אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שאלת תם, יש כזה דבר דיסק און קי בנפח של 1 TB ? הזמנתי כזה באפליקציית הקניות WISH (למי שמכיר) זה אמיתי 1 TB ? או שעובדים על אנשים בעיניים? "בזבזתי" עליו 60 ש"ח. נראה לא אמין במיוחד אני יודע... הלכו 60 ש"ח לפח.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון הזמנתי מחשב מ-PCH, עם דגש על רכיבים שקטים (ראו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=60063). לפי המלצות וחומר שקראתי, הזמנתי Seagate 80GB 7200 rpm ATA100 HDD. היום התקשרו מ-PCH ואמרו שכעת הם לא יכולים לספק אף HD Seagae. במקומו הם הציעו לי את ה- Western Digital 80GB 7200 rpm LB אבל אני מעדיף לא לקחת אותו מפני שהוא לא מוכר ואין עליו נתונים. האופציה הבאה בתור מבחינתי, היא Samsung 80GB 7200 שיש להם במלאי (548 ¤), אבל הטכנאי שדיבר איתי לא ידע להגיד לי את הדגם שלו. האם מישהו כאן יודע איזה דגם הם מוכרים? ידוע לי על דגמים שקטים כמעט כמו ה-seagate ועם ביצועים טיפה יותר טובים - כמו ה- SP1604N, אבל קראתי גם על דגמים רועשי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין השניים עדיף כשקבצים שנמחקו ואני רוצה לשחזר SSD או Hard drive רגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב נייד ולאחרונה שמתי לב שהכונן cd כבר לא מופיע ב"מחשב שלי", מה שכן הכונן עצמו נפתח ונסגר ללא כל בעיה. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שבאמת יש שגיאה בהתקן , הסרתי תהתקן עשיתי רענון ושוב ההתקן הופיע עם שגיאה. איזה עוד פעולות אני יכול לעשות כדי לסדר תבעיה ?. צרפתי תמונה עם הסבר השגיאה שמופיע בהתקן [ATTACH=CONFIG]5571[/ATTACH]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz "SSD vs HDD - האם הוא שווה את הכסף?" הפעם לקחתי שני כונני SSD של סמסונג מסדרת 840EVO והשוויתי את הביצועים שלהם אל מול HDD 1TB של Seagate. אם אהבתם את הסרטון תתנו לייק וסבסקרייב. שבוע מעולה וצפיה מהנה! Yarimiz
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות HDD אחד לנתונים, ואחד לגיבוי, לא אכפת לי אם שניהם יהיו מאותה חברה ומאותו סוג.. בגדול אני צריך של 2TB, ואני מתלבט בין Seagate ל WD. בנתיים בחודש האחרון 2 HDD של WD איכזבו אותי, כשאחד מהם היה בן שנתיים רק. אני מחפש משהו עם אחריות ל3 שנים. העניין הוא שאני לא מבין מה ההבדל בין WD red, WD green, WD purple וכל אלו. שקלתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=.1033..145..147..517..682..373..858..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (לא בהכרח מKSP). אשמח לטיפים והצעות... תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש חשד שההארד דיסק שלו בלפטופ נחלש/נדפק אשמח לתוכנה שתבדוק ותאמת את דבריו. התוכנות שמצאתי הן יותר של ביצועי מהירות ולא של תקינות. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של התוצאות מ as ssd החלפתי ל AHCI בביוס firmware מעודכן הלוח תומך ב SATA2 אבל התוצאות צריכות להיות גבוהות יותר, לא?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה משהו תוכנתי או חומרתי. בכל מקרה, הפרטישן הראשי שלי, 25 ג'יגה של קודי מקור רבים של תוכנות שעשיתי (וחלק שהיו בפיתוח), שלא לדבר על הווינדוס עצמו, ועוד הרבה מסמכים וכו' וכו' וכו', החליט להתאבד. כשהמחשב עולה אז מופיע מסך כחול של error בntfs.sys (יש את המסך טעינה של הווינדוס). הפרטישן הוא NTFS, ככה שאני יכול לבדוק אותו רק מתוכנות מיוחדות. בתוכנות האלה זה מראה כאילו הכונן ריק. כמו כן ההתקנה של XP מזהה את הסוג פרטישן (שהוא תיאורטית NTFS) כUNKNOWN ושכל המקום פנוי :-\ . כפי הנראה הפרטישן השני עובד בינתיים בסדר. בעבר הווינדוס הראה שגיאה בC:\windows\system32\shfolder.dll אבל (ואולי לא הייתי צריך לעשות את זה כי השגיאה הייתה bad image ) החלפתי את הקובץ בקובץ "תקין" מחבר,…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם אני מנסה להגדיל את PARTITION C שלי ללא הצלחה יצרתי כונן ריק של 40 GB לתוספת הותקן אצלי EASAUES אך אני לא מצליח לא לעשות MERGE ולר RESIZE עשיתי את הנל כבר כמה פעמיםעל מערכות אחרות אצלי זה לא נותן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעם אז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי כ"מ לא מזמן וגליתי שהוא חוסם לי חיבור הIDE על הלוח בגלל הגודל שלא.. זאת אומרת שאי אפשר לחבר IDE ללוח.. אז קניתי מKSP ממיר IDE TO SATA .. חיברתי אותו לכונן וללוח ואת הכונן לחשמל וכשהדלקתי את המחשב הPOST היה מעט איתי אבל המחשב לא מזהה עדיין את הכונן.. הכונן עצמו נפתח ונראה שהחשמל בסדר.. מה עלי לעשות? תודה רבה ..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה! ברשותי לוח-אם של אינטל מסוג DX38BT, למיטב ידיעתי הוא תומך עד SATA2. אני מניח שעם SSD יורגש הבדל כלשהו, האם הוא יהיה משמעותי? בהנחה שכן אני מכוון לקנות (Samsung EVO (120/250. האם יש SSD אחר שיותאם טוב יותר ללוח אם שלי? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי היום קשיח חדש והוא דגם ה 1TB של סמסונג קצת מידע על המערכת : P35 DS3L WD 2500AAKS חיברתי אותו ובווינדוס נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד : http://i39.tinypic.com/31788ee.jpg למישהו יש מושג מה אני עושה עם המצב הזה ? מחובר כרגיל עם חיבור Sata 3G.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-