אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מחובר אליו הארד דיסק בנפח של 1TB אבל ב"מחשב שלי" אי אפשר לראות אותו או להיכנס אליו. ב- Device Manager אני רואה אותו, היה ב- Status: Foreign . הארד דיסק החסר: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III אני רואה ב- Disk Drivers - KingSton מוזר זה הזיכרון. אומר Bus Number 0 והשאר זה 1 ו-2 . ב- SSD מותקן W10 . איך אפשר להחזיר גישה להארד דיסק שנעלם? אני יכול לראות דיסק עם System Reserved 99.9MB כמה מוזר.. ואת המחיצות של הארד דיסק שעובד בנוסף ל- SSD הקיים. עכשיו ב- Computer Management - Storage (איפה שרואים Healthy וכדומה). Disk Management יש Disk 1 אשר בתוכו…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי לנסות ולמצוא את כל הקבצים שאבדו במחשב של אחותי. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא עשה בעיות בהעלאה של ה-win. לפני זה הוספתי לו HD נוסף(שניהם IDE) וג'מפרתי אחד מאסטר(זה בו יושבת המערכת הפעלה) ואחד סלייב. לאחר הפירמוט קרתה טעות ומחקתי את הכונן שהיה עליו חומר של 22GB שלפני הפירמוט הוא עבד בשיטת מערכת קבצים FAT32 ולאחר הפירמוט הומר ל-NTPS. ניסיתי לסרוק בתוכנות שיחזור מידע גם של fat וגם של ntps ולא הצלחתי לשחזר בהם. ניסתי בתוכנות handy recovery ו-r-studio-best recovery soft ולא הצלחתי לשחזר כלום. אני צריך תוכנות של NTPS או FAT32 להריץ על הכונן הזה ? או שזה התוכנות שלא מספיק טובות לשיחזור ? תודה רבה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש בדיסק קשיח בנפח 2TB למחשב נייח שישמש אותי לאחסון משחקים בעיקר. הדגמים BarraCuda Pro ו FireCuda מהירים יותר מהדיסקים הקשיחים הרגלים ולכן אני מעוניין באחד מהם. איני יודע איזה מהם לרכוש ואני מקווה שתעזרו לי בקבלת ההחלטה. מכיוון ששניהם מהירים עם הבדלים לא הכי בולטים בפועל, אז מהירות זה נושא שאינו חשוב לי בהשוואה. גם הנושא הכספי שולי מבחינתי. מה שכן חשוב לי זה... 1. שקט, וכמה שיותר שקט! 2. אמינות 3. טמפרטורה עזרו לי לקבל החלטה. איזה מבין הכוננים יתאים יותר לדרישות שלי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מי יותר טוב ? מי יותר מהיר ? מי יותר אמין ? מי יותר שווה תכסף ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. יש לאחותי כמה דיסקים של מוזיקה(רגיל- Audio CD לא MP3) בוא נגיד שאין לי מושג מה עבר עליהם, עכשיו היא רוצה שאני יעשה עוד עותק של הדיסק ואין לי שיטה אחרת להעתיק את הקבצים למחשב חוץ מ-WMP שזה תהליך שלוקח כ-7-9 דקות פחות או יותר.. עכשיו הצורב קומבו חדש וחבל לי עליו...השאלה שלי היא אם דיסקים שרוטים(האמנם היא טוענת שהם פועלים טוב ברכב בלי קפיצות וכו') יכולים לגרום לכונן לא לפעול או "לדפוק" אותו בצורה מסוימת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אנשי הזון, היה לי ביום שישי יומולדת (תגידו לי מזל טוב ) ואני רוצה לקנות עם הכסף שקיבלתי הארדיסק וצורב DVD (הצורב בקודם שלי של SONY נדפק). בקשר להארדיסק, אני די סגור על ה Western Digital 250GB SATA2 WD2500KS אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש "שחקן" חדש בזירה ששוה לקנות אותו. (תקציב 400~) בקשר לצורב די.וי.די, אני רוצה לקנות צורב חדש בתקציב של כ-230 ש"ח. עומדות בפניי כמה אופציות והדיון בנעוץ שלכם רק בלבל אותי עוד יותר. יש את אלו: Pioneer DVR-111 שעולה 219 ש"ח כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVR-111-OEM ASUS DRW-1608P3S DVD RW שעולה 218 ש"ח כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15572 LG DVD±RW GSA-H10AB שעולה 185 ש"ח כאן: http://ksp.co…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי מזמן מארז חיצוני לHDD שלי - agestar scb3ah1 הUSB שלו עובד אבל הESATA לא. אני מחבר אצ הכבל למחשב, מדליק וכלום לא קורה. שלחתי אותו לתיקון הם אמרו שזה בסדר גמור. יכול להיות שאני צריך להתקין איזה תוכנה/דריוור בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיקרו SD בנפח 32 ג'יגה שמשמש כאמצעי לאחסון מדיה בטאבלט אנדרואיד Asus Trasformer TF101. כאשר אני מעתיק קבצים חדשים לכרטיס ממחשב PC (למשל ע"י חיבור הטאבלט למחשב, או הכנסת הכרטיס באופן ישיר למחשב), לאחר ההעתקה הכרטיס הופך ללא מזוהה - לא ע"י המחשב ולא ע"י הטאבלט ולא ע"י כל אמצעי. הפתרון היחיד שמצאתי היא השארת הכרטיס למשך לילה שלם בתוך מתאם USB-מיקרו SD מחובר ל-USB של המחשב. לאחר כמה שעות(!) המחשב מזהה את הכרטיס וניתן לגשת לקבצים. כשמוציאים את הכרטיס ומכניסים לטאבלט גם הטאבלט מזהה אותו. כל עוד אין שינוי בקבצים שעל הכרטיס, אין כל בעיה, אבל ברגע שמעתיקים אליו קבצים - שוב יש את אותה בעיה. אני משער שכאשר אני מעתיק קבצים חדשים משהו משתנה (חלק ב-SD שאחראי על אינדקס של הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנתיםם ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק. האם הארד דיסק sata דורש חיבור מיוחד, או שאפשר לחבר אותו לכבל הרגיל(ide) אני לא יודע מה הלוח אם שלי. יש לי פנטיום 4 . השאלה היא רק לגבי החיבור עצמו.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 דיסק-און קי של 32GB יו אס בי 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10945 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11463 http://ksp.co.il/?uin=19845 איזה הכי מומלץ ומהיר? כרגע הנטייה שלי היא ללכת על הראשון. יש משהו יותר מומלץ? התקציב שלי הוא גג 120 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<נושא>, תודה.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600). יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ? עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-