עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם יש לי מחשב עם 2 דיסקים ברייד 1 איפה נשמרת קונפיגורצית הרייד? בבקר? על הדיסקים? האם אני יכול להעביר את 2 הדיסקים האלה למחשב אחר (שכמובן תומך באותם פונקציות רייד) ועדיין לקבל רייד 1? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך אני יכול להחזיר אותם ? במקום 97 גיגה צריך להיות לי 100 לאן הלכו ה 3 גיגה ? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.כעיגכעיעכיעכיעכיכעיעכיע.jpg ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by צביקה3,

אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128GB למחשב הנייד שלי (ThinkPad T400) אבל המחשב תומך רק בחיבור SATA2. האם יש טעם להשקיע בכונן קצת יותר יקר כמו ה-840 EVO של סמסונג (400 ש"ח) או להסתפק במשהו יותר זול כמו SanDisk או Kingston (ב 300-350 ש"ח)? האם אני ירגיש הבדל עם כונן קצת יותר איטי? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by arik100,

אהלן מדובר על דיסק קשיח של לפטופ 1TB + 8GBSSD רציתי לדעת אם אלו תוצאות תקינות תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MichaelZ,

קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB. הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל. לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2. יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3. בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1). אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה. אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת. מה אני צריך לקנות? אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב לכולם, שבת שלום ושבוע טוב... במערכת שלי כרגע מחוברים 2 כונני SATA. על אחד מהם, מותקן ה XP. כשאני מחבר את השני, (כונן פנימי), ווינדוס זיהה אותו ככלי איכסון וזיהה את שמו, WD500, אך הוא לא נותן לי אפשרות לגשת אליו מה'מחשב שלי'. הכונן מופיע במנהל ההתקנים אך לא מופיע בתווית 'storage' תחת ניהול מחשב. כמו כן הכונן מופיע ב BIOS. הכונן מלא בגיבויים יקרי ערך, ואני מוכרח למצוא דרך לגרום לווינדוס לאפשר גישה למידע שעליו, מבלי סכנה של מחיקת קבצים... עזרה, בבקשה!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yoni1234,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Capsula,

שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by X - DreaM,

רציתי לדעת מה היתרון של צורב SCSI על IDE כמו כן אם אני מחבר צורב SCSI לבקר וההארדיסקים שלי מחוברים ללוח אז עדיין אני מנצל את הצריבה של הSCSI או שזה קורה רק אם מחברים גם הארדיסק SCSI

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by alonkl,

הזמנתי בטעות 250GB 8MB Sata במקום 250GB 16MB SATA2 טעות של לחיצה... זה כזה נורא?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by mrbig,

שלום לכולם , אני קונה עכשיו SSD ומחשב חדש ועברתי בפורום ולא מצאתי מדריך מסודר להתקנה. מהמידע שליקטתי 1. יש צורך לבצע פרמוט של ה SSD דרך הווינדוס (בגלל נושא של ALIGNING) 2. יש צורך לוודא שבביוס מאופשר ahcii 3. אם יש אפשרות לחבר ל SATA 3 עדיף 4. צריך לעדכן קושחה של היצרן (FW ) 5. יש לוודא שפונקצית TRIM של וינדוס מופעלת. 6יש משהו נוסף ? ראיתי המלצות שונות בפורומים שונים על ביטול PAGE FILE וחלק אמרו שלא מומלץ , ומשהו לגבי הגיבוי של וינדוס ... יש משהו נוסף שמומלץ בהנחה שנפחם של הכוננים קטן יחסית וחבל לבזבז מקום על גיבויים מיותרים.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NIR_R,

קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by Aviv943,

המחשב נקנה ביחד עם ה SSD לפני כשנתיים. גם אז הוא היה ממש איטי והתוצאות שלו היו ממך נמוכות ב AS SSD אבל לא היה לי זמן לטפל בזה. לפי התמונות תוכלו לראות. איך יכול להיות ש SSD מוציא 50 מגה בכתיבה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה ארדיסק כדי לקנות שמעתי ש - הסידרה של 60GXP של IBM היא טובה.! עכשיו ברור שאני קונה 7200 סל"ד IDE......... עכשיו שאל איזה חברה הכי כדאי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nec_000,

17. Started by roeesnir,

מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. תישמעו...קראתי את כל החומר שניכתב כאן ואני די מבולבל = עומד ביפני קניית מחשב חדש ??? רציתי ליקנות לוח שתומך ב SATA2 וגם HD של מקסטור 250GB עם באפר 16M וכאמור בטכנולוגיית STAT2 מצטער אבל יש משהו שלוא הבנתי כאן - על פי מה שכתבו האם אין הבדל בין המיפרט הזה למיפרט רגיל?(HD רגיל) שהSATA או ה SATA2 זה ברובו סוג המחבר? אז למה משקיעים על זה בלוחות האם.....?אם המהירות בפועל קשורה בעיקר למהירות הBUS מול הCPU (ברור)..... זה הרי משהו שלא ישתנה אם כבר קניתי לוח אם מסויים - עם מעבד מסויים לא? מי מסדר לי את הבלאגן? :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sgsg,

הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jacobra,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 8dsim,

מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ב300 שקל....עדיפות מפנדה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by questionman,

שלום, אני רוצה לקנות SSD בעיקר למשחקים. חשבתי על הEVO 860 אבל אני לא יכול להחליט אם עדיף לי ה250 או 500. אני יודע שיש משחקים ששוקלים 100GB אבל זה עם טקסטורות 4K. האם נפח גדול יותר משפיע על הביצועים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.