לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
לינוקס אובונטו יכול לשבת על פורמט NTFS ? כי יש לי מלא קבצים בכונן השני ואני לא רוצה להחליף פורמט !!!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה להתחיל ללמוד את מערכת הלינוקס ויש הרבה ספרים /pdf . אבל קשה לבחור בינהם בכל מקרה הייתי רוצה לדעת על איזה ספר אתם ממליצים, והאם זה מניסיון אישי או סתם מידע כללי. תודה מראש איתי.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כאשר התקנתי את לינוקס נאמר לי שבקלות ניתן לחבר גם את האינטרנט,אני מעונין לעשות זאת עכשו אבל לפני שאני קורא כמה מדריכים אני מחפש תשובה מהירה ופשוטה לשאלה הבאה: יש לי מודם של ale 070 ואותו קיבלתי מבזק. לאלא שמכירים אישית הנה תיאור קצר: קטן, עומד לגובה,ירקרק,צר ועושה מלא בעיות. קיבלתי אותו מבזק. האם ניתן לחבר אותו לאינרנט או שאני יזדקק למודם אחר?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בסביבת עבודה KDE, רציתי לשאול אם יש אפשרות שלא יראו משימות משולחנות עבודה אחרים בסרגל משימות פועלות. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ב partition hda4 התקנתי filesystem מסוג ext3 באופן הבא: בשלב אחר של ההתקנה אני מתבקש להעלות את gentoo מה cdrom בפקודה הזו: ואחרי שעשיתי זאת קיבלתי את ההודעה: האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את פשר ההודעה ואם נגרם נזק להתקנה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום לינוקס בפעם הראשונה, לצערי דווקא את ההתקן החשוב ביותר, כרטיס הרשת לא הצלחתי להתקין. הדגם הוא Level1 WNC-0301 מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו שמע/עבד על מחשב Mainframe ויכול לומר לי איזו מערכת הפעלה הוא מריץ? באיזה פורמט הוא שומר נתונים? והאם ניתן ואיך לייצא נתונים לאקסל או לכל בסיס נתונים אחר? תודה מראש, בברכה, שי
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם יש איזה FAQ להמלצה , אני אשמח לקבל .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלפון של meizu m3 , האימייל שלי נתקע על מאין שולח בשם crashlog@cootek.cn ביחד עם קובץ crashlog, האימייל עובד לי בצורת לופ ולא נותן לי לעבוד עם הטלפון כמו שצריך. כאשר אני מנס לצאת או למחוק את המייל אני מצליח, אך לאחר כמה שניות אפליקצית המייל קופצת לי שוב עם אותו מייל. יש לי תחושה קטנה שזה וירוס, אבל האם ניתן למחוק אותו או שעליי לבצע פרמוט למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים. אני מצטער ששמתי את זה פה זה מתאים לWINDOWS אני ממש מצטער לא שמתי לב. :
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
או קיי אז ככה הלכתי לפני כמה שבועות למכללה שם הציעו לי ללמוד קורס מיוחד לטכנאי PC למחשבים MCDST לאחר שחזרתי הבייתה הרצתי חיפוש קטן בגוגל ומצאתי שזה יחסית לרמה של מתחילים ואפילו לכאלו שמעולם לא נגעו במחשב . חפרתי עוד קצת וראיתי את הקורס ההמשכי של הקורס הנ"ל והוא MCSE הכולל בתוכו מגוון של מבחנים (7) על שרתים שרתי מייל אבטחת מידע וכ'ו. השאלה שלי היא כזו לכאלו מבינכן שבאמת מבינים האם הקורס הוא בזבוז זמן והביקוש אליו בשוק לא ממש גבוה ? שווה או לא שווה לסיכום ... אגב אני מעוניין לעבוד בסביבה של מחשבים ... אני בן 21 עכשיו השתחררתי מצהל משירות קרבי במזל טוב ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתקין את UBUNTU 8 על המחשב שלי, הורדתי התקנה אלטרנטיבית אבל במסך של PARTIONING הוא לא מראה שום HD לבחור לאחר בירורים הבנתי שאולי זה קשור לעובדה שיש לי SATA HD (אני לא מדבר על ההתקנה הרגילה ששם היא נתקעת אחרי ה-SPLASH SCREEN והמחשב נתקע על מסך לבן ריק) שיניתי הגדרות בהתקנה אך עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi today i conneted my linux to the internet but there is words in hebrew that i cant see (i see instead squares) however ther is words in hebrew thaat i can see like "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" how to resolve that? and thers is another problem i cant write in hebrew how can i chanced the language to hebrew?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שמדפיסה את המילים 2,4 מקובץ מסויים בסדר שבו המילה הרביעית מופיעה ראשונה לאחריה התו רווח ולאחריה המילה השניה הנח שבקובץ שממנו מדפיסים השדות מורדים ע"י התו "רווח" בקשה אחרונה.. צריך לעשות את זה עם לולאת WHILE יש למישהו רעיון??? ----------------------------------------------------------------------------------------- cut -d " " f2,4 filename זה כל מה שיכולתי לחשוב עליו ומן הסתם זה לא עובד כי זה מדפיס את המילה השנייה קודם ואת את המילה הרביעית ומה גם שאין פה שימוש בלולאת WHILE :bash: :bash: :nixweiss: :kopfpatsch: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט בפתוחה , צריך להגיש עבודות בdoc מן הסתם. אבל!! פשוט סיוט עם המק! וורד למק לא עובד עם עברית,ניאו אופיס דווקא כשלעצמו נחמד אבל אין גופן david ושפותחים את המסמך בוורד זה תמיד משתנה וזה הורס ויזואלית את העבודה! יש פיתרון נורמלי שגם המורה יוכל לפתוח את העבודה זה יראה כמו במקבוק שלי?? ניסיתי לפתוח בוורד 2011 למק מסמך שנכתב בפיסי רגיל, אבל עדיין יש באגים למשל אין מקף "-"חחחחח פרללס זה גם זוועה והמחשב שלי מתחיל כבר לעלות בלהבות שכשכולה אני מפעיל וורד.. dual boot גם אפשרי אבל אז בשביל מה קניתי מקבוק ב-8 אלף שקל?? על מלל גם שמעתי אבל הבנתי שאחרי השמירה זה עדיין לא מסתדר עם וורד... בקיצור אני אובד עצות.. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, מה נשמע? אני ואחותי קנינו מחשב AIRBOOK של אפל, המחשב הדק של אפל. אז ככה, אחותי לוקחת אותו לאוניברסיטה, והאוניברסיטה שלה לא נעזרת בספרים אלא מעלה את המאמרים\חומר לאינטרנט והדרך היחידה להגיע לחומר זה באמצעות האתר של האונ'. אז ככה, מתברר שהאתר תומך רק באקספלורר, לא פיירפוקס, לא ספארי (הדפדפן של המחשב) שום דבר. יש איזשהי שיטה או דפדפן שיוכלו לעזור לנו להיכנס לאתר שתומך רק באקספלורר?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי הרבה גיבויים בהרד דיסק הבעיה היא שעכשיו יש לי בעיה הוא אינו מזוהה טוב בXP עכשיו הרצתי קנופיקס גרסה 4.0 והוא אכן זהה לי אותו הבעיה היא שאני לא יכול להעביר את הקבצים להרד דיסק השני אין לי הרשאות כתיבה אליו ניסיתי לשנות דרך המאפיינים של הכונן אבל ללא הצלחה, ניסיתי גם להעתיק את הקבצים לדיסק און קי אבל יש לי הרשאות להכל (קריאה כתיבה והרצה) אבל בפועל אני לא יכול להעתיק שום קובץ אם למשהו יש פתרון אני אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte P31-ES3G מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון: 2GB כ. מסך: Ati Radeon HD 4670 אם המפרט מתאים, אשמח למדריך מפורט איך להתקין עליו MAC.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש חדש בלינוקס ובתור חלק מהלימוד אני רוצה להיות מסוגל להפעיל אצלי בבית את מערכת ההפעלה אבל בלי להחליף את ה XP (אני יודע שישנה אפשרות להפעיל את לינוקס דרך דיסק פשוט). בנוסף אני מעוניין שתהיה מערכת גרפית של GNOME. מאיפה ניתן להוריד דבר כזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם ;D ממ...האם אפשר לחבר את המסך הזה ->>>> http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/70403/wo/uXBaCc2sP1lv2KBWkD81FdFkXxU/1.3.0.5.5.1.0.17.3.1.1.0?45,8 האם יש אפשרות לחבר את המסך הזה למחשב שהוא לא מאק ? אם כן מהן הדרישות ? והאם אפשר להשיג את המסך בארץ ? או שצריך לייביא אישית מארה"ב...? תודה מראש !! ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.גילתי שלשנות את השפה בUBUNTU אני צריך ללחוץ על שני הALTים ויש לי בקשה: איך אני יכול לשנות את זה שזה יהיה הSHIFT+ALT, כמו בXP? וגם, עכשיו כשאני כותב בעברית, גילתי שקוו הזה (אתם יודעים, שכשכותבים משו מסמן איפה האות, יש לו בדרך כלל צ'ופצ'יק שהולך ל: צד ימין כשכתובים באנגלית, והולך לצד שמאל של הקו כשכותבים בעברית) אז אצלי, הצ'ופצ'יק הזה עדיין נשאר בצד ימין אפילו כשאני כותב בעברית, וזה יכול לעצבן. פתרון? נ.ב: תוך כדי כתיבת שורות אלו, גלתי שהקיצור דרך של COPY-PASTE לא עובד על עברית. יש איזה פתרון גם לזה? עוד משו אחרון; בAMSN שהתקנתי גילתי שהשמות של חברי, שבעברית, נראים הפוך. עזרה? זה יכול קצת לעצבן... תודה בהקדם, עד עכשיו (התקנתי את הלינוס UBUNTU שלשום ולא היה לי שום הבנה בלי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-