לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אני מתקין על מערכת הפעלה כזאת שרת FTP שיתמוך בגישת FXP כמובן שיש את ה FTP המובנה אבל הוא לא תומך בכזה דבר .. אני יודע שקיימות תוכנות שונות אבל די הסתבכתי עם זה כי אני ממש חדש במערכת הזאת... תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למתאם (Adapter) שבעזרתו אני אוכל לחבר ל-G5 אביזרים של המקינטוש הישן שלי. האביזרים ההם התחברו בחיבור המיושן שנקרא Apple Talk. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו כזה. אם מישהו יודע על כזה דבר שיגיד לי... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני אף פעם לא התקנתי לינוקס ורציתי לדעת האם המודם ADSL שלי יעבוד בלינוקס, המודם הוא מהסוג הזה: ECI B-focus router 270PR (זה מה שכתוב על המודם) האם הוא יעבוד בלינוקס? ואיזו הפצה של לינוקס אתם ממליצים למתחיל כמוני?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו יודע למה הלוגו של לינוקס הוא פינגווין ??
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי איזה מטלה במכללה שלי לנהל שרת ואתר של קורס . השרת בעל OS לינוקס FEDORA . שאלתי : בניתי דף בית ואני רוצה שברגע שאני רושם את השרת שיעלה הדף בית שלי האתר הוא http://212.150.245.6 אני רוצה שבמקום הדף של FEDORA יהיה הדף בית שלי . איפה אני צריך לשים את דף הבית שבניתי ? ומה אני צריך להגדיר כדי שהוא יעלה שאני נכנס ב BROWSER ל http://212.150.245.6 תודה לכולם .
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הכוונה שלי האם אני יכול להיכנס ללינוקס ממש, ולהכניס USB STICK ומתוך מערכת ההפעלה לינוקס ללחוץ על SETUP ולהתקין את XP. אפשרי? משתמשי לינוקס \EEE בבקשה תעזרו כאן, לא מצאתי חומר על זה באינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי UBUNTU 7.10 על מחשב שהיה מותקן עליו כבר UBUNTU 7.00 ללא בעיות וקיבלתי הודעת ERROR 17 בהפעלת המחשב. יש הרדדיסק אחד מחובר למחשב וXP שכבר מותקן. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. בינתיים השתמשתי בFIXBOOT כדי להשתמש בXP. לאחר שהתקנתי שוב את הGRUB (מהLIVECD) הודעת השגיאה חזרה ועכשיו גם FIXBOOT לא מחזיר את הBOOTLOADER של XP (למרות שהוא מדווח שהפעולה הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג איך אני מפעיל את הGRUB כדי שגם הXP וגם הUBUNTU יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני עברתי ל MAC לפני חודשים ואני שממש מחשיב את עצמי משתמם WIN מתקדם מצאתי את עצמי טירון ב OSX (לקח לי ממש הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות BOOT FROM CD ) אחרי חודשיים של שימוש וקריאת מדריכים למתחילים הבנתי פחות או יותר מי נגד מי אבל עדיון חסר לי את היכולת שימוש המתקדמת לOSX אני מבקש מדריכים למשתמשים שרוצים לדעת יותר (משהו כמו קורס תכנאים למחשבי מק) איפה שהוא שאפשר לקרוא על תוכנות למק שמומלץ להשתמש ביחס לתוכנות אחרות וכו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מחשב PowerMac G5 עם מעבד PowerPC G5 כפול, 1.8MHz . על המכשיר יש מערכת OS X TIGER 10.4.14 מחפש אל-פסק מתאים. מצאתי כמה אפשרויות, האחת יקרה מקודמתה. השאלות: 1. האם באמת נדרשת אספקת גל סינוס? 2. האם חיוניות תוכנת הורדה מסודרת לסגירת מערכת כאשר המחשב נשאר דולק בבית? מה מידת רגישות מערכת הפעלה והקבצים לכיבוי לא מסודר? זאת במיוחד לאור החשיבות לכך במערכות הפעלה חלונות של מיקרוזיפט. 3. מידת חיוניות לכיבוי מחשב מסודר מבחינת חומרה, ספק הכוח במחשב, בעת נפילה גמר ובעת חזרת מתח חשמל. זאת במיוחד לאור רגישות מחשבי PC עם ספקי כוח גנריים שהגדרת ביוס שלהם לא הוגדרה להשאר מכובים כאשר חוזר החשמל. יש הגדרה כזו במק?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ניסתי להמיר bgl ל dict במערכת הפעלה ווינדוס וניסיתי בעזרת מדריכים שונים לעשות זאת ומשום מה לא הצלחתי ובחלקם לא הבנתי מה לעשות כי הכול ללינוקס לכן, אני מבקש שאם מישהו יכול לעזור לי ליצור את הקובץ או להסביר לי איכשהו אני אודה לו מאוד בברכה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
פורסמו התוצאות של הרבעון הקודם וזה נראה טוב לחברת אפל קודם כל היא היצרן ה 4 בגודלו של מחשבים בארה"ב עם נתח שוק של 6.1% אחרי DELL, HP ו Gateway שנית נמכרו ברבעון האחרון 1.6 מליון מאקים שזה יותר מאי פעם (מאקים חזרו להיות רוב הרווח של החברה לאחר שבמשך כמה זמן חטיבת המוזיקה הרוויחה יותר) לאפטופים אחראים לכמעט שני שליש ממחירות החברה ולכן בשוק הלאפטופים יש לה נתח שוק של 12% כל זה אחראי לעובדה שאפל סיימה את הרבעון עם 10 מיליארד דולר במזומן עוד כמה דברים חוץ מזה: למי שלא יודע אריק שמידט ה CEO של גוגל הצטרף לא מזמן למועצת המנהלים של אפל ונראה כאילו נוצרת ברית אפל-גוגל אפל גם הגישו בקשה רשמית לרשום את iPhone בתור סימן רשום ולבסוף אפל גם הצליחו לשחרר לשוק מספר לא ידוע אך ככל הנראה מ…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין לחבר שלי Redhat 7.3 ושאני מגיע לחלק של ניהול המחיצות.. שאני לוחץ על אחת משלוש האפשרויות אז הוא אומר לי בערך הודעה שתוכנה אחרת מנהלת את המחיצות ומשהו כזה... משהו יודע מה הבעיה כי אצלי הכל חלק! נ.ב - למי יש פה רדהט ו-מודם ADSL ITEX שיצור איתי קשר דחוף! ICQ EMAIL...
