לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מחשב עם 2 ארדיסיקים .. אני רוצה להתקין על ארדיסק אחד לינוקס אני לא יודע איזה גירסה מה מו מי אני רוצה גירסה בעברית עם עזרה טכנית..למתחילים... ושיהיה קל להתקין אותה בלי לפגוע בXP שמותקן על הכונן השני.. ויש לי שאלות.. האם לינוקס זה כמו מערכת הפעלה XP רק קוד פתוח הכוונה שליטה עלייה...מבנה ..צורה (מראה כמו וינדוס) שיש התחל למטה ושעון..שאני לא יקבל איזה הלם שאני רואה אותה איזה תוכנות הגנה צריך להתקין שאני משתמש במערכת הזאת? FIREWALL? אנטי וירוס איזה חברות.. האם חיבור לאירנטנט זה סיפור ארוך.?.?..יש לי מודם של AMBIT ואני מקווה שאני יסתדר אני צריך דרירורים ICQ? מססנגר.?..MIRC אפשר להתקין?.. שיפעלו?.. FLASHFXP? אפשר להפעיל?.. EMAIL יש ?..איימל לקבל דואר אקספלולר? יש?.כדי ל…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מריך את הסרבר ככה: ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 16 +ip 212.199.163.194 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & ואז הוא עולה והכל ואז הוא כותב לי: Your server will be restarted on map change. MasterRequestRestart Your server will be restarted on map change. ואחרי שאני מחליף מפה הסרבר נופל .. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשעושים activate לPPP0 הוא עובר בשלום אבל אין גישה לאתרים.. לא פינגים לא כלום.. המודם לא שודרג לראוטר.. please help תודה מראש (:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מוסיף יוזר חדש ב: adduser אני יודע שיש -p ואחריו אתה מוסיף סיסמה.. אבל יש לי בעיה שאותו יוזר לא יכול לעלות קבצים או להוריד.. רציתי לדעת אם אילו עוד -- אני יכול לתת לו את הרשות הזאת, כמו -n ואם מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה כל אחד עושה אני יודע לו מאוד! תודה!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
I have a SSH software, and I can use that to connect to a remote server, and work on that remote server. I can run my program on that remote server in short time or if I keep working on that server (like typing something) for a long time. Now I need to run a intensive computing program on that remote server, say it will take 8 hours to finish, and I don't want to keep typing on that remote server and just like to let that intensive computing running until it finish, but the problem now is that if I don't type something on that remote server for about half an hour, the remote server (or ssh) will automatically close the connection, and all my previous computation (haven't …
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד , עליו התקנתי את WINDOWS XP , אבל עשיתי עם ההתקנה של ה-XP , מחיצות(PARTITIONS) של C,D,E כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין על מחיצה מסוימת, נגיד שלא עליה יושב ה-WINDOWS , את היוניקס?? 2. נגיד ואפשר, אפשר להתקין יותר מיוניקס אחד על אותו כונן? 3. ונגיד ואפשר גם את זה...מה הגודל של כל התקנה? חשבתי על MANDRAKE 10 , ו-SUSE 9.1 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לעזור קצת ולתת כמה קישורים לאתרי לינוקס שימושיים , עם חדשות על הלינוקס ודברים הקשורים אליו וכך לעזור לאנשים למצוא את מבוקשם בקשר ללינוקס בין אם זה תוכנות , משחקים וכד' ללינוקס. רשימת אתרים: אתרים בעברית: www.whatsup.co.il http://www.gentoo.org.il/ www.penguin.org.il mirror.hamakor.org.il www.linux.israel.net www.linmagazine.co.il www.linuxhelp.dr-host.co.il אתרים באנגלית: www.kde-look.org www.eciadsl.flashtux.org http://www.tuxs.org/chooser http://www.linuxquestions.org www.distrowatch.com www.li.org www.gnome-look.org www.thelinuxapprentice.com www.sourceforge.net www.debian.org www.linuxiso.org www.librenix.com www.linuxjournal.com www.kde…
-
- 17 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ובכן אני התקנתי FEDORA 2 ועכשיו אני מעוניין למחוק אותה.. אין לי מושג איך עושים את זה, פעם שעברה שאחי ניסה הוא הרס את מערכת הקבצים והלכה לי גם המחיצה של הווינדוס והחזרתי את המחשב למצב האחרון שלו דרך הארד דיסק אחר עם גוסט שהיה במעבדה של אחי. אז אם אתם יכולים להסביר לי בשלבים את תהליך הפירמוט של הFEDORA והחזרתו לNTFS אני אודה לכם מקרב לב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה... קראתי את המאמר ונכנסתי לאתר והלכתי לאיבוד... אני לא מוצא שם את הקובץ להורדה. כמו כן אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני צריך עזרה והדרכה בנושא. טוב אז אני אעשה קצת סדר ותסבירו לי מה לא הבנתי ואיך ממשכים משם... 1. צריך עוד מחשב פועל (לוח-אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרדיסק, כונן דיסקים וכרטיס רשת) 2. אני לא צריך שני כרטיסי רשת למחשב הישן? אחד לכניסה ואחד ליציאה שיוביל למחשב החדש? 3. אני צריך להוריד את הקובץ של התוכנה שהיא גם מערכת הפעלה (לא יודע מאיפה להוריד!!) 4. להתקין את המערכת ההפעלה/קובצים במחשב הישן (איך? יש תפריטים מיוחדים שם?) 5. איך מגדירים את הכל? איך עושים את זה? טוב יש לי עוד מאה שאלות... אבל צריכים להתחיל מאיפה-שהו לא? תודה מראש... אלעד
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר שלהם את ההתקנה שלוקחת 4 מגה בערך עכשיו אני לא יודע איך להתקין את זה אני לוחץ פעמיים כלום לא קורה!!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זה הגירסא הרגילה של SUSE בדיסק אחד וללא התקנה? נאמר:SUSE Linux 9.1 Live CD מערכת הפעלה Linux של חברת SUSE הפועלת ללא התקנה. מה זה בדיוק כי נדמה לי שלא הבנתי נכון..כי הגירסא הרגילה היא 5 דיסקים...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הפירוש קוד פתוח, מה הוא עושה, הוא טוב ולמי ומה ההבל בין לינוקס לוינדואוס מקווה שתפרטו כמה שיותר בהרחבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש כאן, (לא בדיוק חדש באתר) אבל כמעט ולא כותב בפורומים. סוף סוף לא מזמן eciadsl הוציאו את הNortek, היחידי שתמך במודם שלי ALE130 ורצתי להתקין לינוקס כדי לראות אם זה באמת עובד. הצלחתי להגדיר את זה בפדורה קור 1, גם כן אחרי הרבה בעיות, מכיוון שזוהי גרסאת alpha זה לא כל כך יציב ורק אחרי שדיברתי עם Kolja שיצר את הסקריפט ואחרי שהוא יצר לי קובץ synchx.bin חדש הצלחתי להתחבר. בקיצור, יש לי שני מחשבים בבית, זה שמחובר לאינטרנט זה המחשב שמריץ לינוקס והשני הוא ווינדוס XP Pro אם זה משנה. לגבי שיתוף קבצים, זה לא בעייה, אני משתמש בקליינט וסרבר של smb בשביל זה, אין יותר פשוט מזה. שיתוף אינטרנט כבר קצת יותר בעייה. ניסיתי לעשות את זה עם קינפוג של NAT ושימוש ב IP Maquerading. קודם כל הגד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוד מאוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לתוכנה האמיתית, עם כמה שיותר אופציות אני לא רוצה לעבוד עם WINE ושטויות כאלה כי זה לא עובד חלק, אני מעדיף תוכנה שנכתבה במיוחד למערכת הזאת..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אמולטור שמדמה מעבדי PowerPC שקוראים לו pearpc(מדמה g4,g3) בכתובת: http://pearpc.sourceforge.net/ עובד על 20 fps איך שמים תמונה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שמעתי שיש לשיטה הזו הרבה יתרונות (UPTIME מטורף של האמיול למשל...) מישהוא מכיר כאלה מערכות עובדות? זה גדול מדי בשביל NEWBE בלינוקס? כי משיטוט קל שעשיתי ברשת הבנתי ש VNC בין XP ללינוקס הוא די מסובך. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 או 2 כנראה 64 זיכרון...) שאני רוצה לשים עליו מערכת הפעלה UNIX או LINUX. מה אתם אומרים ? ואם לינוקס אז איזה כי המחשב הזה מאוד ישן?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחובר לברק דרךכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200 שמחובר לכרטיס רשת לינוקס מזהה את את הכרטיס רשת אני התקנתי לינוקס רק אתמול אז ככה שאני לא יודע איך אז מי שיכול להסביר לי תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אנשים הרבה שואלים פה את אותה שאלה האם המודם שלי תומך בלינוקס הנה אתר שמביא סט דרייברים לרוב המודמים http://eciadsl.flashtux.org/modems.php כמובן שכן מודם עם כרטיס רשת תומך!!!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-