עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם יש הבדלים בין השניים? האם כונן SSD שיושב על PCIE יתן אותו ביצועים? (X16) כמו שציינתי בפוסט אחר לגבי הסמסונג 950 פרו מבחינת פתרון קירור, יש יותר פתרונות קירור על כרטיס PCIE אני מתכנן לבנות מחשב חדש עם 40 קווי PCI מעבד XEON כרטיס מסך GTX 1070 או 1080 האם יהיה לי איזה שהוא "צוואר בקבוק" אם אני ישים את ה SSD בתור PCIE? תןדה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by oren99,

מצורפת תמונה של התוצאות מ as ssd החלפתי ל AHCI בביוס firmware מעודכן הלוח תומך ב SATA2 אבל התוצאות צריכות להיות גבוהות יותר, לא?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן חיצוני מתוצרת iOmega בגודל 1 טרה המתחבר למחשב באמצעות כבל רשת. לכונן מצורפת תוכנה חיצונית המאפשרת לבצע גיבוי יומי בשעה ייעודית של תיקיות וקבצים שאבחר באופן אישי. ביצעתי את התהליך פעם אחת, וראיתי שבעצם התוכנה יוצרת מעין מספר-קבצים גדולים המכילים, כנראה, את הגיבוי שלי. שאלתי היא, האם שווה להשאר במתכונת הזאת, או לגבות באופן ידני? כלומר, במצב הנוכחי, אני 'תקוע' עם קובץ בסיומת לא מוכרת, שרק התוכנה הספציפית הזאת כנראה יודעת לטפל, מי יודע, עוד כמה שנים, אם חס וחלילה אזדקק לגיבוי, ולא אדע כיצד לחלץ אותו. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה

6. אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by zoman,

בדיסקים הקשיחים של SATA יש שני אפשרויות לחיבור חשמל ,החיבור הרגיל (לבן עם ארבעה פינים בתוכו) וכן חיבור SATA שנמצא ליד כבל חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח ,השאלה על איזו אפשרות עדיף ללכת ומה ההבדלים בין שני האפשריות :s05:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by omri09,

דרוש USB בנפח 8GB מסטימצקי, המהיר ביותר שניתן להשיג. קישור לדגמים: http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/SubCategories.aspx?PageNo=1&CategoryID=3&SubCategoryID=3562&Filter=&Letter=&Sorting=

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הישן (בן 7 שנים - P3.06, חצי מגה זיכרון). איזה הארד דיסק מומלץ ל SATA? חשוב לי שיהיה שקט, מהיר, ואמין בנפח גדול (1.5TB או יותר). כמו כן, לא מתחמם. המחיר - שיקול משני. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by nore0,

איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Danniel,

למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים

17. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by GMTK,

שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by God4U2,

מה אתם אומרים ? מה יותר שווה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by giloman,

שלום לכולם. אתמול זכיתי בתחרות הOC בכונן SSD מדגם Silicon Power V30 60GB הכונן מריץ את מערכת ההפעלה (WIN7) ויושב על לוח Asrock 970 Exteme 4 (כל חיבורי הSATA בלוח הם 6GBPS) אלו התוצאות של AS SSD Uploaded with ImageShack.us לפי הביקורות הוא אמור להיות הרבה יותר טוב http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2120&pageID=11029 וגם לפי הספסיפיקציות של SP http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=17⊂=48&pro=156&currlang=utf8 מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by tomllic,

אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים