עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by shay33,

ubuntu.com זה רק אצלי?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. ניסיתי הכול עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך כדי שהראוטר יזהה והוא לא זיהה עשיתי איתחול לשרת וגם זה לא עזר ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  3. היי הכותרת די מתארת את העניין יש לי RAID 0, והייתי רוצה להתקין לינוקס מה אתם מציעים? ואיך זה פועל? בעבר התעסקתי עם לינוקס ודי אוהב את זה, אבל לא היה לי RAID, וגם אני לא רוצה למחוק מה שיש עליו וכו'. רק רוצה להוסיף מערכת הפעלה (בנוסף לחלונות VISTA שיש לי) תודה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by itail,

אני ממש מתחיל בלינוקס... מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך מתחברים בפרוטוקול L2TP לברק? תודה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by arigo,

שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם + כרטיס מסך (מובנה או לא) למערכת שתוכל להשתמש בתוכנת VDPAU יש למישהו המלצות ללוח אם או שילוב עם כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי בלו ריי וביטרייטים גבוהים במיוחד ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by maverick,

נתקלתי לאחרונה באתר המפרט את כל ההיסטוריה של אפל: מהמחשב הראשון, שיצא בשנת 1976 (APPLE I) ועד ל-IMAC ול-G4 של היום. אפשר שם לקבל מידע מהימים שעוד סטיב ג'ובס וביל גייטס עוד היו חברים ועד היום. שווה ביקור. קישור 1 קישור 2

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by Red Sparowes,

how can i change keyboard language to hebrew like in windows shift+alt

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by TPack,

קבלו ביטול (מצטער), על רוב השאלות שלי יש מענה בFAQ .. אני אשתמש באשכול הזה במידה ויצוצו עוד שאלות.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. איפה אני יכול להוריד KNOPPIX בגרסה מלאה? או שאולי אני עשיתי משהו לא טוב שהוא כותב לי שחסר קבצים?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. שלום אני רוצה להחליף חברת אינטרנט \ לאיים להחליף חברת אינטרנט כדי להשיג מחיר יותר טוב ואינטרנט יותר מהיר, אבל יש ברשת הביתית מאחורי הראוטר גם מחשב מקינטוש G4 שעובד על OS 9 \ OS X . בשביל הרצון שהבעתי בהתחלה אני צריך לדעת האם ואיך אפשר להתחבר בVPN במחשב מקינטוש. וגם לאיזו חברות אינטרנט מהיר אפשר\כדאי להתחבר במצב הנוכחי של מחשבי PC ברשת עם מחשב מקינטוש. בתודה מראש!, דניאל.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by JediMaster,

שלום לכולם! האם מישהו יודע אם זה אפשרי להריץ תוכנת לקוח של ונוטרילו תחת לינוקס (יש לי אובנטו)? תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  12. וגם אם אפשר הסברים מהמילים שלכם , תודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by Zambar,

הכל רץ טוב ויפה עד שאני מגיע לשלב שאני בוחר להתקין אותה. הוא "חושב" קצת, מראה את המד ההוא, ואז חוץ מ-3 הלוגואים של אובונטו בחלק העליון של המסך, הוא לא מראה לי כלום. יש לציין שכשאני לוחץ סתם על אנטר המחשב מגיב. במה חטאתי?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by liran2003,

שלום, אני מעוניין להתקין לינוקס אובנטו, ורציתי לשאול האם אוכל להתחבר לאינטרנט בהנחה שהוא מחובר לראוטר ובמחשב השני יש ווינדוס XP? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  15. I have a SSH software, and I can use that to connect to a remote server, and work on that remote server. I can run my program on that remote server in short time or if I keep working on that server (like typing something) for a long time. Now I need to run a intensive computing program on that remote server, say it will take 8 hours to finish, and I don't want to keep typing on that remote server and just like to let that intensive computing running until it finish, but the problem now is that if I don't type something on that remote server for about half an hour, the remote server (or ssh) will automatically close the connection, and all my previous computation (haven't …

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש, וראיתי שהשירשורים בנושא מערכת ההפעלה המעולה Ubuntu לא מעודכנים, ולכן רציתי לשאול - למישהו יש המלצות בעד או נגד רכיבי חומרה (מעבד, זכרון, לוח אם, צורב) שיש איתם בעיות התאמה לאובונטו? (או רכיבים שמתאימים במיוחד?) המפרט שאני מתעתד לקנות: (תגידו אם יש לכם הצעות לשיפור/תיקון) מעבד - Intel Core2Duo conero E6xxx זכרון - 2048Mb DDR II 800Mhz של קינגסטון(?) לוח אם - Gigabyte MSI P35 צורב - LG SATA dual layer X20 DVD כרטיס מסך - --לא צריך, אני לא משחק במשחקים. מארז - Antec P182 ( המהולל ) הסתייגויות? בעיקר מטרידה אותי סוגיית ההתאמה לצורב וללוח האם... תודה על כל התייחסות רצינית : )

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  17. איזה פקודה גורמת להדפסת הפלט הנל cotodos0 c0t0d0s1 עד S7 c0t2d0s0 c0t2d0s1 עד S7 T2 c1t1d0s0 c1t1d0s1 עד S7 שאלה נוספת: מה פרוש C0/TS/D0/S0 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. ב partition hda4 התקנתי filesystem מסוג ext3 באופן הבא: בשלב אחר של ההתקנה אני מתבקש להעלות את gentoo מה cdrom בפקודה הזו: ואחרי שעשיתי זאת קיבלתי את ההודעה: האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את פשר ההודעה ואם נגרם נזק להתקנה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. אז ככה יש לי פנטיום 1 200 מגה הרץ זיכרון 32 בתקן SIMM אני רוצה להתקין עליו מערכת של שרת כדי להפוך אותו למרכז של כל התקשורת אצלי בבית חשבתי להתקין w2k אבל זה לא יעלה שמה ואני לא רוצה להקריב למטרה הזאתי מחשב קצת יותר מתקדם אז הגעתי למסקנה שלינוקס הכי טוב יש המלצות גרסאות וכו' תודה מראש נ"ב אני שונא את NT 4 אז אין טעם להציע זאת

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום. מישהו יודע אם פרויקט NOBOUNDS מתקדם והאם ניתן כבר להוריד את התוכנה? אני מעוניין במכשיר הנוקיה N810 אבל גם חשובה לי היציאת VGA . תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. קראתי את הנעוץ ואף פעם לא ראיתי/התעסקתי עם לינוקס אז יש לי כמה שאלות. אני רוצה להתקין UBUNTU על המערכת מדיה סנטר בסלון. בשביל התוכנה BOXEE 1 יש לי על המחשב בסלון כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לראוטר מתי שהמחשב עולה,האם יהיו בעיות להתקין את הדרייבר שלו כל הלינוקס ? 2 אנטי וירוס כמו למשל NOD32 עובד/יעבוד ? 3 דרייבר לכרטיס מסך שלי (HD2400) ולכרטיס קול (לוח של אסוס) יהיה ? 4 אפשר בבקשה מדריך להתקנה וקינפוג נכון ? 5 עוד משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים.. 1. האם מישהו מכיר מעבד תמלילים תואם OFFICE שאיננו NeoOffice? אני מחפש מעבד תמלילים נוח שיכול לקרוא ולשמור קבצים גם עבור אופיס. הניאו אופיס מתסכל אותי מאד בגלל תאימות העברית הלוקה (ואשמח אם תקחו את זה כעובדה, לי כבר אין כח לנסות להתאים עצמי לניאו אופיס). 2. האם מישהו מכיר את תוכנת "MELLEL"? אשמח לחוות דעת עלייה, האם אפשר להפעיל ולשמור בה קבצי וורד ואופיס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. Started by Googleness,

שלום לכולם. אני הולך לפתוח משרד ויהיה שם מחשב אחד שיעבוד עליו אובונטו בגרסה הכי חדשה (אני מניח שאמור לצאת כבר הגרסה החדשה נכון? 7.10). מה שמעניין אותי מבחינת אנטי וירוס ופיירוול ואנטי רוגלות למיניהם איך אני מאבטח את הלינוקס שלי במשרד בצורה מקסימלית ומיטבית. פשוט אני הולך לעבוד דרך האינטרט ואני לא מעוניין שיהיו לי בעיות מוזרות. כמו כן אני הולך לחבר למחשב מכשיר משולב HP 5610 תיהיה לי בעיה אם אני שם מערכת 64 ביט?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  24. היי. עקבתי אחרי המדריך הזה http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=75527&highlight=xcomposite ושהגעתי לשלב השני הוא כותב מה לעשות עם KDE,גנום וכו',אבל לא כותב מה עושים עם אובונטו,למישהו יש מושג? מישהו מכיר אפקט דומה שיותר קל להתקין? גם בריל לא הצלחתי

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום. שמעתי לאחרונה על מערכת הפעלה בשם REDHEAD ורציתי לדעת כמה דברים עליה.. א. היא פשוטה להפעלה לא צריך להבין הרבה בקוד פתוח על מנת להשתמש בה (כרגע אני משתמש ב מנדרובה 10.2 ואין לי ממש בעיות איתה) ב.מישהו משתמש בה והוא יכול לתת לי רקע האם ההתקנה קשה או גם קלה כמו במנדרייק שהכול NEXT כמו ב WINDOWS? ג. מה דרישות המערכת יש לי פנטיום 4 1.6GHZ 256MB DDR GEFORCE 2 64MB MX זה יפעל אצלי יותר מהר מהXP או באותה מהירות בערך?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.