עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SaXtoR,

שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tiger2014,

אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by שנית,

רכשתי בשבוע שעבר הארד דיסק של SEAGATE בKSP, קיבלתי אותו בלי אריזה ואמרו לי שזה חשוד. האם יכול להיות שעבדו עליי? שקיבלתי משהו מחודש?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. והכבלים שמגיעים, האם הם נחוצים לי או שקיימים במחשב כבלים קיימים שאלינם אני מחבר את הצורב? עקרונית ההתלבטות שלי היא האם לקנות חבילת Retail או OEM. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shapin,

למה הכונן שלי חושב שהוא פלא טכנולוגי?

18. Started by zilbermm,

https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by God4U2,

מה אתם אומרים ? מה יותר שווה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by udi,

למי שלא זוכר שיצא USB 2 יצא באותה תקופה גם כרטיס PCI שמאפשר חיבור זה למחשבים שאין להן כניסת USB או יש להם USB 1 שאלתי ממש פשוטה האם קיים כרטיס דומה שמאפשר חיבור של USB 3 ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מחפש nas לשני דיסקים עמ לשמור את התמונות עם רמה מוגברת של שרידות. לא מחפש פתרונות ענן. ענן זה כבר פאסה ולא מאובטח כידוע... מישהו פה יש לו ניסיון חיובי ? הסתכלתי על אלה של לנובו אבל מחבר שלי הבנתי שהקופסא מתה אחרי שנה וחצי. אלה למעשה מארזים של iomega שלא נתמכים יותר. ראיתי סרטון על qnap , אבל מעניין אם למישהו יש ניסיון. ראיתי גם פתרונות של סמסונג mycloud אבל זה לא נראה רציני . מישהו המליץ לי על אלה של dell .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by orenaz,

נדפק לי דיסק קשיח של סמסונג, 1GB - נכשל בבדיקת סמארט + באד סקטורים. הדיסק נרכש בטוח לפני פחות מ3 שנים ככה שהוא בתחום האחריות אולם אני לא מוצא את החשבונית שלו. סיכוי גבוה שהוא נרכש מ KSP, אבל שוב אין לי שום חשבונית במייל ולא מודפסת וכמו כן אני לא רואה עליו פיזית שום מדבקה. יש עליו מדבקת תוקף אחריות אבל היא ריקה. האם אני יכול לגשת ישירות ליבואן סמסונג בארץ והוא יבדוק לפי מספר סידורי אם הדיסק באחריות ויכול להחליף לי אותו? מי הוא היבואן? האם יש לכם נסיון עם KSP אם הם יחליפו לי אותו בלי שיש לי את החשבונית? (בהנחה כמובן שהוא נקנה מהם) ושאלה אחרונה במקרה שלא אוכל להחליף אותו, האם יש דרך כלשהי להשמיש אותו חלקית? כבר עכשיו הוא "עובד" אבל מערכת ההפעלה צועקת שחייב לגבות את המידע ולה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Arbel2,

היי רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0. התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל.. עזרה? מה עשיתי לא נכון? דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים