עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. נוידיה איקס סרבר סאטינג. בצד הימני רק לאפשרות של איקס סרבר דיספליי כונפיגאראיישן יש אפשרות של ריסט. באחרים אני לא מוצא, אז איך אפשר לאפס גם את ההגדרות של שאר האפשרויות שבצד ימין. אני מתכוון לאפשרויות שבתוכנית הזאת

2. אז אני למדתי שאם אני מפעיל את מנהל העידכונים ויש שגיאת מאגר אז עדיף להכנס ל מקורות תוכנה ולהוציא את הסימון של המאגר הפגום וללחוץ על הסרה ועל עדכן את המטמון. אבל מה עושים אם יש שגיאה כזאת? W: כשלון בהבאת http://extra.linuxmint.com/dists/rafaela/InRelease W: כשלון בהבאת http://extra.linuxmint.com/dists/rafaela/Release.gpg Unable to connect to extra.linuxmint.com:http: W: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

3. אהלן אני רוצה להעביר תמונות מהמחשב שלי לIPHONE. הבעיה היא שהIPHONE נמצא כרגע במצב של גיבוי ICLOUD ולכן אי אפשר לגשת אליו ולשם בו תמונות לצורך העניין באמצעות הITUNES ניסיתי להתקין ITOOLS ולהכנס ישירות לתיקיה DCIM ולהעתיק לשם את התמונות אך הוא לא טוען אותם יש לכם רעיון<? תדה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by composite,

שלום רב, אני מנסה לבצע הגירה מלוח השנה של אפל לזה של גוגל. לשם כך נכנסתי ל- Calendar במקבוק שלי, ועשיתי Export לקובץ ics. כשנכנסתי ללוח השנה של גוגל ועשיתי Import, כל האירועים מופיעים כרצף של סימנים לא מזוהים (זה אפילו לא אותיות. מה שנקרא ג'יבריש). אני מניח שזה קשור לזה שכל האירועים שלי הוכנסו בעברית. כיוון שלא מצאתי אפשרות לעשות Export מגרסת הדפדפן של ה- iCloud Calendar, אין לי אפשרות לבחון את זה בפי.סי. שלי. שאלה נוספת - איך אני יכול לראות כמה אירועים מופיעים אצלי בלוח השנה, סה"כ? (מהאירוע המוקדם ביותר ועד המאוחר והעתידי ביותר) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yns lab,

מחשב מתעורר לאחר שניות ארוכות שיוצא ממצב שינה מישהו מכיר אולי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TheDiesel,

התקנתי את ubuntu והמערכת עלתה פעם אחת אחרי ההתקנה, בפעם השניה אחרי שבחרתי ב-ubuntu מבין ווינדאוס עלה לי מסך שחור(דוס). פשוט לחצתי על סמל ההתקנה שהיה בשולחן העבודה והתקנתי זה המסך שהתקבל http://jpg.co.il/view/56b0d422d256c.jpg/ האובנטו הותקן במקביל לווינדוס 7 אני חושב שמערכת היא- Ubuntu 14.04.3 LTS 62 BIT מערכת הפעלה וינדוס 7 האם יכול להיות שמערכת ההפעלה שאני מתקין צריכה להיות 32 BIT ולא 64 BIT? מה הבעיה ואיך אפשר להשלים את ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הי , יש לי cubox שעליה מותקן geexbox שיש עליו PHP ואני יכול לעלות אליו אתר ביתי ולגשת ברשת הביתית . הבעיה אתר שלי מכיל מסד נתונים של SQLite הכי פשוט כדי שלא יסתבך בלהתקין MySQL וכו' כי אני לא ממש מבין בזה . עכשיו שאני העלאתי לבדוק את Phpinfo הגירסה שיש לי :PHP Version 5.4.12 והבלאגן בכל זה שהגירסה לא מכילה SQLITE : Configure Command : .......... --disable-static' '--without-iconv' '--without-sqlite3' '--without-pdo-sqlite' השאלה איך אני יכול להתקין ניסיתי דרך האתר שלהם להוריד חבילה לעלות לMICRO SD שעליו יש GEEXBOX וזה לא צלח ... אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MusBurger,

אהלן חברים , יש לי מאקבוק פרו 15" חדש ואני לא ממש מוצא לו שימוש , אבל חשבתי על להפוך אותו לסוג של מדיה סנטר בסלון בבית. למה כוונתי ? אני מעוניין להחליף את הוט בשידורים מהמאק , אם זה שידור ישיר כמו בטלויזיה אם זה סדרות בצפייה ישירה וסרטים בצפייה ישירה או הורדות שאורדו מבעוד מועד. בקיצור אני אשמח להמלצות לאתרים/אפליקציות/תוכנות או כל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו שיעזרו לי להעיף את הוט מהבית. אגב , נסיתי כבר את פופקורן טיים, מה אני יגיד לכם ? לפעמים עובד ממש טוב ולפעמים לא זז ואפילו הגיע לרמה של בית הקלפים באיטלקית בלי תרגום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לאחר שאני הייתי צריך לשחזר את המערכת הפעלה של הלינוקס. איך אני מחזיר את התוסף הזה? חשוב לי לפעמים להשתמש גם בדפדפן של גוגל כרום. הגרסה של הדפדפן גוגל כרום אצלי היא 47.0.2526.106 . ואם אני רוצה אז איך אני יכול לעדכן לגרסה יותר חדשה של הדפדפן הזה? המערכת הפעלה שלי זה גרסה של 32 ביט. תודה. ואם זה לא אפשרי אז איך אפשר להתקין את האדובי פליר על הדפדפן של גוגל כרומיום?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש, לרוב כשאני צופה בוידאו אני נוהג להעביר חלקים ממנו קדימה על ידי לחיצה על מקטע רחוק מזה בו אני נמצא. לאחרונה עברתי מפיסי למאק ושמתי לב לבעיה שמעצבנת אותי. גם אם מדובר בוידאו דרך האינטרנט וגם אם מדובר בקובץ שנמצא לי על המחשב ואני פותח עם vlc, כאשר אני לוחץ בציר הזמן על נקודה אחרת מזו בה אני נמצא הוידאו עובר, קופא לחצי שניה ואז ממשיך, על פניו לא מדובר בעניין רציני אבל הפיסי הישן שלי מעולם לא התמהמה ככה ואיכשהו זה די מעצבן אותי. מישהו נתקל בזה? מדובר במאקבוק איר 2015 , אל קפיטן, בן שבוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני כותב youtube-dl -cit --extract-audio --audio-format mp3 אבל זה מוריד רק את השיר הראשון. ניסיתי לפתור תקלות עם https://askubuntu.com/questions/564567/how-to-download-playlist-from-youtube-dl אבל עדיין זה מוריד את השיר הראשון. שניסיתי להוריד את הפלייליסט שמצויין אגב בהסברים אז זה כן עבד (כן הוריד קבצים מרובים של הפלייליסט) איך אני פותר את הבעיה עם הפלייליסט המדובר? עריכה: פתרתי את הבעיה. היה צריך להשתמש בדומיין youtu.be או שזה פשוט עבד בגלל שבחרתי שיתוף קישור של פלייליסט מהתפריט ולא מהשדה כתובת והעתקתי לטרמינל.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ניסיתי כל מיני. בסוף ניסיתי את KDENLIVE. גם איתה היתה לי בעיה כי היא רינדרה לי מסך שחור ורק אחר כך הוידאו נגלה. אני לא מומחה לעריכת וידאו. בכל אופן אשמח לסיוע בלפתור את הבעיה עם KDENLIVE תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. רק רציתי לדווח שיש קליינט לסנכרון של Onedrive for business לאובונטו/פדורה, https://github.com/skilion/onedrive לסטודנטים בטכניון עם Office365 יש טרה של אחסון. אחרי שנים שלא היה פתרון, MS מחפירים, מישהו החליט להרים את הכפפה. מנסה עכשיו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הורדתי סוזן אופן דרך החנות של מיקרוסופט (מערכת ווינדוס 10) ואני לא מליח להכניס סיסמה לחשבון למרות שהצלחתי להכניס שם משתשמש. בדקתי שהפיצ'ר שמאפשר לינוקס בווינדוס פועל. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.

