לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
-
שלום שלום על ההארד דיסק מותקן WIN2K פרו בכונן C, כונן D בשמן32, ופירמטתי עוד 2 כוננים לswap ו ext3 שהיו כprimary extended, ניסיתי גם להעביר אותם לlogical אבל זה לא עזר.. כשאני כותבת לו fdisk /dev/hda אני מקבלת את ההודעה הבאה (בערך) not able to write partition table. contains neither valid dos nor sun sgi osf disklabel building a new dos disklabel. changes remain in memory only until decided to write them. invalid flag 0x0000 partition table 4 will be corrected by w ואז אני כותבת W והוא אומר שהוא לא יכול לכתוב /dev/hda כשאני עושה fdisk /dev/hda p הוא כותב שיש רק 476 מגה וההארד דיסק הוא של 40 ג'יגה... הוא רושם את הכותרות של הטבלה אבל אין רשומות.. ניסיתי גם למחוק …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מחשבים כמו MAC MINI הם מחשבים די חלשים, אך הם עדיין מריצים מערכות כמו טייגר 10, ושלאופרד לא דורשת מחשב חזק כמו המתחרה שלה ויסטה. זה נכון? מהן בעצם הדרישות מערכת של טייגר? תודה עריכה: הסתכלתי באתר של אפל, כתוב A PowerPC G3, G4, or G5 processor. אם מדמים את זה לפנטיום של אינטל, איזה פנטיום זה בערך?/כמה GHZ?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! קיבלתי מחשב "חדש" שאני מעוניין לעבוד עליו באופן שוטף בעיקר לגלישה באינטרנט ותו לא. עכשיו, בעיקרון ידעתי שמחשב ישן - מתאימים לו לינוקס , ואפשר לעבוד עליו בכיף לצרכים כאלו. מהיר, חלק ועושה את העבודה ללא דופי. השאלה היא האם היום, כשוינדוס 7 כ"כ השתפרה ויציבה - גם למחשבים חלשים - יש כבר את רמת ההבדלים הזו מבחינת ביצועים ששווה לי לספוג את החסרונות של לינוקס, או שבאמת כבר ברמת הביצועים אין כזה הבדל היום? אגב, המפרט כדלקמן: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהדרישות אינן גבוהות, אבל מדובר במפרט עם חלקים חדישים, ואני פשוט לא יודע אם קיימים דרייברים לכל הרכיבים, האם מערכות לינוקס השונות מסוגלות לזהות את כל הרכיבים וכו'.. (זה מחשב חדש שקונים לבת דודה שלי). AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache 939 PIN EPoX EP-9NPAJ nForce4 chipset Albatron GeForce 6600U 128mb (128bit 8-Pipelines 400/700) PCI-Express Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ NEC 3520A Black DVD-RW Black Floppy 1.44 COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper series Rev 2.0 - 24Pin - ATX 1.3 - 350W הלוח אם אינו תומך ב-NCQ (פשוט ההפרש מחיר מזערי וזה כונן עם חמש שנות אחריות אז מעדיף על WD). ואיזה גירסא מומלץ לה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה קשור לפה. אני רוצה להוריד את מערכת ההפעלה MAC כדי לנסות אותה על VMWARE זה עולה כסף או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין חבילות תוכנה ע"י לחיצה על האיקון שלהם האם זו הדרך? אחרי ההתקנה אני לא מוצא איפה נמצאת התוכנה ואין לי מושג איך להפעיל אותה. מישהו מוכן להסביר לי ? מדובר ב REDHAT9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש windows שעשה את המעבר השבוע למיני-מאק. זאת פעם ראשונה בחיים שלי על מאק. כמה שאלות שלא ברורות לא יתכן שלא יהיה ל idigital תמיכה טלפונית, על פניו נראה לי שהפורום הוא הדרך היחידה ברגע שאני מנסה להתקין כל תוכנה מסוימת שאני מנסה להוריד כמו לדוגמה adobe flesh אני מתבקש להזין user אדמין וסיסמה, מופיע יוזר שאין לי מושג מי נתן את ההוראה הזו ואיך בדיוק בחרו לי כבר יוזר. לפי מה שאני מבין החלפת שפה מתבצעת ב cmd+space-לא עובד ובמקום זה אני צריך להחליף דגל עם העכבר. כדי ליצור apple id אני מתבקש להזין פרטי כרטיס אשראי..... לא מובן כנ"ל גם ל icloud רזולוציית מסך ברמה נמוכה, איך משפרים אותה בהגדרות ואיך מגדילים את שטח הצפייה באתר :s05: אשמח להבהרה על מנת שאוכל…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט מחר את המחשב, להתקין XP ולהתקין Linux לאחר מכן. ההארדיסקים שלי בנויים כך 320GB IDE שעליו יש גיבויים ועליו אני אתקין את ה- Windows 160 GB Sata שישמן לאיכסון 40GB IDE שעליו אני אתקין את 7.04Ubuntu לפי מה שקראתי הבנתי שצריך קודם להתקין את ה- Windows ורק לאחר מכן להתקין את ה- Ubuntu. השאלה שלי היא אם אח"כ ה- Boot ידע שיש לי גם Windows על הארדיסק אחד וגם לינוקס על הארדיסק אחר ויתן לי את האפרשות לבחור אני יודע שרוב הסיכויים שלא יהיו לי שום בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ולכן אני זהיר. ד"א אשמח לטיפים אם יש לכם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס קול למחשב די ישן עם לינוקס אובונטו 7.04 ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר בשום אופן האייקון עדיין מציין מושתק וכשאני לוחץ עליו מופיעה הודעת שגיאה. :kopfpatsch: אין לי מושג מה עושים :s07: בבקשה תעזרו לי נ.ב. כרטיס C-media 8738 תודה.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
