עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yonir,

היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by lampit,

אהלן. אני מחפש כונן די סטנדרטי- 500, 2.5" עדיף שיהיה usb3 (חיצוני כמובן). הלכתי לKSP (מחיר + , אמינות -) מתכוןן לקנות את ה S2 Portable 500GB 2.5'' Samsung HX-MTA50DA‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot שלפי מעט החומר שמצאתי פה בפורום, אמור להיות כונן אמין ואיכותי. אבל המוכר בחנות (שהיה די מעצבן למען האמת) אמר לי שבשום פנים לא לקנות את זה, וגם לא אף אחד מהדגמים האחרים, לא שלהם, לא של WD, ובטח שלא של Segate. ולעומת זאת, ה- דיסק לקנות הוא הדיסק של :Transcend StoreJet 25M3 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot הסיבה לדבריו היא שיש איזו מחט בדיסק שהיא מאד עדינה ובכל החברות האחרות, מלבד transcend לא סיפקו הגנה מפני זה, ולכן…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כשלוש שנים בדיוק קניתי מחשב שלם בחנות. לפני כחודשיים כאשר נשארו חודשיים רק לאחריות על המחשב נדפק לי הדיסק הקשיח. כאשר ניגשתי לחנות גיליתי שהיא פשטה את הרגל לכן פניתי אל היבואן CRG שהחליף לי את הדיסק הקשיח בדיסק חדש. השאלה שלי היא האם יש לי אחריות של 3 שנים על הדיסק הקשיח החדש מהיבואן? או שברגע שעברו 3 שנים מקניית המחשב (ועברו היום) אז נגמרה כל האחריות על המחשב? תודה לעונים!

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by רועיירדן,

http://www.guru3d.com/news-story/plextor-m7e-m-2-pcie-gen-2x4-performance-caught-on-photo.html מה מחירו שיצא ? איך אני יודע איזה לוח יוציא ממנו את המקסימום X99 ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-256gb-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by aviadp,

שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ShaSiv,

יש לי מחשב נייד lenovo y700 ואני מעוניין לשדרג באחד מהכוננים הנל. כמה שווה ההשקעה על הpro מאשר הדגם של הevo. והאם כדאי בכלל להזמין בחול בגלל כל עניין האחריות וכו'? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Tomer Zeltzer,

מ-benchmarks שמסתובבים באינטרנט נראה שה-EVO יותר טוב מבחינת כתיבות, הקריאות פחות או יותר אותו דבר אבל יש איזו קונבנציה שה-EVO משום מה לא reliable. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים שעדיף ולמה. (פתוח גם להצעות ל-SSD אחרים ברמת ה-performance של ה-SSD האלה במחיר ~400-500) תודה!

13. היי, הדיסק קשיח (מערכת) פתאום לא מזוהה בביוס ודיסק נוסף שיש לי מזוהה. החלפתי כבל SATA ושקע בלוח אם עם הדיסק השני ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה בעניין. אם אין מה לעשות האם ניתן להחליף חלקים בין שני הדיסקים (תמונה מצורפת) כדי להוציא את החומר? זאת אומרת האם ניתן לדוגמא להוציא את הדיסק הפנימי מתוך המארז שלו ולהכניס לשני? הדיסקים נראים דומים אבל קיבולת שונה. אשמח לכל עזרה, יש לי חומר לא מגובה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אז הסיפור הוא כזה, נתחיל ב1000GB של WD - WD10EADS, שמצבו הכי קריטי כרגע. כעיקרון הכונן עצמו זוחל.. אבל ממש זוחל... טעינה של סרט שנמצא עליו (HD) לוקחת הרבה מאוד זמן, ועד שהסרט מתחיל, הוא זוחל - כלומר כל פעם קצת ואז נתקע.. כנ"ל גם העברה של קבצים - לוקח לי באזור ה-5 שעות קובץ שמועבר בד"כ תוך 5 דקות.. הרצתי CHKDSK, שלקח משהו כמו יממה ואפילו שתיים ונתגלו כמה סקטורים פגומים (1080KB לערך) שתוקנו או אוחו.. משהו בסגנון. ה-S.M.A.R.T מראה שהכל בסדר למעט (C5) Current Pending Sector - שמראה אזהרה, warning. בכל מקרה, אני חושב שהוא עדיין באחריות (נקנה בסוף 2009) אבל אני רוצה להוציא את כל המידע שקיים עליו.. וזאת למעשה הבעיה העיקרית.. איך עושים את זה כשקצב ההעברה מאוד מאוד אב…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ModChiP,

נקנה לפני שנה וחצי מ KSP. לפעמים משמיע תקתוקים והיום כשהפעלתי את המחשב וינדוס רצנ לבצע בדיקת דיסק(ללא הצלחה*. KSP לא מוכנים לתת דיסק נוסף כדי שאני יעביר אליו את החומר מהראשון. מה ניתן לעשות?

