עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אשמח לחוות דעתכם על הפתרון אני זקוק לנפח אחסון על רשת מקומית. החומר מאוד יקר לכן בכוונתי לחבר דיסק חיצוני מסדרות פרו של ווסטרן דיגיטל עם raid מובנה. ולגבות את המידע עם דיסק נוסף. אשמח לההערות או להצעה על דגם ספציפי של דיסק

2. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by mikid10,

שלום לכול חברי הפורם יש לי דיסק קשיח שדורש אתחול מה אפשר לעשות כדי לא לאתחל אותו זה מאוד חשוב לי להוציא את חומר :-[ :-[ :-[ תודה מרואש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by motorishta2,

שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש ברשותי מחשב hp probook 440 g4 (מסך 1080P לא מגע, מעבד I7, ווינדוס 10 פרו ו256GB של SSD) והייתי רוצה להוסיף לו כונן 2.5 אינץ' כיוון שיש מקום לכך ושנגמר לי המקום על הכונן הקיים והייתי רוצה לדעת היכן אוכל להשיג כוננים שבוודאות יפעלו עם המחשב או שיש אחריות על כך שהם יפעלו עם המחשב ללא בעיות. חיפשתי על כך מידע אך לא מצאתי כוננים ספציפיים. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.

6. Started by omersh83,

חשוב לי כונן מהיר ואמין, אני מוכן להשקיע בשביל כונן טוב

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Kirma,

חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כשלוש שנים בדיוק קניתי מחשב שלם בחנות. לפני כחודשיים כאשר נשארו חודשיים רק לאחריות על המחשב נדפק לי הדיסק הקשיח. כאשר ניגשתי לחנות גיליתי שהיא פשטה את הרגל לכן פניתי אל היבואן CRG שהחליף לי את הדיסק הקשיח בדיסק חדש. השאלה שלי היא האם יש לי אחריות של 3 שנים על הדיסק הקשיח החדש מהיבואן? או שברגע שעברו 3 שנים מקניית המחשב (ועברו היום) אז נגמרה כל האחריות על המחשב? תודה לעונים!

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by deluxe,

עקבתי לאחרונה אחרי המלצות בפורום וגם המלצות באחת החנויות המוכרות בפורום לפיהן הכונן שהכי משתלם מבחינת עלות/תועלת הוא ה- Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB. הבחור בחנות אמר שהכוננים ש"הכי חוזרים אליו" עקב בעיות הם של WD (אני כמעט בטוח שלא מדובר על CAVIAR BLACK).... אז חשבתי ללכת ולקנות כונן כזה. הבעיה, שהדירוג שלו באתרים שלהלן מאוד מדאיג... ההתפלגות בין אלו שנתנו לו 5 לבין אלו שנתנו לו 1 גורמת לי לרדת מהכונן הזה ולבדוק אלטרנטיבות כמו CAVIAR BLACK וללכת על בטוח במחיר גבוה.... כמו כן גם האחריות על הסיגייט היא שנה לעומת 5 של הקאויאר בלק. אני לא מעוניין בכונן ירוק אלא בכונן עם ביצועים אך במחיר הכי משתלם. אשמח לשמוע קצת עצות.... http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracud…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום חברים. אני מתלבט בקניה של ארדיסק שהוא בעצם cloud ענן 2TB.כמו כן בדבר הנ''ל ניתן להתחבר מכול מקום מהארץ,מהעולם.לדעתכם 2 טרה מספיק? יש באייבורי ב 720 ש''ח ובפלונטר 789 .מה דעתכם הייתם משקיעים? זה טוב כמו כן לגיבוי בהעברה מהירה ובהורדה מקסימלית על פיי האינטרנט שלנו.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. התלבטות בין SSD זולים 120GB ה Kingston SSDNow V300 Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK אני מחפש SSD זול (270 זה מחיר טוב) 120GB ומתלבט בין שני אלו http://ksp.co.il/?list_compare=.20316..21931. האם יש חנויות בארץ (אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט) שיצא מחיר דומה לזה? דגם יותר טוב? ואם אין מה מהדגמים הבאים עדיף?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by רועיירדן,

http://www.guru3d.com/news-story/plextor-m7e-m-2-pcie-gen-2x4-performance-caught-on-photo.html מה מחירו שיצא ? איך אני יודע איזה לוח יוציא ממנו את המקסימום X99 ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Cupid Me,

אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ModChiP,

נקנה לפני שנה וחצי מ KSP. לפעמים משמיע תקתוקים והיום כשהפעלתי את המחשב וינדוס רצנ לבצע בדיקת דיסק(ללא הצלחה*. KSP לא מוכנים לתת דיסק נוסף כדי שאני יעביר אליו את החומר מהראשון. מה ניתן לעשות?

21. היי, הדיסק קשיח (מערכת) פתאום לא מזוהה בביוס ודיסק נוסף שיש לי מזוהה. החלפתי כבל SATA ושקע בלוח אם עם הדיסק השני ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה בעניין. אם אין מה לעשות האם ניתן להחליף חלקים בין שני הדיסקים (תמונה מצורפת) כדי להוציא את החומר? זאת אומרת האם ניתן לדוגמא להוציא את הדיסק הפנימי מתוך המארז שלו ולהכניס לשני? הדיסקים נראים דומים אבל קיבולת שונה. אשמח לכל עזרה, יש לי חומר לא מגובה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-256gb-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ilanb0,

הכונן הנוכחי שלי 500 גיגה. משום מה, כונן C 100 גיגה, כונן D השאר. כונן C חנוק וב - D נשארו 80%. אני רוצה לרכוש כונן חדש של טרה. איך כלל אצבע כדאי לחלק בין C ל - D?

25. Started by lampit,

אהלן. אני מחפש כונן די סטנדרטי- 500, 2.5" עדיף שיהיה usb3 (חיצוני כמובן). הלכתי לKSP (מחיר + , אמינות -) מתכוןן לקנות את ה S2 Portable 500GB 2.5'' Samsung HX-MTA50DA‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot שלפי מעט החומר שמצאתי פה בפורום, אמור להיות כונן אמין ואיכותי. אבל המוכר בחנות (שהיה די מעצבן למען האמת) אמר לי שבשום פנים לא לקנות את זה, וגם לא אף אחד מהדגמים האחרים, לא שלהם, לא של WD, ובטח שלא של Segate. ולעומת זאת, ה- דיסק לקנות הוא הדיסק של :Transcend StoreJet 25M3 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot הסיבה לדבריו היא שיש איזו מחט בדיסק שהיא מאד עדינה ובכל החברות האחרות, מלבד transcend לא סיפקו הגנה מפני זה, ולכן…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים