עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Weihenstephan,

מה אתם אומרים על הכונן הבא? http://www.ebay.com/itm/190844809773?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MtK,

הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב, מתחיל לקרוא כאן על המחשב הבא שלי. שוקל לקנות כונן SSD להגברת מהירות המערכת. גודל הקבצים האישיים (אופיס) הוא כ 50MB. גודל קבצי המולטימדיה (תמונות, סרטים) הוא כ 500MB. מה שאני חשבתי הוא לקנות כונן SSD 256MB עליו להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות והקבצים (וורד וכדומה) וכל שאר הדברים (תמונות, סרטים) להתקין בכונן קשיח "רגיל". המחשבה הגיונית? אגב, אם הייתי בוחר SSD רק למערכת ההפעלה והתוכנות וכל הקבצים שלי בכונן רגיל. אזי, לא הייתי משיג מהירות רבה בעבודה היומית (חוץ מזה שמערכת ההפעלה היתה עולה מהר), כי היה נוצר צוואר בקבוק איטי בשאיבת הקובץ מהכונן רגיל ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by efee123,

איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. ערב טוב חברים. רכשתי לי הרד-דיסק של WD 2TB MY BOOK העניין הוא כזה: המחשב קורא אותו, והעברתי אליו סרט עד פה הכל בסדר.הבעיה היא כאשר אני מחבר את הכונן אל הסטרימר הוא לא מזהה את הכונןולא נדלקת נורת ה-USB ב-TV.המוצר נפתח לאחר 8 ימים מיום הרכישה.דווחתי לבאג על כך, נאמר לי שצריך לקחת את המוצר למעבדהלצורך בדיקה. הסכמתי.היום אספתי את הכונן העברתי אליו סרט שוב פעם, חיברתי אל הסטרימר ואין תגובה.מה עלי לדרוש?רציתי לציין שיש לי 3 כוננים שכאלו, וכולם בסדר ללא בעיות.אשמח לעצות שלכם כיצד להתנהל עם באג/וחברת בנדא.תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dorsht,

הנה הלינק: http://www.ebay.ca/itm/171189335246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המחיר די מצחיק, אמנם זה SATA2 אבל זה מיועד ללפטופ שלי שבמילא לא תומך SATA3. זה יוצא בסביבות 450₪, שזה כמעט חצי מהSSD 256GB הכי זול שיש בזאפ. יש סיבה שזה כל כך זול? זה זיוף? דגם גרוע? או ששווה רכישה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dorozen,

שלום לכולם, יש לי כונן פלאש מסוג Kingston G3 16GB הכונן הגיע מהחנות על FAT32. אתמול הייתי צריך להעביר קובץ ששוקל 8 ג'יגה לכן פירמטתי את הכונן לNTFS (כמובן לאחר שגיביתי את הקבצים בכונן). הטעות שעשיתי היא שלא העברתי את הכונן למצב Performance לפני הפירמוט. עכשיו כשאני מכניס את הכונן למחשב הוא מזהה אותו אך מבקש לפרמט אותו, כשאני מנסה לפרמט אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows was unable to complete the format. ניסיתי להוריד תוכנה חיצונית לפירמוט של HP USB Disk Storage Format Tool אך כשאני מנסה לפרמט דרכה אני מקבל את ההודעה הבאה: Deivce media is write-protected. למרות שבפועל הכונן נמצא על Optimize to performance. אני מקווה שיש דרך להציל את הכונן תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח אחד ויש לי 2 אפשרויות: http://ksp.co.il/?uin=14740 או http://ksp.co.il/?uin=18367 אני רוצה שהכונן יהיה מהיר ואמין, איזה מהם כדאי לי לקחת? תודה מראש למי שיעזור לי!

10. שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by akalithium,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כונן של 3 TB פנימי (יש לי חיצוני של 1 וזה כרגע מספיק, למרות שלא ברור לי איך היום כונן חיצוני עולה כמו פנימי). באופן עקרוני - אני מחפש כונן סטדנרטי שייתן תמורה טובה לכסף, ראיתי שהמחיר של כוננים 3TB היום הם בין 500-600 שקל. כרגע יש לי במחשב כונן 640 של WD מהסדרה הכחולה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. על הכונן החדש יותקנו משחקים וגם ישמרו תמונות וכד'. אבל בגלל המשחקים חשוב לי שהכונן לא יקרטע. רציתי לשאול האם יש כיום HD עדיף בנפח הנ"ל ? האם יש סדרה שהיא מומלצת במיוחד ? או שיש דגמים שבהם חשוב לבדוק את תת הסדרה ? האם ידוע על איזו סדרה בעייתית של אחת היצרניות ? בכלל לפי מה שהבנתי בתכלס כל הכוננים היום זה או WD או SEGATE (שפשוט קנו את כל השאר) ? ראיתי דרך …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים! מס שאלות למבינים: רציתי לדעת האם אני עלול להתקל בבעיות בהעברה של ההארד דיסק הנ"ל לPC (גירסת ה 4 TB ) האם הוא מפורמט בצורה מיוחדת? תודה! טוב אז לעדכן : דבר ראשון יש על שני הכוננים JUMPER שכופה עליו לעבוד במצב לגאסי 1.5 אז צריך להוציא אותו. ושנית למארז הקטן יש הצפנה על הכוננים אז אם רוצים להעביר את ההארד דיסקים למחשב צריך לפרמט אותם אז באמצעות הDisk Management מחקתי כלמני מחיצות הזויות שהיו עליהם ופירמטתי אותם . (כמובן שיש לחלץ מידע חשוב לפני) וזהו =)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by SPONER,

איך בוחרים דוק לגיבוי ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, רכשתי לאחרונה DOK של סאנדיסק (אולטרה) 32 ג'יגה בייט עם USB 3.0. כשחיברתי אותו למחשב שלי וניסיתי להעביר מידע אליו (על מנת לראות כמה מהר הוא מעביר), ראיתי שהמהירות מתחילה מ-120 מגה בשנייה ויורד על -15 מגה בשנייה ושם הוא נעצר. יש לי כניסות USB 3.0 (הלוח אם תומך) ובביוס האפשרות של ה-USB 3.0 פעיל. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות של ה-DOK ואיך ניתן לפתור זאת? תודה רבה, סער

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yitshak,

מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!

16. Started by outburst,

היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מצאתי את המחיר הכי טוב לדגם שרציתי, דיברתי עם החנות, לפי מה שהנציג אמר לי החנות שלהם היא היבואן הרשמי של החברה הזאת, נשמע לי קצת מוזר. בואו נגיד שבלשון המעטה החברה הזאת לא ידועה כנותנת אחריות אמינה..אז אם זה נכון אני לא כלכך רוצה לקנות משם ולהסתבך אחרי זה עם אחריות. מישהו פה אולי יודע במקרה מי היבואן של Transcend שמולו מממשים אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  18. Started by Guy950,

טוב, אז כבר פתחתי נושא אז אנצל אותו לבעיה נוספת שלא ברורה לי. כמו שאמרתי, יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. הכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דרייבר שניתן להתקין רק דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס. 2…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kfirab12,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. בעקבות דיון בפורום צרכנות, פלונטר יצאו במבצע על כונן SSD בנפח 120GB של קינגסטון ב-392 שקלים. האם זה שווה את הכסף, לאדם שרק רוצה לשפר את הביצועים של מחשב העבודה שלו? (לא למשחקים - לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית)

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by cfirzzz,

היי, הראשון מ-KSP, [h=1]כונן קשיח Silicon Power V60 SP120GBSS3V60S25 120GB SSD SATA III ב- 309 ש"ח[/h] http://ksp.co.il/?uin=19860 השני מ-ivory, [h=1]דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD[/h]ב- 319 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 רעיונות מישהו?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yanivd28,

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.