עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו) אודה לעזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות צורב DVD עד 200 שקל של חברת LG מחפש את הצורב עם התכונות הכי חדישות בקיצור המילה האחרונה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למען האמת אני לא מבין למה צריך יותר מ-2 (מקסימום 3) דיסקים קשיחים במחשב, אם זה למטרות RAID או גיבוי. אני אישית משתמש רק באחד (כנראה כמו רוב האנשים) אבל תאמינו או לא נתקלתי במישהו שמשתמש ב-12 (!) דיסקים 6 מהם למטרת RAID5 ועוד 6... ללא יודע מה.. סה"כ 3.4TB! וזה טרה-בייט למי שעוד לא קלט.. משהו בלתי יאמן! או שלאנשים באמריקה יש פול כסף, או שפשוט המוצרים שם יותר זולים מכאן והמשכורות שם בהתאם, המשכורות בדולרים והמוצרים בדולרים, שלא כמו פה המשכורת בש"ח והרוב בדולר. לפי מה שראיתי לרובם בפורום יש מפרט חלומות (כרטיסי מסך הכי מתקדמים ב-SLI, וגם 2 או יותר מסכי LCD במקביל לכל אחד!) להלן תמונות להוכחה מכמה משתמשים שונים: http://i155.photobucket.com/albums/s315/VizardIchigo/hardd…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mcx_Lite,

אז ככה יש לי מחשב נייח שבו יש 840 evo נחמד של 128 ובצד כונן של wd עם טרה, אני מבחינתי מרוויח מכל העולמות גם ביצועים למערכת הפעלה/תוכנות וגם נפח לסרטים ותמונות. עכשיו המחשב נייד שלי פשוט עגלה, לאחר בדיקה הצוואר בקבוק נוצר בדיסק קשיח, 5400RPM לוקח למערכת הפעלה לעלות נצח ולכל דבר שאני מעוניין לטעון. עכשיו השאלה היא כזאת, חבר אמר לי שתכלס ההבדל בביצועים זניח למשתמש ממוצע (קצת photoshop ותוכנות עריכה ) וחבל לשלם הרבה. אני מעוניין בכונן 256 גיגה ונתקלתי בזה http://www.kingfast-ssd.com/consumer-grade-ssd/kingfast-f9-series/kingfast-f9-sata3-ssd-KF2710MCS08-256gb זה בערך המחיר של 128G בארץ, השאלה איך הם? האם כדאי לקחת סיכון? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by hmickey,

נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ohadzamir,

יש לי מספר שאלות בקשר לדיסק המדהים: 1. מתי הוא יוצא לשוק?? 2. אפשר לשים עליו גם שירים? כלומר, דיסקמנים ומערכות סטריאו יוכלו לקרוא את הדיסק? 3.על דיסק DVD אחר אפשר לשים שירים וכו'.... דיסקמנים קוראים אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב שמותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 , אני רוצה להוסיף לו 6 הרדיסקים של 2TB ולחבר אותם במערך RAID 5 כך שיהיה לי קיבולת של 10TB, האם ה-RAID SOF של הסרבר 2008 מספיק טוב כך שהוא יוכל להביא לי ביצועים של קריאה וכתיבה מעל 1Gbps ושאני יוכל לנהל את ההרדיסקים בצורה טובה(יראה מה הטמפרטורה של הכוננים, מספר שגיאות, ואיזה קרס) או שעדיף תוכנה שתישב על סרבר 2008 ותנהל את הRAID 5???

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by A.Z.P,

היי, רוצה לעזור למכרה לקנות כונן נוסף למחשב מיני של חברת GIGABYTE מדגם GB-BSi3H-6100: https://www.gigabyte.com/Mini-PcBarebone/GB-BSi3H-6100-rev-10#ov כאשר במחשב זה יש לפי המפרט חיבור אחד של SATA3 ושני של M.2. בדקתי דרך TEAMVIEWER וראיתי שיש לה כונן מדגם SanDisk SSD SDSSDA240G שלפי מה שאני רואה בגוגל זה כונן 2.5 אינץ' ולא M.2 כך שזה החיבור הפנוי. האם ניתן לחבר כונן NVME ואיך יודעים בעצם לפי מפרט? תודה מראש.

10. Started by iSolt,

לא מוצא את זה בשום מקום לרכישה

11. שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי דיסק של 80 שיש עליו אחריות (הוא פחות משנתיים אצלי) התגלו אצלו 4k של bad sectors... האם למישהו יש ניסיון עם חניות על אחריות בנושא זה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eliil1,

יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by borg,

אפשר להתקין דיסק קשיח "3.5 בפאנל "3.5 המיועד לכונני דיסקטים "3.5? מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי 2 הארד-דיסקים חיצוניים. WD My passport שניהם בצבע שחור, ובטעות עשיתי פורמט מלא לאחד הלא נכון יש אפשרות לשחזר את זה? (מצידי אפילו במעבדה)

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by RazorJunior,

אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות... פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות... יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה? עריכה: ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!! עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by Guy232425,

אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  23. מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by David Ell,

מה קורה חבר'ה, המחשב שלי כבר מקרטע ברמה אחרת, אני חייב לפרמט אבל יש דברים שקשה להיפרד מהם. יש לי המון תמונות נוסטלגיה, סרטים, שירים וסרטונים במחשב שאני רוצה לשמר, אבל הנפח שלהם ביחד גדול מידי ולכן חשבתי על כמה אופציות. 1. לקנות כונן, ולשים את הכונן הזה בצד (השיטה הישנה). 2. להעלות את כל הקבצים לאנשהו (הפחות מועדפת עליי). 3. לקנות איזה דיסק און קי או כמה, להעביר לשם הכל ולקנות כונן חדש (מה שאני חושב שעדיף). מה דעתכם? יש עצות לפתרונות?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by sim,

יש סוגים של SSD מה ההבדל בניהם ? SSD - SATA: SSD - M.2: SSD - IDE SSD - mSATA: מה הכי מתאים למחשב נייח לשימוש ביתי ולמשחקים בנפח 240-260 גיגהבייט?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.