עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המחשב שלי הוא ישן משנת 2005, אז למרות שזה ישפר מהירות, אני לא יודע אם עד כדי כך..אתם יכולים להגיד לי אם זה יעזור לי לשים כונן SSD על המחשב? הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: ATI RADEON XPRESS 200 Series מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz כונן דיסקים: HT-DT-ST CD-RW GCE 8526B (צורב CD בלבד, אבל יש לי עוד כונן שהוא גם כונן CD ו DVD) כונן קשיח: Samsung F3 500GB HD502HJ זכרון: Kingston 1GB DDR1 400Mhz לוח אם: Intel D101GGC כרטיס רשת: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ספק כוח: COLORSIT 500W כרטיס קול: Realtek High Definition AC97 מאוורר מעבד: Alpine Pro 7 סוקט 775 (כולל עוד שני מאווררים רגילים)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב נייד: Samsung ATIV 4 NP470R5E-X01IL https://www.wallashops.co.il/a/orderRecord.aspx?oi=%20A5084473F4E945F390E3B9D1EB&popupMode=1 כיום יש לי הארד דיסק 1TB אני רוצה להחליף אותו ל SSD. מכיוון שאני לא יכול להיות להוסיף (תקנו אותי אם אני טועה), אז אצטרך להחליף ראש בראש. אז אני מחפש גם בנפח 500GB אז קודם כל, הלכתי לאיבוד מצורות החיבור של ה SSD. היכן אני יכול לבדוק איזה חיבור יתאים למחשב שלי ? (sata sata2 sata3 m.2 וחיות אחרות) שנית, בכמה מהירות הקריאה תשתפר? בהתחשב בזה שאני עובד הרבה עם תוכנות כבדות (כגון matlab, SolidWorks למי שמכיר)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by orenoren1911,

אני רוצה 500 גיגה ומחיר לא מעניין שיעלה גם 5000 אלף דולר כסף שלי אני מחליט, ורק אנשים שהם מנהלים וותיקים ומבינים בנושא יכולים להגיב נא לחפש רק ב-newegg. לא לתת הצעות מהארץ אני ראש בקיר לא יעזור

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by wombat,

גם הכונן הפנימי וגם הכונן החיצוני שלי מתחילים להשמיע קולות גסיסה ואני רוצה להחליף את שניהם. חשבתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולקנות כונן חיצוני גדול שישמש ככונן אחסון ראשי ונייד (מערכת הפעלה מותקנת על SSD בכל מקרה). האם כונן חיצוני (חיבור USB בלבד, ללא חיבור מתח נוסף) יכול להתאים? אני מניח שאחסון סרטים/סדרות/מוזיקה לא יהווה בעיה, מה לגבי טורנטים? הכתיבה/קריאה התכופות יכולות ליצור בעיות? אם זה אכן מומלץ יש דגמים כדאיים? USB 3, ללא חיבור מתח חיצוני - שיהיה באמת נייד.

5. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by shapin,

למה הכונן שלי חושב שהוא פלא טכנולוגי?

7. Started by SaXtoR,

שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ההארד דיסק הנוכחי מתחיל לעשות רעשים והמחשב גם לפעמים "טוען" יתר על המידה בדברים בסיסים ..יש לציין שהוא עבר פירמוט והותקנו עליו שתי מערכות הפעלה שונות ויש את אותן בעיות... בגלל שלא שווה להשקיע בו יותר מידי חשבתי לקנות SSD או הארד דיסק ממש זול...הכי זול שמצאתי זה SSD http://ksp.co.il/?uin=17001 (לא חשוב לי יותר מידי נפח).... האם זה שווה את המחיר? האם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות?ולא חשוב לי מאיזה חנות העיקר שתיהיה בב"ש או בעפולה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by bneli,

התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. והכבלים שמגיעים, האם הם נחוצים לי או שקיימים במחשב כבלים קיימים שאלינם אני מחבר את הצורב? עקרונית ההתלבטות שלי היא האם לקנות חבילת Retail או OEM. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Sting,

טוב אני מתכנן לקנות ארד דיסק של 200GB לפחות SATA ורציתי לשאול איזה הכי כדאי ? איזה חברה הכי אמינה ? איזה חברה נותנת הכי הרבה זמן אחריות ? איזה חברה הכי שקטה ? איזה חברה הכוננים שלה עושים פחות בעיות ? (שמעתי על המון בעיות עם SATA) ? ? ? תודה מראש נ.ב האם עדיף שני כוננים אחד למערכת הפעלה+ תוכנות והשני לכל הדברים האחרים ... או שמחיצה תעשה את אותה העבודה ? אני מתכוון מבחינת מהירות\אמינות\גיבויים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Noririco,

