עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום . עבדתי עם דיסק און קי במחשב ופתאום נתקע כל המחשב , החלטתי להוציא את הדיסק און קי וכנראה היה באמצע העברת קבצים ורשם לי אבדו כל הנתונים . ניסיתי להכניס את הדיסק און קי במחשב הזה ובעוד מחשב ורשם לי אם ברצונך לפרמט אותו (אי אפשר להיכנס אליו) אמרתי לא .איך אני יכול לשחזר את הדיסק און קי שלי - san disk cruzer 4.0GB תומך במערכת קבצים : Raw . תודה רבה. שבת שלום לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dog,

לפני מספר ימים הפ.יסי לא הראה כלום על המסך כשהופעל (פיזית הכל עבד והמסך נבדק כתקין ) הציעו לי להוציא את סוללת הלוח ולהחזירה כאשר עשיתי זאת זה החל לעלות אך לא הצליח להעלות את החלונות, כנראה שהביוסהתאפס , מכיוון שזה עבד ברייד 1 ( שני כוננים של 160) לא רציתי להסתכן יותר ומסרתי לטכנאי, הוא הצליח להביא את המחשב לפעולה תקינה אך לא ידע לבדוק את נושא הרייד 1 אשר חשוב לי ביותר,טען כי לא ראה אף פעם רייד כזה (הייתי מצפה ליותר מטכנאי ) מבדיקות שעשיתי עולה החשד שכעת זה לא עובד ברייד 1 מהסיבה כי נוספו לי פתאום שתי מחיצות בדיסק השני(, e ' f' (בנוסף ל c ' d שהיו קודם )וכמו כן החלוקה בתוך כל מחיצה (שטח תפוס ופנוי ) אינה זהה לחלוטין בשני הדיסקים כפי שהיה כנראה קודם, לבדיקה וודאית וגם כאפשר…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Splashy,

בהמשך לת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471887.msg4032948#msg4032948 אני מקבלת קצב כתיבה איטי ביותר בדיסק 2.5" eSATA שהזכרתי בת'רד הנ"ל, כ-30 MB/s, ממש כמו USB 2.0. האם יש משהו שניתן לעשות? האם בקר PCI Express של Promise ישפר את המצב? למשל הבקר הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA300-TX4302&cart=128594146125287820〈=heb פשוט אני לא יודעת אם שווה להשקיע בבקר שהוא לא SATA3 וגם לא יודעת האם אכן יהיה שיפור משמעותי. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ha,

יש לי ST31000528AS בן כשנתיים שלוש ששימש אצלי כדיסק נשלף לגיבוי בשנה האחרונה. בפעמים האחרונות שהכנסתי אותו קיבלתי התראת SMART (לא זוכר איזה) ולעיתים המחשב הזהיר שלא ניתן להשתמש בו כי הוא אינו מפורמט, הכנסה והוצאה פתרו זמנית את הבעייה. בפעמים האחרונות גם זה כבר לא עזר וכרגע הוא מופיע כדיסק ללא שום הגדרות וכנינסה אילו מעלה את הבעיה " Y:\ is not accessible The request could not be preform because of an I/O device error". -ישנה תוכנה שתאפשר לי להעתיק את הנתונים ממנו? ניסיתי את ה R-Studio ואת ה Auslogics ללא הצלחה. ישנו משהו מומלץ? -כיצד ניתן לדעת מה גילו של הדיסק? הFirmware שלו הוא CC38 -אני כבר לא זוכר מהיכן קניתי אותו וכמה זמן האחריות, יש דרך לגלות זאת? -חשבתי על ה Seagate …

7. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by maorfar,

יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by CRT,

אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום חברים, אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח חיצוני ולהשתמש בו כדי לאחסן ולגבות את כל הקבצים החשובים שיש לי על המחשב (מוסיקה, תמונות, מסמכים וכו'). עד כה השתמשתי במספר DOKים כדי לעשות זאת, אבל הדברים הקטנים והחמקמקים האלה כל כך שבריריים ולא יציבים שזה פשוט פחד אלוהים לסמוך רק עליהם בתוך גיבוי, מה גם שגודל הנפח שלהם קטן ולא מספיק מה שיוצר בלאגן גדול. גם כל שירותי הענן למיניהם לא באים בחשבון מבחינתי, מאחר והשימוש בהם לרוב עולה כסף והרבה (ולא, אני לא רוצה להשתעבד לניסוי החינמי של בזק שאלוהים יודע מתי הוא יפסיק להיות כזה ויצריך אותי לשלם ביוקר על כל ג'יגה) ומה גם שאין לי באמת צורך בשיתוף קבצים. המטרה שלי כאמור היא אחסון וגיבוי בלבד. ברצוני "לעלות כיתה" ולעבור לכונן חיצוני טוב …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. סדרת כונני ה-SSD הביתית השלישית של החברה האמריקאית נשמעת לנו כמו צעד קטן בכיוון הנכון לכתבה

12. היי, אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד.. א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ? ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ? ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ? תודה מראש ושבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by benor,

יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך לגבות הרבה עבודה מהרבה מחשבים ולכן חשבתי ש... יש לי מחשב ישן קצת {היה עובד עד לפני חצי שנה} חשבתי לחבר אליו כמה כוננים קשיחים וככה לעשות לי שרת גיבוי... איך אני עושה את כל העסק ואיך אני בדיוק גורם לזה שכל מה שנעשה במחשב א/ב./ג. ישמר במחשב הזה אם אפשר קצת רקע לדברים אני מוכן להשקיע בזה בין 1000-1500 שקל יש שרת גיבוי סביר במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by amirn,

יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות, יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן.. הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4] לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה "שגיאת מיד…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by GMTK,

שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. האם יש הבדלים בין השניים? האם כונן SSD שיושב על PCIE יתן אותו ביצועים? (X16) כמו שציינתי בפוסט אחר לגבי הסמסונג 950 פרו מבחינת פתרון קירור, יש יותר פתרונות קירור על כרטיס PCIE אני מתכנן לבנות מחשב חדש עם 40 קווי PCI מעבד XEON כרטיס מסך GTX 1070 או 1080 האם יהיה לי איזה שהוא "צוואר בקבוק" אם אני ישים את ה SSD בתור PCIE? תןדה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mayfree,

אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה. ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים. האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ביומיים האחרונים אחרי שעשיתי להרד דיסק שלי DEFRAGMENT בוינדוס הוא התחיל להשמיע רעשי גריסה כאלו בזמן שהוא עובד. הוינדוס התחיל להיות איטי בפעולות פשוטות כמו להכנס למחשב שלי לוקח למשחק דקה שתיים רק להפעיל את זה ובנורית של ההרד דיסק באותה עת דולקת קבוע כמעט כאילו היא עובדת פול טיים. האם ההרד דיסק שלי בדרך לגסיסה ? מדובר בהרד דיסק של SEAGATE 500GB על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות בדיקת הרד דיסק כדי לבדוק את התקינות שלה ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by צביקה3,

יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים