אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על הדגמים האלו Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail או באמת משהו שאני לא כל כך בטוח בו זה Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 השאלה מה באמת ההבדלים בגדול בכל אחד מהם ? האם כדאי לקחת באמת משהו ב 700 ש"ח או כדאי להשקיע עוד 180 בשביל ה OCZ VERTEX 4 כי האינטל הוא באמת יותר מדי יקר יחסית ולא מוצא את ההבדלים. זה יהיה יותר למערכת הפעלה, אבל אני רוצה משהו מהיר, עמיד ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.... יש לי דיסק און קי 8 GB של סאןדיסק דגם פשוט.. לא הייתה לי איתו אף פעם בעיייה עד היום כשאני מנסה לעתיק קובץ של 6 גיגה הוא אומר לי שאין מקום למרות שיש יותר מ 7 גיג'ה פנויים לקחתי פירמטתי תדיסק און קי רייק לגמרי התחלתי לעתיק עדיין הוא אומר שאין מקום! וכשאני מנסה לעתיק קבצים קטנים יותר למשל גיגה גיגה וחצי הכול עובר רגיל?. מה יכולת להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן ssd עדיפות ל 500g יש לי מחשב hp 250 g5 ובאתר של hp רשום איזה כונן אני יכול לשים במחשב ואני לא כל כך מצליח להבין מה מתאים למחשב שלי, אני צריך עזרה בבחירת כונן טוב אמין במחיר סביר שיתאים למחשב שלי. (מצרף תמונה מהאתר של hp). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשי הפורום שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח בגודל 2TB ולהכניסו למארז חיצוני שמאפשר התחברות אליו דרך eSata ו- USB. אחרי שקראתי בפורום, ושחיפשתי קצת באינטרנט הגעתי לשני מתמודדים: הראשון, היותר יקר שעולה סביב ה- 280 ש"ח, הינו Vantec - NST-360SU-BK. http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 ואילו השני, היותר זול משמעותית שעולה סביב ה- 90 ש"ח, הינו Sedna - SE-ESATA-EH-05. http://www.sednacomputer.com/products/se-esata-eh-05.html ממה שאני יכול לשים לב אליו מקריא באתרי הייצרן זה שלשניהם יכולות זהות, לפחות על הנייר, ההבדל הוא בחבילה. המארז השני, מגיע ללא ספק כוח חיצוני וכנראה שצריך לקנות אותו בנפרד. הרי מה המארז עושה? נותן חשמל לדיסק וממיר חיבור SATA לeSATA או USB, בצ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלך לי דיסקשיח WD BLACK אחרי חמישה חודשי עבודה. יש עליו מידע שהייתי רוצה לשמור, אך לא במחיר של לשלם למשחזר מקצועי. ניסיתי להריץ שתי תוכנות, כולל זו של WD, אך תמיד הסריקה נתקעת אחרי זמן מה ומתקבלת הודעה שאי אפשר להמשיך. אני רק רוצה לוודא שאכן שום תוכנה שאני אמצא לא תעשה את העבודה שכן הוא ממש תקוע מכנית. האם אני צודק או שיש תקווה? אגב, המצב החמיר מרגע לרגע. בהתחלה עוד יכולתי להיכנס לכונן ולסייר בין התיקיות (עד שהוא היה נתקע) אך כעת כשאני מחבר אותו למחשב אחר, ומנסה להיכנס אליו, וינדוס אומר לי שאני צריך לפרמט את הכונן. כלומר, כאילו שהוא נמחק. שוב, האם אני צודק והמצב אבוד (ללא משחזר מקצועי)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים עם לוח GA-MA770-UD3 (שאר המפרט בפרופיל), ואני שוקל לקנות SSD בסביבות 80/120GB. השאלה אם זה שווה, בגלל אי הניצול המקסימלי של המהירות (הבנתי שהחיבור בלוח מוגבל ל-SATA 3Gb/s). אגב, האם גרסת ב-SATA שבלוח היא SATA2? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אתמול רכשתי את כונן ה SSD מדגם MX100 בנפח 256GB מתוצרת Crucial. התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows 8.1 וכן את תוכנת ה Acronis True Image HD שהגיעה איתו (יש להוריד את התוכנה, להכניס את המספר הסידורי שמגיע עם הכונן ואז מקבלים את המספר הסידורי האמיתי לתוכנה). הבעיה היא שבכל פעם שעשיתי עדכון למערכת ההפעלה, אחרי זמן מה המחשב פשוט "נתקע" - המקלדת והעכבר מגיבים, אך כל היישומים של מערכת ההפעלה נתקעו במצב של "לא מגיב" ולא ניתן לעשות דבר מלבד אתחול (ע"י שימוש בכפתור ה reset). שמתי לב שבזמן עדכון מערכת ההפעלה, שתי הליבות של המעבד שלי מגיעות לעומס מקסימלי של 100%. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית התחממות של המעבד, אך לאחר בדיקת הטמפרטורות התברר שזהו לא הגורם לבעיה. בסופו של ד…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hard Disk Info Hard Disk Drive 1/1 Name WDC WD2000JS-98MHB0 Manufacturer ( ) Capacity 186.31 GB Model WDC WD2000JS-98MHB0 Interface Type IDE עפ"י 3DMARKS 05 איך אני משנה את זה לSATA2 ? כי הארד דיסק והלוח אם אמורים לעבוד בSATA 2
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שידרגתי את ההרד דיסק שלי מ 500GB ל 1000GB עשיתי CLONE של הישן לחדש כלומר מ 500 ל 1000 מאז הוינדוס לא עולה. אני מצליח לעלות אותו רק דרך HIREN BOOT CD כשאני בוחר בוחר באופצית BOOT FROM HARD DRIVE בתפריט של HIREN מה יכולה להיות הבעיה . ואיך אפשר לתקן אותה ?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב חדש על בסיס I7 3930K לוח P9X79 ו32GB זיכרון וGTX570 המחשב מיועד למטרת עריכת וידאו HD גילתי שזמן הקידוד לוקח הרבה והשימוש במעבד ובכרטיס לא עולים על 40% אז אני מבין שיש כאן איזה שהוא צוואר בקבוק כנראה באיחסון מבחינת האיחסון אני כרגע משתמש בSSD של אינטל למערכת ההפעלה והתוכנות (120GB) הפרויקטים נמצאים על כונן DESKSTAR 1TB 7200 32MB SATA 3 וחומר העבודה (הוידאו) נמצא בדרך כלל על כונן חיצוני מחובר בחיבור USB3 הקידוד אף הוא נשמר על כונן חיצוני USB3 השאלה האם תצורת האיחסון הזו יוצרת את צוואר הבקבוק ועד כמה מערך RAID יעזור? באם מערך RAID אכן ישפר את ביצועי המערכת הבנתי שהיום הלוח אם מגיע אם ממשק RAID 0 כיצד אני יוצר מערך כזה? והאם זה אומר שאני צריך להתקין את הווינד…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה640 שלהם, האם צפויה הורדת מחירים בקרוב עקב הגעת הדגמים החדשים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-