אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
דפוקים בשכל!!! רק מלראות את התגובות שלה אני מקבל עוד עצבים. עדיין מהדהד לי בראש משפט החוכמה שלו: "תעזבי אותו! תזרקי אותו!" בקיצור קרועה במוח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הערוצי טלביזיה סדאם מיודענו ירה טילי סקאד אל עבר כווית. כפי הנראה הם התפוצצו בצפון כווית. לא ראיתי על זה עדיין באינטרנט, אבל הם טוחנים את זה כרגע בטלביזיה. כפי הנראה סוללות הפטריוט האמריקאיות ירטו את הטילים וצוותים של ארה"ב בדרך לקבוע את סוג ראש הנפץ. איזה כיף, מדברים עכשיו על ישראל כמה טוב לדעת שסדאם כבר התחיל עם הטילים :-X
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פיקוד העוף הוציא הודעה רשמית היום בשעה 20:00. צריך לבדוק את המסיכות, למדוד אותן, ואז להחזיר אותן לקופסא. מומלץ שהמסיכות יהיו במקום קרוב אליכם. מחר כשיצאים מהבית צריך לקחת את המסיכות.
-
- 41 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
"הבוקר הוארך מעצרם של שלושה ישראלים, החשודים בזיוף צ'קים בסך מיליוני דולר בישראל ובארה"ב; החקירה התנהלה בשיתוף האף.בי.איי; אחד העצורים הוא עורך דין שתיווך בעסקה" (walla) walla קשה לקרוא להם ישראלים.
-
האתר וואלה! חשף היום סרטון שצולם בסתר במעבדת הנוירוביולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים; בסרטון מראים קוף העונה לשם מאליש בעת שבוצע עליו ניסוי - במהלך הניסוי נקדחו 20 חורים בגולגלתו וחוט ברזל הוחדר לתוך עינו - כל זאת ללא הרדמה מלאה עקב שימוש במינון נמוך מדי של חומר הרדמה שפג תוקפו. הסרטון (אותו ניתן למצוא בכתבה שפורסמה בוואלה) מכיל תמונות קשות מאוד לצפיה. ד"ר אודי זוהרי, שבאחריותו נמצאת המעבדה המדוברת, סירב להגיב.
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500234,00.html לפי ההודעה הזאת, צריך להתחיל להכין חדרים אטומים. אמא!!!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שלא שמע, פעילת שלום אמריקנית נדרסה אתמול על ידי בולדוזר שהיה בדרך להריסת בית מחבל. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/52505.html שימו לב לתמונות שבאתר, רואים בבירור שהיא ניצבת מול הבולדוזר ונוסף על כך יש לה מגהפון ביד, איך הנהג הזה המשיך ודרס אותה למוות ? אני לא פעיל שלום מובהק או נגד ה"כיבוש" וכו.. אני פשוט מזועזע מסיפור הזה.
-
- 74 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
סקר על המלחמה שמשגעת אותנו כמר חצי שנה (אני כבר לא רואה חדשות חודש)
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כך מדווחים פה בYNET אישית ביום הזה אני אשב מול הטלוויזיה כל הלילה ולא אלך לישון לכל מקרה, מקווה שתעשו כמוני.
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עוד אני מכין את הבית לשבת, שוטף את הרצפה, מסדר את הוילון, מכסה את סיר הבישול, נכנס אבא שלי לבית עם עיתון השבת. ברשותי מעריב, מדפדף במגוון "יפות התואר " בכותרת , ואז בום! מגלה את אותה בלונדינית השיער (בלונד אמיתי) פני הילדה , הגברת המדוברת היא לא אשר אלה מיס גרמניה. עוד אני מחטט בכותרת , ובתקצירים המובחרים אני מגלה, כי בנו של השליט הכל יכול במזרח התיכון , סאדם חוסיין , הוא לא אשר גבר רומנטי מושך ויפה תואר. טוב, מילה מדובר בטיפשונת קטנה שאין לה מה לעשות בחיים, או אוליי שגרירה של כבוד של האיחוד האירופאי, או סתם אחת שעושה כותרות. מיס גרמניה אמרנו? הבחרה לייצג את הגרמנים? אולי אני מגזים. אבל נניח וכאשר אותה מיס גרמניה נכנסת לאותה "מאורת הגברים הרומנטיים והמושכים " ויוצאת ברשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך וואלה: הכתבה המקורית השאלה היא בין השאר איזה מתכת רדיואקטיבית היא בצבע צהוב? לכל הכימאים בינינו
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אפשר להיות כאלו מוכשרים? ynet
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תבדקו את הערכות שלכם ! מוטב מוקדם מאשר מאוחר. פשוט מזעזע מה שקורה פה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=359275&path=22 מישהו יודע מי ירה את הטיל? מצויין שאף אחד לא נפגע, אבל טילים לא נורים סתם ככה באמצע היום. נ.ב. - אולי הם ניסו ליירט איזה תרנגולת על עץ. ;D
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני הייתי תובע את המתכנן של המיקרסקופ על 25 מיליון דולר... מיליון על כל שנה, ועוד 10 על עוגמת נפש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לכל חובבי המטריקס ואנימה הנה הגיע פרק חדש לאינמטריקס, לפרק הזה קוראים "Program" לצפייה תגלשו לאתר הזה והנה לינק הורדה לפרק הגודל שלו הוא 153MB, תיהנו! .
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
דיווח ראשוני על פיגוע ברחוב שדרות מוריה בחיפה, נפגעים רבים.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יפן: נהג הרכבת המהירה נרדם ב-270 קמ"ש. דוברת הרכבת: "אנחנו המומים"; ירדו מהפסים. walla
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השאלה אם הם באמת טיפלו בבעיית הרעב העולמי או שפשוט חצי מהם מתו מרעב? :-\ walla
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני מאוד אוהב אנימה ברוטל לדעתי זה דבר מדהים, אני ממש מציע לכל מי שמקיר ואוהב את הנושא ליראות את הסידרה גייבר GUYVER-הסידרה העצבנית ביותר שאני ראיתי ,מימנה לקוח הניק שלי. כחובב בנושא אשמח לחלוק מידע ולקבל תגובות על סדרות שונות בתודה GYVER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-