עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, ראיתי שיש עכשיו חיבורי SATA2 וSATA3, השאלה היא האם יש הבדל מהותי בין השניים? ואם אני קונה כונן קשיח חיצוני עם SATA3 איך אני אדע שהוא יתחבר למחשב? אני צריך לבדוק תמיכה בלוח אם??? עכשיו לגבי הכונן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח פנימי 2TB וראיתי שיש בפורום המלצה חמה על HD204UI, ושמתי לב שהBuffer זה 32MB בזמן שיש כוננים אחרים במחירים דומים עם 64MB וגם מהירות סיבוב יותר גבוהה (7200rpm) לעומת ה5400 של הכונן אז למה הכונן בדיוק מומלץ? יש את הכונן הקשיח DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III ‎ במחיר דומה אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניינים, תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי את הלפטופ הנ"ל שנרכש במחיר מאוד מאוד מאוד אטרקטיבי. לאחר כמעט שנתיים של שימוש ואיטיות שמתחילה לכרסם (לא שהוא לא היה איטי כשרכשתי ) ונהיית בילתי נסבלת, חשבתי לשדרג את הזיכרון אך לא ניתן כי הוא- on board. קראתי קצת באינטרנט ואומרים שלאחר שדרוג לכונן SSD הלפטופ הופך ללפטופ אחר לגמרי והשיפור הוא משמעותי. הבעיה שלי שמבחינת תקציב אני לא רוצה להוציא כל כך על הלפטופ כך שכונני ה 500GB לא בתקציב, לעומתם ה 512 וה 128 כן בתקציב אך אני חושש שיתמלאו כל הזמן (היום אני עם 500GB שכבר כמעט מלא) בלפטופ יש אפשרות רק לכונן אחד ומבחינת SSD שיתאים צריך להיות 7mm. אשמח לקבל המלצות על כונני SSD מומלצים במחיר אטרקטיבי, ואשמח לדעת האם בכלל שווה לעשות את המעבר? (אמזון ארה"ב גם…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם יש ברשותי HDD של SEAGATE 500GB 7200.12 , כבר 3 וחצי שנים עד לא מזמן היה הכל בסדר , הכונן עבד יפה ללא שום בעיות .. עשיתי בדיקה ל HDD לבדוק את מצבו בלי שום קשר לתקלה .. עם HD SENTINEL והופתעתי לגלות שמצבו של הכונן שלי גרוע עד מאוד משהו מוזר קורה שם - הביצועים 100% אבל הHEALTH 13% .. מה לעזאזאל .. אני לא מבין מה הבעיה שלו , עשיתי MHDD מצא לי 111* של 150MS .. השתמשתי גם ב SEATOOLS וגם שם אחרי ה LONG TEST לא נמצאו שום שגיאות עשיתי גם עדכון קושחה ל CC49 גירסה אה כן וכמובן עשיתי CHKDSK /F/R .. לכונן וגם שם לא מצא שום דבר לא תיקן שומדבר - ולא לקח לו גם הרבה זמן ( מה שבדרכ לוקח ..בבדיקה ) הורדתי את ה OC לסטוק ..כי קראתי שגם OC עלול להשפיע על בעיות משו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנוסף לכונן HDD והבנתי שיש כמה פעיליות לעשות על מנת להגן על הכונן, עכשיו במידה ואני קונה מחשב בהרכבה אישית, אז זה אומר שהחנות תבצע את כל הפעיליות הדרושות לכונן כדי שהוא יעבוד בצורה האופטימלית ויחזיק מעמד כמה שיותר? בנוסף אני לא יודע אם זה המקום אבל אפשר הסבר איך לבחור כונן SSD וגם מה מומלץ? תודה הדר

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by jacobgan,

שאלת תם, יש כזה דבר דיסק און קי בנפח של 1 TB ? הזמנתי כזה באפליקציית הקניות WISH (למי שמכיר) זה אמיתי 1 TB ? או שעובדים על אנשים בעיניים? "בזבזתי" עליו 60 ש"ח. נראה לא אמין במיוחד אני יודע... הלכו 60 ש"ח לפח.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לאחר הנפילה של שני דיסקים לפני שבועיים (ספק כח דפוק) החלטתי לשדרג את יכולת הגיבוי שלי. כיום אני מגבה ישירות לדיסק נשלף חיצוני (חיבור SATA ומתח דרך מגירה) אך לאחר הנזק שנגרם לי כתוצאה מבעיית הספק שהייתה לי אני חושש לאבד את דיסק הגיבוי... כרגע חשבתי על מספר פתרונות: -שימוש בדיסק USB חיצוני עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: פיתרון קיים ומנוסה, ערוץ ה USB ואספקת החשמל הנפרדת מבודדים את דיסק הגיבוי . חסרונות: יקר, איטי. -המרת הדיסקים החיצוניים לדיסקי USB עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: שימוש בחומרה קיימת. חסרונות: לא בטוח כי קיים ממיר איכותי מ SATA ל USB (אני לא הולך לסכן את הדיסקים עם חומרה סינית זולה מאליבבה...), צריך למצוא מארז בעל יכולת קירור בסיסית…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Torian,

שלום, ברשותי מחשב בן 5 שנים עם מעבד core 2 duo ו2 ג׳יגה זכרון. הדיסקים הקשיחים שלו כבר ישנים ומרעישים והמהירות בהתאם, רציתי לשאול האם כונן ssd בעל נפח קטן למטרת מערכת הפעלה ותוכנות יראה שיפור כל שהוא? כמו כן ראיתי המון קינפוגים שאנשים מבצעים למערכת ההפעלה לאחר התקנת כונן ssd, האם זה באמת נחוץ? האם כונן ssd לא יכול להחזיק את ה5 שנים ללא קינפוגים ותחזוקה מיוחדת כמו כונן רגיל? המחשב הוא מחשב עבודה שפועל קבוע ומריץ הרבה חלונות של דפדפן, פוטושופ, לפעמים משחקים וכו.. שאלה אחרונה, כאשר הבקר של הכונן מזהה שהוא מתקרב למספר הכתיבות המקסימלי, האם תהיה לי התראה כל שהיא לפני שהכונן ימות? למשל דיסק קשיח רגיל לרוב עושה רעשים לפני המוות ואז יש זמן לגבות, בתודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ההבדל בין זכרון נייד 3.1 לבין USB TYPE-C יהיה משמעותי? ואם כן לאיזה צד למשל בין זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2651&filters[2191][]=3887&filters[2641][]=5706 לזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19325

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Ewingum,

לא יודע אם זה משהו תוכנתי או חומרתי. בכל מקרה, הפרטישן הראשי שלי, 25 ג'יגה של קודי מקור רבים של תוכנות שעשיתי (וחלק שהיו בפיתוח), שלא לדבר על הווינדוס עצמו, ועוד הרבה מסמכים וכו' וכו' וכו', החליט להתאבד. כשהמחשב עולה אז מופיע מסך כחול של error בntfs.sys (יש את המסך טעינה של הווינדוס). הפרטישן הוא NTFS, ככה שאני יכול לבדוק אותו רק מתוכנות מיוחדות. בתוכנות האלה זה מראה כאילו הכונן ריק. כמו כן ההתקנה של XP מזהה את הסוג פרטישן (שהוא תיאורטית NTFS) כUNKNOWN ושכל המקום פנוי :-\ . כפי הנראה הפרטישן השני עובד בינתיים בסדר. בעבר הווינדוס הראה שגיאה בC:\windows\system32\shfolder.dll אבל (ואולי לא הייתי צריך לעשות את זה כי השגיאה הייתה bad image ) החלפתי את הקובץ בקובץ "תקין" מחבר,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Abit.com.tw,

ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כונן ה-SSD החדש של החברה האמריקאית הוא בין הראשונים שמביאים את בשורת ה-PCI-Express לשוק הביצועים והגיימינג הביתי. סנונית ראשונה לפני הסערה הגדולה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a9-ssd-%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%94-hyperx-predator-pcie-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%92%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מעוניין לדעת איזה דיסקים קשיחים נחשבים לאמינים ביותר. הקריטריונים לאמינות של דיסק קשיח הם: אורך חיים ארוך, מספר מזערי של Bad Sectors, אחוז נמוך מאוד של תקלות מכניות. לדיסקים קשיחים יש בד"כ 3 שנים אחריות (לדיסקים קשיחים של Seagate יש 5 שנים אחריות). אולם, בניגוד למוצרים אחרים שמספר שנות האחריות שהחברה נותנת למוצר חשוב, בדיסקים קשיחים הדבר פחות חשוב, מכיוןן שהמידע על הדיסק הקשיח בד"כ חשוב ויקר יותר מהדיסק הקשיח עצמו. עקב כך, לדעתי המאפיין החשוב ביותר של דיסק קשיח הוא האמינות שלו ולאו-דווקא מהירות או רמת שקט. בנוסף לכך, במקרה של תקלה בדיסק הקשיח וצורך לשחזר את המידע ע"י פתיחת הדיסק הקשיח, לא ניתן לממש את האחריות. במידה ולחברה מסויימת יש דגם מסויים של דיסק קשיח שנחשב לאמי…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by hananmori12,

שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd

21. שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RAPIDFIRE,

שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by benor,

יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bigdady,

יש לי liteon 52x32x52 ואני מצליח לצרוב מקסימום במהירות 40 כי הnero כותב לי שהמקור הוא איטי מדי מה זה אומר? גם בבפאר של הקריאה הוא מגיע ל43 מקסימום נ.ב הכל עומד על dma , הצורב עומד על master ,שום תוכנה לא עובדת במקביל הדיסקים הם של סלוויר ליין x48

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.