אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מערכת חדשה עוד מעט, אז חשבתי לשלב ssd לא מאוד גדול בנפח לכמה ומשחקים ומערכת הפעלה, התקציב עומד על 450-500 שקל. בינתיים שמתי עין על אחד של קרוסאייר force gs 128 שעולה בksp משהו כמו 450₪ מה דעתכם עליו ואם יש משהו מומלץ אחר שנע בסביבות אותו נפח ומחיר
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיסקים הקשיחים של SATA יש שני אפשרויות לחיבור חשמל ,החיבור הרגיל (לבן עם ארבעה פינים בתוכו) וכן חיבור SATA שנמצא ליד כבל חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח ,השאלה על איזו אפשרות עדיף ללכת ומה ההבדלים בין שני האפשריות :s05:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי ביום שישי צורב DVD מסוג: Samsung SH-S182D החלטתי לקנות גם מדיה לצריבה שאוכל למחוק את תוכנה מדי פעם, ולצרוב מחדש. אני אשמח לקבל המלצות למדיות DVD±RW גם בנפח 4.7Gb וגם DL בנפח 8.5Gb. אני לא מכיר את המחירים ככה שלא אוכל לתת תקציב מדויק. דרישות: חברה טובה ומקצועית שלא יהיה במחיר מופרז שיתאים לצורב מבחינת מהירויות וכאלה. תודה עוד שאלה קצרה, האם אני חייב להתקין FirmWare?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי בשבוע שעבר הארד דיסק של SEAGATE בKSP, קיבלתי אותו בלי אריזה ואמרו לי שזה חשוד. האם יכול להיות שעבדו עליי? שקיבלתי משהו מחודש?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח SSD חדש של חברת Samsung וראיתי שיש כל מיני דגמים , אני מעוניין לדעת מה ההבדל ? 1- הדגמים הם Samsung 950 pro MZV5P512BW M.2 2280 ssd 512 2- Samsung pro MZ-7KE512BW 3- Samsung 850 evo M.2 MZ-N5E500 בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשי HWZONE! הגיע הזמן לקנות צורב DVD, וברצוני לשאול המומחים מה מומלץ, כבר עבר זמן רב מאז שעודכנתי בנושא הצורבים - לא התעמקתי בתחום ולכן אין לי שמץ מושג בנושא. קראתי את נושא הצורבים המומלצים בפורום וזה לא אמר לי הרבה פרט לנתונים טכניים יבשים. מה כן, אני רוצה צורב DVD פנימי השימושים : סרטים,צריבתם,לעיתים משחקים ולרוב צריבת DATA על גבי דיסקי DVDR וCDR בכמויות. אני צריך צורב אמין, מהיר ואיכותי אין הגבלת תקציב. ראיתי מס' דגמים בKSP שנראו לי אמינים עקב שם טוב לחברה אך איני יודע האם הם מעודכנים ומתאימים לי להלן הדגמים: ?PIONEER A110 ?Philips DVD±RW x16 LightScribe ?Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer אלו סתם אפשרויות שעלו לראש- אהבתי הכי את מראה הPIONEER השחור וגם …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-