטפת (פתיחת תוכנות, העדר תקיע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ על…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-