לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תוכלו לתת לי לינק להורדה ישירה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, השבוע אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי, אני מתכנן להתקין עליו אובנטו בנוסף לXP. ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר החלק שאני מתכנן להתקין עליו את האובנטו כולל 50 ג'יגה. זה מספיק? מה מערכת הקבצים שצריכה להיות? NTFS? איזו גרסה מומלצת? ובגרסה של כמה BIT להשתמש? (64/32? - המעבר הוא אינטל E6420) יש הפצה מומלצת יותר מאובנטו להתקנה (השימושים הם ממוצעים ביותר, אני לא הולך לשחק במשחקים כבדים יותר מדי)? מה ההבדלים בין אובנטו לKubuntu, לEdubuntu ולXubuntu? איזה מהן הכי עדיפה? יש גרסאות של מסנג'ר וICQ מותאמות ללינוקס? אני גולש באינטרנט המהיר של HOT עם מודם של מוטורולה והספקית היא נטויז'ן - תהיה לי בעיה להגדיר את החייגן? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים! אני עובד עם open Suse והתקנתי eclipse אבל כל פעם שאני מנסה להריץ משהו אני בקבל הודעת שגיאה... מסתבר שהבעיה היא שחסר לי G++, שהוא לא חלק מהחבילות שמגיעות עם המערכת,אולי מישהו יוכל להסביר לי איך להתקין ? תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מערכת centos (ללא gui מדובר בשרת) ושאני מריץ את mysqld הוא רושם לי faild עכשיו ניסיתי להסיר את הrpm וגם להתקין מחדש את הrpm אבל הוא עושה אותו דבר בדיוק כאילו שאני מריץ את mysqld ורושם לי faild ניסיתי גם להתקין ללא rpm ועדיין לא עובד לי אני כבר משתגע.. הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אין לי קול... הכרטיס שלי הוא alc888 לוח אם: 965p-sd3 מעבד: e6600 ... ועוד שאלה יש את התוכנה bluej (תוכנה של java) גם לאובנוטו??
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הדפסת ממוצע גודל הקבצים בספריה בלי script
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אהלן, ישלי מחשב פנטיום שלוש 550 שכנראה מסיבה כולשהיא החליט שהוא רושם cdrom boot failure ברגע שאני מנסה לעלות התקנה של וינדוס על המערכת :-\ אני יכול לחבר את הכונן הקשיח למחשב הזה ואז להעביר לשני,אבל השאלה היא איך אני מתקין לינוקס ע"י חיבור הכונן למחשב התקין ומעביר את הארד דיסק למחשב התקול? איך אני מונע הודעות שגיאה שבדרך כלל מופיעות בוינדוס כתוצאה מכך?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את red alert 2 הנוסטלגי תחת קובונטו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי לכולם. התקנתי לינוקס suse 9.2 ואני לא יודע איך לחבר אותו ל domain שמבוסס על רשת NT מישהו יכול לתת הסבר קצר או אולי מדריך שיש ברשת גם יעזור לי. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את לינוקס מנדריבה (מנדרייק) 2005. לאט לאט אני מגדיר אותו לטעמי, אולם יש עדיין כמה דברים שמציקים לי ושאני לא מצליח לשנות: 1. קופי-פייסט. מדוע כשאני מסמן טקסט הוא ישר עושה לו קופי? כיצד ניתן להפתר מזה? בנוסף, משום מה הוא עושה פייסט עם הכפתור האמצעי של העכבר, וזה מפריע. איך לבטל זאת? חוץ מזה, יש תוכנות, כמו פיירפוקס, שבהן הקיצורים ctrl-c/ctrl-v לא עוברים בכלל. יש דרך להוסיף אותם? 2. פונטים. הורדתי והתקנתי חבילה עם פונטים קריאים בעברית (כי מן הסתם הפונטים שמגיעים עם ההפצה הם על הפנים). בדפדפן אין בעיה להגדיר שישתמש בהם. השאלה היא איך אני גורם לזה שהוא ישתמש בהם במע' הפעלה, למשל כאשר הוא מציג שם של חלון בעברית, אני רוצה שיראה את זה בפונט שאני הורדתי ולא בפונט הר…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX EW-7318UG אני מנסה להכנס להגדרות של הכרטיס : wlcardconfig והוא אומר לי שהוא לא זיהה שום כרטיס. הכרטיס נתמך על ידי הקרנל (2.4) מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מנדרק 9.1 בעברית ומודם של מוטורטלה לבן sb4200 surfbord cable modem אינטרנט בכבלים +אינטרנט זהב בחיבור USB זה מודם חיצוני. מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט?? או עצות טיפים? אני נואש...
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לפרסום שאלתי (או שמא בפורום גאדג'טים וסלולר) אולם מכייון שהדגש שלי הוא על אופציות במערכת ההפעלה אולי תתכן הישועה מכאן.. ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי)…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי Lindows Os ואני רוצה להתקין את זה על VM ואני שואל איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים בVM(VMware)?? ומה הדרישות מערכת שלה? כי לא בדיוק מצאתי... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אוקי אני חדש לחלוטין בכל הנושא של לינוקס,אפילו עדיין לא התקנתי. אבל אני רוצה להתקין,ולא בתור תחליף ל WIN אלא כתוספת. השאלה שלי היא כדלקמן : יש לי מודם USB דגם A360. כפי שמצוין בתמונה הבאה: http://www.dynamode.co.il/USB-A360.jpg האם אני יהיה יכול לגלוש באינטרנט??,כי שמעתי על שמועות שיש בעיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-