עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. יש לי את המחשב הנ"ל ל"מחקר" הורדתי אובנטו וצרבתי לדיסק (burn to image ) הכל טוב ויפה ההתקנה מתחילה ואחרי כמה פריימים נתקע ב "mounting rout " משהו כזה ואני חושש שאין לי מספיק זכרון אז בבקשה תמליצו לי ללינוקס עם דרישות נמוכות (אבל לינוקס מצוין ) למתחיל\בינוני (אני ) תודה יהודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eilon11,

שלום לכולם, אני מחפש תומך טכני בעל ידע בלינוקס. - ידע מתקדם בניהול, אבטחת שרתים והתקנות(cron job, incoub ועוד) בסביבת לינוקס. לפרטים נוספים: סלולארי 054-567-4879 EMAIL: EILON12121@GMAIL.COM MSN: EILON99@HOTMAIL.COM ICQ: 769555 עריכה: אני חדש וכאן ובדקתי ואני חושב שהפורום מתאים במידה ולא אשמח אם תעבירו. תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by elgard,

טוב... אז האיכס פי התחיל לעשות בעיות והגיע הזמן לפרמט... בפירמוט האחרון היה לי וירוס והכל התחיל להיתקע ולקחתי את המחשב למעבדה והם פירמטו את כונן C והפכו אותו לNTFS הבעיה היא ששמעתי וקראתי מכל מיני מקומות שמפרמטים בצורה אחרת כאשר הפרטישן הוא על NFTS:(, זה נכון? דרך אגב הפרטישן השני שלי הוא על FAT32.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by free fraek,

כמו שהבנתם נמאס לי ממנו ואין לי יותר כוח אליו אז אם תוכלו לעזור לי למחוק אותו ולבטל את המחיצה שלו ...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tomirendo,

לראשונה בעולם ה-Mac של אפל הופך ל-tablet חברת Axiotron לוקחת את ה-Mac של אפל ולראשונה בעולם הופכת אותו למחשב tablet תערוכת Mackworld, אשר נערכה בסן-פרנסיסקו בשבוע האחרון, כבר סיפקה לנו את ה-iPhone וכעת נחשף גם מחשב tablet חדש ומעניין. המחשב החדש עושה שימוש במחשב MacBook מקורי אשר מקבל שדרוג והופך אותו למחשב tablet ללא מקלדת, בעל מסך מגע ומסגרת כרום בוהקת. למחשב המשודרג קוראים ModBook והוא מחשב ה-tablet הראשון בעולם העושה שימוש במערכת ההפעלה Mac OS X כאשר הפתרון הוא כלל לא של אפל! למעשה מחשב זה זכה לחשיפה הגדולה ביותר (אחרי ה-iPhone כמובן) בתערוכת Mackworld. להלן הפרטים. החברה שמבצעת את השדרוג היא חברת Axiotron אשר לוקחת את מחשב ה-MacBook Core 2 Duo המקורי ומבצעת בו 'נית…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מיילו,

יש לי את המחשב בלי מסך ולא יכול לחבר מסך של SVGA יש פיטרון לזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by se7en,

בשעה טובה נמאס לי מה-Windows עם כל מיני הגנות ומלחמות בעותקים פירטיים. ולאחר שגיליתי שעותק חוקי עולה שליש ממשכורת המינימום שלי.(זה חוקי? :s05:) חשבתי שאולי אני בכלל לא צריך את החלונות המעיקים עם הצרות והוירוסים. וכל זה רק בשביל עיבוד תמלילים וקצת אינטרנט? ...אז החלטתי שצריך לעשות מעשה. נמאס לי כבר מהשטויות שלהם ואני מעוניין לעבור בהדרגה ללינוקס. אלא שכאן בדיוק מתחילה הבעיה: אין לי מושג איזה. יש כל כך הרבה סוגים ואין לי חשק להתקין ולהסיר כל פעם רק כדי להגיע לאחד שאני רוצה. רק שאלה קטנה: יש לי מחשב p3 1000 עם 768MB זכרון ודיסקשיח של 80GB. מספיק בהחלט לצרכים שלי. א - אני צריך שמערכת ההפעלה תעבוד יפה על הזקן. ב - יש לי שלושה שימושים למחשב: 1 - אופיס. 2 - אינטרנט. 3 - שמיע…

• 125 תגובות
    • 12.3k צפיות
  8. Started by benor,

הורדתי 3 דיסקים עכשיו אני צריך לדעת עם הם דיסקי מסמכים או ההתקנה: את מה שסימנתי הורדתי: דיסק 1 2 ו3

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן! אני חדש בלינוקס ואני מת על לינוקס איזה גירסת הפצה כדיי לי?(למתחילים) יש לכם אתרים ללימוד לינוקס? אתם יכולים לכתוב לי איזה כמה דברים בסיסיים ולתת לי כמה לינקים וזה ממש יעזור לי ותודה! :AR15:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני קונה IPOD בחול האם במצב של תקלה יתקנו לי אותו ב IDIGITAL בחינם?? כמובן שבזמן שיש עליו עדיין אחריות...

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by levelone,

אני רוצה למחוק את הwindows xp שיש לי על המחשב ולהתקין במקומו ubuntu כמערכת הפעלה ראשית אבל כל פעם אני נתקע בשלב מסויים כשאני מנסה לעשות boot לדיסק. כנראה שהוא מנסה לפתוח או לבדוק את כונן הfloppy למרות שאין לי אחד וגם בטלתי אותו דרך הbios. http://img230.imageshack.us/img230/8606/128180505582.jpg מישהו יכול לעזור לי?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני צריך קישורים לשרתים מהירים (200KB/s+) שתומכים בחידוש הורדות באמצעות מנהלי הורדות עבור ההפצות הבאות: Mandrake 10.2 Official (האם זו אותה גירסה של Mandriva 2005 Limited Edition?) SUSE 9.3 Personal Edition Fedora Core 3 שלושת ההפצות הנ"ל הן הפצות חינמיות. כל השרתים שמצאתי עם קישורים להפצות הנ"ל לא תומכים בחידוש הורדות. חיפשתי באתרים הרשמיים, ב-LinuxISO.org וב-Google. אני רוצה להוריד את ההפצות הנ"ל באמצעות מנהל הורדות (אני משתמש ב-Go!Zilla 3.5). אני מעוניין בגירסאות DVD של ההפצות.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. טוב אני דיי חדש באובונטו אזP: היי אני. בכל אופן, אני מעוניין שהכפתורי צד בעכבר שלי יהיו באק+פורוורד...הורדתי את האפלט של לוג'יטק אבל הוא לא שווה שום דבר. למישו יש מושג איך אני מאפשר את זה? באתר של לוג'יטק לא ראיתי תמיכה מעניינת במיוחד ללינוקסאים...

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. שלום לכולם, זה למעלה מ4 שנים יש לי שרת ביתי קטן אם חומרה רגילה ומערך raid חומרתי. אך לפני ככמה חודשים, מערך הraid נפל והלך לי הרבה מידע. אז חשבתי לצמי על להתחיל מדף חדש עם חומרה ותוכנה חדשים. כנראה אתם שואלים את עצמכם: "אז לך לפורום חומרה, מה הקשר מ"ה? " אז זהו, שהשרת שלי עד עכשיו עבד על windows home server, ולא הייתי כל כך מרוצה. אז אני זקוק להמלצה למ"ה של שרת בייתי שתוכל לתת את הייעדים הללו: 1) אני צריך לעשות סוג של Unraid או FreeNas. (נמאס לי מraid חומרה, הוא גם יקר, וגם הייתה לי איתו חוויה רעה) מעין מערך שגם מהיר אבל בו זמנית אמין. 2) יכולת לעלות hypervisor כדי להפעיל גם windows server 2012. (כי אני עדיין איש windows ) 3) שתיהייה לי יכולת "לחבר" את מערך האח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מתכוון לקנות מק בעיקר לצורך פיתוח אפליקציות. אבל גם לעבודה עם Flash, Photoshop וכלים אחרים של CS5 (לצורך פיתוח האפליקציות). אני שוקל לקנות את ה i7 2.0Ghz 15" http://store.apple.com/us/configure/MC721LL/A?mco=MjEyOTY5MDM בחירת ה 15" נובעת מהסיבה ש 13" טיפה קטן בשבילי וה 17" גדול וכבד ואם יהיה צורך אני יכול לחבר את המחשב למסך ה 24" שיש לי. האם יש הבדל קריטי עבורי בין ה 2.0Ghz ולבין 2.2Ghz ? כנ"ל לגבי הזכרון 4GB מול 8GB ? שאלה אחרונה האם ה Hi-Res Glossy ו- Hi-Res Antiglare מצדיקים את תוספת המחיר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by dvirf1,

היי, יש תוכנה חינמית מקבילה ל VMware שרצה על ויסטה ואני יכול להתקין איתה Gentoo? עריכה: אני יודע שיש תוכנה חינמית של מיקרוסופט בשם microsoft virtual pc 2007 - היא תעשה את העבודה? אפשר להתקין עליה לינוקס? + VMware היא תוכנה חינמית או לא? האם XEN רצה גם על ויסטה? ואיזו תוכנה מהרשימה הבאה מומלצת? http://www.thefreecountry.com/emulators/pc.shtml

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BNDor,

טוב אז ראיתי את כל ההתלהבות בנושא לינוקס קוד פתוח עניינים עבודה יותר טובה עם המחשב מהירות בלאגנים וחשבתי לעצמי למה שאני לא אנסה את זה בעצמי (מה גם שאני רוצה ללמוד קצת איך להפעיל את זה בלי קשר) אז לפני שאני עובר יש לי כמה שאלות עקרוניות , אשמח אם תעזרו: 1. מה היתרון העיקרי שיש ללינוקס על וינדוס , למה הוא עדיף בעצם? (אני יודע שלא מתאים למשחקים) 2. יש אפשרות שיהיו לי 2 מערכות הפעלה מותקנות על המחשב נגיד וינדוס ולינוקס ואז לעבור ביניהם או שזה לא מומלץ? 3. אני יודע שצריך להחליף את כל התוכנות לכאלה שמתאימות ללינוקס אבל איזה באיזה אנטיוירוס משתמשים במערכת ההפעלה הזאת? 4. בגלל כל הקטע של הקוד פתוח שכל אחד יכול לעשות שינויים זה לא מסוכן להוריד מערכת הפעלה שמישהו יכול לעשות בה שינו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by matteo,

לאחר התקנה מוצלחת של Fedora core 4 רציתי לשאול איך אני מתקין את התוכנה LICQ תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  20. שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  21. ניקיתי את המקלדת של הmac שלי והרטבתי אותה עם טיפונת מים, התוצאות: חלק מהמקשים לא עובדים, הבעיה היא ששני המקשים של הספרה 6 אינם עובדים ואני לא יכול להיכנס לתוך המחשב (הקוד הוא 123456) האם למישהו יש רעיון? וסתם כך למישהו נראה שיש סיכוי שזה יחזור לעבוד?

22. Started by OmerS,

שלום, יש לי ברשת כמה מחשבים עם Windows, מודם ADSL פרוץ שמשתף את האינטרנט ומחשב פנטיום 133 ישן שאני רוצה שיתפקד כ- Firewall ז"א: ה- Gateway של כל המחשבים יהיה ה- Firewall ה- Gateway של ה- Firewall יהיה המודם של ה- ADSL ככה אני יכול לשלוט על החיבור לאינטרנט, לקבל לוגים וכדומה. יש לי 2 שאלות: א. איך אני יכול לנתב את הנתחברויות מהמודם הפרוץ למחשב מסוימם כדי שאני יוכל לשים עליו שרתים וכו'. ב. אני יודע על לינוקס שנקרא Mandrake Single Network Firewall שזו גרסה מיוחדת של לינוקס שמותאמת לתיפקוד כ- Firewall וכוללת גם מערכת שליטה דרך ה- WEB האם אתם מכירים גרסה דומה לזו שאני יכול להתקין? בתודה מראש, עומר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by imac,

אני מנסה להתקין לחבר שלי Redhat 7.3 ושאני מגיע לחלק של ניהול המחיצות.. שאני לוחץ על אחת משלוש האפשרויות אז הוא אומר לי בערך הודעה שתוכנה אחרת מנהלת את המחיצות ומשהו כזה... משהו יודע מה הבעיה כי אצלי הכל חלק! נ.ב - למי יש פה רדהט ו-מודם ADSL ITEX שיצור איתי קשר דחוף! ICQ EMAIL...

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by רוני1,

אני רוצה להתקין לינוקס במקביל לוינדוס במחיצות נפרדות... 1) איך אתם ממליצים לחלק את המחיצות??? זאת אומרת נגיד מחיצה לוינדוס וכמה ללינוקס..? 2) כמה מקום פנוי אני צריך לפנות בשביל לינוקס??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mateo,

שוב שאלה בקשר לקורל דרו, לאחר שהצלחתי להתקין את התוכנה ומנסה להפעילה אני מקבל הודעה: Draw.DLL You do not have sufficient privileges to complete this process.Log on as administrator and then retry the process ובכן, אני נכנס כאדמיניסטרטור וזה לא עוזר איך אפשס לבטל כליל את הצורך באדמיניסטרטור? שכן אני המשתמש היחיד במחשב iMac החדש שלי דני

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.