עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by idodi10,

שלום, התקנתי אובונטו ואני לא יודע איך להגדיר את חיבור הADSL שלי. מישהו יודע? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by asaf_a,

איך אני יכול לפתוח קובץ ראר rar באובנטו?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. Started by BKnife,

יש לי 2 כוננים אחד C ואחד D על C מותקן windows xp על D יש לי כמה דברים ו12 ג'יגה פנוי שלום אני צריך שתעזרו לי בהתקנת Fedora גירסא : Version: Fedora Core 3 (Heidelburg) אני רוצה להתקין את פידורה על D אבל הוא לא נותן בגלל שהכונן לא ריק איך אני יכול להתקין את פידורה על D גם כשיש לי עליו עוד דברים ? בהתקנה לחצתי לו על Next עד שהגעתי לחלק של אחרי השפות...והוא לא רצה לעשות לי NEXT כי הוא חיפש כונן ריק הכוונה לחלק הזה : אם זה חשוב אז הורדתי את זה מפה : http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64 בבקשה תעזרו לי להתקין את פידורה על כונן D בלי לפרמט אותו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by yotam.m,

שלום התקנתי linux לא מזמן ורציתי לדעת למה הרזולוציה המקסימלית היא 800X600 ואי אפשר להגדיל אותה יותר? אני משתמש בMandriva Linux 2005 Limited Edition אם זה חשוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by Pc_Ghost,

שלום קניתי בשעה טובה מחשב חדש. מפרט: 1 - Pentium D920 Dual Core 65nm - 4mb Cache 64bit. 2 - Abit AW8 - Intel® 955X Based LGA775 ATX Mainboard, FSB1066, Dual DDR2-800, Gigabit LAN, SATAII 3G RAID, SilentOTES Heatpipe,μGuru Technology, AudioMAX HD 7.1 channels Intel® High Definition Audio with Dolby Master Studio 3 - PQI DDR2 512MB 667MHZ. 4 - GeForce 6600 256MB XFX אני רוצה להתקין עליו KUBUNTU כמערכת יחידה. מה לדעתכם תהיה רמת התמיכה בחומרה?... ואיזה קובץ ISO להוריד (רגיל או 64BIT)? הבנתי גם שיש קרנל מיוחד לריבוי מעבדים. איך מתקינים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Godmoney,

לפני שנתיים בערך התקנתי את הגרסא של אובונטו שהייתה בשוק כי רציתי ללמוד קצת מה זה לינוקס. אחרי שבוע של התעסקויות נמאס לי קצת והורדתי אותו. אני רוצה עכשיו להוריד את אובונטו עוד פעם ולהתקין אותו על מחיצה כמערכת הפעלה שניה. אני רואה שנוספו כל מיני גרסאות. איזו מהן הכי מומלץ להוריד?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by SEangel,

אפשר לראות רק את סימני הפיסוק אני על אדג'י אפט עם ממשק עברי. כמו כן הכתובית, כאשר היא נפתחת עם "עורך הטקסט" היא נפתחת בג'יבריש וב"סט לנגואיג'" יש רק 3 סוגי אנגלית (באופיס היא נפתחת כמו שצריך)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. מאז שהתקנתי את האובונטו (הפצה של גנום) הווינדוס לא עולה לי עוד למרות שהתקנתי דרך פרטישן מג'יק כשאני אומר לו לעשות בוט מההארד דיסק השני הוא מעלה את ההתחלה של הווינדוס הוא אומר ש XMNT 2002(נראה לי...) חסר והוא מדלק על הסריקה ואז הוא עושה אותו דבר רק עם קובץ אחר שלא זוכר את שמו.. ואז הוא מאתחל את המחשב... אם מישהו יוכל לומר לי איך לסדר את זה אני ישמח מאוד...תודה...

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by matteo,

כל ריסט בארץ' מחזיר את הווליום קונטרול למיוט והם למטה עד הסוף ואני צריך כל פעם מחדש להעלות את זה בחזרה איך אני משנה את זה שזה יתחיל בלי מיוט ועד הסוף?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by masmddr,

שלום. החלטתי לנסות להתקין לינוקס על המחשב הנייד שיש לי (ראה מפרט ). הבעיה היא שfdisk וגם cfdisk לא מציגים את ההרדיסק שלי. הם מציגים את HDA בתור הדיסק או הDVD שנמצא בכונן. ניסיתי דרך ההתקנה של slackware וגם linux from scratch live cd . ניסיתי אפילו למחוק את המחיצות בעזרת windows ואז להיכנס לfdisk אבל לא עזר. עצות?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Devil Servant,

ניסיתי עם כל ההפצות שעובדות על הUSB ואני פשוט לא מצליח לעשות booy מהUSB בביוס אני כותב boot from usb zip/fdd או כל מה שיש וזה פשוט ישר מדלג הלאה ומעביר אותי לווינדאוס מה אפשר לעשות? (99% שההתקנה על הUSB היא טובה)

12. Started by IlanaH,

רציתי לדעת האם מישהו יודע איך כותבים servlet בעברית. כלומר כיצד ניתן להציג כיתוב על גביי HTML אשר הופק בעזרת servlet, מידע בעברית?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום רב. אני מחפש לראות דרך המנדרייק 10.2 שלי איך אני מוצא מידע על המעבד למשל או על הזיכרון וכדומה כמו שבXP יש פקודה DXDIAG... מישהו יודע איך הפקודה בלינוקס? רושמים אותה בקונסול נכון?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by itay93,

אני רוצה לעבור ללינוקס אבל אני קצת חושש =\ האם יש דרך להתקין את לינוקס על הוינדוס? אם כן, ניתן להתחבר לוינדוס גם שלינוקס מותקן? או למחוק לינוקס אם אני לא אהיה מרוצה? על איזו הפצה אתם ממליצים?(אני יודע שיש בנעוץ, השאלה איזו מההפצות למתחילים) ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או במסנג'ר?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by Skippy,

אהלן יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX EW-7318UG אני מנסה להכנס להגדרות של הכרטיס : wlcardconfig והוא אומר לי שהוא לא זיהה שום כרטיס. הכרטיס נתמך על ידי הקרנל (2.4) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by arikam,

התקנתי את אובונטו ואני לא מצליח להבין איך לגרום ל tv out לעבוד, יש לי כרטיס מסך geforce 6600gt. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Nihility,

זה אמור לגרום למחשב לעלות יותר מהר בגלל שהוא לא מחכה שכל שלב יסיים לעלות לפני שהוא עובר לבא. אני רוצה לדעת אם זה שיפר למישהו את הביצועים ובכמה והאם זה גרם לבעיות. במיוחד מעניינים אותי הביצועים על מחשב עם ליבה אחת.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. אם מישהו יודע, thx.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Elez,

שלום, התקנתי Mandrake 10.1 Beta1 הרזולוציה, שמשום מה, נקבע אוטומטית היא 800x600 על מסך של 1024x768, כלומר, הdesktop יותר גדול מהמסך ותנועה עם העכבר לקצה המסך תזיז את החלון. ניסיתי לקבוע רזולוציה חדשה דרך xfree86config וזה לא עזר. יש משהו אחר שאני יכול לנסות? בטח איזה משהו נורא בסיסי ופשוט שאינני מודע לו : רב תודות, עלז י. שנהר

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. איך אפשר לכתוב על כוננים בלינוקס כינרת גירסה 0.7.3? ניסיתי לשנות את ההרשאות של הקריאה/כתיבה במאפיינים של הכונן, אבל קיבלתי הודעת שגיאה: "שינוי מאפייני קבצים אינו נתמך עם הפרוטוקול devices".

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by exXxTreAm,

שלום, היום התקנתי לינוקס, הכל היה בסדר והרזולוצייה נורמלית אבל עכשיו פתחתי שוב את המחשב ואני רואה שהרזולוצייה על 640*480 ואין לי עוד אפשרויות חוץ מהרזולוצייה הזאת, מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by ORIT A,

היי שאלה לי אליכם, ווינדוס כידוע משתמשת בזיכרון וירטואלי. איך הדברים עובדים במע' הפעלה אחרות? לינוקס למשל... משתמשים שם גם בזיכרון וירטואלי?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by dids22,

יש לי בעיה קטנה אני לא יכול לראות\ליצור קבצים בעלי שם בעברית ( יש לי פונטים עברים ואני יכול גם לכתוב בעברית)

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by gambitaw,

אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים