עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש ברשותי את הלפטופ הנ"ל שנרכש במחיר מאוד מאוד מאוד אטרקטיבי. לאחר כמעט שנתיים של שימוש ואיטיות שמתחילה לכרסם (לא שהוא לא היה איטי כשרכשתי ) ונהיית בילתי נסבלת, חשבתי לשדרג את הזיכרון אך לא ניתן כי הוא- on board. קראתי קצת באינטרנט ואומרים שלאחר שדרוג לכונן SSD הלפטופ הופך ללפטופ אחר לגמרי והשיפור הוא משמעותי. הבעיה שלי שמבחינת תקציב אני לא רוצה להוציא כל כך על הלפטופ כך שכונני ה 500GB לא בתקציב, לעומתם ה 512 וה 128 כן בתקציב אך אני חושש שיתמלאו כל הזמן (היום אני עם 500GB שכבר כמעט מלא) בלפטופ יש אפשרות רק לכונן אחד ומבחינת SSD שיתאים צריך להיות 7mm. אשמח לקבל המלצות על כונני SSD מומלצים במחיר אטרקטיבי, ואשמח לדעת האם בכלל שווה לעשות את המעבר? (אמזון ארה"ב גם…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. האם יש הבדלים בין השניים? האם כונן SSD שיושב על PCIE יתן אותו ביצועים? (X16) כמו שציינתי בפוסט אחר לגבי הסמסונג 950 פרו מבחינת פתרון קירור, יש יותר פתרונות קירור על כרטיס PCIE אני מתכנן לבנות מחשב חדש עם 40 קווי PCI מעבד XEON כרטיס מסך GTX 1070 או 1080 האם יהיה לי איזה שהוא "צוואר בקבוק" אם אני ישים את ה SSD בתור PCIE? תןדה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הבאתי מחבר H.D חיצוני של WD 500 ג'יגה , שחברתי אותו בפעם הראשונה הוא התקין אותו והכל טוב , אבל הוא לא מזוהה ככונן במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים ושם הוא מופיע " לא מאותחל ". שאני לוחץ על אתחול הוא רושם לי שהגישה נדחתה. מה הבעיה ? יכול להיות שההרד דיסק לא תקין ? תמונות של השגיאה: [ATTACH=CONFIG]4381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4382[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by bneli,

התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by benor,

יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by 3pac,

שלום יש לי דיסק קשיח של 600GB, יש בו 200GB לא בשימוש (unallocated). אני רוצה עכשיו לנצל אותם ולעשות מחיצה אבל אני לא יודע על כמה Allocation Unit Size כדאי לשים. המחיצה תשמש לקבצים כמו קטעי וידיו, מוזיקה,rar וכו' לפי מה שהבנתי כמה שיותר Unit Size ככה המחיצה יותר מהירה אבל זה פחות בריא לכונן. על כמה כדאי לשים ? ועוד משהו- הוא נותן לי אפשרות לסמן את perform a quick format. כדאי לסמן את האפשרות או לא (אם אני לא יסמן זה יקח יותר זמן לייצר את הכונן ?)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by מיכאל9375,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח SSD חדש של חברת Samsung וראיתי שיש כל מיני דגמים , אני מעוניין לדעת מה ההבדל ? 1- הדגמים הם Samsung 950 pro MZV5P512BW M.2 2280 ssd 512 2- Samsung pro MZ-7KE512BW 3- Samsung 850 evo M.2 MZ-N5E500 בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Sting,

טוב אני מתכנן לקנות ארד דיסק של 200GB לפחות SATA ורציתי לשאול איזה הכי כדאי ? איזה חברה הכי אמינה ? איזה חברה נותנת הכי הרבה זמן אחריות ? איזה חברה הכי שקטה ? איזה חברה הכוננים שלה עושים פחות בעיות ? (שמעתי על המון בעיות עם SATA) ? ? ? תודה מראש נ.ב האם עדיף שני כוננים אחד למערכת הפעלה+ תוכנות והשני לכל הדברים האחרים ... או שמחיצה תעשה את אותה העבודה ? אני מתכוון מבחינת מהירות\אמינות\גיבויים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ya_pl,

שלומות, אני צריך לרכוש 2 כונני SSD עבור 2 מחשבים שונים. בשתי המקרים מדובר על גרסת ה256GB. סדר העדיפויות הוא: 1. אמינות. 2. ביצועים ביחס למחיר. חשבתי על Crucial M550 או Plextor M6M בתצורת mSATA. אשמח להמלצה על אחד מהם, המחיר כרגע דומה- 149 דולר. כמובן שאם יש משהו אחר שעדיף עליהם- אשמח להצעות. אמנם אני יכול לקנות גם כונן SSD בתצורת 2.5", אבל זה גורם לויתורים (לוותר על כונן אופטי ודורש קניית מתאם ב10 דולר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by KF,

אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.

16. Started by .kakadu,

התקנתי 2 hard drive, הראשון crucial m4 128, השני seagate baracuda 2tb על ה-crucial התקנתי את ה-windows לפני ההתקנה ניתקתי את hdd והגדרתי את ה-crucial כ-ahci בביוס לאחר ההתקנה חיברתי את ה-hdd והמחשב לא מראה את ההרד דיסק (hdd) אני אשמח לעזרה כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by hananmori12,

שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd

18. במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.

19. Started by RAPIDFIRE,

שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איזה מבין השניים עדיף כשקבצים שנמחקו ואני רוצה לשחזר SSD או Hard drive רגיל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Splashy,

בהמשך לת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471887.msg4032948#msg4032948 אני מקבלת קצב כתיבה איטי ביותר בדיסק 2.5" eSATA שהזכרתי בת'רד הנ"ל, כ-30 MB/s, ממש כמו USB 2.0. האם יש משהו שניתן לעשות? האם בקר PCI Express של Promise ישפר את המצב? למשל הבקר הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA300-TX4302&cart=128594146125287820〈=heb פשוט אני לא יודעת אם שווה להשקיע בבקר שהוא לא SATA3 וגם לא יודעת האם אכן יהיה שיפור משמעותי. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zuma,

חג שמח לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב שני דיסקים (2TB HD203WI Samsung) במערך RAID1 שישמשו לצורך אחסון מידע בלבד. יחד עם זאת ברצוני להותיר את הדיסק הקשיח הקיים (WD 500GB WD5000AAKS) עליו מותקנת מערכת ההפעלה (VISTA). לוח האם שברשותי הינו ASUS P5N-D . אשמח לקבל עצות כיצד להוסיף את שני הדיסקים החדשים מבלי לסכן את המידע שבדיסק הקיים הכולל את מערכת ההפעלה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.