שלום לכם וחג שמח ! לאחרונה חיברתי את הSSD שלי (EVO 500GB) במקום הCDROM. הכונן מזוהה ומפורמט וניתן להעביר אליו קבצים. אמהמאמאהממאמאממממהההה , ברגע שניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה ניתקלתי בסירוב ש"אי אפשר להתקין מערכת הפעלה" (כנראה) על הכונן. ניסיתי לברר בכמה מקומות והגעתי לסברה שכנראה בגללללללל שזה כונן קשיח שני על המחשב אז המחשב לא יודע להתעסק עם עוד דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה. מה אתם חושבים ? האם כדאי שפשוט אני אוציא את הדיסק הישן , אתקין מערכת הפעלה ואז אחבר את הישן ואפרמט אותו ? האם יש סיכוי שהSSD לא תומך במערכות הפעלה בכלל ? מה לגבי מבנה הדיסק? GPT או MBR ?? אשמח לעזרה חג שמח אחים שלי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by haranza,

שלום וברכה! ברשותי לוח-אם של אינטל מסוג DX38BT, למיטב ידיעתי הוא תומך עד SATA2. אני מניח שעם SSD יורגש הבדל כלשהו, האם הוא יהיה משמעותי? בהנחה שכן אני מכוון לקנות (Samsung EVO (120/250. האם יש SSD אחר שיותאם טוב יותר ללוח אם שלי? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שאלה בכותרת. הלוח אם שלי כולל הדגם נמצא מצד ימין. לצערי מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שלוח שלי הוא SATA2 ולא -3. רשום לי 3 Gb/s שלפי מה שהבנתי זה אומר 2. השאלה האם בכלל ישתלם לי לשדרג לSSD? השינוי יהיה קריטי עבורי? במחיר של SSD סביר אני יכול להוסיף עוד 1 טרה לזה שקיים. תודה לכולם, אני ישמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz "SSD vs HDD - האם הוא שווה את הכסף?" הפעם לקחתי שני כונני SSD של סמסונג מסדרת 840EVO והשוויתי את הביצועים שלהם אל מול HDD 1TB של Seagate. אם אהבתם את הסרטון תתנו לייק וסבסקרייב. שבוע מעולה וצפיה מהנה! Yarimiz

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by oren99,

מצורפת תמונה של התוצאות מ as ssd החלפתי ל AHCI בביוס firmware מעודכן הלוח תומך ב SATA2 אבל התוצאות צריכות להיות גבוהות יותר, לא?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by oriklo,

מה הssd הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב של לא יותר מ500 ש"ח? ראיתי שיש samsong 120gb 850 evo. האם יש המלצות למשהו אחר טוב יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Ovid,

אני רוצה לנגן סרטי תלת מימד (אקטיבי) ברזולוציית 1080P במסך בסלון. העניין הוא שהמסך מחובר למיני PC עם מעבד N2820 כך שאני מניח שלסחוב סרטים כאלה הוא לא יוכל. השאלה שלי האם ניתן לנגן את הסרטים ישירות מUSB שיהיה מחובר למסך עצמו? והאם לקחת USB3 או 2 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880465 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852035 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=20032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אז החלטתי שאני צריך כונן גיבוי בשביל לגבות והתחלתי לבחור מועמדים,בגדול כונן 3.5 מספיק לי ואין לי בעיה עם זה שיהיה לו חיבור חשמל, מה שבאמת חשוב לי הוא שהוא יהיה אמין ועם אחריות כמה שיותר ארוכה, נפח רצוי - 1 TB . כרגע המועמדים הם IOMEGA PRESTIGE 1TB ו - Seagate FreeAgent Desk 1TB. לשניהם יש חיבור USB 2 , הסיגייט מגיע עם 5 (!) שנות אחריות וה- IOMEGA עם 3, מבחינת מחיר ההבדל בינהם לא כזה מפריע לי (סיגייט 460 איומגה 550 ), ההיסתייגות היחידה שיש לי מסיגייט היא הכשל האחרון שהיה להם לא מזמן שקצת מרתיע אותי... אופציה אחרת שחשבתי היא לקנות מארז חיצוני עם חיבור SATA ולשים בו כונן מה שיתן לי חיבור בקצב גבוהה יותר מ-USB ( במקרה כזה הכיוון נוטה לכונן של סמסונג F3 1 TB ). http://www.pcpo…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by GMTK,

שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Demagh,

לאחר החלפת כונן 2.5 אינצ' בלפטופ ב-SSD, התפנה לי כונן. אני רוצה לקנות Enclosure זול מאיביי בשביל להשתמש בו בתור כונן חיצוני. למישהו יש נסיון עם החלקים הסיניים האלה? הם מספיק טובים (לשימוש לעיתים רחוקות מאוד) או שכדאי לקנות משהו יותר איכותי? אני רוצה לרכוש משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. האם יש הבדלים בין השניים? האם כונן SSD שיושב על PCIE יתן אותו ביצועים? (X16) כמו שציינתי בפוסט אחר לגבי הסמסונג 950 פרו מבחינת פתרון קירור, יש יותר פתרונות קירור על כרטיס PCIE אני מתכנן לבנות מחשב חדש עם 40 קווי PCI מעבד XEON כרטיס מסך GTX 1070 או 1080 האם יהיה לי איזה שהוא "צוואר בקבוק" אם אני ישים את ה SSD בתור PCIE? תןדה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.