משהו יודע איך אני יכול לשנות את הפנטים בעברית ב firefox? פשוט רואים אצלי מגעיל יכול להיות שזה בהגלל הכרטיס מסך?(voodo3 )? גם רואים קטן הקיצר משהו יודע איך לסדר את זה? ויש לי את מנדריק 10
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שישי קניתי לי מקינטוש פלוס קצת מקולקל אבל הוא לא הולך להיות תקין. הוא הולך להיות אקואריום. כן. פרקתי לו את הצורה וגיליתי שזה מארז חתום. למי שלא מכיר את הסיפור אז כל הצוות שייצר את הסדרה הראשונה של המקים חתום בתוך המארז. ועכשיו לעבודה : http://fish.jbic.com/~ben/macquarium
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף התקנתי אובונטו על הלפטופ, ולבינתיים אני די מרוצה, המחשב רץ כל כך הרבה יותר מהר מ XP (מותקנים ב dual boot - ועוד אובונטו בצד הרחוק של ההרדיסק). הקטע של ה desktop cube אדיר - זה כמו לעבוד עם כמה מסכים במקביל. בכל מקרה, יש לי כמה שאלות עדיין (הרוב דברים קטנים). 1. הbookmark bar של הפיירפוקס לא שומר את האייקונים של האתרים, איך אפשר להדליק את זה, או לעשות שהוא כן ישמור? האייקון מופיע בשורת הכתובת, רק לא בכפתורים שיצרתי לאתרים. 2. לעשות סקרול עם הטאצ'פד לא עובד. אפילו שבהגדרות זה מסומן כאילו זה אמור לעבוד, זה לא עובד. אני מתכוון לזה שכשגוררים את האצבע על הצד הימני של הטאצ'פד. ב XP על אותו מחשב זה עובד. 3. יש לי בלפטופ LED שמראה מתי אני מחובר לווירלס - ב XP הוא עובד, באו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להכנס לתיקיה root@slax מה אני רושם בשביל להכנס לתקיה ולצאת[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 14:32:08 טוב הסתדרתי ל cd images$
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי, יש לי בעבודה מחשב עם fedora20 ו-xfce. משום מה הצירוף מקשים CTRL+ALT+H תפוס על ידי איזו תוכנה ומציג לי את ה-clip board שלי, לא משנה באיזו תוכנה אני כרגע. העניין הוא שאני צריך אותו בשביל לעבוד עם Eclipse (כלי לפיתוח תוכנה) אבל הוא תפוס על ידי תוכנה אחרת שאני לא מצליח למצוא. ניסיתי לחפור בהגדרות: application-->settings-->keyboard-->key shortcuts אבל לא מצאתי את הצירוף הזה. איך אפשר לדעת מי השתלט לי על זה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בלינוקס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני הלינוקס,ע"י שימוש בUbuntu וKali, נלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול משתמשים. פקודות Terminal בסיסיות. ניהול תקיות וקבצים. מתן הרשאות. ניהול כרטיס הרשת ותעבורת תקשורת. שימוש בתוכנות סריקת רשת (כגון: NMAP). ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה בנושאים שונים בלינוקס.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איזה פקודה גורמת להדפסת הפלט הנל cotodos0 c0t0d0s1 עד S7 c0t2d0s0 c0t2d0s1 עד S7 T2 c1t1d0s0 c1t1d0s1 עד S7 שאלה נוספת: מה פרוש C0/TS/D0/S0 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ץודה לכל העונים!!!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איפה Mandrake Move מחביא את הדיסקים הקשיחים? ??? חשבתי שאני אמצא אותם ב-Home, אבל התבדיתי. איך אני יכול לדעת איזו גירסה של Mandrake Move יש לי? כאשר מערכת ההפעלה עולה, כתוב KDE 3.1. מה זה KDE? האם זו הגירסה של ה-Kernel?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמיד באקספי יש את כל הטולברים האלו שמראים שאפשר בלאופרד לעשות תיקיה שתפתח כמו מגירה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיקאסט 106 עם עדי רביד ובעז אורדן. כרגיל, מקים, אפל, מיקרוסופט והרבה איפון. להנאתכם. בעז אורדן אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבצעים CUT & PAST בOSX 10.4 .דבר נוסף:האם יש כאן פורום לתכנת ההקלטות לוג'יק 8?
-
היי חבר'ה.. יש ברשותי 2 מחשבים ואקסטרימר 1 במחשב אחד מותקן חלונות 7 64 ביט (בשביל המשחקים ) ובמחשב השני - מותקנים כל הדיסקים הקשיחים - אני מעוניין להפוך אותו לפורטל עבור האקסטרימר והמחשב של החלונות. הבעיה מתחילה כשהתקנתי אובונטו הגרסה החדשה 13.04 (?) אני לא מצליח לשתף קבצים בין אובונטו לחלונות - אני לא מצליח בכלל לגשת למחשב של האובונטו לא עם המחשב השני ולא עם האקסטרימר... ודווקא כן אפשרתי את כל שיתופי הקבצים.. עזרה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-