אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://ssd.userbenchmark.com/SanDisk-Ultra-II-240GB/Rating/2548 קיבלתי את הכונן הזה ורציתי לדעת איך הוא ניראה שבחלק מהדברים הוא פחות טוב מהממולצים ובחלק טוב יותר איך הוא בכללי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם 2 כונני SSD ואחד מכני של 1TB .. בכל פעם שהמכני לא בשימוש כמה זמן הוא נכבה, מתאר לעצמי שזה משהו בצריכת חשמל של הוינדוס או משהו כזה.. השאלה אם זה עושה נזק לקשיח ? כי הוא נדלק שאני נכנס לכונן שלו או שאני מכבה את המחשב הוא מדליק אותו אוטומטית לפני כיבוי ואז המחשב נכבה אז הוא נדלק וישר נכבה. איך הכי כדאי להגדיר את הפונקציה הזאת ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשלוש שנים בדיוק קניתי מחשב שלם בחנות. לפני כחודשיים כאשר נשארו חודשיים רק לאחריות על המחשב נדפק לי הדיסק הקשיח. כאשר ניגשתי לחנות גיליתי שהיא פשטה את הרגל לכן פניתי אל היבואן CRG שהחליף לי את הדיסק הקשיח בדיסק חדש. השאלה שלי היא האם יש לי אחריות של 3 שנים על הדיסק הקשיח החדש מהיבואן? או שברגע שעברו 3 שנים מקניית המחשב (ועברו היום) אז נגמרה כל האחריות על המחשב? תודה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך להרחיב את האיחסון אצלי במחשב ואני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) חיצוני- המוצר שמצאתי באיביי (לאור המחירים מרקיעי השחקים בארץ) הוא REFURBISHED.. מה זה אומר? האם זה אומר משהו על שרידות הדיסק או האיכות שלו? 2) פנימי- גם מוצר זה מצאתי באיביי REFURBISHED, אותן השאלות כמו קודם + מה עדיף לי לקנות, חיצוני או פנימי? הלינקים: http://www.ebay.com/itm/WD-Hard-Drive-1-5TB-64MB-Cache-SATAII-3Gbs-WD15EARS-/230750149124?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b9c7da04#ht_3861wt_1185 http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-Elements-1-5-TB-External-7200-RPM-WDBAAU0015HBK-Hard-Drive-/230686022103?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b5f559d7#ht_4619wt_1185
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם התוצאות בסדר ? נראה קצת נמוך לטעמי ... http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/19175/Samsung-SSD-850-EVO-250GB במידה ויש צורך בפעולות לשיפור אשמח לשמוע עצות ...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי היום קשיח חדש והוא דגם ה 1TB של סמסונג קצת מידע על המערכת : P35 DS3L WD 2500AAKS חיברתי אותו ובווינדוס נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד : http://i39.tinypic.com/31788ee.jpg למישהו יש מושג מה אני עושה עם המצב הזה ? מחובר כרגיל עם חיבור Sata 3G.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורם יש לי דיסק קשיח שדורש אתחול מה אפשר לעשות כדי לא לאתחל אותו זה מאוד חשוב לי להוציא את חומר :-[ :-[ :-[ תודה מרואש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב hp probook 440 g4 (מסך 1080P לא מגע, מעבד I7, ווינדוס 10 פרו ו256GB של SSD) והייתי רוצה להוסיף לו כונן 2.5 אינץ' כיוון שיש מקום לכך ושנגמר לי המקום על הכונן הקיים והייתי רוצה לדעת היכן אוכל להשיג כוננים שבוודאות יפעלו עם המחשב או שיש אחריות על כך שהם יפעלו עם המחשב ללא בעיות. חיפשתי על כך מידע אך לא מצאתי כוננים ספציפיים. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה פחות או יותר בשם הנושא. יש לי מידע חשוב על המחשב, אז רוצה לקנות הארדיסקים טובים, לא זולים. אבל האם עדיף לקנות היום הארדיסק של 4TB ב-1400 ש"ח או שניים של 2TB באותו המחיר בערך? הדיסקים שאני שוקל הם: Western Digital Caviar Black WD4003FZEX 4TB Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים. הזמנתי מחשב מ-RSM לפני כחצי שנה. לפני כמה שבועות הם החליפו לי לוח אם ל-B3 והתקינו לי ווינדווס 7 מחדש בממשק IDE ולא AHCI שהבנתי שמומלץ.(העיקר ששאלתי את הטכנאי שלהם הוא אמר לי התקינו לך את המערכת בצורה מיטבית) עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בביצועים?(יש הבדל בכלל?) 2. אני יכול לשנות את זה בביוס או שזה מסובך יותר? 3. אני צריך להתקין ווינדווס מחדש? כי יש לי מלא הגדרות במחשב ודברים שהתקנתי(כבר פעם שלישית..) שממש אין לי עצבים שוב להתקין. רציתי להוסיף שיש דבר שמאוד מפריע לי, פעם ה-SSD עובד מהיר והכל בסדר, ולפתע אפילו פעולה פשוטה כמו לפתוח תיקיה לוקחת 5 שניות(ושומעים מהמחשב כאילו ה-SSD מתעורר לחיים). זה קורה גם בשירים, תוך כדי ששיר עובד לפתע הוא מפסיק באמצע ל-5 שניות ואז …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עוד מקום במחשב ורציתי לדעת איזה מהכוננים האלו נחשב הכי טוב ואמין 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS השלישי מבין החבורה יש הפרש דיי גבוה במחיר אבל השאלה אם זה אולי מצדיק(לא קונים כונן כל יום) זה הולך להיות כונן הראשי ששם יהיה כל ההורדות וסרטים אבל גם כל האלבומים והתמונות והאלבומים וכל הדברים החשובים לכן חשוב שיהיה משהו אמין!! זה יהיה מין כונן אחסון ראשי לכן אני לא יודע עם יש חובה במהירות 7200 כי 5900 אמרו לי פעם שיוצרת פחות חום ומעריכה את חיי הכונן והמידע (למרות שלא בטוח כמה זה נכון) הכונן הראשי של המערכת יהיה מה שיש לי עכשיו: ST31000528AS …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד . יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים.. בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הבעייה: לא יכול לפרמט כונן בנפח 32GB DOK ל NTFS יש לי מק ווינדוס במק אני רואה 32 גיגה מלא גם אם אני מפרמט אותו שם ל FAT או NTFS כאשר אני מעביר אותו לוינדוס יש בעייה אני לא רואה 32 מלא אני רואה PARTITION של 200 מגה שהוא GPT Protective Partition ווינדוס מסרב לפרמט בכלל את הכונן בעוד שבמק הכל עובד בלי בעיות.... איך אני מפרמט את הכונן בוינדוס ל NTFS ??
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דיסק פלאש סטנדרטי למדי, Verbatim PinStripe 16GB. היה בשימוש בערך שנה, ולא בשימוש אינטנסיבי במיוחד היתה עליו מחיצת Fat32 הסימן הראשון לבעיה היה בכך שקובץ 1 שהיה שמור עליו נפגע (תוכן הקובץ נהרס והקובץ לא נפתח יותר) הייתי צריך את ה USB "עכשו", אז בהנחה שאוליי יש ביט 1 לא תקין בפלאש, העתקתי עותק נוסף של הקובץ אליו מבלי למחוק את הקובץ הפגוע (בשביל לא לפנות את המקום של ה bad block, כך שהקובץ החדש לא ייכתב לאותו מקום). זה עבד בפעם הבאה שניסיתי להעתיק אליו קובץ, בתיקיה הופיעו במקומו המון קבצים שלא נפתחים אם שמות ב unicode - כלומר, זהו הלכה מערכת הקבצים הוצאתי ממנו את כל החומר החשוב למחשב - הרוב יצא בסדר הרצתי zero fill על ידי dd. ה zero fill עבר בהצלחה, אבל שמתי לב לשינוי במהירות…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב לי כונן מהיר ואמין, אני מוכן להשקיע בשביל כונן טוב
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בקניה של ארדיסק שהוא בעצם cloud ענן 2TB.כמו כן בדבר הנ''ל ניתן להתחבר מכול מקום מהארץ,מהעולם.לדעתכם 2 טרה מספיק? יש באייבורי ב 720 ש''ח ובפלונטר 789 .מה דעתכם הייתם משקיעים? זה טוב כמו כן לגיבוי בהעברה מהירה ובהורדה מקסימלית על פיי האינטרנט שלנו.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון הזמנתי מחשב מ-PCH, עם דגש על רכיבים שקטים (ראו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=60063). לפי המלצות וחומר שקראתי, הזמנתי Seagate 80GB 7200 rpm ATA100 HDD. היום התקשרו מ-PCH ואמרו שכעת הם לא יכולים לספק אף HD Seagae. במקומו הם הציעו לי את ה- Western Digital 80GB 7200 rpm LB אבל אני מעדיף לא לקחת אותו מפני שהוא לא מוכר ואין עליו נתונים. האופציה הבאה בתור מבחינתי, היא Samsung 80GB 7200 שיש להם במלאי (548 ¤), אבל הטכנאי שדיבר איתי לא ידע להגיד לי את הדגם שלו. האם מישהו כאן יודע איזה דגם הם מוכרים? ידוע לי על דגמים שקטים כמעט כמו ה-seagate ועם ביצועים טיפה יותר טובים - כמו ה- SP1604N, אבל קראתי גם על דגמים רועשי…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-