עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by SmurFin,

התקנתי את הRED HAT ואז התקנתי את ה IP COP עכשיו שתי שאלות 1. המחשב הזה הולך להיות סרבר ובהתקנה של הIP COP בחרתי GREEN + RED (יש לי מודם של כבלים) , זה הבחירה הנכונה ? 2. אחרי שהתקנתי , סיים והכל עברתי להגדרות עשיתי RESET הוא מבקש ממני סיסמא , והסיסמא לא נכונה .. זה לא שאני לא יודע את הסיסמא שלי פשוט לא מובן לי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by liran2003,

היי, ניסיתי להתקין את הברייל לפי המדריך הזה http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Edgy_with_XGL_and_ATI#Automatic_installation ועכשיו כשאני מנסה להכנס לברייל מנג'ר מופיעה לי שגיאה: Details: Failed to execute child process "beryl-manager" (No such file or directory) מה לא עשיתי בסדר? איך אפשר להתקין את זה כמו שצריך? תודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לפרסום שאלתי (או שמא בפורום גאדג'טים וסלולר) אולם מכייון שהדגש שלי הוא על אופציות במערכת ההפעלה אולי תתכן הישועה מכאן.. ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי)…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. 1. אני רוצה להתקין לינוקס. 2. אני לא יודע איזה גירסה כדאי לי , אף פעם לא השתמשתי ב-Linux. 3. אתם יכולים ללתת לי הורדה לגירסה הכי נוחה לשימוש? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  7. אחרי שעשיתי את זה http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#How_to_automatic_login_into_GNOME (כניסה אוטומטית למי שלא הבין..) האובונטו שלי לא עולה למישהו יש מושג איך מתקנים? הממשק הגרפי לא עולה אבל אני יכול להעלות טרמינל...

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. כמו בכותרת, אני רוצה לעבור ללינוקס שנית, עכשיו תסבירו לי הכול כי אין לי ממש ידע נרחב פה איזו גירסה הכי טובה לשימוש של ישומים כבדים שרתים וכוליי?

9. Started by DUDEnamE,

נתחיל מזה קבלת תמחשב עם סיסמא כלשהיא שאני לא יודע אותה אז חיפשתי באינטרנט איך מאפסים סיסמא עשיתי מדריך מסויים הפעלתי מחדש זה פתח לי כאילו התקנה מחדש של המחשב עכשיו אני רואה רק חלק ממסך ההתקנה הוא כאילו תקוע בצד ואני לא יכול לראות אותו בגלל הרזולציה קטנה מידי או משו כזה משו מוזר ברמות מישהו נתקל בזה בעת התקנת מק?[br]פורסם בתאריך: 4.10.2009 בשעה 19:54:51 אפשר לנעול הצלחתי מי שמועניין לדעת איך מאפסים סיסמא לאדמין שלו במאק בלי דיסק אני ישמח

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. יש לי Lindows Os ואני רוצה להתקין את זה על VM ואני שואל איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים בVM(VMware)?? ומה הדרישות מערכת שלה? כי לא בדיוק מצאתי... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  14. Started by bellboy,

עד עכשיו היה לי את הhard disk של הwindows בתוך הmy computer בלינוקס ועכשיו אין שם את הכונן הזה והוא גם היה נגיש דרך התיקייה windows בroot וכעת התיקייה הזאת ריקה. יש לציין שאני משתמש בsuse linux 10 עם ממשק .kde הוא נמצא בkdiskfree אבל הוא ב n/a וכשאני לוחץ עם הימני ועושה mount device אני מקבל את ההודעה הזאת Called: mount /dev/sda1 mount: special device /dev/sda1 does not exist הhard disk הוא בחיבור sata וכשאני מעלה את הwindows הוא כן עולה (מה שמוכיח שהדיסק מחובר) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. התקנתי לאחרונה את לינוקס מנדריבה (מנדרייק) 2005. לאט לאט אני מגדיר אותו לטעמי, אולם יש עדיין כמה דברים שמציקים לי ושאני לא מצליח לשנות: 1. קופי-פייסט. מדוע כשאני מסמן טקסט הוא ישר עושה לו קופי? כיצד ניתן להפתר מזה? בנוסף, משום מה הוא עושה פייסט עם הכפתור האמצעי של העכבר, וזה מפריע. איך לבטל זאת? חוץ מזה, יש תוכנות, כמו פיירפוקס, שבהן הקיצורים ctrl-c/ctrl-v לא עוברים בכלל. יש דרך להוסיף אותם? 2. פונטים. הורדתי והתקנתי חבילה עם פונטים קריאים בעברית (כי מן הסתם הפונטים שמגיעים עם ההפצה הם על הפנים). בדפדפן אין בעיה להגדיר שישתמש בהם. השאלה היא איך אני גורם לזה שהוא ישתמש בהם במע' הפעלה, למשל כאשר הוא מציג שם של חלון בעברית, אני רוצה שיראה את זה בפונט שאני הורדתי ולא בפונט הר…

16. Started by borg,

קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  18. Started by gevAA,

מישו יכול לתת לי את הפקודות ליצירת קובץ חדש בלינוקס ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by ZXY1,

למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני יודע שזה אפשרי אני רק לא יודע איך . אז עם מישהו מכיר אתר שמסביר איך אני אשמח ...

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by R.R,

איך משתמשים בfirewall של אובונטו 6.10?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by kobibo,

אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. באובונטו ... מוזר שבBSD הצלחתי בקלות .. אז יש באפשרויות WIRED CONNECTION יש לי כמה דברים לרשום שם כמו HOST ודומיין ועוד כמה דברים , מה שאני יודע לרשום שם זה שם משתמש , סיסמה ו כתובת של נטוויז'ן (שד"א איפה לרשום אותה ? DOMAIN\HOST) ויש שם עוד כמה דברים .. אם אפשר עזרה עם תמונה או או שתיים זה יעזור מאוד ולא רק לי

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by shaharezra,

אז היום אני הולך להתקין לינוקס בפעם הראשונה הורדתי את האובונטו החדש אני מניח שעם ההתקנה אני אסתדר למרות שזו הפעם הראשונה. רציתי לדעת איך אני יוצר מערך רייד 0 אני עם שלושה דיסקים זהים של 80 ג'יגה סאטה 2 והלוח הוא ASUS P5WD2E-PRIMIUM עם בקר רייד של אינטלIC7R כל המפרט בופיע בצד תודה מראש שחר משתמש לינוקס מתחיל

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by jft,

יש לי בעבודה מחשב פנטיום 3 600 מ"ה עם זכרון 256 . אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אבל ברור לי שהוא לא יוכל להריץ כל הפצה של לינוקס. חשבתי על הפצה שמאפשרת xfce - השאלה היא איזה? אם למישהו יש נסיון בהתקנה על מחשב ישן. תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים