עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום, התקנתי אתמול אובונטו ויש לי מספר שאלות. 1.איך אני מחליף בין השפות כתיבה ( בוינדוס לדוגמא זה shift+alt)? 2.אני לא מצליח להתקין את הרשת האלחוטית, נכנסתי ל add/remive ועשיתי חיפוש ל wireless וכל מה שהוא מצא התקנתי, אבל לא עזר, מה הלאה? עריכה: בדקתי דרך אובונטו איזה כרטיס רשת יש לי וזה מה שהוא הראה: atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless pci adapter (rev 01) 3.כל מידי תוכנות של הנייד שלי, באתר הבית יש שהתקנה רק לוינדוס יש איזה דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Holography,

ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. יש דרך לתקן את זה? נניח להעתיק קבצי מערכת מהדיסק? שורת פקודה...(הקונסול כן מזהה את המקלדת)

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. Started by itaysp,

שלום. קראתי את המדריך בשנמצא באתר איך להפוך את המחשב לראוטר מבוסס לינוקס.. אני רוצה לעשות את זה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יהיה רק ראוטר, אני רוצה גם ללמוד לעבוד עם לינוקס. האם אני יכול להתקין נגיד redhat ואז על זה את התוכנה של הראוטר והיא תעבוד ברקע? או שהתוכנה של הראוטר היא מערכת הפעלה בפני עצמה?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  5. Started by borg,

אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by gtabak_37,

יש חיה כזאת? אפשר להתקין את לינוקס מינט מבלי להיכנס לשולחן עבודה בLive CD, פשוט המחשב הישן מאוד שלי לא מסתדר טוב עם Live CD או שאולי יש גירסאות שהם רק התקנה של Mint מבלי Live CD? אשמח לעזרה ולינקים גל

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by asaf556,

מחקתי את לינוקס אבל התפריט בחירה בהתחלה נשאר איך אני מוחק אותו?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by matteo,

איך אני מתקין על מנדרייק 10.1 את הפוקוס הנ"ל B-Focus 270 בתצורת adsl usb קראתי מדריכים והבנתי שהם לא מיועדים אלי אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה. עריכה: אני יודע איך להתקין בתהליך ההתקנה לא מצאתי בחירה של התקשרות - ישראל מה עושים???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by matteo,

לאחר התקנה מוצלחת של Fedora core 4 רציתי לשאול איך אני מתקין את התוכנה LICQ תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  10. תאור המצב רשת עם 8 מחשבים .אחד מהם עם וינדוס מקושר לאינטרנט ולרשת הפנימית כולם מתחברים לאינטרנט דרכו - במחשב זה מופעל ICS . לצורך הדיון - זהו השרת. ברשת הפנימית יש גם שיתוף קבצים ומדפסות. לקוחות הרשת - מחשבי וינדוס וגם לינוקס. המטרה -להחליף במחשב השרת את מערכת ההפעלה ללינוקס ( כפי הנראה דביאן ). מה צריך להתקין בו ולהגדיר בו כדי שימלא את אותו תפקיד של שרת ה - ICS ?.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by miki_michal,

שלום ! הרודתי את הקובץ UT2004-LNX-Demo3334.run.gz למחשב שלי , והייתי רוצה לדעת מה הפעולות שאני צריך לעשות כדי להתקין אותו . והאם מישהו ניסה להתקין ולשחק הדמו ? כיצד הוא משווה אותו למשחק בwin מבחינת מהירות ומשאבים . תודה רבה [ אודה על הסבר מפורט ככל הניתן לגבי התתקנה , אני חדש ]. מערכת הפעלה Mandraek community 10.1 פנטיום 3 1000 400 מגה Ram. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by supercars,

שלום, רציתי לשאול האם ניתן להתקין לינוקס על פלייסטישן 2? אם כן, אשמח לקבל מדריך בעברית תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  13. Started by [ViT],

היי, אני מסתכל על החלוקה של ה-sections ב-man section 7 מוגדר אצלי (במקום שבה אני קורא על הנושא): MACROS and Conventions section 5 מוגדר כ: File Formats and Conventions מה ההבדל בעצם בין הקונבנציות בכל מקרה מקום? ויהיה נחמד גם אם תפרטו לי יותר גם למה הם מתכוונים כ- MACROS ו- FILE FORMATS. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by fungiman,

כמה מרורים מאכילה אותי ההפצה הזאת לאחרונה, ואני עוד אחד מהמשתמשים הנאמנים ביותר, עוד מימי RH9. בהתחלה כל ניסיון להפעיל את כרטיס הרשת האלחוטי גרם לתקיעה ולאיתחול של המערכת. התחברתי באופן חוטי, עדכנתי את כל החבילות, התקנתי חבילות של גנום לחיבור אלחוטי ופתאום יש חיבור. אבל המערכת עדיין נתקעת ועושה איתחול בכל פעם שאני מנסה לעשות איתחול לכרטיס הרשת... אחר כך ה-KDE4 התחיל להתנהג מוזר, שורת המשימות נעלמה וסירבה להופיע מחדש, הופיעו ארטיפקטים גרפיים סביב הצלמיות (שלא היו בגנום, כך שלא סביר שמדובר בהתקן כרטיס המסך - ממאגר livna). ולבסוף ה-KDE התחיל לקרוס מדי פעם באופן ספונטני. נכון לעכשיו העפתי את כל החבילות שלו ונאלצתי לחזור לגנום. לפחות בזמן שהוא כן עבד, KDE4 באמת נראה נהדר. cro…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by SUBX2,

אני מחובר לאינטרנט באמצעות הכבלים יש לי מודם מחברת Ambit אפשר לקבל DRIVER ללינוקס וכיצד אני מגדיר את כל העסק הזה תודה לעוזרים............

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by ag43,

יש לי שני מחשבים אחד עם XP PRO והשני עם UBUNTU. אני מעוניין שהמחשבים יהיו מחוברים בינהם ברשת חוטית וישתפו קבצים ותיקיות, בעוד שהמחשב (הישן) עם הUBUNTU יהיה מחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית וישמש כראוטר למחשב עם הXP. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. devstation הוא משחק fps שמיתבסס על המנוע של ut2003 וממוקד בהרס השמדה ואלימות חסרת פשרות בחורבות עולם עתידני. אני ממליץ לבדוק פרטים עליו כאן: האתר הרישמי http://www.devastationgame.com/ הורדת קליינט הבטא ללינוקס מ icculus http://icculus.org/news/news.php?id=1446 שימו לב שנכון לעכשיו צריך להעתיק קבצים מהתקנה של המשחק בווינדוס , אבל זה ישתנה בקרוב (אני מקווה) תהנו :AR15:

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by TermiNal,

הגדרתי בביוס את ה-DVD-ROM ל-First Boot Drive הכנסתי את הדיסק הראשון של מנדרייק ועשיתי ריסטרט, המחשב מתחיל לעלות אבל לא מגיע להתקנה של מנדרייק, קיצר, לא נכנס להתקנה. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את קוד המקור של לינוקס תאני מיתכוון לקוד המקורי שלינוז הוציא בזמנו חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי כלום תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אני התקנתי לינוקס פאדורה רד האט עכשיו אני משתמש בווינדוס אקספי האם יש תוכנה המאפשרת לי להיכנס מתי שאני נמצא בווינדוס להיכנס גם ללינוקס בו זמנית?? אם כן איזה תוכנה ?? ואם יכולים להביא לי לינק שלה אז סבבה אבל אם לא לפחות את השם שלה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחר הרבה זמן שאני מת לעבור ללינוקס אבל אין זמן\ידע\איפה להתקין, מצאתי כונן קשיח ישן שחיברתי למחשב והתקנתי עליו אובונטו 6.10. לאחר יום שלם של נסיונות להתקיו דרייברים לכ.מסך הצלחתי סוףסוף. אבל כמו בכותרת אני לא מצליח לעשות mount לכונן SATA שעליו יש סרטים, XP, מוזיקה. מפרט בצד... יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר לSATA? אם כן איך? בנוסף הורדתי licq\xmule ואני לא יודע איך להתקין ולהפעיל.. חיפשתי חומר ויש לי חוברת לידע בסיסי ולא מצאתי עדיין (עברו 3 ימים) אשמח לעזרה... תודה, יוסי. עריכה: אני כותב: mount dev/sda5 ומקבל:mount: can't find dev/sda5 in /etc/fstab or /etc/mtab ואני רואה אותם בdev/ עריכה 2: הצלחתי להתקין xmule/licq/aMSN אבל לא הצלחתי להעביר לעברית מימין …

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by korn666,

יש לי רד האט חדש אף פעם לא השתמשתי בלינוקס זה פעם ראשונה עכשיו אני לא יודע איך להתחבר לאינטרנט יש לי ADSL של בזק בינלאומי מודם USB חיצוני שפועל עם חייגן וזה לא אינטרנט בכבלים אין לי כבלים מה שכן בוינדוס אני מתקין את הדיסק שקיבלתי עם המודם וזה פשוט מכין חייגן בלינוקס לא מה אני עושה תודה על העזרה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  23. Started by the godfather,

אני רוצה לקנות G5 IMAC ואני לא משחק במשחקי מחשב בכלל אני רק רואה סרטים ואני צריך אותו למוזיקה גם כדאי לי או לא ואפשר להחליף לו כרטיס מסך או קול?? תודה מראש

24. Started by voxmonster,

שלום חברים מחפש מידע על HP UX ו-SUN SOLARIS היסטוריה הווה ועתיד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by Devil Servant,

נמאס לי מכל הבעיות המחורבנות עם הקרנל איך אני עושה HARD FORMAT לHD? ככה שימחק הכל הכל שיהיה לי HD חדש דנדש

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.