עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bennnn,

שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by d800,

שלום מומחים יש לי תקלה ב wd dx4000 WD dx4000: startup failed 0xd9 יש מישהו מומחה פה שיכול אולי לעזור לי עם זה? אין לי מושג במחשבים, ואני אשמח למצוא מישהו שיוכל לעזור, גם בתשלום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by מאיריקו,

היי, לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח עקב נפילה, הראש הקורא נשבר ולכן לא ניתן היה לקרוא את הקבצים. פניתי לחברה לשחזור מידע ונתנו לי הצעת מחיר של למעלה מ 4,000 ש"ח. המידע שיש לי בדיסק לא שווה מבחינתי את הסכום הזה אבל חשבתי על פתרון אחר, אם הכל עובד תקין פרט למחטים עצמם, אי אפשר פשוט לקנות את אותו דיסק קשיח בדיוק, לפתוח אותו ולהחליף בין החלטות? ככה יהיה לי מחטים חדשים שיקראו מפלטות תקינות. האם אני מפספס משהו? מצורפות תמונות להמשיך את הבעיה אודה לחוות דעתכם.

4. Started by מאיריקו,

היי, יש לי דיסק חיצוני של WD והוא נפל לי לרצפה. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה כונן קשיח (כונן G) אבל כשאני מנסה להכנס לכונן מופיע לי ההודעה הבאה: the request failed due to a fatal device hardware error ניסיתי לחפש בגוגל מספר פתרונות ולא מצאתי תוכנה שהצליחה לשחזר את הנתונים. שתי שאלות: האם למישהו קרה מקרה דומה או יודע להמליץ על תוכנה שבאמת הצליחה לשחזר נתונים? גם אם היא בתשלום. במידה ואף תוכנה לא תצליח לשחזר את הנתונים, האם יש דרך כלשהי להוציא את החומרה של הזכרון ולהוציא משם את המידע? כל התמונות שלי אי פעם שמורים שם :( אודה לעזרתכם או לכל פיסת מידע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by danatg,

היי, שני הדגמים הנ"ל נמכרים באותו מחיר ולא הצלחתי להבין את ההבדל בניהם. איזה מהם מומלץ יותר לשימוש? תודה

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by alon332,

אז ככה, הזמנתי את הכונן החיצוני WD Elements 2TB 2.5" מאתר כלשהו שרוב הסחורה בו היא מסין במחיר ממש מגוחך שחשבתי שנשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, ומסתבר שצדקתי, הכונן הגיע ומהרגע שפתחתי את האריזה כבר התחילו התמיהות, בפנים לא היה כלום חוץ מכונן בעל נורה אחת (בלי שום כפתורים), כבל USB ו-2 עלונים לא שימושיים במיוחד, שאחד מהם אני מניח זה האחריות. חיברתי את הכונן וניגשתי לאתחל אותו כ-NTFS. לא עבד ("ווינדוס לא הצליח להשלים את האתחול" משהו כזה). ניסיתי שוב הפעם עם אתחול מהיר. לא עבד. היתה אפשרות נוספת לאתחל כ-exFAT, אז ניסיתי. שוב לא עבד. הנחתי שהבעיה היא במחשב שלי כי המחשב שלי ובמיוחד ה-XP שעליו די מקרטעים בזמן האחרון. הלכתי למחשב שבסלון עליו מותקן ווינדוס 7. ניסיתי שוב לאתחל כ-N…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. קניתי wd elements 1.5tb. התקנתי, בדקתי, הכל בסדר. כשאני בא לכבות את המחשב בלילה, אני מגלה שהנורה האחורית של הדיסק מהבהבת ומאירה את כל החדר(זה לא עוזר הרבה שהיא בחלק האחורי, יש השתקפות מהקיר). מובן שאי אפשר לישון ככה, אז ניתקתי אותו מהחשמל. שתי אופציות עולות לי בראש: 1) המהנדסים של WD מפגרים(אפשרי בהחלט) 2) משהו לא תקין(לא סביר לדעתי) אני יודע שמדובר בכונן נפוץ מאד. מישהו נתקל בזה, יודע האם זה נורמלי, וחשוב מכך: האם יש דרך לכבות את זה? אולי איזו תוכנה של WD?(לא מצאתי משהו כזה באתר שלהם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nec_000,

נכבדיי, צד את עייני הכונן מהסדרה החדשה של WD, המבוסס טכנולוגיית דיסקים קשיחים של HGST לשרתים. למעשה זהו כונן Ultrastar מסדרת השרתים של IBM/Hitachi בתחפושת, כוננים שנחשבים בתעשיה לבין האמינים ביותר. היש איזו שהיא סיבה מבין הכוננים הקשיחים המכניים, לרכוש כיום כונן אחר מאשר ה- WD Gold 4TB עבור מי שמחפש מקסימום אמינות למחשבו הביתי ? *מחיר הכונן עומד על 890 ש"ח והוא מגיע עם 5 שנות אחריות. רוצה לשמוע עוד דעה מאחרים לפני שאני מוריד את הפלנג'.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by MtK,

הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by roeesnir,

מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by homart,

אהלן! רכשתי היום את ההארק דיסק החיצוני הנ"ל, חיברתי את כל הכבלים הנגרדים והמחשב לא נותן לי לעבוד בטענה ש"ההתקן לא מזוהה" מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Western Digital My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 380 ש"ח Westren Digital 120GB Passport II EXT 2.5 USB 2.0 WDXMS1200TE Black 381 ש"ח *מה ההבדלים בין שני הכוננים האלו? (שניהם מסדרות שונות) *למה הראשון מיועד ולמה השני? *על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ifs2003,

שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  16. הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?

17. Started by dvs52,

אני יודע שיש אפשרות לחבר את הכונן (2TB) ישירות למחשב עם היציאת רשת אבל זה דורש התעסקות עם ה-ip, יש אפשרות להשתמש ביציאת usb3 של כונן כדי לחבר אותו ישירות למחשב או שאני מוגבל לשימוש רק ביציאת רשת ואז עדיף לי להשאיר אותו מחובר לראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iko89,

ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…

19. שלום, בדיוק קניתי את ה HDD הנייד הנ"ל, כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים מ 4 גיגה, הוינדוס 7 אומר לי שהקובץ שאני מנסה להעביר הוא גדול מדי ועל כן מתבטל. איך אני מסדר את זה? נשמע לי ממש לא הגיוני ש HDD של 320GB לא נותן להעביר קבצים מעבר ל 4 גיגה - אולי זה מוגדר כ FAT32 ובגלל זה לא ניתן? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by probst,

היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by מוטי13,

אודה על עזרת חברי הפורום, יש לי כונן של wd חיצוני שנפל לרצפה, עבד קצת אחרי זה וזהו מסרב להיפתח שנית, הדיסק לא מרעיש או משהו כזה, האות של הכונן קיימת, אבל אי אפשר להיכנס וזה תוקע את המחשב, השאלה אם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, ולהציל לי חומר של לימודים של 4 שנים?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום בהמשך לדיון הקודם שלי, החלטתי בסוף לקנות כונן חיצוני סטנדרטי. בחנות מסויימת שיש לי בה הנחה יש לי אופציה לקנות את ההארידסק חיצוני של 1TB בדגם WD ELEMENTS במחיר מאוד טוב. הבנתי שהמוצר כבר לא קיים כ"כ בשוק ובחיפוש לא דובר עליו כ"כ הרבה. האם ידועה בעיה מסויימת עליו או חוסר אמינות? ברוב החנויות מוכרים את הMYBOOK בלבד. MYBOOK - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=728 ELEMENTS - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=760#jump99 השוואה כללית בין הדגמים http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8 אם יש מחיר טוב על הELEMENTS, יש סיבה לא לקחת אותו? האם כל נושאי הבטחון, אבטחה וגיבוי שמתוארים בהשוואה על הMYBOOK הם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by club_501,

קראתי את הביקורת על הווסטרן דיגיטל ומקסטור, אבל קשה לי להחליט מה לקנות: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 (WD800JB) SE או Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 האמת ששניהם מפתיעים מבחינת ביצועים מה אתם אומרים? נ.ב. אם אפשר את המחיר של כל אחד מהם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Satlan,

איזה יותר עדיף ? Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים