עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שאלה בכותרת. הלוח אם שלי כולל הדגם נמצא מצד ימין. לצערי מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שלוח שלי הוא SATA2 ולא -3. רשום לי 3 Gb/s שלפי מה שהבנתי זה אומר 2. השאלה האם בכלל ישתלם לי לשדרג לSSD? השינוי יהיה קריטי עבורי? במחיר של SSD סביר אני יכול להוסיף עוד 1 טרה לזה שקיים. תודה לכולם, אני ישמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Ovid,

אני רוצה לנגן סרטי תלת מימד (אקטיבי) ברזולוציית 1080P במסך בסלון. העניין הוא שהמסך מחובר למיני PC עם מעבד N2820 כך שאני מניח שלסחוב סרטים כאלה הוא לא יוכל. השאלה שלי האם ניתן לנגן את הסרטים ישירות מUSB שיהיה מחובר למסך עצמו? והאם לקחת USB3 או 2 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880465 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852035 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=20032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מעוניין לדעת איזה דיסקים קשיחים נחשבים לאמינים ביותר. הקריטריונים לאמינות של דיסק קשיח הם: אורך חיים ארוך, מספר מזערי של Bad Sectors, אחוז נמוך מאוד של תקלות מכניות. לדיסקים קשיחים יש בד"כ 3 שנים אחריות (לדיסקים קשיחים של Seagate יש 5 שנים אחריות). אולם, בניגוד למוצרים אחרים שמספר שנות האחריות שהחברה נותנת למוצר חשוב, בדיסקים קשיחים הדבר פחות חשוב, מכיוןן שהמידע על הדיסק הקשיח בד"כ חשוב ויקר יותר מהדיסק הקשיח עצמו. עקב כך, לדעתי המאפיין החשוב ביותר של דיסק קשיח הוא האמינות שלו ולאו-דווקא מהירות או רמת שקט. בנוסף לכך, במקרה של תקלה בדיסק הקשיח וצורך לשחזר את המידע ע"י פתיחת הדיסק הקשיח, לא ניתן לממש את האחריות. במידה ולחברה מסויימת יש דגם מסויים של דיסק קשיח שנחשב לאמי…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Abit.com.tw,

ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Noririco,

שלום לכם וחג שמח ! לאחרונה חיברתי את הSSD שלי (EVO 500GB) במקום הCDROM. הכונן מזוהה ומפורמט וניתן להעביר אליו קבצים. אמהמאמאהממאמאממממהההה , ברגע שניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה ניתקלתי בסירוב ש"אי אפשר להתקין מערכת הפעלה" (כנראה) על הכונן. ניסיתי לברר בכמה מקומות והגעתי לסברה שכנראה בגללללללל שזה כונן קשיח שני על המחשב אז המחשב לא יודע להתעסק עם עוד דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה. מה אתם חושבים ? האם כדאי שפשוט אני אוציא את הדיסק הישן , אתקין מערכת הפעלה ואז אחבר את הישן ואפרמט אותו ? האם יש סיכוי שהSSD לא תומך במערכות הפעלה בכלל ? מה לגבי מבנה הדיסק? GPT או MBR ?? אשמח לעזרה חג שמח אחים שלי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bigdady,

יש לי liteon 52x32x52 ואני מצליח לצרוב מקסימום במהירות 40 כי הnero כותב לי שהמקור הוא איטי מדי מה זה אומר? גם בבפאר של הקריאה הוא מגיע ל43 מקסימום נ.ב הכל עומד על dma , הצורב עומד על master ,שום תוכנה לא עובדת במקביל הדיסקים הם של סלוויר ליין x48

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז החלטתי שאני צריך כונן גיבוי בשביל לגבות והתחלתי לבחור מועמדים,בגדול כונן 3.5 מספיק לי ואין לי בעיה עם זה שיהיה לו חיבור חשמל, מה שבאמת חשוב לי הוא שהוא יהיה אמין ועם אחריות כמה שיותר ארוכה, נפח רצוי - 1 TB . כרגע המועמדים הם IOMEGA PRESTIGE 1TB ו - Seagate FreeAgent Desk 1TB. לשניהם יש חיבור USB 2 , הסיגייט מגיע עם 5 (!) שנות אחריות וה- IOMEGA עם 3, מבחינת מחיר ההבדל בינהם לא כזה מפריע לי (סיגייט 460 איומגה 550 ), ההיסתייגות היחידה שיש לי מסיגייט היא הכשל האחרון שהיה להם לא מזמן שקצת מרתיע אותי... אופציה אחרת שחשבתי היא לקנות מארז חיצוני עם חיבור SATA ולשים בו כונן מה שיתן לי חיבור בקצב גבוהה יותר מ-USB ( במקרה כזה הכיוון נוטה לכונן של סמסונג F3 1 TB ). http://www.pcpo…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ההבדל בין זכרון נייד 3.1 לבין USB TYPE-C יהיה משמעותי? ואם כן לאיזה צד למשל בין זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2651&filters[2191][]=3887&filters[2641][]=5706 לזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19325

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by oriklo,

מה הssd הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב של לא יותר מ500 ש"ח? ראיתי שיש samsong 120gb 850 evo. האם יש המלצות למשהו אחר טוב יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. והכבלים שמגיעים, האם הם נחוצים לי או שקיימים במחשב כבלים קיימים שאלינם אני מחבר את הצורב? עקרונית ההתלבטות שלי היא האם לקנות חבילת Retail או OEM. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by haranza,

שלום וברכה! ברשותי לוח-אם של אינטל מסוג DX38BT, למיטב ידיעתי הוא תומך עד SATA2. אני מניח שעם SSD יורגש הבדל כלשהו, האם הוא יהיה משמעותי? בהנחה שכן אני מכוון לקנות (Samsung EVO (120/250. האם יש SSD אחר שיותאם טוב יותר ללוח אם שלי? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by God4U2,

מה אתם אומרים ? מה יותר שווה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. חזרתי מהצבא אחרי 19 יום אני מתיישב על המחשב ואין לי כונן D יש את C וE, הפעלתי את המחשב מחדש והוא מגיע למסך טעינה של ווינדוס ואז המסך הופך לשחור וזהו זה תקוע. נתקתי את ההרדיסק ושוב הפעלתי את המחשב ועכשיו הווינדוס עולה. איך אני יכול להציל את ההרדיסק שלי? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה

19. אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz "SSD vs HDD - האם הוא שווה את הכסף?" הפעם לקחתי שני כונני SSD של סמסונג מסדרת 840EVO והשוויתי את הביצועים שלהם אל מול HDD 1TB של Seagate. אם אהבתם את הסרטון תתנו לייק וסבסקרייב. שבוע מעולה וצפיה מהנה! Yarimiz

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by jacobgan,

שאלת תם, יש כזה דבר דיסק און קי בנפח של 1 TB ? הזמנתי כזה באפליקציית הקניות WISH (למי שמכיר) זה אמיתי 1 TB ? או שעובדים על אנשים בעיניים? "בזבזתי" עליו 60 ש"ח. נראה לא אמין במיוחד אני יודע... הלכו 60 ש"ח לפח.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

קניתי ביום שישי צורב DVD מסוג: Samsung SH-S182D החלטתי לקנות גם מדיה לצריבה שאוכל למחוק את תוכנה מדי פעם, ולצרוב מחדש. אני אשמח לקבל המלצות למדיות DVD±RW גם בנפח 4.7Gb וגם DL בנפח 8.5Gb. אני לא מכיר את המחירים ככה שלא אוכל לתת תקציב מדויק. דרישות: חברה טובה ומקצועית שלא יהיה במחיר מופרז שיתאים לצורב מבחינת מהירויות וכאלה. תודה עוד שאלה קצרה, האם אני חייב להתקין FirmWare?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Bug2000,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת קניתי היום בבוקר את ה SEAGATE 1TB 32MB . יש כמה דברים מוזרים : -משום מה אני לא מצליח לעשות פורמט כמו שצריך (פורמט מלא) בזמן התקנת וינדאוס XP זה ממש לוקח המון זמן (אחרי שעה הגיע ל 3 אחוז במחיצה של 50 גיגה) -ההרדיסק עושה מן "טיקים" לפעמים כשהוא קורא או כותב מידע ... האם זה תקין לדגם ?! -לא הצלחתי להתקין VISTA על ההרדיסק כנראה בגלל שלא הצלחתי לעשות פורמט כמו שצריך (כנראה עושה בעיות במערכת הפעלה)... בקיצור מה אתם אומרים הבעיה בהרדיסק ספציפי ? או בסדרה כולה? יכול להיות שפורמט כמו שצריך יכול לעזור ?! תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים