אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירות אחסון בענן, שמאפשר להעלות ולהוריד קבצים(גדולים, כגון 10GB כל קובץ) בעזרת תוכנת FTP, בלי להצטרך להתקין כל מיני תוכנות "סנכרון" למינהן. הקבצים שאי רוצה לשים בענן, הם גיבויים. יש מגוון חברות מוּכרות שנותנות גיבוי בענן, וכולן נותנות תוכנת Desktop משלהן, עבור הסנכרון בין המחשב לבין הענן. אבל האם יש שירות אחסון שמאפשר בנוסף גם גישה אל הענן שלנו ע"י תוכנת FTP? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק קשיח ATA לבין דיסק קשיח SATA2?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ללוח הא- אסוס P5K PRO דיסק קשיח נוסף(את הישן שלי) יש חיבורי SATA פנויים האם אפשר לחבר אותו לכל אחד החיבורים הפנויים ? או שצריך לחיבור מסויים? בחוברת של לוח האם כתוב שחלק מהחיבורים הם ל MASTER וחלק אחר ל SLAVE יש הבדל? ערן
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב גסיסתם של שני כונני 2TB שיש לי, אני רוכש היום או מחר מאילת כונן 5TB. יש בKSP שני כוננים: 1. Seagate Archive HDD 5TB Sata III ST5000AS0011 http://ksp.co.il/?uin=27083 2. Western Digital Caviar Green WD50EZRX 5TB Sata II http://ksp.co.il/?uin=24381 שניהם עולים 847 ש"ח וההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם הם שהסיגייט מגיע עם 128MB זכרון מטמון (לעומת 64MB בWD) ו3 שנים אחריות לעומת שנתיים. אז איזה כונן עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקניית מחשב נייח שיהיה רב תכליתי בדגש למטרת לימודים ועבודה בתוכנות גרפיקה ועיצוב פנים, איזה מבין כונני ssd הבאים של בין 240- 275 GB אתם ממליצים: 1. כונן קשיח Crucial MX300 CT275MX300SSD1 275GB SSD SATA III 2. כונן קשיח Western Digital Blue WDS250G1B0A 250GB 2.5'' SSD 3. כונן קשיח HyperX Savage SHSS37A/240G 240GB SSD SATA III הקישור לדגמים: http://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..28171. או שללכת על הדגם הידוע והמוכר שתמיד המליצו עליו ושהוא גם דגם כבר לא חדש: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III או בכלל דגם אחר שלא ציינתי ואתם ממליצים עליו מבחינת איכות, אמינות ומהירות, ושיהיה בטווח של עד 500 שח או 500 וקצת שאלה נ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהלך לי 3T חיצוני עם ספרייה יפהפיה של סרטים+סדרות וכמו כן גם ג'יגהבייטים של תמונות ורשימת ההשמעה בת ה700 שירים שלי, החלטתי לקחת את העסק של הגיבוי ממש ברצינות. כרגע אני חייל אז אני לא יכול להיכנס בזה בכל הכח אבל אני רוצה לקנות כונן 4T חזק וכשאשתחרר לעשות לו RAID1 בשרת NAS עם כונן זהה. שוב - לקנות כונן אחד פנימי למחשב לבינתיים ולהשתמש בו כשנה ואח"כ להוסיף את השרת ואת הדיסק השני. בו-בזמן ירוץ על המחשב SSD. סיכוי ממש טוב שארצה לעשות RAID0 לשני SSDים כבר בעתיד הקרוב. בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל עלו לי כמה שאלות: א. אם על הכונן יש מידע ואז אני עושה לו RAID, אין צורך למחוק את הנתונים. נכון? ב. לביצועים מיטביים, חובה שהדגם של הכוננים יהיה זהה? נפח זהה יספיק? ג. אז איזה כונן…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את הכונן. מבחינתי הוא ראש בראש מול ה- 500GB aaks של WD. קראתי ביקורת מאוד מבלבלת עליו http://techreport.com/articles.x/13440/1 הוא טוב מאוד או בעל ביצועים פרימיטיביים.. מה אתם אומרים על הכונן ועל הבחירה בין השניים? ובנוגע לאמינות - למישהו הייתה איתו בעיה עד כה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-