לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
האם זהו פרוקייקט קוד פתוח המאפשר לבעלי מעבדים בx86 לשתמש בmac os או במשהו תואם(בקיצר להפעיל תוכנות של מק לא במק אלא בpc)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מספר שאלות לי, 1. יש בלינוקס תוכנת הקלטה שתומכת בהקלטת ערוצים? (סטייל COOL EDIT PRO למשל) 2. עד כמה הקרנל החדש (2.6) טוב?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הורדתי את הבטא האחרון של מנדרייק 10 מאיזה פאב מהיר, עכשיו בגלל שזה בטא ואני די חדש בלינוקס אני לא יודע אם כדאי להתקין את זה אולי היו עדיין באגים או תקלות? או שעדיף להתקין בינתיים את גירסא 9.2 עד ש10 תיצא סופית. - מישהו יודע אולי מהם ההבדלים המשמעותים והדברים החדשים במנדרייק 10? -עכשיו מה שהורדתי זה ככה 4דיסקים ISO - cd1-התקנה cd2-התקנה cd3-מידע ודיסק ISO שנקרא CLIC2.0 האם זה נכון ומה זה הCLIC הזה ולמה הוא נחוץ? תודה. נ.ב אם מישהו רוצה אם הכתובת של הפאב שיצור איתי קשר יש בו טון STUFF של לינוקס והפצות למיניהם.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר קבצים מיוניקס לחלונות XP . כאשר אני מנסה להתחבר באמצעות FTP ל windows הוא רושם לי ftp: connect: Connection refused הבעייה קוראת רק עם התחברות ל windows ,בהתחברות ליוניקס אחר אין לי בעייה. יש לי פינג למחשב. כאשר אני מנסה להתחבר הפוך כלומר מחלונות ליוניקס הוא מתחבר בלי בעיות. משהו נתקל בבעיה הזו ? כל תגובה תבורך תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
כן, כן... התקנתי את ה-RPM שמופיע באתר של NVIDIA, וזה גרם לכמה דברים נחמדים למדי (כמו זיהוי טוב של כרטיס הקול), אבל כרטיס הרשת ממאן לעבוד. ב-Configure שלו יש בעיקר IRQ Unknown... הפעלתי את המחשב מחדש, בדקתי בטבלת ה-IRQ מהו ה-IRQ של כרטיס הרשת (11), הכנסתי, ועדיין הוא טוען שכרטיס הרשת איננו בנמצא. מה עושים? עריכה: גם כרטיס המסך לא מזוהה. התקנתי, שוב, את ה-RPM מהאתר של ATI, וה-Radeon9800 שלי פשוט לא מזוהה. אין אפילו אותו ברשימה שם...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתי לעבור\להתנסות בלינוקס כבר מזמן, ועכשיו התפנה לי קצת זמן, אז אני לא דוחה יותר. אשמח אם תענו על כמה שאלות שלי בנוגע ללינוקס והסביבה שלה. ד"א - קראתי הרבה מאמרים וFAQ's (כולל ה"אולטימטיבי" באתר הפינגווין ), אז אנא אל תפנו אותי לאחד מהם . ולשאלות: BSD בהשוואה ללינוקס קראתי רק מאמר אחד לא ממש אובייקטיבי (לטובת הBSD), ולא הבנתי כמה דברים - מה מטרותיה? מה ההבדלים המאד כלליים שלה מלינוקס? האם אני צודק שאני מתעניין או שהיא לא ממש תחסר לי בשלב זה? ההפצה ההמלצות למתחילים הן רד-הט (או בשמה הנוכחי פדורה אם הבנתי נכון) ומנדרייק. הבנתי שייחודן הוא שהן יותר "יוזר-פרינדלי", אבל זה על חשבון המהירות והאפשרויות. אני מתכוון להשקיע קצת זמן, אז אני אוותר על היוזר-פרינדליות קצת, ואני מניח…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי לפ-טופ ישן של IBM והדיסק הקשיח לא עובד. הייתי רוצה לסדר עליו לינוקס פשוט שיעלה מהדיסק וניתן יהיה לגלוש באינטרנט לקרוא דואל גם בעיברית ולהתחבר למסנג'ר. כך שהשותפה שלי לא תעשה לי פרצופים אם לוקח לי זמן לפנות לה את המחשב. האם יש חיה כזאת? איפה אפשר להוריד אותה? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מתקין חבילות תוכנה ע"י לחיצה על האיקון שלהם האם זו הדרך? אחרי ההתקנה אני לא מוצא איפה נמצאת התוכנה ואין לי מושג איך להפעיל אותה. מישהו מוכן להסביר לי ? מדובר ב REDHAT9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם USB של MAC זה כמו של PC ? האם כל מקלדת מתאימה גם ל PC וגם לMAC ? האם זה אותו דבר גם בעכברים? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי בביוס את ה-DVD-ROM ל-First Boot Drive הכנסתי את הדיסק הראשון של מנדרייק ועשיתי ריסטרט, המחשב מתחיל לעלות אבל לא מגיע להתקנה של מנדרייק, קיצר, לא נכנס להתקנה. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
גמרתי להתקין MANDRAKE 10 ושמתי חבילות לסרבר אבל לא שמתי שום סיסמא. וכל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה בוט מגיע ללינוקס(המערכת היחידה) ומבקש ממני SERVER LOGIN ניסיתי כל מיני דברים אבל זה אומר לי LOGIN UNKNOWN. מה לעשות אני צריך עזרה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
-
באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני יודע שזה הבדל בין כמות הפאצ'ים שיש אבל איך אני יודע את הפירוט של זה? לדוגמא: i386
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל את המחשב מק החדש שלי PBG4 רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשתמש בתוכנה VPC ולדעת עד כמה היא אמינה ואם אפשר לבנות עלייה לשימוש שותך ביישומי ווינדוס .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת סוף ההתקנה הוא רושם לי : RPM -qpl Mandrake/RPMS/*.rpm
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך בשנמצא באתר איך להפוך את המחשב לראוטר מבוסס לינוקס.. אני רוצה לעשות את זה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יהיה רק ראוטר, אני רוצה גם ללמוד לעבוד עם לינוקס. האם אני יכול להתקין נגיד redhat ואז על זה את התוכנה של הראוטר והיא תעבוד ברקע? או שהתוכנה של הראוטר היא מערכת הפעלה בפני עצמה?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
i need a program that can open .pak and .uha files in windows i have unpak an unuha but this program are in Windows nt charcter mode so it not work either with cedega or dosemu so which program can open this files or which program can run windows NT charcter mode(windows xp on dos style) thx ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-