עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום ! היה לי מותקן mandrake 10.1 community והוא עבד טוב מאוד, הבעיה היחידה הייתה שמחצית הswap שלו לה עבדה בכלל [ ולא משנה שזה יותר מהר כרגע לעבוד ללא swap בכלל ] ורציתי לשנות את כי חשבתי שבמהלך ההתקנה טעיתי במשהו . מתוך windows הפעלתי את magic partition וראיתי שמחיצת ה swap נמצאת לפני המחיצות של המערכת עצמה של linux והחלטתי לשנות אותה ,ביקשתי שיבטלו אותה , ויעבירו את החלק שנשאר ממנה למחיצה העיקרית של libux ואז ממנה הורדתי שוב swap ככה שלמעשה בכישרוני הרסתי כנראה שתי מחיצות , חשבתי שמאחר וlinux לא השתמשה במחיצה לא תהיה בעיה, ואולי כאשר העביר אותה אחרי המחיצה העיקרית היא כן תשתמש בה, בקיצור כבר הבנתם שניסיתי לעלות אותה , הופיע הודעת שגיעה שהוא לא מאתר את הכוננים שלה. מה לע…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. מחשב PowerMac G5 עם מעבד PowerPC G5 כפול, 1.8MHz . על המכשיר יש מערכת OS X TIGER 10.4.14 מחפש אל-פסק מתאים. מצאתי כמה אפשרויות, האחת יקרה מקודמתה. השאלות: 1. האם באמת נדרשת אספקת גל סינוס? 2. האם חיוניות תוכנת הורדה מסודרת לסגירת מערכת כאשר המחשב נשאר דולק בבית? מה מידת רגישות מערכת הפעלה והקבצים לכיבוי לא מסודר? זאת במיוחד לאור החשיבות לכך במערכות הפעלה חלונות של מיקרוזיפט. 3. מידת חיוניות לכיבוי מחשב מסודר מבחינת חומרה, ספק הכוח במחשב, בעת נפילה גמר ובעת חזרת מתח חשמל. זאת במיוחד לאור רגישות מחשבי PC עם ספקי כוח גנריים שהגדרת ביוס שלהם לא הוגדרה להשאר מכובים כאשר חוזר החשמל. יש הגדרה כזו במק?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by shpoont,

מחפש שותף לפיתוח ותחזוקה של MailTabs for Mail.app קישור... לתוכנה כבר קיימים משתמשים רבים ומרוצים, בשלב זה צריך לסיים להתאים אותה ל-OS X Lion. ניסיון מעל 3 שנים בפיתוח ל-OS X חובה רצוי ניסיון בפיתוח תוכנות שמרחיבות יישומי OS X info@simplicity.fm

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  4. אני מחפש תוכנת Partition Imaging טובה מבוססת-לינוקס שעולה מBoot CD ברמה של Acronis True Image, מבחינת הGUI, המהירות ורמת הדחיסה. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  5. שלום, (מי שלא רוצה לקרוא קצת מחווית השימוש שלי באבונטו שימשיך וירד ל-3 פיסקות האחרונות, שם מתוארת הבעיה) כבר מלפני שרכשתי את המחשב שלי תכננתי על התקנת אבונטו ולעבור "לצד האפל". בלי ידע לפני וכו' וקריאה נון-סטופ למדתי "מספיק" בשביל להתחיל את המסע הארוך שלי לעבר הצד האפל שנשמע כמקום מבטחים למחצה מנפגעי וינדוס ואי שימחה מהמערכת. ההתקנה הייתה פשוטה, קלה, מצויד בדיסק לייב CD ודיסק התקנה ניסיתי קודם ת'מערכת- היתאהבתי בה מייד ונהנתי- הרגשתי את הכוח שמערכת ומאז כל פעם שאני טוען ת'מערכת אני אומר שיום אחד אני עובר לתמיד! עברו כמה חודשים אחרי של שימוש בווינדוס לצד אבונטו ואני כל הזמן הישתמשתי בווינדוס כי הייתי צריך לדאוג לסידור האינרנט בווינדוס וסידור הקטע של החוקיות שדרש אינטרנט וה…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

קניתי כרטיס קול למחשב די ישן עם לינוקס אובונטו 7.04 ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר בשום אופן האייקון עדיין מציין מושתק וכשאני לוחץ עליו מופיעה הודעת שגיאה. :kopfpatsch: אין לי מושג מה עושים :s07: בבקשה תעזרו לי נ.ב. כרטיס C-media 8738 תודה.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. דבר ראשון, אני ממש מרגיש ש-OpenSuse לא "ידועה" לרבים וחבל, זה פספוס גדול. גם לי היו זכרונות רעים מגרסא 6 ו-7 שהיו, אבל זה ממש עבר מהעולם. מערכת הפעלה נוחה מאד לשימוש, ולדעתי הרבה הרבה יותר נוחה מאובונטו (אני כבר שנה וחצי על אובונטו...) אני אישית ממליץ להתנסות... בכל מקרה, crossover זה דיי גאוני, יש MS Internet Explorer 6 (שזה לא חדש..) וגם MS Office 2003 פועל!!! מצ"ב זוג תצלומי מסך.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  8. יש מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד עריכה : נא למחוק , התבללתי בפורום

