עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by ha_miki,

היי הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה עובד עם תוכנות P2P כמו קליינטים של ביטורנט ו\או אימיול מה שקורה זה ככה החלטתי שנמאס לי מהניתוקים של הראוטר שלי אז העפתי אותו ובמקומו שמתי מחשב פנטיום 3 SMOOTHWAL שזה מעין הפצה מינמלית (40 מגה) של לינוקס שמתחברת לרשת ומשמשת מעיין ראוטר עכשיו קימפלתי עלייה כל מה שאני צריך(X) APACHE 2 ) MYSQL ובנוסף שמתי קליינטים של LMDONKEY ו AMULE כאשר ל LMDONKEY מטפל גם ב אימיול וגם ב ביטורנט עכשיו ה LMDONKEY מאוד נוח אבל לא מהיר כמו AMULE מצד שני AMULE לא נוח אבל מאוד מהיר אני מחפש תוכנות שיעבדו כדימונים ברקע עם ממשק וובי כך שאוכל לנהל את ההורדות מכל מקום ואני מחפש קליינט כזה של ביטורנט הדבר הכי חשוב שהקליינט ירוץ כ דימון עם ממשק ווב דרך אגב את כל …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם כדאי להתקין בלינוקס תוכנת אנטי וירוס ואו אנטי ריגול? אם כן אז איזה בחינם? אם לא אז מה הסיבה שאני מעדכן את מנהל העידכונים אני מקבל המלצה להתקין עידכוני אבטחה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by lyosi,

האים מוכרת לכם תוכנת גיבוי לינוקסית (שתעבוד בהפצות לינוקס גנום) בסגנון גוסט אשר ניתן בה לגבות ולשחזר מחיצות EX2/3 וגם NTFS כדי לגבות/לשחזר מחשבים בהם מותקן לינוקס או לינוקס+ווינדוז ולשחזר מלייב דיסק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by singera,

מה יש לכם להציע ההפצה הינה אובונטו, האם פנטיום 3 800 יסחוב את הכל? איזה דיסק קשיח מינימלי יש להתקין על המערכת הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by sprinter,

היי מה קורה? מישהו מכיר תוכנת פרוקסי שעובדת על ubuntu (הכוונה לתוכנה שמשנה כתובות ip , בבקשה לא תוכנות vpn) אז בקיצור, אני מחפש תוכנה סטייל : http://www.eliteproxyswitcher.com/ שלצערי יש אותה רק לווינדוס. אני בטוח שיש לכם הצעות טובות... תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yoss,

http://news.com.com/2100-1001-957988.html?tag=fd_top

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bakishmo,

איך אני משנה הגדרות של תור הדפסה ביוניקס? ???

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by 13245ron,

היי רציתי לדעת אם יש במק בעיות של תיקונים כי שמעתי שאנשים אומרים שזה סיפור גדול כל תיקון אז יש כזאת בעיה או לא?

10. Started by m1ke,

אהלן, בוינדוס יש לי notepad++, במאק יש את textmate. לצערי textmate נורא יקר (60$!!). האם יש עורך טקסט שמתקרב אליו באיכותו? או האם יש מקום בו ניתן לקנות את textmate במחיר מוזל יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by urielka,

אני רוצה לכתוב מדריך להתקנת מנדרייק 10 ואולי אחר כך של הפצות אחרות(אני מתחיל במנדרייק כי הוא פשוט מושלם) ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים בתדירות כדי שאני יכלול אותם במדריך שלי לדוגמא WINAMP WINDOWS MEDIA PLAYER וכו` אני יכלול תחלופות לתוכנות שתתנו שיעבדו בלינוקס ואני יכלול תוכנה הכי חשובה לדעתי כדי לעשות מיגור מווינדוס והבאגים שלו CEDEGA 4.0 AKA WineX בתודה אוריאל

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  12. תאור המצב רשת עם 8 מחשבים .אחד מהם עם וינדוס מקושר לאינטרנט ולרשת הפנימית כולם מתחברים לאינטרנט דרכו - במחשב זה מופעל ICS . לצורך הדיון - זהו השרת. ברשת הפנימית יש גם שיתוף קבצים ומדפסות. לקוחות הרשת - מחשבי וינדוס וגם לינוקס. המטרה -להחליף במחשב השרת את מערכת ההפעלה ללינוקס ( כפי הנראה דביאן ). מה צריך להתקין בו ולהגדיר בו כדי שימלא את אותו תפקיד של שרת ה - ICS ?.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת האם קיים תחליף לXNA ללינוקס? תודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. שלום לכולם, הנושא הזה נפתח כבקשת עזרה אך מצאתי מענה לרוב בעיותיי בעצמי ומשום שאני הצטרכתי לבזבז די הרבה זמן על סידור הרבה מאוד בעיות חשבתי שאעדכן את הנושא ואתעד את מהלך ההתקנה שלי עד כה, את הבעיות שנתקלתי בהן ואת הפתרונות שמצאתי. הנייד: asus eee 1005ha intel atom n280 1.66GHz 1GB ram. מערכת ההפעלה שנבחרה: ubuntu netbook remix (ubuntu (Jaunty Jackalope 9.04) -- נבחרה בעיקר בגלל היכרותי השטחית עם ubuntu והיחידה עם מערכת linux כלשהי, וגם בשל ההתאמה המיוחדת של ההפצה (UNR) למחשבי netbook (ישנה תמיכה רשמית בהתקנה דרך dok באתר של ubuntu UNR). בסה"כ האמנתי שזוהי ההפצה הכי קלה ומתאימה להתקנה והתנסות ראשונית שיש כיום. לינק להורדת ההפצה: http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download-…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by blindhorse,

שלום לכולם, מדובר במק שנקנה בארה"ב ונשפך עליו קפה מה שגרם למקלדת להפסיק לעבוד. איפה אוכל לתקן אותו בארץ- האם יש מעבדת תיקונים מורשית ע"י אפל באיזור המרכז (עדיף ת"א) ? כמה להערכתם תיקון כזה יכול להעלות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Gold shark,

שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Ewingum,

כמו כן הBETA 1 ניתנת להורדה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ניסיתי מספר תוכנות עריכה .לייטרום -aperture .שמרתי ואחר כך צירפתי את התמונה לemail ששלחתי. אדי

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  21. אנא הסתכלו כאן http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=205330 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כשאני לוחץ בוזמנית על CTRL ועל + הכל הולך וגדל. הבעיה היא שההתמונות וחלק מהפונטים הופכים למקוטעים. איך אפשר לפתור את זה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by tb0001,

http://static.kdenews.org/mirrors/qwertz/kde31alpha/ זה אכן נראה יפה, אך גם כבד מאד... אני נשאר עם FluxBox

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Decktor,

האמת היא שקיבלנו אותו כבר ביום שישי אבל... I was too busy drooling ולא יכולתי לצלם אותו עד עכשיו. מחשב פשוט מדהים הנה מפרט טכני למי שמעוניין: 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) בקרוב יצטרף גם טבלט של Wacom ואז יהיה לאשתי מחשב מושלם לגראפיקה.

• 30 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by elior021,

היי תסלחו לי על הבורות פשוט אין לי מושג ב MAC אני רוצה להתחיל ללמוד MAC ולפני שאני מתקין אותו על המחשב יש לי כמה שאלות 1 האם אני יוכל להריץ את כל התוכניות שיש לי בוינדוס על הMAC ? 2 האם הMAC תומך בקבצי exe ? 3 האם הMAC הוא הפצת חינם כמו לינוקס או שצריך לרכוש אותו ? 4 איזה גירסה הכי טובה להתקין למשתמש חדש ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים