לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
עם ממשק גרפי קל ושיוכל להריץ לי סרטים באופן טוב , צריך להיות כמה שיותר פשוט למישהו יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי, אני מסתכל על החלוקה של ה-sections ב-man section 7 מוגדר אצלי (במקום שבה אני קורא על הנושא): MACROS and Conventions section 5 מוגדר כ: File Formats and Conventions מה ההבדל בעצם בין הקונבנציות בכל מקרה מקום? ויהיה נחמד גם אם תפרטו לי יותר גם למה הם מתכוונים כ- MACROS ו- FILE FORMATS. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה למקרה ספציפי שלי האם כידי לעשות את השינוי של 180 מעלות. אני משתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ומשחקים אצלי זה דבר זניח ביותר אז ישנו מידי פעם. נמעס לי מוונדוס של מיקרוסופת עם כול הבעיות מסביב אז חשבתי לנסות משהו חדש. עכשו הבעיה שלי שאין לי מושג האם תוכנות שאני חייב אותם לשימושי יעבדו בלינוקס. מדובר בSolid Edge, FLASH, Microsoft Excel כול מה שמסביב לעניין הזה. אשמח לקבל את חוות דעתכם לנושא. בתודה, תומי
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה-KNOPPIX תמיד כשאני מפעיל אותו, בזמן שהוא מאתחל את כל ההגדרות הוא תמיד נתקע בשלב של initializing... (השלב השני בטעינה בחלק הגרפי), ולא ממשיך. ה-KNOPPIX תמיד נתקע לי במצב הזה. למה זה?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ubuntu באותו הארד דיסק של הווינדוס (XP) אך בפרטישן נפרד. הבעיה שעכשיו רק הווינדוס עולה ואין לי אפשרות לבחור בין הווינדוס ללינוקס ככה שאני לא יכול להכנס ללינוקס כלל. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את קוד המקור של לינוקס תאני מיתכוון לקוד המקורי שלינוז הוציא בזמנו חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי כלום תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Ubuntu or Kubuntu על המחשב שלי. לוח-האם שלי הוא של חברת ג'יגהבייט מדגם: K8NSC-939 יש לי כרטיס מסך מדגם: Sapphire Radeon 9600Pro 256MB ואני רוצה להתקין מערך של - RAID 0. האם אני צריך בכל דרייברים או שהכל נמצא בגרסאות האלה של הלינוקסים? ואם כן אני צריך, מהיכן אני מוריד אותן. בתודה, אלי.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כמה מרורים מאכילה אותי ההפצה הזאת לאחרונה, ואני עוד אחד מהמשתמשים הנאמנים ביותר, עוד מימי RH9. בהתחלה כל ניסיון להפעיל את כרטיס הרשת האלחוטי גרם לתקיעה ולאיתחול של המערכת. התחברתי באופן חוטי, עדכנתי את כל החבילות, התקנתי חבילות של גנום לחיבור אלחוטי ופתאום יש חיבור. אבל המערכת עדיין נתקעת ועושה איתחול בכל פעם שאני מנסה לעשות איתחול לכרטיס הרשת... אחר כך ה-KDE4 התחיל להתנהג מוזר, שורת המשימות נעלמה וסירבה להופיע מחדש, הופיעו ארטיפקטים גרפיים סביב הצלמיות (שלא היו בגנום, כך שלא סביר שמדובר בהתקן כרטיס המסך - ממאגר livna). ולבסוף ה-KDE התחיל לקרוס מדי פעם באופן ספונטני. נכון לעכשיו העפתי את כל החבילות שלו ונאלצתי לחזור לגנום. לפחות בזמן שהוא כן עבד, KDE4 באמת נראה נהדר. cro…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו ה Fedora ( עם חומר חשוב מאוד ) וברצוני להתקין על אותו מחשב גם את ה Debian . השגתי דיסק נוסף מכיוון שה Fedora מותקנת על Partition אחד בלבד וברצוני להתקין את ה Debian על הדיסק החדש. אודה לטיפים ועצות כיצד להתקין את ה Debian ללא פגיעה ב Fedora ושתהיה לי היכולת לבחור באיזו מערכת לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת כיצד ניתן לחבר תחנת לינוקס (מנדרייק 9) המחוברת לאינטרנט מהיר בכבלים לרשת sbs server 2000 ולשתף עוד תחנות לגישה לאינטרנט (כלומר להפוך אץ תחנת הלינוקס לראוטר לכל הרשת כולה) תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
התקנתי RedHat על מחשב עם AMD Athlon XP 1800 and nVidia nForce2 Chipsets ושני כרטיסי רשת (אחד Realtek והשני OB של nVidia), את כרטיס הרשת Realtek המערכת זיהתה בעת ההתקנה לעומת זאת את כרטיס הרשת של nVidia לא! 1. האם אני חייב להתקין דרייברים על מנת שהמערכת תזהה אותו? 2. כיצד אני יוצא לממשק הטקסטואלי ממשק ה-x-windows? (אני יודע כיצד לעלות את ממשק ה-x שאני בטקסטואלי ואף שיניתי את ה-inittab) 3. כיצד אני משנה את שם המחשב? (בממשק ה-Text מופיע לי שם שאני מעוניין לשנות) תודה מראש לעונים....
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם , יש לי בעיה חמורה שאני לא יודע איך להתגבר עליה בקלות יש לי מחשב ויש לו הארדיסק בנפח 160GB (מספיק למערכת הפעלה) ניסיתי להתקין עליו לינוקס, במחשב שיש בו ווינדוס 7 ולא הלך כלום הווינדוס 7 מראה לי שאי אפשר להתקין את הלינוקס על מערכת של מייקרוסופט אנא מכם תעזרו לי זה דחוף אני רוצה להתקין לינוקס !!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
devstation הוא משחק fps שמיתבסס על המנוע של ut2003 וממוקד בהרס השמדה ואלימות חסרת פשרות בחורבות עולם עתידני. אני ממליץ לבדוק פרטים עליו כאן: האתר הרישמי http://www.devastationgame.com/ הורדת קליינט הבטא ללינוקס מ icculus http://icculus.org/news/news.php?id=1446 שימו לב שנכון לעכשיו צריך להעתיק קבצים מהתקנה של המשחק בווינדוס , אבל זה ישתנה בקרוב (אני מקווה) תהנו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אפשר להתקין את לינוקס מינט מבלי להיכנס לשולחן עבודה בLive CD, פשוט המחשב הישן מאוד שלי לא מסתדר טוב עם Live CD או שאולי יש גירסאות שהם רק התקנה של Mint מבלי Live CD? אשמח לעזרה ולינקים גל
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מקינטוש שאני ממש לא יודעת לתפעל אותו מישהו יכול לעזור לי...........
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מעצב גרפי ובונה אתרים, אני חשבתי להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב, מאז שאני ילד אני עובד עם PC ותמיד רציתי שיהיה לי MAC חשבתי אולי על האופציה אבל יש לי כמה סימני שאלה בקשר לזה. הצרכים שלי הם בעיקר: גלישה באינטרנט. צפיה בסרטים. מוזיקה והרבה (מבחינת רמקולים מה שאני לא יקנה יתחבר למערכת). עיצוב עם פוטושופ ופלאש. בניית אתרים עם DREAMWAVER. איסיקיו מסנג'ר. ופיתוח תוכנות עם C#. עכשיו מה שחשוב לי זה שהמחשב יגיב לי מהר לא יתקע בעבודות שלי ויתמוך בעברית. מה אתם ממליצים? ללכת על מחשב נייד או נייח? וגם מה עדיף מאק או PC. אני ממש בהתלבטות על כל העניין הזה, תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לויסטה הסמבה תיקיה משותפת על שרת הלינוקס בקושי זז גם הגלישה ל http שמאוחסן בשרת די צולע. הלינוקס שלי הוא FC6. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך בשנמצא באתר איך להפוך את המחשב לראוטר מבוסס לינוקס.. אני רוצה לעשות את זה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יהיה רק ראוטר, אני רוצה גם ללמוד לעבוד עם לינוקס. האם אני יכול להתקין נגיד redhat ואז על זה את התוכנה של הראוטר והיא תעבוד ברקע? או שהתוכנה של הראוטר היא מערכת הפעלה בפני עצמה?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
לאחר התקנה מוצלחת של Fedora core 4 רציתי לשאול איך אני מתקין את התוכנה LICQ תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי לינוקס מנדריבה KDE 3.5 חיברתי הארד דיסק נוסף למחשב בביוס אני מוצא אותו אבל במחשב אני מוצא רק את הפרטישנים הישנים...
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס בקרוב על אחד מהמחשבים שלי ואני מאוד חדש בנושא אז אני הולך להיות פעיל פה אז זו השאלה הראשונה שלי.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ! הרודתי את הקובץ UT2004-LNX-Demo3334.run.gz למחשב שלי , והייתי רוצה לדעת מה הפעולות שאני צריך לעשות כדי להתקין אותו . והאם מישהו ניסה להתקין ולשחק הדמו ? כיצד הוא משווה אותו למשחק בwin מבחינת מהירות ומשאבים . תודה רבה [ אודה על הסבר מפורט ככל הניתן לגבי התתקנה , אני חדש ]. מערכת הפעלה Mandraek community 10.1 פנטיום 3 1000 400 מגה Ram. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי טוב אז אני משתמש ב MANDRAKE 10.1 עם KDE בכל אופן התקנתי את FIREFOX הכל היה סבבה (פחות או יותר אבל זה כבר בעיות בFIREFOX) עכשיו כל ספריה שאני פותח חוץ מ HOME נפתחת לי ב FIREFOX בתור עמוד HTML ממש ממש ממש מציק מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-