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אוקי, אני מקווה שאני לא עושה איזה עבירה על הפורום כי אני לא ממש יודע אם זה מוגדר כדיבור על ווארז או לא.. , אני פשוט לא ממש יודע על הנושא אבל הבנתי שעשו פאצ'ינג למערכת הפעלה MAC OS בעבור מעבדים בארכיטקטורת X86 ... שאלתי היא כזו, האם המערכת הפעלה מתפקדת כראוי ? כלומר כבכל MAC גם על ה PC ? או שהיא מתפקדת בצורה לקויה ? הנושא הזה נשמע מאוד מעניין במידה כזו או אחרת כי המערכת הפעלה הזו, מלבד "פלצניותה" מאוד נוחה וטובה לגראפיקאים.. אז אשמח למידע על הנושא הזה.. ואני מקווה שזה לא עבירה לדבר על זה פשוט מאוד מעניין אותי העניין, במידה וכן מנהלים למחוק.
-
חיפשתי את התשובות בפורום ולא ממש מצאתי... אז ככה: 1) unix - למה שבכלל נרצה לעבוד על shells אחרים אם tcsh הכי מהירה ומתקדמת וכוללת הכי הרבה פקודות 2) מה ההבדל בין המעטפות (shells) ביוניקס למעטפות בלינוקס ..ומה זה bash? 3) מה ההגיון העומד מאחורי ספריית הבית? הרי ברור שניתן לשמור קבצים ותיקיות בנתיבים אחרים (כמו בוינדוס), אז למה בעצם אני צריך ספריית בית? 4) האם תיקיית הבית של /root נוצרת אצל כל המשתשמים? לא רק במחשבים של מנהל המערכת? או האם מדובר בכלל ב- root לוקאלי על המחשב 5) מה ההבדל אם אני לוחץ ctrl+d או ctrl+z בזמן שאני ב- terminal מכיוון שאני כל השבוע לא בבית (צבא..) ריכזתי פה את כל השאלות שלא הבנתי...אשמח לקבל תשובה בהקדם כי כמו שאמרתי...מחר אני שוב הולך תודה =)
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
למה ומה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבנתי איך לכתוב בפורום אז קיצור יש לי בעייה אחרת עכשיו. קראתי קצת וראיתי שאובונטו מומלצת למתחילים. הורדתי ubuntu 7.10 (i386) וצרבתי. עכשיו שמתי בלפטופ IBM T20 את הדיסק והכל עלה. הבעיה שכשאני בוחר בהתקנה זה מתחיל רגיל ואז עולה מסך שנראה כמו ERROR אחד גדול מקווה שתצליחו לעזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הורדתי וצרבתי את לינוקס מנדרייק LIVE CD. אני מדליק את המחשב והבוט עולה ואז יש את הloading הזה שמתמלא והוא מפסיק די בהתחלה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
היי, איך אני צורב דיסק ב-Windows XP עם Nero ש-RH יוכל לקרוא?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני גולש דרך הרשת הביתית . האם יהיו לי בעיות בגלישה כשאני אני יפעל עם לינוקס ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, קודם כל פירוט גרסאות וכדומה: Mandrake Linux 9.1 Canon BJC 3000 Open Office 1.1 (אבל הבעיה היא בכל תוכנה דומה).... שאני מנסה להדפיס טקסט, הטקסט מודפס כאילו הוא תמונה. שמדפיסים בווינדוס למשל, אז ההדפסה היא "פונטית"... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. המדפסת מזהה שזה פונט...... שאני מדפיס טקסט בלינוקס זה מדפיס את זה כאילו זוהי תמונה.... כלומר פשוט מזהה את הפיקסלים ומדפיס, לא לפי הפונט. אני מקווה שהבנתם את הבעיה.... בקיצר, איך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-