אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש את ה- VERTEX_3 ויש את החדש יותר VERTEX_3_MAX_IOPS. עכשיו אני שם לב לאופציות נוספות (מהירות יותר) ב- PCIe דוגמת RevoDrive X2: http://www.ocztechnology.com/ocz-revodrive-x2-pci-express-ssd.html - מגבלות או דברים שצריך לדעת לגבי ה-PCIe? - המלצות? (אפשר גם אחר) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.extremetech.com/computing/205382-ssds-can-lose-data-in-as-little-as-7-days-without-power
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב נייד סביר אבל עם דיסק קשיח מת. אני צריך לקנות אחד חדש. לא צריך מעל 500 GB אבל אם כאשר ההבדל מסתכם בכמה עשרות שקלים אני אוהב למקסם את הנפח. מכל מקום, ראיתי שבמחיר די דומה ל750 גיגה אני יכול לקנות sshd של 500 גיגה עם 8 גיגה פלאש, 64 זכרון מטמון 5400 רפמ. השאלה שלי היא אם הוא יהיה עדיף משמעותית על hdd 7200 32 מטמון. האם הביצועים העדיפים שלו מצדיקים את ה50 שקלים אקסטרה וויתור על 250 גיגה? אני בגדול מעדיף ביצועים על נפח אבל לא בכל מחיר. יש לציין שהמחשב תומך רק בsata2. עכשיו ראיתי ש250 גיגה ssd עולה בסביבות 500. אני יכול לעמוד בזה ובתכלס לא צריך יותר מזה (יש לי כונן חיצוני של 1tb). האם השיפור בביצועים איתו מצדיק ויתור על הנפח ועליה במחיר לעומת האופציות האחרות?…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני מתלבט. יש לי כרגע במחשב קשיח רגיל של 500GB שדי מספק אותי מבחינת נפח, אז רציתי לשאול - כדאי לקנות עם המחשב החדש SSHD בנפח של 1TB שלא איטי בהרבה מ-SSD, או שלקנות בנוסף לקשיח שיש לי כרגע SSD של 120GB של SAMSUNG EVO? מה עדיף לדעתכם? יתרונות שאני מוצא ב-SSHD: לא איטי בהרבה מ-SSD נפח רב הרבה יותר ומחיר זול משמעותית מ-SSD של 1TB לדוגמה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קניתי את ההארדיסק הנ"ל. מרגע חיבורו למחשב הכונן התחיל להרעיש (רעש של HUMMM כזה שחולף ומתחדש) וגם הוא רועד הרבה הרבה יותר מכל ההארדיסקים האחרים שיש לי במחשב (יש לי שניים של 500GB ושל 120GB, וכאשר הוא מחובר כל השולחן שלי רועד וזה בלתי נסבל). מבחינת עבודה ההארדיסק עובד ותקין. מה ניתן לעשות בנידון? לפי הבנתי החנות לא תחליף לי אותו כי הוא "תקין ועובד".
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם! אחרי שקראתי די הרבה בפורום בנושא הHD של סיגייט - מה שהוביל אותי בסופו של דבר לבילבול מוחלט אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הדגם הספציפי הזה שאני שוקלת לקחת היום. האם יש לו בעיות מוכרות? האם יש חשד לבעיות? האם יש לי סיבה לא לקחת אותו? ובכלל, מישהו מוכן בקצרה להסביר לי איך לזהות את הנקודה הבעייתית בדיסקים הקשיחים שלהם? אודה מקרב לב לתשובה מהירה תודה רבה. מצ"ב צילום מפרט. [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין מערכת הפעלה על SSD .. קראתי בהמון פורומים שלא כדי להתקין על VISTA בגלל שהוא לא תומך ב TRIM ולא להתקין SWAP על SSD בכל מערכת הפעלה .... זה משאיר אותי אם מה בדיוק ???..? ואיזה ניצול היה אם אני ישלב בין HD קלסי ל SSD הספורטיבי ..?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, ישנה תיקייה שהיא בקטגוריה של קבצי מערכת, שכפי שנראה לי מגבה את מה שמוחקים גם באמצעות SHIFT+DEL. האם יש אפשרות לשחזר קבצים שנמחקו ממנה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמתי לב שיש תיקייה מוסתרת בכל כונן, שאי אפשר להיכנס אליה, והשם שלה הוא: System Volume Information. מה זאת התיקייה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
??? יש לי 2 צורבים חיצונים - טושיבה ו-LG וצורב פיוניר במחשב. את כל המדיות שיש ברשותי (מקסל ורבטים ממורקס ו-LG) אני יכול להעביר מצורב לצורב ולפרמט אותם. המדיות של TDK מתנהגות מוזר. ב-LG ובפיוניר שבמחשב, אני לא יכול לפרמט מחדש את הדיסק, אלא אם פירמטתי דיסק בתול באותו צורב. ה-LG מפרמט אוטומטית דיסק בתול במוד VR. ורק את ה-TDK הוא לא נותן לי לפרמט מחדש במוד V. לעומת זאת בטושיבה ה-TDK מתנהג כרגיל ואני יכול לפרמט בו דיסקים שפורמטו בצורבים האחרים. כל המדיות האחרות שלי הן במהירות X2 האם זאת הסיבה. דבר מוזר נוסף זה המחיר הזול של המדיות. 8.6 ש"ח בעוד שממורקס עולה באותו אתר כ-12 ש"ח. לעומת זאת DVD-R של TDK עולה באותו אתר כ-4 ש"ח בעוד שממורקס עולה כ-3 שקלים שאלו מחירים נורמלים. האם את…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
במבחן האיכות (לא השם בלבד) מה טוב יותר סילבר זה מוטג לישראל ולמעשה זה ritek אך מעניין באיזה איכות ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד שמעתי על הצורבים של Teac ו-Plextor שהם בדרגה אחרת משאר הצורבים . עכשיו , Plextor פשוט לא באים בחשבון בגלל המחיר היקר בטירוף שלהם אבל עיני צדה צורב של Teac במחיר ממש הגיוני לכל הדעות. Teac 52X24X52 BULK - 355 ש"ח כולל משלוח . VS LITEON 52X24X52 Retail - 300 ש"ח כולל משלוח. מה לקחת ? האם באמת שווה להוסיף עוד 55 ש"ח בשביל ה-Teac ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אריזת CAKE עומדת על הצד ונפתחת מלמעלה. שימו לב לנוכחות המוזרה של כיתוב RW (בעיגול הלבן)... כאשר הדיסקים הם DVD-R קוד מדינה במספר הבר-קוד 729 הוא ישראל. הדיסקים מזוהים כ TYG02, שאמור להיות של Tayo Yuden (מזוייף) הדיסק מזוהה כX16 כאשר TYG02 הוא רק X8. חסר מספר סידורי על המדיות (שאמורות להיות על מדיות של TY), לא צויין על האריזה שהדיסקים תוצרת יפן (על אריזות של דיסקים תוצרת TY חייב להיות מצויין שהם תוצרת יפן). לאחר שהאריזה כבר העלתה חשדות, בוצעו 2 צריבות לצורך בדיקה. שניהם נצרבו בX8, נסרקו בX7. כמעט חטפתי התקף לב כשראיתי את הסריקות. סריקה 1 סריקה 2 בדיקת מהירות 1 בדיקת מהירות 2 דיסקים אלו הם TYG02 מזוייפים! הם באיכות מאוד ירודה, אנא הימנעו מרכישה של דיס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-