עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by -JobNick-,

אז ככה התקנתי אתמול REDHAT 7.3 שלרוב הייתי מתקין אותו עם KDE אבל הפעם החלטתי ללכת על GNOME כי הKDE 3 זה איטי. התקנתי והכל טוב ויפה עולה הGNOME ומה אני רואה ? הוא הרבה אבל הרבה יותר מהיר מהKDE המסריח! למרות שהוא עדיין לא FLUXBOX הוא מהיר... ודרך אגב ABIAWORD או איך שקוראים לזה הרבה יותר יפה מהKOFFICE. אבל ממה התאכזבתי הכי זה שההפצה הזו בא עם GNOME 1.4 חשבתי שיש בה GNOME 2 חבל. האתגר הבא להתקין FLUX 0אתגר בשבילי...). דרל אגב חברה עשיתי שכל פעם שהלינוקס עולה שיטען את ה X איך אני סוגר את הX כי יש שם רק LOGOUT RESTART וSHUTDOWN (אני מתכוון איך אני יוצא למצב SHELL "נקי" לא תחת X).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by imac,

אני צריך צורב בשביל להתקין את זה אין אפשרות אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by spatz,

כשאני מנגן סרטים בלינוקס (גם ב-Xine וגם ב-Mplayer) כשאני מעביר למצב Full Screen התמונה נשארת בגודל המקורי וכל שאר המסך שחור. זה ככה בכל מצבי ה-Video Output חוץ מאחד (שאני לא זוכר את שמו) שלא עובד בכלל. יש לי רדאון 8500. יש איזושהיא דרך לסדר את זה?

4. אבי (אבא שלי ) משתמש במק 7500 , הטוב והישן (פחות או יותר ) . הוא מאוד מעוניין להדפיס בעזרת המחשב הישן הזה . אבל מה לעשות אין למחשב הזה יציאת USB , רק יציאה ישנה טורית למדפסת (לא DB-25 אבל כן rs-232 ) . בחנות הציעו לו פתרון בסכום של 350 דולר . כן חבורת טפשים חושבים שיוכלו לעבוד עליי . אני עדיין מחפש את מדפסות ה- EPSON הישנות שמאפשרות להדפיס בעזרת מקים ישנים . אני לא מכיר עוד ממירים ישנים כאילו . אשמח לקבל תגובות , הצעות , רעיונות מבריקים .

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by crypt,

בתאריך 24.9 ייערך ערב הרצאות נוסף (השלישי בסדרה) במכללת סיוון בתל אביב. נושאי ההרצאות: 1. שרת הקבצים - samba, שימוש והיכרות עם שרת זה - הרצאה זו תועבר על ידי יריב גרף. 2. אבטחה בסיסית במערכת הלינוקס - היכרות עם שיטות וכלים שונים לאבטחה של מערכת הלינוקס - הרצאה זו תועבר על ידי דורון אופק. עוד פרטים ב - http://www.penguin.org.il/article.php?sid=28 +כתריאל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Nemesis,

Hi, I have installed a fresh copy of slackware 8.1, and I would like to install the emu10k1 driver for my sound card (SBLive! Value). I downloaded the driver from Sourceforge And followed the instructions, however I ran into several problems: First, I have no /etc/modules.conf file, where I was asked to add the line alias sound emu10k1, so I tried adding the line to /etc/rc.d/rc.M where according to the slackware "book" I should add commands to load modules, however it did not work. So I figured maybe my kernel was not configured to support modules, so I setup the configuration files using menuconfig, and followed the slackware book step by step trying to compile the…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by goory,

הצילו: איך מסירים את הלילו בוט?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by imac,

שאלתי בפורומים של טכנו אמרו לי שזה שAPPLE לא זנחו את זה עדיין אז אני רוצה להבין יצא או לא יצא? ועוד שאלה האם יצא משהו כמו DIRECTX לMacOS ול LINUX הוא שתמיד יהיה רק לMICROSOFT? עריכה: פיסוק וניסוח בכותרת (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. תפרטו גם בתגובות אני מתצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by -JobNick-,

מישהו יודע איך אני עושה את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, לפני כמעט חצי שנה קיבלתי מחשב פנטים 133 מגה הרץ ישן עם 80 מגה זכרון (לאחר שדרוג שלי) ודיסק קשיח עם קיבולת של 800 מגה בלבד. עד עכשיו השתמשתי בו כ- Router ל ADSL בלבד ומערכת ההפעלה שעבדתי איתה היא Red Hat 7.3, בעקרון אני מרוצה מאוד מתפקוד המערכת. בשעה טובה אני מקבל דיסק קשיח חדש למחשב האישי שלי וזה אומר שאני יכול להעביר את הדיסק הישן שלי (15GB 7200RPM) לשרת, אני מתכוון להשתמש בו כשרת (FTP, Web, Telnet ועוד) וכ- ADSL Router שישתף את האינטרנט לכל הרשת, בנוסף אני גם יעבוד עליו מה- Telnet מדי פעם, רציתי לדעת האם יש גרסה אחרת שכדאי לי להתקין ושתעבוד טוב יותר מה- Red Hat? בתודה מראש, עומר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בוקר טוב לכולם, לכל הכופרים שבניכם ;D יש לי מותקן רדהאט 7.3, שעד אתמול עבד נורמלי פתאום נתקע לי ה X, אז נאלצתי לעשות CTRL ALT BACKSPACE כדי לכבות אותו ומאותו הרגע, כל פעם שאני מעלה את הלינוקס, אז הוא לא מצליח להעלות את ה X, וכעבור 5 דקות שהקונסול שואל אותי איזה יוזר להתחבר, הוא מפסיק ואומר שה X לא עולה, ושאני מנסה להעלות את ה X ידני, הוא אומר, Connection reset by peer למישהו יש מושג איך לסדר ת'בעיה ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by imac,

בא לי לבדוק מערכות הפעלה אחרות יש מערכות הפעלה שהמפתחת שלהם רוצים שיבדקו להם אותה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by goory,

איך אני מגדיר את ה adsl במנדרייק snf?? ובמקביל עם כרטיס נוסף את הרשת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dimashk,

הותקן לינוקס של SUSE, (כביכול גרסה 8.0) על גבי הXBOX של $M. לתמונות: http://xbox-linux.sourceforge.net/screenshots.php יש גם 3 סרטונים שמראים את הלינוקס על XBOX בפעולה. http://xbox-linux.sourceforge.net/pic/xbox-linux3.avi http://xbox-linux.sourceforge.net/pic/xbox-linux.avi http://xbox-linux.sourceforge.net/pic/xbox-linux2.avi

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yoss,

http://news.com.com/2100-1001-957988.html?tag=fd_top

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by -JobNick-,

שלום חברה כמה זמן כבר לא כתבתי בפורום הזה (בגלל התקלות). אז ניגד ישר לענין. התקנתי לינוקס REDHAT 7.3 על הרדיסר "ריק" ז"א היה לי איזה הרדיסק של 4 ג'יגה ולקחתי אותי בטור שפן ניסיות ללינוקס. אז ככה בהתקנה הלכתי על הGRUB ולא LILO אז ככה התקנתי את הGRUB בMBR עכשיו אחרי שהעפתי את הלינוקס (בגלל שהייתה צריך את ההרדיסק בשביל לגבות כמה דברים) מחכתי את הפרטישנים של הלינוקס עשיתי פרטישין של דוס עכשיו כל טוב ויפה אבל עדיין עם אני מחבר את ההרדיסק כ PRIMERY הGRUB הזה עולה, אין נפתרים ממנו? ועוד שאלה אם אני מתקין לינוקס כמו שציינתי על הרדיסק ריק לא עושה שום DUALBOOT שום דבא אז עדיף להתקין את הGRUB בMBR או FIRSTSECTOR ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Palamnaeusus,

Linux.Slapper.Worm uses an OpenSSL buffer overflow exploit to run a shell on a remote system. The worm targets vulnerable installations of the Apache Web server on Linux operating systems which includes versions of SuSe, Mandrake, RedHat, Slackware and Debian. The worm also contains code for a Distributed Denial of Service attack. At this time over 3500 computers have been observed performing this activity, according to Symantec DeepSight Threat Management System data. This includes computers located in Portugal and Romania, where initial reports of the worm originated. Also Known As: Apache/mod_ssl Worm Type: Worm Systems Affected: Linux Systems Not Affected: Windows …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מתכנן להתקין לינוקס על דיסק מוגבל במקום (4GB) אני רוצה לדעת כמה מקום תופסת התקנה מלאה של ההפצות שרשומות למטה (גרסאות אחרונות) (מעניין אותי גם לדעת על התקנה מינימלית או התקנה "רגילה" אבל אל תשכחו לציין את זה) red-hat mandrake slackware debian תרגישו חופשי להוסיף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dori,

מחשב כולל מסך. עריכה: איות וריבוי סימני קריאה - ניסוח שלא מקובל כאן בפורום. נא לקרוא את ההודעות המנחות שבראש הפורום (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. קיבלתי מספר קבצים גרפיים ממחשב MAC בסיומת/פורמט .SIT האם יש דרך כל שהיא להמיר אותם לפורמט כל שהוא JPG/BMP/PSD שניתן לקרוא על מערכת חלונות כרגע אין לי גישה למערכת MAC אחרת הייתי ממיר אותם עליו ניסיתי עם פוטושופ ללא הצלחה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by CraZy,

אני לא בטוח שזה המקום או הפורום.. אבל אני מחפש לקנות PowerBook G4 Ti טיטניום אשמח לשמוע הצעות עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by CoronaLover,

שלום, התראד הזה מיועד לכול האנשים שחושבים שfluxbox הרבה יותר מכוער מKDE או GNOME ולכן לא משתמשים בו אז לכם (וגם לאלה שסתם רוצים להגיב בקשר למראה של שולחן העבודה שלי ) אני מציג תמונה של fluxbox ala OSX תגובות? נ.ב. התמונה נמצאת על המחשב שלי ואתם רואים אותה (אני מקווה) כי רץ אצלי אפאצ'י ;D אז לא להרוג אותי אם זה איטי....יש לי רק ADSL 0.5

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Gohan,

1. יש 2 משחקים שאני רוצה שהוא יריץ HALFLIFE:CS וSTARCRAFT : BROOD WAR איך אני מפעיל אותם ? :-\ 2. איך אני רואה את התוכן של הארד דיסק? כמו C: בWINDOWS סליחה אני NOOB בLINUX זה הפעם הראשונה :-X תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Delux,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של מק היישן הזה אני לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא כזה עגלגל אם תתנו לי תמונה שלו אני יגיד לכם אם זה זה בבקשה לא מצאתי אותו בAPPLE כי הוא קצת ישן אני חייב לדעת את השם שלו

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים