אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי הארד דיסק 2.5" מלפטופ ישן( אני לא רואה את ה rpm שלו, אז צרפתי תמונות), או DOK USB2 ? השאלה שלי נוגעת למהירות נטו, ללא קשר לנפח. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה אשר מאפשרת מחיקת קבצים לא נחוצים טובה יותר ממה שמקבלים עם וינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין השניים? האם כונן SSD שיושב על PCIE יתן אותו ביצועים? (X16) כמו שציינתי בפוסט אחר לגבי הסמסונג 950 פרו מבחינת פתרון קירור, יש יותר פתרונות קירור על כרטיס PCIE אני מתכנן לבנות מחשב חדש עם 40 קווי PCI מעבד XEON כרטיס מסך GTX 1070 או 1080 האם יהיה לי איזה שהוא "צוואר בקבוק" אם אני ישים את ה SSD בתור PCIE? תןדה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של התוצאות מ as ssd החלפתי ל AHCI בביוס firmware מעודכן הלוח תומך ב SATA2 אבל התוצאות צריכות להיות גבוהות יותר, לא?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זמן קצר לאחר השקה מאכזבת משהו - כונני ה-970 Pro ו-970 Evo של חברת הענק הופכים לרלוונטיים הרבה יותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הישן (בן 7 שנים - P3.06, חצי מגה זיכרון). איזה הארד דיסק מומלץ ל SATA? חשוב לי שיהיה שקט, מהיר, ואמין בנפח גדול (1.5TB או יותר). כמו כן, לא מתחמם. המחיר - שיקול משני. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חזרתי מהצבא אחרי 19 יום אני מתיישב על המחשב ואין לי כונן D יש את C וE, הפעלתי את המחשב מחדש והוא מגיע למסך טעינה של ווינדוס ואז המסך הופך לשחור וזהו זה תקוע. נתקתי את ההרדיסק ושוב הפעלתי את המחשב ועכשיו הווינדוס עולה. איך אני יכול להציל את ההרדיסק שלי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן חיצוני מתוצרת iOmega בגודל 1 טרה המתחבר למחשב באמצעות כבל רשת. לכונן מצורפת תוכנה חיצונית המאפשרת לבצע גיבוי יומי בשעה ייעודית של תיקיות וקבצים שאבחר באופן אישי. ביצעתי את התהליך פעם אחת, וראיתי שבעצם התוכנה יוצרת מעין מספר-קבצים גדולים המכילים, כנראה, את הגיבוי שלי. שאלתי היא, האם שווה להשאר במתכונת הזאת, או לגבות באופן ידני? כלומר, במצב הנוכחי, אני 'תקוע' עם קובץ בסיומת לא מוכרת, שרק התוכנה הספציפית הזאת כנראה יודעת לטפל, מי יודע, עוד כמה שנים, אם חס וחלילה אזדקק לגיבוי, ולא אדע כיצד לחלץ אותו. עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות במסגרת המבצע החדש של באג בפייסבוק את ה Iomega Select II 1TB 2.5´´ איך הוא? שווה 420 או שעדיף להשקיע בWD או משהו בסיגנון? המבצע: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9706&perur=2&t=54&c=645
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול זכיתי בתחרות הOC בכונן SSD מדגם Silicon Power V30 60GB הכונן מריץ את מערכת ההפעלה (WIN7) ויושב על לוח Asrock 970 Exteme 4 (כל חיבורי הSATA בלוח הם 6GBPS) אלו התוצאות של AS SSD Uploaded with ImageShack.us לפי הביקורות הוא אמור להיות הרבה יותר טוב http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2120&pageID=11029 וגם לפי הספסיפיקציות של SP http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=17⊂=48&pro=156&currlang=utf8 מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-