אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לרכוש בשביל אכסון נתונים דיסקים קשיחים אמינים, שניים של 2 טרה ואחד של 4, סך הכל 8 טרה. חיבור USB3 או TB (או גם וגם) תקציב עד 2500 ש"ח. קניה בזיגזג או פלונטר בלבד. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, וגם למומחים של הפורום, נא לענות! רציתי לשאול כמה דברים, האם כדאי לקנות מתאם מחיבור USB לESATA? כמו http://reltronics.shopy.co.il/products/130326 והוא יעבוד כמו USB2.0 או מהר הרבה יותר במהירות של ESATA? ולקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25022 או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25023#details או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24512 מה מומלץ??? האם המארזים החיצוניים שכתבתי הם לא מתחממים בכלל או שיש מארזים יותר טובים ששומרים ומקררים את הדיסק הקשיח החיצוני? יש הצעות א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מאז ההצפות בתאילנד (שכנראה גוררות יותר תלונות בארץ מאשר בתאילנד) איבדתי אחיזה על מה שקורה בשוק הקשיחים. אני כבר תקופה ארוכה זקוק לדיסק 2TB וחיכיתי לא מעט אבל כבר לא יכול לחכות עוד. הייתי שמח לקבל המלצה לדיסק קשיח פנימי 3.5 2TB כאשר אמינות היא הקריטריון החשוב ביותר. בעבר הייתי קונה רק את הסדרה הירוקה של WD והייתי מרוצה עד הגג. שקטים, חסכוניים ואמינים. אבל היום כשאני מסתכל ב-newegg אני רואה מלא ביקורות שליליות על דיסקים שמתים תוך חודש או מגיעים תקולים. אולי הם לא חזרו לעצמם שם ב-WD... אני צריך את הדיסק לאחסון NAS כך שמהירות אינה חשובה לי אלא האמינות וחסכון באנרגיה. יש לי שרת NAS דמיקולו שעושה RAID 0 והופך את 2 הדיסקים למחיצה אחת כך שאם אחד נופל ככל הנראה המידע בשני לא י…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעניין לדעת אם יש כונן וירטואלי למחשב שמאפשר הכנסת קלטות וידאו במקום דיסקים. למישהו ידוע על תופעה מוזרה כזאת? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD למחשב נייח, שעליו אמורים להיות מותקנים וינדוס ולינוקס במקביל. לפי דעתי צריך 256GB, לכל מערכת הפעלה 128GB. אם אתם חושבים שאפשר להסתפק ב- 128, אני אשמח לשמוע. אני רוצה SSD איכותי יחסית, עם ביצועים טובים יחסית. התקציב שלי הוא עד 500 אבל אם יש משהו ששווה לחרוג בשבילו אז אפשר. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק של wd 320g 7200rpm המקום בו נגמר לי דיי מהר, החלטתי לרכוש דיסק נוסף פנימי של 1.5T של חברת seagate דגם הgreen במהירות 5900rpm. (המחשב ברשותי עם מעבד i5 ועם זיכרון 4 ג'יגה) ההתלבטות שלי האם שווה לי להעביר אליו את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 (ו-ווינדוס 8 בעתיד) ולהשתמש בו כדיסק קשיח המרכזי עליו יושבת מערכת ההפעלה?או רק כדיסק איחסון? או שההבדלים הם כל כך מהותיים ומורגשים בין מהירויות הדיסקים שהדבר לא שווה ומשתלם לי מבחינת המהירות? או שבסה"כ מדובר במילי שניות שלא ארגיש אותם בעבודה רגילה מול מערכת ההפעלה? תודה לתשובה ע"י מי שהתנסה בעניין.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו יש היום דיסקים קשיחים באותם נפחים שמגיעים בשני וריאציות . האחת נקראת sata hard disks והשנייה נקראת sata raid addition hard disks הקבוצה השנייה נהנית ממשך אחריות יותר ארוך משמעותית (5 שנים לעומת 3 שנים ) וגם עולה כ- 50 $ יותר . לא הצלחתי כל כך להבין מה הסיבה לכך . האם הקבוצה השנייה בנויה מחומרים יותר איכותיים ועמידים ? האם יש שיפור משמעותי בביצועים? האם לא ניתן להשתמש בקבוצה הראשונה לצורך הקמת מערך raid? האם דיסקים מהקבוצה הראשונה יתפקדו פחות טוב במערך raid לעומת הקבוצה השנייה? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובקושי רואים. איך עושים שהתמונה תהיה צבעונית??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית עתידה להמשיך ולהזכיר לכולם מי המלכה הבלתי מעוררת של שוק שבבי ההבזק גם בעתיד לכתבה
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מערך רייד 1 מציע שיפור בביצועי הקריאה? אני יודע שלכל בלוק מידע יש העתק שלו בדיסק השני אך האם ההעתק שוכב ב STAND BY עד שהראשון קורס? או שהוא נמצא בשימוש כדי לעשות LOAD BALANCING על הדיסקים ולהגביר את ביצועי הקריאה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי דיסק און קי חדש של 128GB, זמין 117GB(לא של חברה מוכרת-סיני פשוט) אני רוצה לאתחל אותו למערכת קבצים של NTFS(הוא כרגע ב exFAT) אך לא ניתן- ל windows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול. ל exFAT הוא ממתאחל בלי בעיה. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב דחוף עזרה לפני הזמנה.. איזה כדאי 160GB או 200GB ושל איזה חברה הכי טוב מבחינת ביצועים \ שקט.... ? דחוף ממש פליז
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-