עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gal_il50,

כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש למישהו פתרון אני קניתיאת הדיסק הזה בשביל להעביד/לשמור סרטים/משחקים ואני לא מצליח תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by ElPelado,

שלום לכם יש לי שאלה: אם אני קונה מארז לדיסק קשיח, כדי להפוך דיסק קשיח IDE פנימי לחיצוני, ויש לי בנוסף צורב די וי די פנימי, אני יכול לחבר אם אותו מארז את הצורב? אני מבין שמבחינה פיזית הצורב לא יכנס למארז, אבל מבחינת החיבורים, זה יעבוד? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dan9,

איזה טוב יותר? מהיר יותר? שקט יותר? חסכוני יותר? אני ממש מתלבת! http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=575 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Aviv C,

החלטתי לערוך סקר על השימוש בדיסקטים כיום.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב כפי שפרסמתי בעבר אני מחפש כונן מכני שיתן לי סופר ביצועים, אני לא מתכוון להתפשר ולכן חשבתי לפתוח את הדיון שבטח גם יעניין פה את החברה. אז מי לדעתכם הכונן בעל הביצועים הטובים ביותר?

12. Started by coch,

אהלן לכולם אז אחרי שנים רבות של שימוש ב HDD לכל הדברים למעט מערכת ההפעלה, אני שוקל בתקופה הקרובה לפצל את השימושים שלי מחדש. משאיר SSD כמובן למערכת ההפעלה ולתוכנות וכו', HDD שהיום עובדים ב RAID אצלי יישארו כפי שהם לאחסון, ואני מעוניין לרכוש SSD ייעודי לגיימינג. אין לי משהו בר השוואה למעט מה שקראתי בגוגל. יש לי SSD של אינטל שאצלי כבר כמה שנים ואני לא מכיר מניסיון משהו אחר. מעוניין בהמלצות, אני משחק הרבה יחסית ( במגוון רחב של משחקים ), כך שנפח ואמינות\אחריות וכו' חשוב לי. תודה מראש.

13. Started by subzero08,

הכיוון הוא בין 2 או 3 TB, בהאתם למה שיותר משתלם המטרה המרכזית הוא לאחסן מידע מתחלף, כמו סרטים למשל (כאשר סרטים לרוב יפעלו בסטרימינג מהכונן הזה) המחשב דולק באופן קבוע למרות שרוב היום לא בשימוש (ללא מצב שינה, אגב ממליצים להכניס למצב שינה? כולל HD?) מתלבט בין: WD RED WD BLACK SeaGate כלשהו הבנתי שבכוננים של SeaGate יש מספר דגמים שמיוצרים במקומות שונים עם מספר פלטות שונות, יש דרך לבחור את הטוב שבהם? בכל מקרה אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה המון תודה נ.ב אני עם לוח יחסית ישן asus commando, ככה שלפי מה שאני זוכר הוא תומך רק ב SATA1 לצערי... כדאי לרכוש בקר? משתלם בכלל?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הצורב שלי עבר הסבה לליצן יש לי צורב PHILIPS *48 MODEL: PCRW 4816 הכסוף הזה למי שמכיר.... בנירו הוא נותן לי מקסימום לצרוב על *16 למען האמת, זה או 16 או 4... איפה כל השאר??? למישהו יש מושג? ד"א אם מישהו יכול למצוא לי עדכון קושחה זה יהיה טוב.. בין אם זה קשור ובין אם לא... תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by or,

היי רציתי לדעת איך לברר כמה פלטות יש לי בהרד דיסק וכמה מכילה כל אחת מהן (אם זה משנה ההרד-דיסק שלי הוא 40 גיגה של 7200rpm quantom)

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. מזה כמה ימים בזמן עבודה עלו לי כמה שגיאות לגבי איזה DLL - לא זוכר מה. לא ממש הפריע לעבודה. היום עשיתי RESTART למערכת ההפעלה (XP PRO 32BIT) ובעליה הוא התחיל לעשות CHKDISK ל-DISK1 משום מה. לאחר הודעה של שניה וחצי שהוא תיקן משהו XP עלה אבל ללא הדיסק (דיסק E - נפרד ממערכת ההפעלה). לחצן ימני על MyComuter==>Manage העלה לי את הדיאלוג המצורף למטה, בבקשה לאתחל את הדיסק. לפני שאני מאשר: 1. מה הנזק האפשרי? אמור להיות מגובה הכל, אבל לא בא לי להתעסק עם זה אם לא צריך. 2. מה יכול להיות הגורם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=45691 הצלחתם לשכנע אותי לקנות כונן מסוג זה , המחיר הזה הכי טוב שניתן להשיג ? 1499 ש"ח

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה דעתכם על המארז הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25021#details הרעיון הוא להכניס לתוכות בינתיים סמסונג F2 ובהמשך להכניס עוד אחד (לא נראה לי שאמורה להיות לי בעיה עם דיסקים של 5400 מכיוון שזה מיועד להיות מטו נפח אחסון למדיה)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

kit\bulk\box מה ההבדלים בניהם ולמה המחיר שונה? ועל איזה צורב אתם ממליצים ? (כולם קוראים וכותבים 52, שיכתוב קצת שונה אבל לא מעניין אותי..) LG - KIT - 220 NIS LITE-ON - BULK - 220 NIS LITE-ON - BOX - 240 NIS TEAC - BULK - 260 NIS ASUS - BULK - 230 NIS ASUS - BOX - 250 NIS אני יודע ש LG הכי נמכרים וגם נחשבים לטובים ואמינים אז למה לי לשלם 250 שקל על צורב במקום 220? נכון כזה כולה 30 שקל מעאפנים.. אבל מה ההבדלים בין החברות, והחבילות תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם וחג שמח. קניתי היום צורב Nec 2510a שהבנתי שהיה דגם מוצלח מאוד עד לא מזמן. שילמתי עליו 400 שקל. בעיקרון רציתי לקנות את ה 3500 שעולה 100 שקל יותר אבל הייתי צריך את הצורב דחוף ו 3500 לא היה במלאי. מקריאה באינטרנט הבנתי שמבחינת פונקציות ותמיכה שני הצורבים הם זהים לגמרי מלבד שהדגם החדש תומך 16X לעומת שלי שתומך 8X . האם זה באמת ההבדל היחיד ? כי אם כן אז זה לא ממש מטריד אותי כי גם ככה אני לא מתכוון לצרוב מעל 4X.. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מנסה לנעול אות לכונן בשביל תוכנת הגיבוי שלי. עשיתי את זה כמו שצריך, כמו שמסבירים כאן לדוגמא: http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/ אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נותן לו סתם אות, לא את זאת שבחרתי. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה לא לעבוד? תודה רבה, איתי

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  22. פשוט מדהים! בעזרת תוכנה של SeaGate אפשר להפוך כונן רגיל של 1.5TB לכונן Velociraptor של 300GB בעל ביצועים מדהימים!!! אומנם מפסידים נפח אכסון, אך אל תשכחו שהVelociraptor עולה הרבה יותר מהכונן הרגיל. מצורף הלינק למדריך באתר techwarelabs http://www.techwarelabs.com/seagate_1-5tb-mod/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by tz2000,

קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.