אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי שני כוננים קשיחים מהדגם הזה: Western Digital 1000GB WDBBEP0010BBL. רציתי לדעת איך אפשר לחבר שניים כאלה בדיוק לאותו מחשב? אחד הוא קורא לי אבל את השני הוא לא קורה כשמחברים ביחד.. אשמח לעצה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר שיש מתאם שמאפשר להפוך כונן פנימי לכונן חצוני, והשאלות שלי הן: 1. איפה ניתן להשיג אחד כזה? 2. בהנחה שהכונן הקשיח הפנימי יהיה למטרות גיבוי בלבד ולא יימצא בתנועה מתמדת, האם משתלם יותר כלכלית לקנות כונן פנימי ולא חיצוני? אני מודה לכם מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
<blockquote>שלום מחפש דיסק קשיח טוב 2 טרה למחשב חדש אשמח להמלצות תודה </blockquote>
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , היום כשניסיתי להעתיק קובץ ל DOK שלי - SANDISK CRUZER SLICE 16GB הוא רשם לי the disk is write protected לא מצאתי שום הגדרה שתוכל לשנות את זה ואין לי מושג איך בכלל זה הגיע למצב הזה , רק לפני יומיים העתקתי דברים ל DOK הזה. אגב גם אין שום כפתור או משהו פיזי שיכול היה לנעול את ה DOK. איך אני פותר את הבעיה? יש לי שם חומר די חשוב וחייב עזרה , תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסקשיח של 500 ג'יגה מחברה איכותית ואמינה... דגש ענק על השקט... כמובן שלא יתחמם יותר מדי.... שלא יהיה מהסוגים האלה שקורסים סתם ביום בהיר ולוקחים איתם את כל המאוחסן בהם... מי שיודע על דגמים עם נטיות כאלה אודה לו אם יזהיר... נ.ב. האם מומלץ מערך של שני כוננים או אחד באותו הנפח, ולמה? תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שניהם תואמים פחות אן יותר את צרכי הנפח שלי. מיועד למחשב חדש, בבניה, מבוסס מעבד i5 ולוח תומך 3.0 . מתכנן לעבוד רק עם דיסק פנימי אחד. גיבויים ייעשו באמצעות דיסק חיצוני. אציין שקראתי את הסטיקי בנוגע לכוננים, כאן אני מנסה לחדד יותר. נניח כרגע לנושא המחיר (או קי, ה-640 קצת יקר יותר אך נותן גם יותר נפח). חשובים לי (מניח כמו לכולם) ביצועי מהירות, שקט עבודה, אמינות, ואם זה מגיע גם עם חום עבודה נמוך, יהיה נחמד. קראתי קצת פורומים, ביקורות ובנצ'מרקס מחו"ל, אך משהו שם לא חד משמעי לי. בהתאם לנ"ל כנראה הסמסונג צורך פחות וואט וקר יותר. הסמסונג בעל פלטה אחת, 16 מגה קאש, 3 שנים אחראיות. לעומת זאת, היו לגביו קצת תלונות על אמינות/יציבות (אני מניח שנפילות יכולות להגיע גם בווסטרן), וכן, כי המ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה ES8000 של סמסונג ויש לה תמיכה מצויינת לUSB הרבה פורמטים עובדים ובגלל זה יש לי נזק חדש - צריך הארדיסק חדש כי הישן הלך לעולמו אחרי 3 שנים שימוש. תקציב: 700 שח דרישות: חיצוניי 1TB מהירות 7200 אם אני מריץ מתוכו סרטי FULLHD לטלוויזיה אז המהירות משפיעה, לא? בלי חיבור לחשמל, רק USB עדיפות כמובן ל2.5 אינץ, אבל גם 3.5 זה בסדר חברות: WD, SEAGATE (עם סמסונג יש לי ניסיון לא טוב בהארדיסקים, אז עזבו אותם) מה ההבדל בין USB 2 לבין USB 3? מהירות? אשמח לקבל המלצות ותגובות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 2.5" מלפטופ ישן( אני לא רואה את ה rpm שלו, אז צרפתי תמונות), או DOK USB2 ? השאלה שלי נוגעת למהירות נטו, ללא קשר לנפח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות במסגרת המבצע החדש של באג בפייסבוק את ה Iomega Select II 1TB 2.5´´ איך הוא? שווה 420 או שעדיף להשקיע בWD או משהו בסיגנון? המבצע: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9706&perur=2&t=54&c=645
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה אשר מאפשרת מחיקת קבצים לא נחוצים טובה יותר ממה שמקבלים עם וינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-