עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by nim901,

פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by studia,

נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. הדפסת ממוצע גודל הקבצים בספריה בלי script

4. Started by R.R,

איך משתמשים בfirewall של אובונטו 6.10?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. אהלן, ישלי מחשב פנטיום שלוש 550 שכנראה מסיבה כולשהיא החליט שהוא רושם cdrom boot failure ברגע שאני מנסה לעלות התקנה של וינדוס על המערכת :-\ אני יכול לחבר את הכונן הקשיח למחשב הזה ואז להעביר לשני,אבל השאלה היא איך אני מתקין לינוקס ע"י חיבור הכונן למחשב התקין ומעביר את הארד דיסק למחשב התקול? איך אני מונע הודעות שגיאה שבדרך כלל מופיעות בוינדוס כתוצאה מכך?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. תאור המצב רשת עם 8 מחשבים .אחד מהם עם וינדוס מקושר לאינטרנט ולרשת הפנימית כולם מתחברים לאינטרנט דרכו - במחשב זה מופעל ICS . לצורך הדיון - זהו השרת. ברשת הפנימית יש גם שיתוף קבצים ומדפסות. לקוחות הרשת - מחשבי וינדוס וגם לינוקס. המטרה -להחליף במחשב השרת את מערכת ההפעלה ללינוקס ( כפי הנראה דביאן ). מה צריך להתקין בו ולהגדיר בו כדי שימלא את אותו תפקיד של שרת ה - ICS ?.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by orenc17,

אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Gold shark,

שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להתחיל להתנסות בלינוקס, ולכן החלטתי להתקין לינוקס במקביל ל-WIN. כאשר אני ניגש למלאכת החלוקה למחיצות בעזרת PARTITION MAGIC 8 אני רואה את המסך שבתמונה המצורפת. אני רוצה לחלק ל-4 מחיצות את החלק ה-UNALLOCATED ל-ROOT, HOME, SWAP, FAT32, אך אנינני יכול יצור מחיצה מסוג EXTENDED משום מה. אני רק יכול ליצור עוד 2 מחיצות מסוג PRIMARY.... מה לעשות? אני אובד עצות.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  11. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחר הרבה זמן שאני מת לעבור ללינוקס אבל אין זמן\ידע\איפה להתקין, מצאתי כונן קשיח ישן שחיברתי למחשב והתקנתי עליו אובונטו 6.10. לאחר יום שלם של נסיונות להתקיו דרייברים לכ.מסך הצלחתי סוףסוף. אבל כמו בכותרת אני לא מצליח לעשות mount לכונן SATA שעליו יש סרטים, XP, מוזיקה. מפרט בצד... יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר לSATA? אם כן איך? בנוסף הורדתי licq\xmule ואני לא יודע איך להתקין ולהפעיל.. חיפשתי חומר ויש לי חוברת לידע בסיסי ולא מצאתי עדיין (עברו 3 ימים) אשמח לעזרה... תודה, יוסי. עריכה: אני כותב: mount dev/sda5 ומקבל:mount: can't find dev/sda5 in /etc/fstab or /etc/mtab ואני רואה אותם בdev/ עריכה 2: הצלחתי להתקין xmule/licq/aMSN אבל לא הצלחתי להעביר לעברית מימין …

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה

13. Started by dj shay 30010,

איך אני מתקין דריבר בלינוק מה עלי לעשות אין לי שמץ עם מישהו יכול להסביר לי ועם יש תוכנה שהופכת דריברים מ WINDOWS ללינוקס ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by EagleX2,

אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. יש לי Lindows Os ואני רוצה להתקין את זה על VM ואני שואל איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים בVM(VMware)?? ומה הדרישות מערכת שלה? כי לא בדיוק מצאתי... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. Started by kisharon,

היי לכולם. התקנתי לינוקס suse 9.2 ואני לא יודע איך לחבר אותו ל domain שמבוסס על רשת NT מישהו יכול לתת הסבר קצר או אולי מדריך שיש ברשת גם יעזור לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by zam,

הערב אני החלטתי להתקין אובנטו. הורדתי עותק מהאינטרנט, אותו אני אפרוס על דיסק. המחשב המיועד הוא P-III עם דיסק של 80GB. האם יש משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. ראיתי שפקודת vmstat יש לה עמודת page ולה תתי עמודות pi וגם po. אלו 2 מדדים שאני מעוניין בהם אצלי במחשב אני מריץ vmstat אבל אין לי את העמודה הזו. (יש לי עמודות אחרות) למה זה?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Haflo,

התקנתי RedHat על מחשב עם AMD Athlon XP 1800 and nVidia nForce2 Chipsets ושני כרטיסי רשת (אחד Realtek והשני OB של nVidia), את כרטיס הרשת Realtek המערכת זיהתה בעת ההתקנה לעומת זאת את כרטיס הרשת של nVidia לא! 1. האם אני חייב להתקין דרייברים על מנת שהמערכת תזהה אותו? 2. כיצד אני יוצא לממשק הטקסטואלי ממשק ה-x-windows? (אני יודע כיצד לעלות את ממשק ה-x שאני בטקסטואלי ואף שיניתי את ה-inittab) 3. כיצד אני משנה את שם המחשב? (בממשק ה-Text מופיע לי שם שאני מעוניין לשנות) תודה מראש לעונים....

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. ההתקנה על laptop כשהמערכת עולה אני רואה את האייקון רשתות בסרגל העליון בצד ימין לא ברור לי למה אבל פעם יש רשימת נקודות חיבור שדרכם אני יכול לבחור ופעם אין... במצב "נורמלי" שכן יש, אני יכול לבחור מתוך 4 רשתות שקרובות(כולם עובדות דרך ווינדוס) אבל לא מצליח להתחבר לאף אחת-זה נראה כאילו הוא מתחבר(האייקון משתנה) ואז אחרי דקה זה נפסק ללא כל הודעה ??? זה יכול להיות בגלל דרייבר? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס רשת ואין לי מושג איך מתקינים אותו... תודה,

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה? ב-WINDOWS זה עבד, וגם ב-BOOT זה עובד, אבל ב-UBUNTU, משום-מה לא קורא DVD, רק CD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. ואיך עושים זאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by ZXY1,

למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום הורדתי את openbsd ל i386 וכאשר אני מנסה לעשות בוט מדיסקט הכל הולך בסדר ופתאום שהוא מנסה לעשות הוא בוט הוא רושם לי שהוא מחפש לדוגא /bsd fail(22) ואז אומר whill try /obsd ניסיתי גם hd0a וגם wd0a וזה לא עוזר הצעות תלונות בקשות פניות ותגובות יתקבלו בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים