אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי את הדיסק הקשיח המדובר + המארז בכותרת. לאורך כל שעות העבודה של המערכת הדיסק הקשיח משמיע רעש מחזורי שמשגע אותי. לא צרצורים שמצביעים על חוסר תקינות - הדיסק חדש לגמרי. יכול להיות שאני יכול להשתיק אותו ע"י שיכוך כלשהו? למישהו יש רעיון? נ.ב : עשיתי הלילה ניסיון והוצאתי אותו מהמארז לגמרי , נשארו לי 4 דיסקים מכניים + SSD = התוצאה הייתה מערכת חרישית לשמע. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש דגם של דיסק מחברה מוכרת, עם נפח של 500GB,7200RPM,32MB BUFFER, ושיהיה מתאים לRAID 5 - הכי חשוב! אני קניתי 3 דיסקים של Seagate ST3500320AS ובסופו של דבר התברר לי שהם מתאימים אך ורק לRAID 0,1. אז יש למישהו המלצה לאחד כזה? ושיהיה בטווח המחירים הנורמלי: עד 350 ש"ח ליחידה. תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב hp probook 440 g4 (מסך 1080P לא מגע, מעבד I7, ווינדוס 10 פרו ו256GB של SSD) והייתי רוצה להוסיף לו כונן 2.5 אינץ' כיוון שיש מקום לכך ושנגמר לי המקום על הכונן הקיים והייתי רוצה לדעת היכן אוכל להשיג כוננים שבוודאות יפעלו עם המחשב או שיש אחריות על כך שהם יפעלו עם המחשב ללא בעיות. חיפשתי על כך מידע אך לא מצאתי כוננים ספציפיים. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בקניה של ארדיסק שהוא בעצם cloud ענן 2TB.כמו כן בדבר הנ''ל ניתן להתחבר מכול מקום מהארץ,מהעולם.לדעתכם 2 טרה מספיק? יש באייבורי ב 720 ש''ח ובפלונטר 789 .מה דעתכם הייתם משקיעים? זה טוב כמו כן לגיבוי בהעברה מהירה ובהורדה מקסימלית על פיי האינטרנט שלנו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז אתמול ראינו שסוני קנתה את MGM וש FOX מצטרפים, היום צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC: http://www.cdrlabs.com/#1 עריכה: אז בהמשך לדווח של אתמול, והכניסה של FOX, עוד חברות מצטרפות לתמיכה ב BLUE RAY. כרגע יש 73 חברים ב BLUE RAY ביניהם הרבה שמות גדולים מאוד שהצטרפו. תוך 3 חודשים קבוצת הבלו-ריי צומחת מ 13 חברות ל 73 האם NEC TOSHIBA וחברותיהן BITE THE DUST? http://www.cdfreaks.com/news/10630 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבוע רכשתי לבית מחשב נייח חדש (תודה ל-Syszone על העזרה בהרכבת המפרט ולפלונטר על השירות היעיל). אתמול המחשב הגיע ולאחר שסיימתי להתקין מע' הפעלה (WIN 7) עשיתי מבחן קטן של CrystalDiskMark לדיסק הקשיח (Seagate 1TB ST1000DM003) קיבלתי תוצעות יפות של קצבי קריאה וכתיבה 200MB/S ו-170MB/S. אחר כך ביצעתי את הבדיקה שוב על ה-SanDisk Extreme 3.0 שיש לי והתוצאות הן של 180MB/S ו-50MB/S. הבוקר בעבודה ביצעתי את אותם המבחנים על המחשב הנייח שלי בעבודה. הדיסק שיש בו הוא Toshiba DT01ACA100, גם הוא של 1TB ועם אותו התקן USB. התוצאות נמוכות בהרבה. צרפתי צילומי מסך של התוצאות. למישהו יש רעיון מדוע ההבדלים כאלה דרמטים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש המלצה לכונן קשיח IDE: חשוב לי שיהיה שקט (מאד שקט...), מהיר, ואמין בנפח מקסימלי שאפשר. המטרה: לאחסן סרטים, מוזיקה על מנת לשלוף מהסטרימר. מהו הכונן הגדול ביותר ל IDE? (ההמלצות בסטיקי מתייחסות ל SATA) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בנפחים של 4-5 tb המבחר מצומצם למדיי. wd ,בהתרשמות סוביקטיבית לא כל כך אמינים כדיסקים חיצוניים. אני סבור שהדגם המהפכני של סיגייט בנפח של 8 טרה ,דגם ה -"ארכיב" עדיין לא הוכיח את אמינותו ולא בא לי להיות שפן ניסיונות של טכנולוגיות איחסון חדשות בהתחשב במחירו המפולפל שעומד על כ 1500 שח . כך שאני מתלבט בין שני הדיסקים שבכותרת . המחיר שלהם דומה בנפחים של 4tb - כ 800 שקל. לטושיבה יש גם דיסק 5 טרה בעלות של 1060שקל , אולם אני חושש שתוספת נפח זו שבאה לידי ביטוי בעוד משטח מיכני מסתובב, תפחית עוד יותר את האמינות לאורך הזמן . אם יש לכם ניסיון עם הדיסקים האלו או עצה /המלצה אחרת ,אני אשמח אם תגיבו . נקודה נוספת ,היא תוכנות הגיבוי הנילוות לדיסקים החיצוניים האלו, האם לאחד מהם יש יתרון על…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה cd-rom הישן שלי נפח נשמתו, אני צריך המלצה על cd-rom טוב (יעודו העיקרי יהיה השמעת מוסיקה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אף פעם לא ניסיתי לצרוב מדיסק לדיסק עם כונן אחד, לכן אין לי מושג איך עושים את זה. לפי מה שהבנתיף צריך ליצור קובץ Image של הדיסק, ורק אז לצרוב עם תוכנת צריבה. אבל... איך יוצרים את קובץ ה- Image הזה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הדיסק הקשיח שלי מראה סימני גסיסה, ולכן אני נאלץ לבצע עליו בדיקה, שבין היתר תמחק את כל תוכנו. אי לכך אני צריך להעביר את כל המידע שבו למדיה זמנית, ומדובר בכ-150 GB. לצערי אני נמצא במקום שבו אין הרבה אמצעים זמינים לצורך ביצוע המשימה חוץ ממחשב נייד. האם ישנה דרך מהירה להעביר כמות כזו של מידע ממחשב שולחני למחשב נייד? האם זה נכון שחיבור כבל USB בין שני המחשבים לא יכול לעשות את העבודה? אני ממש מעדיף להימנע מלהעביר הכל דרך הרשת הביתית.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כונני SSD על הנייר לשניהם אותם ביצועים Samsung Evo 860 או Crucial mx500 שניהם בנפח 250 גיגה בייט , היתרון היחיד של הסמסונג שהוא מגיע עם 5 שנות אחריות וה Crucial עם 3 . ה Crucial עם יתרון מאוד קל מבחינת ביצועים 560 קריאה 510 כתיבה והסמסונג 550 קריאה ו 520 כתיבה . https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-860-Evo-250GB-vs-Crucial-MX500-250GB/3949vs3951
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסקים קשיחים פנימיים בנפח של 1TB. המליצו לי על הסמסונג F3 או F4. לפי מה שהבנתי הF4 דגם חדש יותר ולכן אני מחפש לקנות אותו, מהיכן אפשר? אני לא מחפש כונני ביצועיים, אני מחפש כוננים שיאחסנו דברים ויהיה ניתן לקרוא מהם במהירות של עד 50 מגהביטים לשניה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות Popcorn Hour A200 ראיתי שאפשר לחבר לו דיסק קשיח עד 2TB בתוכו. חיפשתי דיסק מתאים ומצאתי שיש ל-Western Digital כמה סוגים של CAVIAR, Black, Blue, Green ראיתי שה-GREEN הכי זול, אבל לפי הפורום הכי פחות מומלץ, ולעומת זאת ה-BLACK הכי מומלץ. האם מספיק לי ה-GREEN בשביל ה-STREAMER? או אולי BLUE? או שעדיף ה-BLACK גם כאן? אולי בכלל יש למישהו הצעה טובה יותר? (או אולי הצעה לSTREAMER אחר?) (: בקשר למחירים, אז עדיף כמה שיותר זול, אבל שיעבוד לי טוב בלי בעיות! תודה רבה! ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את הצורב של ASUS גם בגלל ה LIGHTSCRIBE ורציתי לשאול את מי שקנה איך הוא כי הוא מופיע במומלצים אבל לא קיבלנו סקירה עליו. חשבתי בהתחלה ללכת על LITE ON אבל מכיוון שהוא רועש אני ילך כנראה על ה ASUS אם כמובן הוא טוב. תודה
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח. יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר. בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי. יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצע הדגמים שמבוססים על זכרונות הבזק בטכנולוגיית תלת מימד עדכנית ממשיך לתפוח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש כונן חיצוני באזור ה2TB, שישמש בעיקר כאחסון גיבוי וכונן רשת - מחובר לראוטר ומחשבים שונים ניגשים אליו כולל הזרמה של סרטים. ראיתי 2 דגמים בסביבות ה520-530 שקל: seagate slim ו transcend storejet 25m3. האמת שיש לי את הדגם של tanscend בנפח 1TB והוא אחלה... אשמח לשמוע מה ממומלץ מבין שניהם או אולי המלצות אחרות באותו טווח מחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של SEAGATE שה-FILE SYSTEM שלו היא FAT32. אני מנסה להעתיק אליו סרט BLUE-RAY בגודל 20 ג'יגה. אבל אני מקבל תקלה שאין אפשרות להעתיק כי הקובץ גדול מדי. יש לי המון מקום פנוי בכונן לכן מקום פנוי זאת לא בעיה. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מומלץ לעדכן קושחה? קשיח חדש ריק st3000dm001-9yn166 קושחה שיש עכשיו: CC4C
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-