עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח פנימי (3.5 אינץ'), 2 טרה בייט. אמין, מהיר, שקט. אני אקנה אותו או באייבורי או בקיי. אס. פי.

2. Started by idanmal,

אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Satlan,

היי, יש לי כונן אחסון מדגם WD2000JS, והוא איטי ביותר. הוא מעביר קבצים במהירות של 700KB וכאשר מעביר קבצים גדולים הוא פשוט מתנתק (כאילו לא רואים אותו יותר במחשב שלי) יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? עקרונית החלפתי כבר כבר SATA וזו לא הבעיה. מה שכן - הבעיה מתרחשת רק כאשר מעתיקים קבצים אל הכונן - ולא כאשר מעבירים מהכונן לכונן אחר.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Harbi,

אני רוצה לקנות במסגרת המבצע החדש של באג בפייסבוק את ה Iomega Select II 1TB 2.5´´ איך הוא? שווה 420 או שעדיף להשקיע בWD או משהו בסיגנון? המבצע: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9706&perur=2&t=54&c=645

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Dror Arasheven,

אתם מכירים תוכנה אשר מאפשרת מחיקת קבצים לא נחוצים טובה יותר ממה שמקבלים עם וינדוס ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by jambo222,

שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה

7. http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Wholesale-price-pen-drive-8-gb-usb-flash-drive-16-gb-and-32-gb/2036447153.html?s=p 10 דולר ל64GB. כשבארץ זה עולה איזה 300 שקל. יש פה איזשהו קאצ' או שללכת על זה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Animor,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב של 1TB, שישמש להזרמת מדיה (סרטי FHD). אני מתלבט בין שני אלה: TOSHIBA® SATA III DT01ACA100 1000GB 7200RPM32MB - עולה 259 ש"ח, שנתיים אחריות, יש במלאי בחנות המדוברת (שקרובה לביתי). Seagate Barracuda1000GB SATA II/III ST1000DM00364MB - עולה 279 ש"ח, שלוש שנים אחריות, אין כרגע במלאי בחנות הזו. מה ההבדלים ביניהם? כדאי לחכות לסיגייט? אשמח להמלצה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dR-TraNce,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Kirma,

חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

דיסק פלאש סטנדרטי למדי, Verbatim PinStripe 16GB. היה בשימוש בערך שנה, ולא בשימוש אינטנסיבי במיוחד היתה עליו מחיצת Fat32 הסימן הראשון לבעיה היה בכך שקובץ 1 שהיה שמור עליו נפגע (תוכן הקובץ נהרס והקובץ לא נפתח יותר) הייתי צריך את ה USB "עכשו", אז בהנחה שאוליי יש ביט 1 לא תקין בפלאש, העתקתי עותק נוסף של הקובץ אליו מבלי למחוק את הקובץ הפגוע (בשביל לא לפנות את המקום של ה bad block, כך שהקובץ החדש לא ייכתב לאותו מקום). זה עבד בפעם הבאה שניסיתי להעתיק אליו קובץ, בתיקיה הופיעו במקומו המון קבצים שלא נפתחים אם שמות ב unicode - כלומר, זהו הלכה מערכת הקבצים הוצאתי ממנו את כל החומר החשוב למחשב - הרוב יצא בסדר הרצתי zero fill על ידי dd. ה zero fill עבר בהצלחה, אבל שמתי לב לשינוי במהירות…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני צריך צורב יעיל, אמין, והכי חשוב, שיצרוב 8) הייתי מעדיף במהירויות הנפוצות של היום. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מה הסימן של RW אומר על דיסקים לצריבה? כי יש כאלה שהם חד פעמים ויש רב פעמיים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח. יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר. בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי. יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by orenaz,

נדפק לי דיסק קשיח של סמסונג, 1GB - נכשל בבדיקת סמארט + באד סקטורים. הדיסק נרכש בטוח לפני פחות מ3 שנים ככה שהוא בתחום האחריות אולם אני לא מוצא את החשבונית שלו. סיכוי גבוה שהוא נרכש מ KSP, אבל שוב אין לי שום חשבונית במייל ולא מודפסת וכמו כן אני לא רואה עליו פיזית שום מדבקה. יש עליו מדבקת תוקף אחריות אבל היא ריקה. האם אני יכול לגשת ישירות ליבואן סמסונג בארץ והוא יבדוק לפי מספר סידורי אם הדיסק באחריות ויכול להחליף לי אותו? מי הוא היבואן? האם יש לכם נסיון עם KSP אם הם יחליפו לי אותו בלי שיש לי את החשבונית? (בהנחה כמובן שהוא נקנה מהם) ושאלה אחרונה במקרה שלא אוכל להחליף אותו, האם יש דרך כלשהי להשמיש אותו חלקית? כבר עכשיו הוא "עובד" אבל מערכת ההפעלה צועקת שחייב לגבות את המידע ולה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ההארד דיסק הנוכחי מתחיל לעשות רעשים והמחשב גם לפעמים "טוען" יתר על המידה בדברים בסיסים ..יש לציין שהוא עבר פירמוט והותקנו עליו שתי מערכות הפעלה שונות ויש את אותן בעיות... בגלל שלא שווה להשקיע בו יותר מידי חשבתי לקנות SSD או הארד דיסק ממש זול...הכי זול שמצאתי זה SSD http://ksp.co.il/?uin=17001 (לא חשוב לי יותר מידי נפח).... האם זה שווה את המחיר? האם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות?ולא חשוב לי מאיזה חנות העיקר שתיהיה בב"ש או בעפולה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים