אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לו לגיבוי בעיקר. ממה שראיתי בזאפ ישנם שני כוננים: 1. Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 2. Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX המחיר שלהם דומה אז מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי פורום אמצעי אחסון. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני 3.5 אינץ' עם נפח של 2TB. השימוש בדיסק יהיה לגיבוי תמונת מערכת וקבצים חשובים באופן רציף מהמחשב, וכן אחסון של נתונים כמו וידיאו ותמונות. הדיסק יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. אשמח לקבל את ההמלצה לדיסק שמתאים לדרישות, מהיר (תמיכה ב USB3 כמובן) ובעל אמינות גבוהה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם: DV6160ea בתוכו יש הארד דיסק 80GB של חברת FUJITSU דגם: FKL-MHY2080BH הממשק שלו הוא SATA 1.5 לפי מה שהבנתי. אני רוצה להחליף את הארד דיסק ולא מצאתי בעל ממשק 1.5 האם הארד דיסק SATA 2 יעבוד על המחשב הזה? אפשר המלצה לגודל 320 GB?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הולך לקנות מחשב חדש וקצת מתלבט. עד עכשיו הייתה הנחה בעת קניית מחשב חדש על ה840 samsung. אבל עכשיו כבר אין, אני מתלבט בין הדגמים האלה: http://www.tms.co.il/product/11987 http://www.tms.co.il/product/12117 http://www.tms.co.il/product/12274 מה מהם מהיר יותר? מה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של wd 1tb usb 3.0 הוא עבד ממש טוב עד עכשיו פתאום יום אחד הוא התחיל להתנהג מוזר כשאני מעביר ממנו מידע למחשב זה מהיר מאוד כשאני מעביר מהמחשב מידע אליו זה מעביר על 2 מגה לשניה ולרוב נתקע. האם המקרה עבוד? מה אפשר לעשות? נסיתי לעשות פירמוט דרך ה windows אבל הפירמוט נחשל וכשעשיתי פירמוט מהיר זה הצליח אבל לא השתנה דבר.. יש איזה תוכנה מומלצת שיכולה לבדוק ולתקן את הארד דיסק? האם במקרה כזה צריך לקנות פשוט חדש? אני ישמח אם תביאו לי איזה תוכנה שתנסה לפחות לתקן מה יש לי להפסיד.. עריכה: אם אי אפשר תגידו לי אני יזרוק ת זה לפח, עשיתי עכשיו אתחול (לא מהיר) כל הלילה והוא עוד לא סיים יש מצב זה נהרס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירות אחסון בענן, שמאפשר להעלות ולהוריד קבצים(גדולים, כגון 10GB כל קובץ) בעזרת תוכנת FTP, בלי להצטרך להתקין כל מיני תוכנות "סנכרון" למינהן. הקבצים שאי רוצה לשים בענן, הם גיבויים. יש מגוון חברות מוּכרות שנותנות גיבוי בענן, וכולן נותנות תוכנת Desktop משלהן, עבור הסנכרון בין המחשב לבין הענן. אבל האם יש שירות אחסון שמאפשר בנוסף גם גישה אל הענן שלנו ע"י תוכנת FTP? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. הכי חשוב לי שהוא אמין מבחינת תקלות. 2. לאחר מכן, חשובה לי האחריות (שתהיה מחנות אמינה וכמה שיותר שנים). 3. כמובן אני מעדיף דיסק כמה שיותר מהיר, אך לא אם זה מייקר בהרבה את המחיר. 4. נפח רצוי מינימום 2TB. 4. שהמחיר יהיה כדאי בייחס לנפח. 5. לא חשוב לי אם הוא פנימי או חיצוני. 6. כן חשוב לי, שאם הוא חיצוני, הוא יהיה ללא כבל חשמל (אלא רק USB). לכאורה הדגם WD5000AVCS הכי משתלם שמצאתי - פנימי, 2TB, של WD, ב 340 ש"ח אבל נראה לי שזו טעות (או רמאות) והדגם הזה באמת רק 500GB. האם אני צודק? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22979241 אח"כ מצאתי את הדגם WDBAAU0030HBK - חיצוני, 3TB, של WD, אבל USB 2, ב 564 ש"ח 2 החנויות הללו הן אותה החנות ולא מצויין כלום לגבי …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד DELL בן כחודשיים. SSD Liteon LCT-128M3S עם הקושחה האחרונה. בעל 128 גיגה, ככל הנראה מדור 3. -הגיע עם המחשב. מאז קבלת המחשב, מדי פעם במהלך גלישה, נדלקת נורת HDD קבוע למשך כחצי דקה. מבחינתי זה הסימן "להחנקות" הכונן. יחד איתה קופא הדפדפן - פיירפוקס, אך העכבר מגיב (לעיתים גם הוא קופא). לא ניתן לפתוח תוכנות חדשות, ולאחר שהקפיאה משתחררת, כל הלחיצות שביצעתי מבוצעות אחת אחרי השניה. מבחינת דל - יש תוכנת בדיקה מובנת בביוס, שלא מזהה בעיות. חשדתי תקופה מסוימת שמדובר בעניין של "ניהול צריכת חשמל" כי אני לרוב במצב זה כשאני ללא חיבור לחשמל, אך זה קורה גם במצב high performance - הפעלתי סרטון של שעה ביוטיוב ועזבתי את המחשב - במהלך הניגון התרחשה אותה קפיאה! האם למישהו …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בXBOX רכיב XKEY שמדמה את כונן הדיסקים עם דיסק נייד. אני מחפש דיסק נייד זול ולא מהיר (כי הרכיב במילא ישתמש באותה מהירות של הכונן) עם דגש על: * USB2 * שהחשמל יתחבר מהקיר ולא דרך USB * אין צורך בנפח גדול (גג 1000 GB) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
היי אנשים , יש לי עמדת עגינה להרדיסקים שמחוברת דרך ESATA למחשב (במחשב יש SATA2) כלומר כל הרדיסק שאני מחבר הוא מחובר בעצם כאילו מחובר ישירות ללוח לחיבור SATA 2 המתקן מעולה ועובד יפה מעביר לי בסביבות 60 מגה לשניה בהעתקה רציפה. אני רוצה לקנות את אותו מתקן רק הפעם שהוא תומך ב USB3 כי ידוע לי כי USB 3 יותר מהיר בתאוריה. אבל השאלה אם בחיבור USB3 מהירות העברת הנתונים תהיה גבוהה מאשר בחיבור SATA 2 (בגלל מגבלת מהירות ההרדיסק עצמו) או שלא ארגיש הבדל ? תודה ואחלה ערב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GigaByte HD4 . 6 חיבורי SATA, כולם תפוסים. 4 HD 1 SSD 1 צורב אני מחפש בקר SATA מהיר ואיכותי. השאלה אם לקחת פנימי או חיצוני ומה ההבדל? (מבחינת החיבורים)
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האחד הוא : http://ksp.co.il/?uin=20231 השני הוא: http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/RAID ההבדל במחיר הוא בערך 600-700 שקל. ההבדלים הם במהירות, נראה שה pcie מהיר יותר השאלה אם הוא יהיה מהיר גם ב pcie 2.0 ... מה דעתכם? מה יותר שווה ערך או יתן ביצועים טובים יותר? ה pcie הוא ניתן לשידרוג שזה אחלה פיצ'ר , השימושים יהיו למערכת הפעלה osx שמריצה תוכנות וידאו ואודיו, עריכות כבדות... חייב תשובה לפני סוף היום, יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב, לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או בפורום מחשבים ניידים, מכיוון שהבעיה היא חוסר נפח אחסון במחשב הנייד שלי. יש בנייד קשיח עם 250 ג'יגה בלבד - מה שמספיק לשימושים רגילים אך ברגע שאני רוצה לאחסן בו סרטים ומוזיקה המקום נגמר מהר מאד. שקלתי להחליף את הכונן במחשב אך הגעתי למסקנה שכנראה עדיף לקנות קשיח חיצוני. הקשיח מיועד לשימוש תדיר, בעיקר באכסון, ניגון מוזיקה וסרטים. אני מאמין ש- 500 ג'יגה יספיקו, אין לי צורך בהרבה יותר מזה. אני לא יודע לגבי החיבור של הכונן, במחשב הנייד אין לי חיבורי USB3 לכן קשה לי לומר אם יש לתת לזה עדיפות או לא (מדובר ב- elitebook 2560p של HP). אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף אבל מחפש כונן שלא יקרטע כאשר אני מנגן ממנו תוכן ואמין במידה סבירה. אם הח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדבר הזה דרך איביי: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 נתחיל מזה שאני לא ידעתי בכלל שיש לזה ממשק. הייתי בסרט שהחיבור מהכונן ללוח הוא חיבור ישיר, בלי משהו באמצע. מסתבר שהדבר הזה יודע לעשות HOT SWAP (ממש אין לי בזה צורך). לא כל-כך חקרתי את הנושא והיום כשקיבלתי את החבילה, אני רואה שעל הקופסא כתוב "Support: 3TB". יש בעיה. אני תכננתי להשתמש בכוננים של 4TB וכבר קניתי אחד כזה (של Seagate). הלכתי לאתר של היצרן וגם אתם יכולים לראות בעמוד הזה שכתוב: "4TB Support". מספר הדגם זה בדיוק מה שמופיע לי על האריזה: MB971SP-B. מה הולך פה? למה יש בכלל את המגבלה הזאת? ומהי באמת? 4 טרה או 3 טרה? אני לא רוצה להשקיע אפילו דקה אחת בלהתקין את הדבר הזה ולהתחיל לריב עם הכונן אם זה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהירות כתיבה חשובה אך אני מסתכל על מוצרים בסקאלה הנמוכה של המחירים התקציב סביב 100 ש"ח. VFM זה שם המשחק מיועד להכיל משחקים לאקסבוקס, סרטים שירים וכו' בינתיים שני המוצרים הבאים עומדים ראש בראש עם USB 3.0 ואחריות לכל החיים זכרון נייד Transcend JetFlash 760 32GB TS32GJF760 זכרון נייד Silicon Power Blaze B20 32GB SP032GBUF3B20V1K פתוח לעוד הצעות תודה
-
- 95 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי samsung ssd evo 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (win7 ent 64 bit) מדדתי לפני ההתקנה עם HDD את זמן עליית המחשב שהיה כדקה, ולאחר ההחלפה ל SSD הזמן התקצר לכ 40 שניות. האם זה זמן סביר? ציפיתי לביצועים יותר טובים. יש לציין שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, ואם זה משנה משהו אז מעבד הוא INTEL QUAD וזכרון 4G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש למשהו מידע על RAID 0 עם 3 דיסקים סמסונג 840 PRO 128 GB מהירות הורדה כתיבה ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתחמם לרעיון של קניית כונן SSD, אחרי שיש לי כבר 3 HD בנפחים של 0.5, 1, 1 ואני רוצה שיפור בשימוש בעיקר בווינדוס ובתוכנות. בקצרה, האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני קניה של כונן SSD? (פרמוט מיוחד? בעיות נפוצות?) ואשמח לקבל המלצה לכונן SSD משתלם. התקציב הוא באיזור ה500, אבל 600 גג אם יש הבדל משמעותי. בנוסף אשמח לדעת איפה אפשר לקנות מתאם למגירה מ3.5 ל2.5 (המארז הוא coolermaster 690 II). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שהשם אומר - אני תוהה מה יותר מומלץ? שימוש עיקרי לגיימינג. יש לציין: ה520 אני אקח ב180GB ואילו הS3500 ב160GB. כוננים אחרים לא רלוונטים כי אני משיג עסקה מחבר שעובד באינטל (יחד עם לוח אם ומעבד). ההבדל במחיר ביניהם שולי מאוד, אז ההתלבטות היא לגבי ביצועים במשחקים כבדים. קראתי את המפרט של כל אחד ועדיין לא הצלחתי להבין מהנתונים מי עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! בכל פעם שאני בא להעביר קובץ לdok או לכל מקום אחר אני מקבל שגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אני לא מצליח להוריד גם קבצים מהUtorrent. כל קובץ מפסיק אחרי כמה אחוזים של הורדה, ומציג שגיאה של כתיבת נתונים. בנוסף, המחשב מגיב לאט מתמיד. עוד לא ניסיתי לפרמט, אנסה זאת רק אם לא תהיה ברירה. ההרדיסק בן 7 ונקנה ביחד עם המחשב. לא פירמטתי את המחשב קרוב ל3 שנים. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהההארדיסק הלך לעולמו? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-