לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את ברירת המחדל שלי בלילו (יש לי מנדריק 9.1) כך שהווינדוס יהיה ברירת המחדל ולא הלינוקס. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תפסו את Apple בטעותם ולכדו את הפרסום על המעבד החדש והקונפיגורציה החדשה של המחשבים העתידיים. מעניין מאוד איך חברה ענקית כמו Apple עושים טעות כזו. http://www.garyschechter.com/G5/g5.html
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ץודה לכל העונים!!!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ובמחשב הישן הייתי עובד עם לינוקס ולא הצלחתי לתפעל את כרטיס הכל שלי אשר מובנה בטוח לוח האם, וכאן שאלתי: כיצד מתמודדת לינוקס עם כרטיסים אשר מובנים בתוך לוחות האם? האם זו הייתה בעיה עם הלוח והכרטיס אצלי או שזו בעיה נפוצה? מה הייתם מציאים מבחינת לינוקס לקנות כרטיס קול בנפרד (ואז לשלם יותר ולטפוס סלוט PCI) או שרוב הסיכויים שלינוקס תתמודד עם כרטיס מובנה? תודה מראש על העזרה וההתייחסות
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם הוא חדש, אבל קבלו- http://www.apple.com/displays/acd23/ מסך דק, שטוח "23 מגניב לאללה.... וגם המחיר לא בשמים (יחסית למסך "23) אני מניח שאי אפשר לחבר כזה מסך ל-pc אלא רק ל-mac.... תגידו לי אם אני טועה, או אם יש דרך לחבר את זה בכל זאת ל-pc
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסלחו לי על השוק אבל אפל הרגע הוציאו לשוק מחשב עם שני מעבדים 64 BIT עם זכרונות 128 ביט ב 400 מה"צ שזה כמו 800 בPC הFSB עומד על 1 גה"צ ככה שיש עוד רוחב פס פנוי לכרטיסים הארד-דיסקים וכאלה מעבר למה שהזכרונות לוקחים (אין כזה דבר בPC) וזה גם BUS נפרד לכל מעבד ככה שזה בעצם 2 גה"צ יש גם PCI-X שאמור להגיע מתישהו בעתיד לPC ועוד הדברים הרגילים USB 2, Firewire 800,Serial ATA, 1Gbit Ethernet ועוד כל מיני דברים ששמענו עליהם אבל עוד לא ממש ראינו בקיצור WOW הלוואי אצלי בבית הנה לינק כדי שתוכלו להזיל ריר בעצמכם http://www.apple.com/powermac/
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מניח שכל מי שעובד על מק נתקל פעם בתוכנה הזאת. משום מה היא נתקעת כל הזמן וזה הופך את הכניסה לעזרה של תוכנות לכמעט בלתי אפשרית. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לבטל אותה, את ה-Help Viewer ולצפות ב-Help של תוכנות שונות בעזרת הדפדפן או ה-text edit. בתודה מראש, איל
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מנדריק 9.1 כמערכת הפעלה שניה. אני רוצה להתקין את מנדריק על מחיצה שהיא לא ריקה. ואני קראתי שבשביל להתקין לינוקס צריך לעשות 3 מחיצות קטנות שעליהן יותקן הלינוקס. אז השאלות שלי אני צריך לעשות את המחיצות לפני ההתקנה או שהם נעשות לבד בהתקנה? וההתקנה תיפגע בדברים שיש לי במחיצה? ובדברים שמקושרים לווינדוס? ד"א על תישלחו לי לינקים לאתר של guides4u כי הוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סוף סידרתי את הבעייה שהייתה שלי , שהלינוקס לא עשה ריבוט מה cd , התקנתי הכל , בסוף כשלינוקס מטעין את הכל , הממשק הגרפי לא עולה ויש לי את הממשק של דוס . כיצד מעלים את הממשק הגרפי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני צריך עזרה בהתקנת מודם ITEX על מנדריק 9 אני יודע שיש למודם תמיכה בלינוקס כי יש דרייבר בדיסק התקנה שלו אבל אני לא מצליח להבין איך מתקינים חומרה (אני דיי חדש בעסק) האם מישהו יוכל להסביר לי צעד צעד איך עושים זאת !? בתודה מראש lir@n
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הבאה: ERROR could not uncmpres secomd stage ramdisk this is probably an hardware error while reading the data(this may be caused by a hardware failure or alinux kernel bug) י ש כפתור וללחוץ על OK לאחר הלחיצה כתוב: error in exec of stage trying to exe cute'/nser/bin/runinstall2' from the install atnn volumw the following fatul error occurred fatal error in stage1:exec format error. שןרה אחרי זה I can't recore from this you may rebppt your system. מה הבעיה ןומה אני צריך לעשות הצילו!!!!???!!?? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי על הפורום ואני רואה כי לינוקס Mandrake מומלצת למתחילים: אני יוכל להשתמש באינטרנט המהיר שלי של הכבלים? ואיפה אני יכול למצוא את ה DRIVERS לחומרה של המחשב שלי???? מה ההבדל בין Mandrake 9 ל9.1??? תודה לכולם...............
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Redhat 7.3 וברשת מחובר מחשב נוסף ועליו windows Xp . ה telnet\ftp\http עובד לשרת אני רוצה לפתוח session X על השרת ( לראות את ה X במחשב של ה XP ) . יש לי תוכנה שנקראית XLink או משהוא כזה אבל לפי דעתי מנסה לפתוח SSH מולו ? האם יש דרך טובה ואם כן מבי ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי הגדול ביקש ממני להוריד לו KDE3 לסולריס שיש לו בעבודה ולצרוב עכשיו אין לי מושג איך לצרוב את זה שסולריס יוכל לקרוא לכם יש? תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להריץ קבצי EXE דרך לינוקס?, בעיקרון האם אפשר להריץ משחקים שרצים על ווינדוס לאפשר להם לרוץ על לינוקס בדרך כלשהיא תודה
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין לינוקס על המחשב הבא: INTEL CELERON 500MHZ VIA MOBO 128MB SDR VOODOO 3 3000(משנה?) SEAGATE 40GB 7200RPM ללמוד לינוקס על המחשב הזה, הוא לא מחובר לנט לכן לא צריך משהו מיוחד. איזו גרסא להתקין ואיזו הפצה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוף אוף אוף אתמול התקנתי לינוקס רד האט 9 ואני לא יכול לרשום בעיברית, אני יכול לקרוא עיברית. נ.ב: רשמתי את זה במחשב של אחי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את linux red hat 9.0, ואנ לא הצלחתי מהאתר עצמו של רד האט.. אז אני צריך קישור/לינק, ללינוקס רד האט 9.0, ושמעתי שזה 3 דיסקים... אז מי שיכול להביא לי -> סבבה תודה מראש: Neo
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי דיסק ההתקנה של רד האט בעבר התקנתי אותו, אך לא היה לי הרבה זמן ללמוד את המערכת ואי להשתמש בה. אני מעוניין להתקינה שוב, האם אתם ממליצים על התקנת מערכת זו ? או שיצאה כבר גירסה חדשה יותר ? ואם כן איך אני משיג אותה ? כמו כן לא הצלחתי להתחבר בזמנו לאינטרנט כנראה לא היו לי את הדרייברים המתאימים, אז איך אני מוצא אותם הפעם לפני ההתקנה ? והאם בכלל אני צריך לחפש דרייברים לכל הכרטיסים או שהמערכת תזהה אותם לבד ? תודה מראש לע כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכול התותחים של פורום "קוד פתוח" , יש לי שאלה , התקנתי דרייבר שמיועד להפעלת המודם מסוג ROTAL USB ADSL MODEM ?ALE070? . אני מקליד לו בקונסול : STARTMODEM , מתחיל לרוץ מגיע לי למצב שבוא הוא נותן לי איי פי חיצוני לרשת אבל מה , ברגע שאני פותח את מוזילה , ורושם לו WWW.HWZONE.CO.IL או לצורך העניין כל אתר אחר הוא נותן לי UNKNOWN DESTINATION , מה יכולה להיות הבעיה ? , כמו כן אין לי פינג לשום מקום . וכמו שציינתי קודם מדובר במנדרייק 9.1 גרסת קרנל : 2.4.21-0.13MDK . מודם ROTAL USB המודם הכחול הקטן שבזק בינלאומי נותנים חינם . כמו כן אם תוכלו לעזור לי דרך הטלפון זה יהיה מצויין . 055-763831 . אבי .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חשבתי לשים לינוקס במחשב שלי ויש לי כמה שאלות..... איזו הפצה כדאי? (עיקר ההתלבטות שלי היא בין מנדרייק וראד-האט...) ואיזו גירסה? איפה אפשר להוריד אותה? אני רוצה הפצה עם ממשק נוח.... אם אפשר תוסיפו בבקשה עזרים ללינוקס... תודה נ.ב. יש דרייברים לרכיבים של המחשב שלי? (יש את המפרט בצד...)
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה די מתסכל - כבר הצלחתי להפעיל את האינטרנט והכל.. ואז ניסיתי לשנות את סוג העכבר בהגדרות כדי לגרום לגלגלת לעבוד ובחרתי בטעות בסוג עכבר של חברה אחרת והוא פשוט התחיל להשתגע - הסמן זז בשיא המהירות רק למעלה ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות חזרה... מישהו יודע איך אני מחזיר להגדרות עכבר שעובדות? אולי איך אני גורם ללינוקס לעשות AUTO DETECT לעכבר? או אולי מישהו יודע את המקשי קיצור כדי לפתוח הכפתור השמאלי התחתון בTASKBAR? (כמו הSTART בXP) כדי שאני אוכל לנסות להגיע להגדרות של העכבר משם? בתודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-