אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שהדיסק קשיח ממש זול עכשיו 285 שח ותמהתי האם כדאי לקנות אותו או שיש איתו בעיות הדגם הוא ST310005EXD101-RK כי הבנתי שפעם היו בעיות עם הקשיחים של סיגייט מה אם האחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הסתכלתם בפורום כללי מצאתי מחשב. התחלתי לפרק אותו וניסיתי לחבר את ההארד דיסק, וחיברתי. פיזית. אבל כשאני מפעיל, אז הוא רושם לי PRIMARY MASTER HARD DISK FAIL או משהו בסגנון. ב AUTO DETECT הוא לא מזהה אף דיסק. כשאני מוציא אותו הכל בסדר. היו לי בעיות דומות עם עוד הארד דיסק. הסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך את הציוד שיש בסרטון הזה: כגון: מכישר של hot air שהוא מוציא את החלקים בקלות. ואת הקריאה של הרכיב שבו יש את המידע[הגוק השחור שהוא מכניס אותו למכשיר שמחובר למחשב לפי הסירטון. היכן אני יכול לקנות את המכשירים האלה כאן בארץ. אני מעדיף לקנות אותם בארץ. התוכנה שהוא משתמש בה,איך קוראים לה? תודה רבה לעוזרים. עריכה: מצאתי את המכשיר: http://www.salvationdata.com/blog/case-of-salvation-data-flash-doctor-k9f1g08-mt29f2g08aab_c-1-1/ היכן אני יכול לקנות אותו בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב הארד-דיסק של 160GIGA בתצורת SATA. אני מעוניין להוסיף כונן SATA 2 למחשב זה, בשביל מטרת שדרוגיות והוספת מקום. (אני מתכנן על כונן נוסף בגודל 250 או 320 ג'יגה). האם אפשר להוסיף לכונן הקיים? זאת אומרת אם יש לי עכשיו 160, אז אם אני אוסיף את הכונן החדש יהיה לי 160+320=480. כאילו בהארד-דיסק אחד גדול? האם בתהליך כזה יש סכנה לחומר בהארד-דיסק הישן? תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איני יודע איזה חברה הכי נחשבת או מהן החברות שמובילות בתחום. אני שוקל גם לקנות (בשביל שהמחיר יצא זול יותר) ב ebay אולי אחד שכבר השתמשו בו מעט אבל הוא במצב תקין . מה אתם אומרים ?? או שבכלל עדיף לחכות מעט כי אולי בקרוב ירד משמעותית המחיר של ההארדיסקים הממזרים האלו? או שיש כן חברה שרוצים אולי לארגן קנייה קבוצתית של הארדיסק ssd כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ על…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק של Hitachi 160GB sataII לפי הנתונים הוא 160 גיגה. אבל כשהתקנתי את המחשב הוא אפשר לי רק 130 גיגה בערך. איפה נעלמו עוד שלושים? עזרו לי בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לי כונן קשיח מ איביי וזה מה שנכתב playstation 4 hard drive laptop רציתי לדעת אם זה יתאים למחשב נייד [ אני מתכווין להחליף את הכונן קשיח שלי הוא מאוד איטי וככל הנראה נשחק ]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם NAS - אחד ברשותי. https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58090&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= baracuda https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=50988&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מתלבט בין שני הדגמים. מה ההבדל בניהם חוץ מהמהירות סיבוב ? מה מיוחד ב NAS והאם הוא עדיף לצורך אחסון נתונים (לא בונה על raid).או שיש דגמים של WD עדיפים ? היעוד הוא לצורך גיבוי בלבד. אגב,הHDD האחרון…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי עם מחשב נייד צריך להוסיף קצת מקום אכסון כי כרגע מה שיש זה רק SSD 128GB. אין צורך בהמון מקום נוסף אלא משהו כמו 128-256 נוספים (אם המחירים לא גבוהים מאוד אז אולי יותר). הדגם של המחשב הנייד שלו זה: http://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ עכשיו אין צורך או שאיפה לביצועים של SSD, אלא שיתפקד כמו במערכת טיפוסית רגילה להיום שמכילה SSD למ"ה וקשיח לאכסון. מה שאני צריך זה כרטיס מתאים שיספק ביצועים כמו של קשיח נורמאלי ולא איזה קשיח חסכוני בחשמל ואיטי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם יותר (עם משלוח כמובן). ואם למישהו יש כוח להסביר בקצרה על הנתונים שחברות הכרטיסים מפרסמות כדי שאוכל להבין קצת יותר טוב על מה מסתכלים כשבוחרים כרטיס זה יתקבל בברכה. תודה מראש. …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-