16. Started by ndv,

יש לי MAXTOR 80GB והוא לא כ"כ שקט, יש לי גם 160GB של WD שלאחר השתקת הקירור של המעבד התברר גם כלא כ"כ שקט. אז נשאלת השאלה: איזה HD בנפח של 250GB או 160GB שהוא הכי שקט ? אם יש איזה באנצ' או משהו שמשווה בין חברות שונו אשמח לקבל לינק.... תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Avidtor,

שלום,אני עורך וידאו(AVID) ןברצוני להקים מערך רייד חיצוני - לאחר המלצות די חמות בסטיקי של הפורום לגבי הכונן הקשיח הנ"ל החלטתי לקנות אחד לשם גיבוי מידע פרטי(יושב במארז חיצוני ,לא רייד)ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה ,עקב כך - רציתי לדעת האם ניתן לשלב כונן זה (2-4 כוננים)במערך רייד(0 במיקרה זה) או האם יש למישהו נסיון כבר עם הדגם הזה ברייד?(למרות שהכונןרק יצא לאחרונה אם אינני טועה,אני שואל כי מהירות הכונן היא 5400RPM מה שמסווג אותו יותר בקטגורית כונן אחסון/גיבוי מאשר כונן "ביצועים". הדגמים האחרים כגון של western digital cavier black 2TB מאוד יקר בהשוואה,לכן אם הF4 יכול לעמוד במשימה זה יחסוך לי לא מעט כסף. תודה לכול מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Tzanany,

כרגע יש לי עמדת עגינה להארדיסקים ESATA + USB 2.0 אני מוכר אותה לבני דודים שלי ב200 ש"ח והבעיה היא כזאת אני פשוט לא בטוח אם לקנות עמדת עגינה עם יציאת USB 3.0 או עמדת עגינה עם יציאת ESATA עכשיו אחרי בדיקה קצרה אני מוכרח להודות כי אף פעם לא הייתי Fan גדול של USB אני מצאתי את המאמר הזה: http://www.itworld.com/hardware/98987/usb-30-vs-esata-is-faster-better שום דבר במאמרים האלה הוא לא חד משמעית... והשאלה היא כזאת: האם USB 3.0 מחלק את הביצועים שלו בין הפורטים כמו USB 2.0 והאם ESATA לא מחלק את הביצועים שלו כלומר כל פורט של ESATA מקבל 3GBPS אלה דברים שדיי יכריעו את הרף... חוץ מזה לא יצא לי לבדוק בצורה ישירה האם USB 3.0 יכול לתפקד גם בפורט USB 2.0 למראת שאני מאמין שזה כך... אז עזר…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by david86,

אני קניתי הרדיסק ולא יודע על איזה כפתור ללחוץ שיתקין את הרדיסק על מה ללחוץ [על primary partition )הוא על(extended partition ]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני בונה HTPC ?)כך שלרעש יש משמעות יותר מתמיד) הבטתי במומלצים (המעודכנים מאוד) שלכם והבנתי שמה-- SATA השקטים אלו המומלצים: LG GSA-H62N עליו נאמר במפורש שהוא שקט אבל קורא במהירות נמוכה Pioneer DVR-212 - מאחיו הקטן הבנתי שיש לו בעיה עם בעייתי מעט עם מדיות DVD+R.כך שלא אוכל להוסיף אח"כ Samsung SH-S203B שמהכתוב פה חסר חסרונות לחלוטין (האם גם שקט???) כמו כן המומלצים מופיעים ב- HTPC: DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY וראיתי גם המלצה על: Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כעת תחת זה שחשוב מאוד השקט, האמינות ושלא יעשה ביעות עם צריבה של מוזיקה וסרטים ברמה גבוהה על איזה צורב הכי כדאי לי ללכת (אשמח א…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם יש לנו כבר במשפחה כונן של seagate בנפח 1TB (של ה5 שנים אחריות) ואנחנו מרוצים ממנו מאוד אך הוא מתחיל להתמלא וצריך לחפש כונן נוסף תקציב: כ-700 ש"ח לכונן (אולי נקנה 2) נפח רצוי כ- 2TB בזאפ קיים הכונן בגירסאת ה 2TB במחיר של: 689 ש"ח מפאנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25550 ו 588 ש"ח מוול קום (?) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9390 מקריאה של הסטיקי יש המלצה רבה לכיוון של רכישה של מארז+ כונן בנפרד אין לי הבנה בנושא ואשמח לקבל המלצות לדגמים של מארזים וכוננים כמו כן לתוכנת גיבוי פשוטה כמו זו שבאה עם הכונן של seagate לסיכום: תקציב כ 700 ש"ח לכונן נפח רצוי כ- 2TB שימוש עיקרי: אחס…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. השבוע רכשתי לבית מחשב נייח חדש (תודה ל-Syszone על העזרה בהרכבת המפרט ולפלונטר על השירות היעיל). אתמול המחשב הגיע ולאחר שסיימתי להתקין מע' הפעלה (WIN 7) עשיתי מבחן קטן של CrystalDiskMark לדיסק הקשיח (Seagate 1TB ST1000DM003) קיבלתי תוצעות יפות של קצבי קריאה וכתיבה 200MB/S ו-170MB/S. אחר כך ביצעתי את הבדיקה שוב על ה-SanDisk Extreme 3.0 שיש לי והתוצאות הן של 180MB/S ו-50MB/S. הבוקר בעבודה ביצעתי את אותם המבחנים על המחשב הנייח שלי בעבודה. הדיסק שיש בו הוא Toshiba DT01ACA100, גם הוא של 1TB ועם אותו התקן USB. התוצאות נמוכות בהרבה. צרפתי צילומי מסך של התוצאות. למישהו יש רעיון מדוע ההבדלים כאלה דרמטים?

24. אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ilanb0,

הכונן הנוכחי שלי 500 גיגה. משום מה, כונן C 100 גיגה, כונן D השאר. כונן C חנוק וב - D נשארו 80%. אני רוצה לרכוש כונן חדש של טרה. איך כלל אצבע כדאי לחלק בין C ל - D?

דיונים חדשים בפורומים