עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Gsofer,

שלום . יש לי מחשב נייד ולאחרונה שמתי לב שהכונן cd כבר לא מופיע ב"מחשב שלי", מה שכן הכונן עצמו נפתח ונסגר ללא כל בעיה. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שבאמת יש שגיאה בהתקן , הסרתי תהתקן עשיתי רענון ושוב ההתקן הופיע עם שגיאה. איזה עוד פעולות אני יכול לעשות כדי לסדר תבעיה ?. צרפתי תמונה עם הסבר השגיאה שמופיע בהתקן [ATTACH=CONFIG]5571[/ATTACH]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by Yarimiz,

הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ovid,

החלטתי להתחדש בכונן ssd כדי לשפר את שיפור עליית התוכנות (opera לוקח שנה לעלות, אני בגלל כבר לא יוצא ממנו ,רק מוריד לסרגל, אבל הבעיה היא שהוא לוקח המון זיכרון...) ובכללי לשיפור במהירות עליית המחשב וכו׳... רק רציתי לדעת אם המחשב שלי יתמוך בכונן ssd (לפי מה שהבנתי 840 evo הכי משתלם , וזה לדעתי מה שאני ארכוש, אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות?). ואיך אני מתקין אותו ? ( אני מתכנן על ssd בקיבולת 120gb לשים את המערכת הפעלה וכל התוכנות וhhd של חצי טרה למדיה...) יש לי לוח אם x38-t2rb . ספק hiper 630W תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by yanivnn,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DimRah,

היי, רציתי לדעת אם שווה לקנות את הכונן הנ"ל פה בארץ, או להזמין אחד מאיביי ב-620 שח כולל משלוח... http://www.ebay.com/itm/271421967122?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מדובר בהפרש של כמעט 160 שח, האם זה שווה את זה?... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hardgore1,

הי, יש לי sandisk cruzer blade 64gb הוא בא בהתחלה fat 32 ואחכ עשיתי לו פירמוט ל ntfs (היתי עם חברים ולא הצליחו להעתיק משהו, אחכ הצליח) ניסיתי להפעיל בכמה מכוניות, לא עובד גם לא הספקתי לבדוק אותו על ההתחלה.. אני מניח שהיה עובד.. יש מצב הפאנלים של מכוניות קוראות רק fat32? בפירמוט אני רואה אפשר לעשות רק ntfs / exfat לנסות את ה exfat? וכמה לשים ב allocation unit size ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Boris_yo,

היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by sunlight,

היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by djz,

ניסיתי לחפש השוואות ולא מצאתי איזה מהם עדיף? ואם הסמסונג עדיף אז הוא שווה גם כמעט 150 שקל יותר? תודה לעוזרים!

12. Started by rango12,

ה dok שקניתי מוגן מכתיבה אי אפשר לשים בו קבצים לא למחוק לא להעתיק לא לכלום מה עושים ? תודה רבה כתוב שהוא מוגן מהכתיבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה הלך לי המחשב וקניתי מחשב חדש הייתי רוצה לבדוק האם יש תוכנה שבה אוכל לבדוק עד כמה הדיסק הקשיח תקין מדובר בדגם WD5000AAXX של WD בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכם. האם יש דרך (מבלי לאבד שום מידע) לחלק את המחיצות בכונן ה-SSD שלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. טווב. אני די אובד עצות. מצד אחד, כאשר שאלתי פה אם אני משתמש במחשב בעת "cut" "paste" אמרו שלמעט האטה בביצועים של המחשב, אין בעיה שאשתמש במחשב. מצד שני, גם בדקתי באינטרנט ואכן לא ראיתי אזכורים שזה יכול לפגוע בקובץ. מצד שלישי, הכונן החיצוני והכונן במחשב תקינים (נבדו על ידי תוכנות מורשות של היצרן). אז מה קרה? אני אספן סרטים ואת רובם אני רוכש ומעביר לכוננים קשיחים חיצוניים אך סרטים שאני מאוד מתלבט לגביהם אני מוריד. לרוב אם מופעיים פגמים קטנים בסרט אני לא נרגש כי הם יכולים להיווצר מכל כך הרבה סיבות ולרוב זה מתבטא בסצינה אחת או שתיים עם קצת ריבועים. לא שכיח אך לא נדיר ולא מפריע. אז מה קרה הפעם? הורדתי סרט אשר לא צפיתי בו והעברתי לכונן חיצוני. אני די בטוח שבזמן ההעברה, השתמשתי …

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by Windows4Ever,

כרגיל, לקראת פסח עשיתי סדר בארונות ומצאתי דיסק קשיח ישן שהיה במחשב הישן מדובר בדיסק קשיח Seagate 250GB 7200RPM ואני מעוניין להוסיף אותו למחשב שלי שיש לו את אותו הארד דיסק (Seagate 250GB 7200RPM), כזכור לי מותקן עליו חלונות XP, ובמחשב שלי חלונות 7 ואני לא רוצה שהם יתנגשו.. מה אני צריך לעשות כדי להוסיפו שיהיה עוד אמצעי אחסון ויופיע לי למשל ככונן D לקבצים או לגיבוי? לחבר אותו מהדטא ללוח ואת הSATA למקור חשמל מהספק ולא יקרה כלום ? תודה מראש לעוזרים .. P:

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Xorhacker,

המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by 343,

1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני אוטוטו מקבל את המחשב החדש, עם SAMSUNG EVO 840, ולפני שאני מתקין את הווינדוז הבנתי שעדיף להעביר אותו ל-ACHI (למרות שגם אפשר לאחר מערכת ההפעלה, למי ששוכח). עכשיו, קראתי שמומלץ לפני התקנת הווינדוז קודם לפרמט אותו (ניתן דרך ההתקנה) - יש בזה משהו? לעשות את זה? סיימנו עם השלבים הללו, התקנו את המערכת הפעלה וכעת אנחנו בדסקטופ. הבנתי שבודקים האם ה-TRIM פעיל ע"י הרצת הפקודה ב-CMD, ולאחר מכן, מה עושים? שמעתי הרבה דברים מעורבים. ביטול שיחזור מערכת ל-SSD, ביטול מצב שינה ל-SSD שינוי מקום כתיבת הקבצים הזמניים ועוד מספר דברים. גם הבנתי שיש את התוכנה של סמסונג שאמורים לעשות איתה משהו בקשר לביצועים.. מישהו יכול לעשות לי סדר כך שאני אקבל את המחשב אני אוכל להתקין הכל ולסיים עם זה כמה שיו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ido-nava,

יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ישמש בעיקר לגיבוי סרטים תמונות ווידאו..יחובר לטלווזיה עם USB לצפייה בסרטים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. שלום אנשים רציתי לשאול האם הכונן הבא הוא טוב ואמין: http://ksp.co.il/?store=ramatahyal&uin=18816 אני רוצה כונן חיצוני מהסיבה שאין לי רצון להתעסק עם SATA וחיבורים פנימיים, והניידות פחות מעניינת אותי אז החיבור חשמל של הכונן הנ"ל גם בסדר. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים