לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר די הרבה זמן אני שובר את הראש בנסיון להתחבר לנטויז'ן בכבלים על FreeBSD 4.5, מה שאולי לא נשמע מי-יודע-מה קשה (בלינוקס זה עבד בקלילות...) אבל אני כבר על סף ייאוש . מה שקורה זה שההתחברות נעשית ב-PPtP, והצלחתי להגיע לשלב שאני פותח session מול השרת של נטויז'ן ומקבל ממנו כתובת IP (גם עם קליינט PPtP שבא עם FreeBSD וגם עם אחד אחר... - http://sourceforge.net/projects/pptpclient) , אבל אני עדיין לא מצליח להגיע עם פינגים לכתובות באינטרנט (לכתובות IP - אם מישהו חשב לכיוון DNS... וכן, הגדרתי Default Gateway). כלומר, משהו עדיין חסר לי בהתחברות.... אם למישהו יש איזה כיוון מחשבה, השערה, ניחוש או סתם הערה - אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי רד הט 9 ואני new boy יש לי בעיה יש את התוכנה טרמינל והיא כמו קומנדור או cmd בוינדוס אבל אני רוצה להתקין משהוא שכתוב שצריך להתקין בלא במצב הויזואלי (x server) אלה במצב אם כמו דוס אז אם אתם יכולים להסביר לי איך עושים את זה בדרך המשוטה ביותר וגם מי שיש לא מדריך קצר שיסביר את הפקודות הבסיסייות לnew bo אז שיבי לי קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RED HAT 8.0 שהורדתי את החמש דיסיקם מהאינטרנט עכשיו : לפני ההתקנה שאני אומר לא שאני רוצה התקנה דראפית והוא עודה מין הרצה של טקסט וניתקע לי בשורה : PARTITION CHECK HDC : ולא זז. יש לכם עצה אולי מה לעשות . אם זה אולי יעזור התקנתי את ראד האט גירסת 7.1 והיתה אותה בעיה אבל אחרי בערך 15 שניות זה רשם TIME OUT והמשיך הלאה להתקנה . תודה רבה! מקווה לתשובה .
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
השתמשתי בגירסא 9 והוא היה הרבה יותר מהיר. עכשיו כשאני מעלה את ה9.1 הוא עולה תוך דיי הרבה זמן. אני לא ממש מבין מה הוא עושה בדיוק, אבל ראיתי כתובות של IP, כיאלו הוא מנסה לתקשר עם משהו. יש לכם מושג על מה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני גולש דרך הרשת הביתית . האם יהיו לי בעיות בגלישה כשאני אני יפעל עם לינוקס ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי Mandrake SNF על מחשב (Penitum 200MMX-192MB-2 NIC`s) בהגדרות הכרטיס נתתי את הכתובת 192.168.0.10 ושאני מחשב את המחשב הזה ל Switch ומנסה דרך מחשב אחר להתחבר אל ממשק ה Web דרך Https://192.168.0.10:8443 אני לא מצליח להתחבר... ניסית עם מחשב שעליו מותקנת מערכת הפעלה Win98SE וגם עם WinXP Pro ה SNF מוגדר להיות גם שרת DHCP ואני כן מצליח לקבל כתובת בהתחברות ומקבל ping אל ה SNF! האם יש צורך בתוכנה מסוימת או בעידכון תוכנה במחשב שמתחבר ל SNF, כמו Java VM או משהו דומה?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל X-Windows אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Fatal Server Error: No screens found" מדובר במחשב נייד אשר מריץ Debian. תודה מראש, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום הורדתי את openbsd ל i386 וכאשר אני מנסה לעשות בוט מדיסקט הכל הולך בסדר ופתאום שהוא מנסה לעשות הוא בוט הוא רושם לי שהוא מחפש לדוגא /bsd fail(22) ואז אומר whill try /obsd ניסיתי גם hd0a וגם wd0a וזה לא עוזר הצעות תלונות בקשות פניות ותגובות יתקבלו בברכה!!!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בשביל מה צריך מקינטוש בכלל, מה היתרונות שלו ומה החסרונות...? תודה...
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בעבודה מרחוק של תחנת קצה ReadHat 7.3 על שרת HP שמריץ את Unix HP. אם מישהו יכול לעזור לי בפקודה מובנת ב - LINUX , בתוכנה שמאפשרת לבצע התחברות כזו או שיש לו איזה שהוא כיוון ..... ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לא כל כך ידעתי לאן לדחוף את ההודעה אבל זה ניראה מקום מתאים אז ככה.... רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל על INTEL את מערכת ההפעלה של MAC?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוריד לינוקס לפיסי דרך המק, אני צריך לצרוב את הקבצים אח"כ. איך צורבים במקינטוש דיסקים iso? תודה איל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה כאשר אני מעלה קבצים לשרת דרך ftp client או אם זה בהעלאת קבצים לצורך שליחת מייל, המק מעלה קבצים בקצב נוראי! כשאני מעלה מהפיסי הכל עובד מהר. שניהם מחוברים לאותו אינטרנט, הגלישה במהירות דומה, הורדת הקבצים במהירות דומה. האם יש סיבה לבעיה ואם כן איך פותרים אותה? בתודה מראש, איל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.blackviper.com/Articles/OS/InstallRH80/installrh8-1.htm תהנו !
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מתקינים דרייבר לכרטיס רשת 3COM905B על שרת נובל גרסה 3.12
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מצאתי אתר שעוסק בהשוואה בין OS X לבין XP .. דיי מעניין ומפורטת ההשוואה , שווה להסתכל http://www.xvsxp.com/ תהנו
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה החברה שמייצרת את הלינוקס, אני יודע שזה תוכנה של קוד פתוח וזה כל הזמן משלים את עצמו בעזרת מתכנתים מהעולם אבל יש חברה שמוכרת את הדיסקים של לינוקס, מה היא? בכלל יש איזה שהיא חברה שלוקחת אחריות על הלינוקס? בנוסף לזה, אני מבין את ההבדלים בביצועי גראפיקה של WIN לעומת לינוקס (ללינוקס אין ביצועים משהו) ושלינוקס מהיר יותר אבל חוץ מזה מה ההבדלים? איך הממשק? איך הנוחות ודברים כאלה.... תעזרו לי בבקשה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לפני יצירת FIREWALL של MNF היש דברים שאני צריך לדעת ? דבר שני הוא שלא מצאתי SNF אם מישהו יכול לתת לי לינק אם הוא יותר טוב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במדור המדריכים ישנה את הכתבה המצויינת של ניצן זיפמן על בניית Router ממחשב ישן יחד עם מערכת ההפעלה Mandrake SNF אולם הקישור בכתבה מוביל לאתר ההורדות של Mandrake שם לא קיימת הורדה ל SNF, מאיפה כן אפשר להוריד את Mandrake SNF?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Remote Desktop Connection היא תוכנה המאפשרת להתחבר ממקינטוש לווינדואוס. כל שעליך לעשות הוא לכתוב את מספר האי פי של המחשב אליו תרצו להגיע, אח"כ לרשום סיסמאו - וואלה! ניתן לראות את המחשב השני במחשבך! אין צורך להתקין תוכנה מסוימת על הפיסי אליו מתקשרים אין אפשרות לעבוד על הפיסי ממנו ועל הפיסי מהמק בו זמנית התוכנה חינמית, קטנה וניתן להוריד אותה מכאן: http://macupdate.com/info.php/id/8431 תבלו! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכול המשתמשים של האתר : התבקשתי על ידי משתמש בשם בני , לפרסם פה תרא'ד שעוסק בלינוקס והרד דיסקים : אז הנה השאלה : "שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי" השאלה היא : האם ניתן להתקין לינוקס מתוך ההרד דיסק ? מודה לכם על כול תשובה ועזרה ..
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-