אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
hello, which one is better, i want a RELAIABLE one that is not some gentle one who can't read disk that: lithly have scratches on it, or files that burned some cheap generic CD-R\DVD-R Media one who Writes Disks propery even at max speeds on regular cheap CD\DVD disks like the SilverLine or the LG i dont have a lot of money to spend on medias like the flawles TDK\VERBATIM DVD-RAM dosen't talks to me so i dont need that crap. does the NEC 3520 answrs on those demands ? or should i take the Sony 710 ? don't offer me other names cuz i have an option to chose only from those 2. thanks in advance
-
שלום לכולם! יש לי WIN 7 וכשאני מחבר את הDOK המחשב מראה למטה מצד ימין שהDOK מחובר אבל כשאני נכנס למחשב שלי הDOK בכלל לא מופיע... חרשתי על כל האינטרנט , חיפשתי מדריכים. ניסיתי לשנות את האות של הכונן אבל זה לא נותן לי... בעבר הייתה לי את אותה הבעיה בXP ונתנו לי לשים איזו פקודה וזה עבר, ניסיתי את אותה פקודה בWIN 7 וזה לא עובד... הDOK נקרא במחשב של אח שלי שגם הוא עם WIN 7. תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
WIN7 מכיל בתוכו את הדרייברים להתקנת RAID ? ערכת שבבים X48, אני מקווה שאין לי שוב צורך להכניס את הדרייבר בפלופי כמו שעשיתי לפני שנתיים.. אני מאמין שיש אפשרות לDOK, במקרה והדיסק לא מכיל בתוכו את הדרייבר.. דעתכם? כמו כן, כונן בודד של אינטל 80GB SSD יתן שיפור משמעותי לRAID0 של צמד ראפטורים? סה"כ המערכת לא איטית, ואני די מתלבט. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שדרגתי לחבר מחשב זקן בן סביבות ה8שנים מווינדוס XP ל8.1 המחשב לא נע לשום כיוון פשוט תקוע.. הדברים מתבצעים איזה 2 דקות אחר כך במנהל משימות הכל טוב ויפה מלבד הדיסק הקשיח שעומד על 100% שימוש באופן מתמיד. ההליך שעושה את השימוש המסיבי ביותר בדיסק הוא חלק ממערכת ההפעלה (לא זוכר בדיוק את שם התהליך אבל זה לא משהו שאפשר לסגור) מקרה דומה קרה עם כמה מספר לפטופים של חבר'ה . אחד מהחבר'ה שמע להצעתי והחליף את הכונן הזקן שלו בקשיח חדש והכל הסתדר לו. בחור אחר קנה SSD והוא נהנה ברמות אך הבחור האחרון עם הXP, החליט שהוא לא רוצה להשקיע ורצה לשנמך חזרה לXP וכך היה להפתעתי הרבה, לאחר הפרמוט ובהשוואה למצב הראשוני, ווינדוס XP רץ רק ואפילו טוב מאוד על גבי הדיסק הקשיח שהתגלה כתקול עם התקנתו של ווי…
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום המחשב שבמפרט עולה לאחר 18שנ' - חשבתי שזה נורמלי עד שהתחלתי להשוות ומסתבר ששלי ממש "Lags Behind" הכונן הוא Samsung EVO 850 256GB.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם הרדדיסק 3 טרה בייט. אבל windows 7 (64bit home premium) שמותקן עליו מזהה רק 2tb. אני רואה שלא עבדו עליי משום שמצויין על הדיסק שהוא 3 טרה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 29 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי SSD intel 335 240GB שעליו התקנתי windows 8 לאחר שהפעלתי ACHI בביוס. כרגע יש לי במערכת רק את ה-SSD ככונן יחיד. עכשיו, מה אני אמור לעשות מהפעולות שבעמוד הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 ? האם אני לא צריך לבטל את מאחה הדיסק? אם כן, אז איך?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שהתקנתי Windows 8 על ה-SSD. בהתחלה הכל היה טוב ויפה ועכשיו, מספר שבועות אחרי, לוקח הרבה זמן ל-Windows לעלות. יש לי שלושה הרדיסקים רגילים לאחסון בנוסף ל-SSD. קראתי בגוגל שיכול להיות שאם אחד הדיסקים פגום, זה יכול להשפיע. הרצתי HDTune והרדיסק של 3 טרה נכשל בבדיקה עפ"י התוכנה (מצ"ב צילום מסך). כרגע אני מריצה בדיקת שגיאות של HDTune על ההרדיסק. מכיוון שההרדיסק תוצרת סיגייט, ניסיתי להריץ בדיקה של Seatools אבל התוכנה של סיגייט מסרבת לפעול על Windows 8. האם בדיקת ה-Smart של HDTune אמינה בגרסה האחרונה של התוכנה (5.50)? האם ההרדיסק אכן פגום עפ"י מה שכתוב בתוכנה? המפרט שלי נמצא בפרופיל תחת אודות. אודה לכל עצה. תודה מראש. [ATTACH=CONFIG]2790[/ATTACH]
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לכונן D וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אז אני מנסה לפרמט ואז זה מביא לי את השגיאה הזאת תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי כונן WD 320GBAAKS. הנפח שמראה לי xp הוא 298GB. למה זה??
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעודי משחק GTA3, המשחק לרגע עוצר. אני שומע את הסידירום X50 של אסוס גונח תחת העומס הרב שלו, והמחשב מאט בגלל הקריאה. אני אמר לעצמי, כוס עמק למה דווקא עכשיו, וצעקתי לעבר המחשב "תפסיק עם זה יא בן-יונה! די כבר!!!!!" ופתאום: "בום!!!!!", אני רואה את זרוע הסידירום נפתחת בזווית העין וחתיכות דיסק עפות לכל עבר. אלוהים ישמור! מה זה הדבר הזה! הסידירום התפוצף לכל הכיוונים המזדרגגים... תמיד חשבתי שזה סיפורי סרק על סידירומים של אסוס, לא האמנתי להם עד שראיתי ושעמתי את זה במו עיניי ואוזני! אנ
-
- 43 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 1GB נייד שלמשהו אני לא מצליח למחוק שום דבר ממנו ולא לפרמט אותו. כל ניסיון שכזה מגיב בשגיאה של write protection. אין לי מושג איך מבטלים את הדבר הזה, שכן אין לי מושג בכלל מאיפה הוא הופיע. אבקש את עזרתכם. Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח 7VRXP וכתוב בהפעלה על ההרד דיסקים שלי: S.M.A.R.T capable but disabled אז הפעלתי אז זה ועכשיו רשום S.M.A.R.T capable and status OK אז מה זה בכלל? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-