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  9. טיקאסט של יום חול עם שלל חדשות ועידכונים ככל שסיפקו אתרי האינטרנט השונים והתיר הזמן. ארוע הטיקאסט הגדול www.tcast.co.il/event ביום שני זה ה 27/7 באייקפה. נפל דבר בארצינו, נירשמו עשרות אנשים וגם שילמו עשרות אנשים. מטבע הדברים הארוע עם כך אמנם יתרחש ביום שני בערב והפאנל של האנשים הנבונים שקיבצנו עבורכם ינסה להשכיל אתכם ולהיענות לבקשותכם ושאלותכם. קדימה, הכו את המומחים :-) בימים הקרובים עד הארוע השתמשו בפורום הטיקאסט לעידכונים אחרונים או אם מתעוררת שאלה. המייל שלי לבירורים boaz@tcast.co.il. האזנה נעימה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by arche,

שלום לכולם יש לי ubuntu 7.04 איך אני מגדיר DNS אני רוצה להיתחבר לאינטרנט דרך WI FI עם מ"ס DNS . מה אני צריך לעשות ? תודה תודה.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  11. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את האובנטו (חודש). עכשיו לפני כמה זמן החלפתי כרטיס מסך בלי להסיר דרייברים וכו', התקנתי כרטיס מסך אחד ומסתבר שהוא היה תקול ואז המחשב קרס בעליה ראשונה של האובנטו, התקנתי כרטיס מסך אחר ועכשיו הוא עולה, אבל נראה לי שהמחשב דיי נדפק. קודם כל הוא עושה לי Mount לכוננים אבל זה מראה שהם ריקים. מתי שאני מנסה לערוך את הקובץ אני מקבל שגיאה: elayg@ElayG-Desktop:~$ su -l Password: root@ElayG-Desktop:~# gedit /etc/fstab (gedit:7161): Gtk-WARNING **: cannot open display: root@ElayG-Desktop:~# וחוץ מזה יש עוד כל מיני דברים. עכשיו השאלה היא ממה זה נובע, ואיך אני מתקן את זה ? נ.ב אני כמעט בטוח שגם הכרטיס מסך הזה דפוק כי הוא קורס לי לפעמים בווינדוס ואני לא בטוח א…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by Arnold,

בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by koplov,

שלום, לפני שבוע שידרגתי את המחשב שלי מקובונטו 9.04 לקובונטו 9.10, ומאז כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל בהתחלה הודעת שגיאה Sorry, the program "kdeinit4" closed unexpectedly מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה kdeinit4 עושה ואיך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by scribell,

התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by teddy85,

אני עברתי ל MAC לפני חודשים ואני שממש מחשיב את עצמי משתמם WIN מתקדם מצאתי את עצמי טירון ב OSX (לקח לי ממש הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות BOOT FROM CD ) אחרי חודשיים של שימוש וקריאת מדריכים למתחילים הבנתי פחות או יותר מי נגד מי אבל עדיון חסר לי את היכולת שימוש המתקדמת לOSX אני מבקש מדריכים למשתמשים שרוצים לדעת יותר (משהו כמו קורס תכנאים למחשבי מק) איפה שהוא שאפשר לקרוא על תוכנות למק שמומלץ להשתמש ביחס לתוכנות אחרות וכו תודה על העזרה

16. Started by talisman,

שלום אני מחפש המלצה לספר או אתר שממנו ניתן ללמוד בסיס (וקצר יותר מזה) של לינוקס. תודה למי שייעזור.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  17. Started by benma,

שלום. רציתי לדעת האם מישהו מכיר מקום בארץ בו אפשר לקנות מחשב יעודי ללינוקס. כלומר, מחשב לא ממש חזק במארז קטן כמו מחשב HTPC ,וזול יחסית. (חשבתי ללכת על מחשב HTPC אבל הם יקרים יחסית לחומרה שלהם). למשל בחו"ל יש מחשבים כאלה: http://www.damnsmalllinux.org/store/Mini_ITX_Systems/Damn_Small_Machine http://www.damnsmalllinux.org/store/Mini_ITX_Systems/Diskless_Mini_ITX_System תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by b_29,

האם מישהו שמע על שרת פקסים שאני יכול להריץ על לינוקס ולמשוך ולשלוח פקסים דרך תחנות WINDOWS XP תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  19. הכוונה שלי האם אני יכול להיכנס ללינוקס ממש, ולהכניס USB STICK ומתוך מערכת ההפעלה לינוקס ללחוץ על SETUP ולהתקין את XP. אפשרי? משתמשי לינוקס \EEE בבקשה תעזרו כאן, לא מצאתי חומר על זה באינטרנט.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  21. בגרסא הבאה יהיה אשף לזה http://techtoppicks.com/archive/ubuntu-to-get-better-dualview-support/

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  22. משום מה, כשאני על עברית בפיירפוקס אני לא יכול להשתמש בקיצורי מקלדת, וזה ממש מעיק. אי אפשר לעשות ctrl+כל דבר, זה פשוט לא עושה כלום. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by Djx,

??? מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אוקיי אז ככה האם אני יוכל להריץ את המשחקים WARCRAFT III ו STARCRAFT II על לינוקס? לדוגמא על גירסא של רדהאט או סוס? ואני שואל אם זה אפשרי טכנית , לא אכפת לי אם זה יהיה קשה ומסובך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by Eli100,

מישהו ניסה לפרוץ לי את האייפון ואמר שהוא עשה סנכרון \ גיבוי של האנשי קשר + תמונות במחשב.. הפריצה לא הצליחה ועכשיו אין לי אנשי קשר ואין כלום אני תקוע ואני חייב את האנשי קשר בשביל העבודה... מישהו יודע איך מפעילים את הגיבוי שהוא עשה? שיחזור הכל? שבת שלום שנה טובה

דיונים חדשים בפורומים