15. Started by shimronfio,

היי, יש ברשותי אייפון 7 ולצערי הגיבוי שלי בענן כבר טוען שהוא מלא, כאשר אני נכנס לסידור הקבצים אני רואה שהגיבוי שלי כולל 1.8 גיגה של האייפון, עוד 1.2 גיגה של הוואטסאפ, עוד קבצים קטנים של כמה קילו בייטים בודדים. באייקלאוד לעומת זאת מוצג לי שכל הנפח התפוס אצלי הוא 4.9 גיגה מתוך 5 למרות שאני בקושי מגרד את ה-3 גיגה. מישהו יודע איך ניתן לבצע איפוס לענן ומחיקה מלאה שלו? על מנת שאוכל לבצע את כל הגיבויים מחדש?.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. התקנתי מדפסת brother לפני מספר שבועות, ולאחר חיפוש והורדה של דרייברים הכל עבד פיקס בחיבור חוטי usb (מדפסת וסורק. פקס עדיין לא ניסיתי.) העברתי את המדפסת לחיבור אלחוטי - ואחרי עוד התעסקויות הצלחתי גם להגדיר הדפסה אלחוטית עם זאת, אני לא מצליח להגדיר את הסורק כך שיעבוד אלחוטי למחשב: כשאני פותח את simple scan הוא לא מזהה את הסורק ברשת דגם המדפסת: MFC-L2720DW מע' הפעלה Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit מבקש עזרה..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimronfio,

שלום, יש ברשותי טלפון של meizu m3 , האימייל שלי נתקע על מאין שולח בשם crashlog@cootek.cn ביחד עם קובץ crashlog, האימייל עובד לי בצורת לופ ולא נותן לי לעבוד עם הטלפון כמו שצריך. כאשר אני מנס לצאת או למחוק את המייל אני מצליח, אך לאחר כמה שניות אפליקצית המייל קופצת לי שוב עם אותו מייל. יש לי תחושה קטנה שזה וירוס, אבל האם ניתן למחוק אותו או שעליי לבצע פרמוט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כשאני מנסה להוריד MP3 אני מקבל ron@ron-H81M-S2H ~ $ youtube-dl --extract-audio --audio-format mp3 https://youtu.be/kKXTFJV-S1o [youtube] kKXTFJV-S1o: Downloading webpage [youtube] kKXTFJV-S1o: Downloading video info webpage [youtube] kKXTFJV-S1o: Extracting video information WARNING: unable to extract uploader nickname ERROR: Signature extraction failed: Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/youtube_dl/extractor/youtube.py", line 905, in _decrypt_signature video_id, player_url, s File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/youtube_dl/extractor/youtube.py", line 797, in _extract_signature_function raise ExtractorError('Cann…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מחפש אם אם אז איך זה שאין.. אני חושב שנגיד מישהו יושב בתור לרופא ואין לו ראש לטלפון אז מסך שמציג חדשות כתובות בטיקר זה מאוד מעניין אפשר אפילו מסך מלא. אבל קודם כל שיהיה משהו לעברית. אגב האפליקציה הבולטת ללינוקס וחלונות בכלל לא מתפקדת. התקנתי על שני מחשבים ויש ריצור מוזר ומטורף

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Snickers Taka,

אני רוצה ללמוד אסמבלי בסביבת לינוקס . איך הולך להתחיל

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bennunz,

שלום רב, אני מנסה להפעיל משחקי pc במק שלי, ראיתי שזה אפשרי ביוטיוב. כשאני עושה את כל התהליכים לבסוף התוכנה אינה נפחת מאיזה סיבה. התוכנה בה אני משתמש היא ה winebotller. אשמח לעזרה או הנחיה בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by eliyahu,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב עם chrome os, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת הפעלה הזו? האם יש לה תמיכה מלאה בעברית? האם ניתן להתקין אפליקציות של אנדרואיד בקלות? תודה, אלי

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קניתי טלויזיה חכמה טושיבה עם מערכת הפעלה אנדרואיד 5.1 וכרגע (וכנראה גם בהמשך) טושיבה לא מתכוונים להוציא עדכון גרסא למערכת ההפעלה. האפליקציות שניתן להתקין על אנדרואיד 5 די מיושנות מה שהופך את הטלויזיה ל"לא חכמה במיוחד". רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להוריד את אנדרואיד 6 או 7 ולהתקין אותה באופן פרטי בטלויזיה. תודה רבה לעונים.

24. Started by POD,

היי, ברשותי סטרימר Mecool KIII, שעד לפני 3 חודשים ה-Netflix עבד עליו. עכשיו אני מקבל שגיאה של UI-800-3. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש-Netflix חסמה מכשירים לא מורשים מלהשתמש באפליקציה. פניתי לחנות ב-EBAY, מהם קניתי את המוצר והם הציעו לי להתקין את האפליקציה מחדש. זה לא עזר. אין ממש פתרונות כרגע ברחבי הרשת. אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם יש סיכוי למצוא פיתרון לדבר בקרוב. האם מישהו מפתח PATCH כלשהוא? האם יש דרך לעקוף את הבעיה בינתיים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים