עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by liran2003,

היי, ניסיתי להתקין את הברייל לפי המדריך הזה http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Edgy_with_XGL_and_ATI#Automatic_installation ועכשיו כשאני מנסה להכנס לברייל מנג'ר מופיעה לי שגיאה: Details: Failed to execute child process "beryl-manager" (No such file or directory) מה לא עשיתי בסדר? איך אפשר להתקין את זה כמו שצריך? תודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. השלום לכולם אני חדש בכול נושא קוד פתוח אז סילחו לי מראש ישנה סביבת שרתים מבוזרת(מצ"ב ציור)של מערכת דוקומנטום(EMC) 5 שרתי server2003 כל שרת מחזיק בתוכו שרת apache2.2.6 ו ארבעה apache tomcat instants. מעליהם יושב NLB של מייקרוסופט(לא הכי מומלץ). הקונפיגורציה : in httpd.conf: <Proxy balancer://mycluster> BalancerMember ajp://localhost:8009 route=jvm1 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8109 route=jvm2 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8209 route=jvm3 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8309 route=jvm4 retry=5 </Proxy> <Location /webtop/> Proxypass balancer://mycluster/webtop/ stickysession=JSESSIONID|jsessionid </Location> <Lo…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by kobibo,

אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by ac1240,

i cant write in hebrow now but its not the problem i am going to finish installing beryl on ubunto 7.04 and i need to do this now Go to System > Preferences > Sessions Click the New button Type "Beryl" (no quotes) for the Name text box Type "beryl-manager" (no quotes) for the Command text box Click the OK button but where is the sessions i cant find him ? what is his name in hebrow in there ty

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. באובונטו ... מוזר שבBSD הצלחתי בקלות .. אז יש באפשרויות WIRED CONNECTION יש לי כמה דברים לרשום שם כמו HOST ודומיין ועוד כמה דברים , מה שאני יודע לרשום שם זה שם משתמש , סיסמה ו כתובת של נטוויז'ן (שד"א איפה לרשום אותה ? DOMAIN\HOST) ויש שם עוד כמה דברים .. אם אפשר עזרה עם תמונה או או שתיים זה יעזור מאוד ולא רק לי

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by eranx,

היי, אני מנסה לעשות גיבוי של ESX 3 לתוך תקייה על המחשב, התקייה הזאת מופנית לתקייה שנמצאת על מחשב ברשת. ניסית לעשות VMBK.PL, אבל לפי מה שהבנתי, הוא לא תומך ב ESX 3. ניסיתי גם vcbMounter, אבל זה פשוט לא פועל. יש למישהו מושג על תוכנה אחרת או סקריפט אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by jft,

יש לי בעבודה מחשב פנטיום 3 600 מ"ה עם זכרון 256 . אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אבל ברור לי שהוא לא יוכל להריץ כל הפצה של לינוקס. חשבתי על הפצה שמאפשרת xfce - השאלה היא איזה? אם למישהו יש נסיון בהתקנה על מחשב ישן. תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  12. תוכלו לתת לי לינק להורדה ישירה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by SmurFin,

התקנתי את הRED HAT ואז התקנתי את ה IP COP עכשיו שתי שאלות 1. המחשב הזה הולך להיות סרבר ובהתקנה של הIP COP בחרתי GREEN + RED (יש לי מודם של כבלים) , זה הבחירה הנכונה ? 2. אחרי שהתקנתי , סיים והכל עברתי להגדרות עשיתי RESET הוא מבקש ממני סיסמא , והסיסמא לא נכונה .. זה לא שאני לא יודע את הסיסמא שלי פשוט לא מובן לי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. התקנתי לאחרונה את לינוקס מנדריבה (מנדרייק) 2005. לאט לאט אני מגדיר אותו לטעמי, אולם יש עדיין כמה דברים שמציקים לי ושאני לא מצליח לשנות: 1. קופי-פייסט. מדוע כשאני מסמן טקסט הוא ישר עושה לו קופי? כיצד ניתן להפתר מזה? בנוסף, משום מה הוא עושה פייסט עם הכפתור האמצעי של העכבר, וזה מפריע. איך לבטל זאת? חוץ מזה, יש תוכנות, כמו פיירפוקס, שבהן הקיצורים ctrl-c/ctrl-v לא עוברים בכלל. יש דרך להוסיף אותם? 2. פונטים. הורדתי והתקנתי חבילה עם פונטים קריאים בעברית (כי מן הסתם הפונטים שמגיעים עם ההפצה הם על הפנים). בדפדפן אין בעיה להגדיר שישתמש בהם. השאלה היא איך אני גורם לזה שהוא ישתמש בהם במע' הפעלה, למשל כאשר הוא מציג שם של חלון בעברית, אני רוצה שיראה את זה בפונט שאני הורדתי ולא בפונט הר…

15. Started by mishiago,

יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!

16. Started by EagleX2,

אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by idofr,

אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by Skippy,

אהלן יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX EW-7318UG אני מנסה להכנס להגדרות של הכרטיס : wlcardconfig והוא אומר לי שהוא לא זיהה שום כרטיס. הכרטיס נתמך על ידי הקרנל (2.4) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  19. יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. אוקיי... אז אני שם אותו להתקנה והוא רושם: installing driver for hand driver controller nVidia corporation|CK804 serial ATA controller ואז בא ERROR insmoding module sata_nv failed/usr/lib/libdarkX/modules.pm line 340 וזה נותן לי אפשרות לבחור כונן אחר (אבל אין לי) מה לעשות? ועוד כמה שאלות... עם עכבר USB יהיו בעיות? יש הפצות אחרות שהINTERFACE הוא באנגלית ופשוט יש תמיכה בעברים? אם אפשר להוסיף את התמיכה אז איזה הפצה הכי כדאית : גלישה PHOTOSHOP MUSIC ET, AA ועוד תווווווודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by orenc17,

אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by shaharezra,

אז היום אני הולך להתקין לינוקס בפעם הראשונה הורדתי את האובונטו החדש אני מניח שעם ההתקנה אני אסתדר למרות שזו הפעם הראשונה. רציתי לדעת איך אני יוצר מערך רייד 0 אני עם שלושה דיסקים זהים של 80 ג'יגה סאטה 2 והלוח הוא ASUS P5WD2E-PRIMIUM עם בקר רייד של אינטלIC7R כל המפרט בופיע בצד תודה מראש שחר משתמש לינוקס מתחיל

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי איך מישתמשים ב-MD5sum לבדיקת תקינות הקובץ ,קראתי באתרים שמצאתי ב-google אבל לא הבנתי ואיך צורביםאת ההפצה linux phlak שמורדים מהאינטרנט ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  24. Started by borg,

קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. ראיתי שפקודת vmstat יש לה עמודת page ולה תתי עמודות pi וגם po. אלו 2 מדדים שאני מעוניין בהם אצלי במחשב אני מריץ vmstat אבל אין לי את העמודה הזו. (יש לי עמודות אחרות) למה זה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים