עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by natanel102030,

ראיתי את ההמלצות בפורום אבל בעיקר בגלל הסטטיסטיקות של Backblaze ( לינק ) אני מעדיף ללכת על היטאצ'י. המחשב דלוק 24/7. מערכת ההפעלה תהיה על SSD של 256G והיוטורנט ירוץ 24/7 ויוריד ויעלה מהHDD. ראיתי את הכונן הבא: ( עזבו את זה שהחנות פח ואין לי מושג איזה חתול נותן לי אחריות ) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kon-kshih-hitachi-deskstar-7200-sata3-247-for-nas-p-17345?language=he כתוב על כל הסדרה שהיא מיועדת לNAS. יהיו בעיות בהתאמה שלה למחשב ביתי? לוח האם שלי יחסית טוב, של ג'יגהבייט מצ'יפסט H97. בתודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by hogtop29,

אני רוצה לשים 2 דיסקים בRAID למערכת הפעלה רק לתוספת ביצועים 1. בכמה אחוז שיפור אשפר את הביצועים ? 2. מה עדיףWIN 64 או WIN 32 לRAID ? 3. האם יש מדריך להתקנת RIAD ? 4. האם RAID 0 הוא נותן את מירב הביצועים למערכת ASUS ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חזרתי מהצבא אחרי 19 יום אני מתיישב על המחשב ואין לי כונן D יש את C וE, הפעלתי את המחשב מחדש והוא מגיע למסך טעינה של ווינדוס ואז המסך הופך לשחור וזהו זה תקוע. נתקתי את ההרדיסק ושוב הפעלתי את המחשב ועכשיו הווינדוס עולה. איך אני יכול להציל את ההרדיסק שלי? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yosi b,

http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by MoAv,

כמו שקיצרתי בכותרת, יש לי הארד דיסק SCSI 74Gb 15K rpm כאשר אחרי שהתקנתי WIN7 חדש חציצה נעלמה כלא הייתה, אני לא מצליח לראות אותה בManage ושום תוכנה לא עוזרת לי, יכול להיות שבגלל שהוא SCSI הוא פחות גלוי מאשר SATA ? איך אני מאחזר את המידע לפחות ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by itay_izra,

שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by swisaavi,

זה הדיסק הקשיח החיצוני: My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני מחבר למחשב והמחשב פשוט לא מגיב... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה אותו? עריכה: החלפתי את הכבל usb ועכשיו הוא מזהה. כנראה שהוא היה פגום. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by beber,

יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by HumanFly,

מה קורה ?, אז ככה אני רוצה לקנות צורב איכותי ומהיר משהו שיצרוב ככה בדקה דיסק של 700 אפילו פחות, שיהיה לו buffer איכותי ושיעמוד בסטנדרטים של הסכום. אין לי מושג באיזה טכנולוגיות חדשות יש לשימור איכות הדיסק , הבאפפר והמהירויות אז בבקשה תנו לי מפרט של הצורב, התלבטתי בנתיים וחשבתי לקנות צורב של lite-on, הצורב איכותי ? שווה לשים עליו כסף ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ואני די בדילמה. ולא ידעתי כלכך את מי לשאול בשאלה המציקה הזו, והחלטתי לפתוח כאן טופיק בתקווה לעזרה. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=694 הכונן אופטי הזה של LG. אני לא מבין מה זה בדיוק כונן אופטי. זה צורב וגם קורא דיוידי? כי לי יש כרגע במחשב הישן , כונן אחד לקורא דיוידי וסידי, כונן אחד לצריבת סידי, וכונן לצריבת דיוידי. עכשיו הכונן אופטי הזה המדובר זה הכל ביחד? ומה עדיף... זה שלמעלה, או : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=696 שזה לייטסקרייב וזה מגניב, או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=693 שזה שוב של אל ג'י ואני חושב שזה עובד על IDE, וזה צורב על 20. אז מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי.. שוטטתי קצת בפורום לאחר שהצורב הנוכחי שלי של LITE ON 20A1S מת אחרי שנתיים וקצת (המגש לא יוצא צריך להוציא אותו עם הפין חירום, 1 מתוך 3 דיסקים לא נצרבים טוב) וזה העלה בי געגועים לצורב הישן והטוב של plextor שהשתמשתי בו כשעוד הייתי DJ לפני הצבא.. 5 שנים של שימוש סזיפי ומאסיבי וממוצע של 5 דיסקים ביום לא שברו את הכונן הזה והוא עדין אצלי זרוק בבוידעם מחכה שיקראו לו... שמתי לב שבסטיקי אין המלצות על החברה הזאת (בכלל ההמלצות הן על צורבים שיצרו אותם ב-2007) והדיון האחרון על PLEXTOR (עשיתי חיפוש) הוא מ-2003 כשעוד היה קרב בינם לבין ימאהה (למי שזוכר). 1. מעוניין לשמוע חוות דעת על הצורבים של החברה הזאת. 2. איך החברה הזאת כיום? האם היא עומדת שווה בשווה עם סמסונג, פיוניר וכו'. תודה …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ykrupik,

היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. במחיר שפוי ועם שרידות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by mashas,

צריכה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" מקסימום. המטרה של הדיסק זה אחסון מוזיקה ותמונות במטרה לנייד בין הבית למשרד, כלומר משהו נייד ליומיום , לא לצורכי גיבוי - לזה יש כבר WD של חצי טרה בבית ודיסקים. בעיקרון אני לא כ"כ מכירה את seagate, ראיתי גם משהו של סמסונג ושמעתי המלצות לכאן ולכאן. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Falcon4g3,

תודה. -=[ עריכה ]=- לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע - איזה צורב מומלץ כיום? אילו מדיות מומלצות לצריבה? מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום לכולם. אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש כי האחד שיש לי כרגע עושה לי בעיות..אבל אני קצת שוקל אם לקנות שני דיסקים או אחד ולעשות מחיצה ( אחד למערכת הפעלה והשני למידע ותוכנות) רציתי לדעת מה לעשות? כמה מחיצה מאיטה את המחשב? כשאני חושב על זה, זה נראה לי ישגע את הדיסק ויקצר לו מהחיים.. זה נכון? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gshani,

שלום, ברשותי מחשב נייד דל XPS13 עם אחסון SSD של 128. אני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות כונן 256. אני מבין שזה לא פשוט לקנות כונן SSDמישהו יודע מה עלי לקנות ? ראיתי את העמוד הזה באתר של cruicial - האם זה יתאים ? האם מדובר בדגם מומלץ ? http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/xps-13-ultrabook תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by LastForOne,

שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים