לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מקבל מחשב חדש בזמן הקרוב ואני רוצה להתקין גם לינוקס עליו, אבל קודם כל אני רוצה להתארגן עם הווינדווס ושהכל יעבוד כמו שצריך. אז איך אני צריך לחלק את הפרטישנים? להשאיר 10 ג'יגה Unpartitioned ללינוקס, או ליצרר פרטישן והלינוקס ימיר את זה לפרטישן לינוקס בעצמו? [עריכה] שכחתי לציין, אני מחלק את זה עם FDISK רגיל לא עם לינוקס ושכחתי גם לשאול אם הLILO תעלה לי לבד או שאני צריך לעשות משהו בשביל זה (או שזה תלוי בגירסא של הלינוקס בכלל) [\עריכה]
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אני מתקין על מערכת הפעלה כזאת שרת FTP שיתמוך בגישת FXP כמובן שיש את ה FTP המובנה אבל הוא לא תומך בכזה דבר .. אני יודע שקיימות תוכנות שונות אבל די הסתבכתי עם זה כי אני ממש חדש במערכת הזאת... תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד אינטל הכולל: כרטיס מסך משולב, RAID וכמובן כרטיס רשת שזה כבר ברירת מחדל הלוח חייב לתמוך בצורה מלאה (שהרייד וכרטיס הרשת יעבדו) ב CentOS 4.4 אולי ב 5. (אל תמליצו על החלפת הפצה, מה שרשמתי זה מה יש). תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בגרסא הבאה יהיה אשף לזה http://techtoppicks.com/archive/ubuntu-to-get-better-dualview-support/
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכם, האם משהו מצא איזה דרייבר נורמלי לכרטיסים של ATI? פשוט מה שיש היום בשוק הלינוקס לא תומך טוב עם ה-ATI שיהיה אפשר לראות HD כמו בן אדם. תודה רבה. הכרטיס שלי: HD6950.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי איזה מטלה במכללה שלי לנהל שרת ואתר של קורס . השרת בעל OS לינוקס FEDORA . שאלתי : בניתי דף בית ואני רוצה שברגע שאני רושם את השרת שיעלה הדף בית שלי האתר הוא http://212.150.245.6 אני רוצה שבמקום הדף של FEDORA יהיה הדף בית שלי . איפה אני צריך לשים את דף הבית שבניתי ? ומה אני צריך להגדיר כדי שהוא יעלה שאני נכנס ב BROWSER ל http://212.150.245.6 תודה לכולם .
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למתאם (Adapter) שבעזרתו אני אוכל לחבר ל-G5 אביזרים של המקינטוש הישן שלי. האביזרים ההם התחברו בחיבור המיושן שנקרא Apple Talk. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו כזה. אם מישהו יודע על כזה דבר שיגיד לי... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
טיקאסט של יום חול עם שלל חדשות ועידכונים ככל שסיפקו אתרי האינטרנט השונים והתיר הזמן. ארוע הטיקאסט הגדול www.tcast.co.il/event ביום שני זה ה 27/7 באייקפה. נפל דבר בארצינו, נירשמו עשרות אנשים וגם שילמו עשרות אנשים. מטבע הדברים הארוע עם כך אמנם יתרחש ביום שני בערב והפאנל של האנשים הנבונים שקיבצנו עבורכם ינסה להשכיל אתכם ולהיענות לבקשותכם ושאלותכם. קדימה, הכו את המומחים :-) בימים הקרובים עד הארוע השתמשו בפורום הטיקאסט לעידכונים אחרונים או אם מתעוררת שאלה. המייל שלי לבירורים boaz@tcast.co.il. האזנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
חיפשתי את התשובות בפורום ולא ממש מצאתי... אז ככה: 1) unix - למה שבכלל נרצה לעבוד על shells אחרים אם tcsh הכי מהירה ומתקדמת וכוללת הכי הרבה פקודות 2) מה ההבדל בין המעטפות (shells) ביוניקס למעטפות בלינוקס ..ומה זה bash? 3) מה ההגיון העומד מאחורי ספריית הבית? הרי ברור שניתן לשמור קבצים ותיקיות בנתיבים אחרים (כמו בוינדוס), אז למה בעצם אני צריך ספריית בית? 4) האם תיקיית הבית של /root נוצרת אצל כל המשתשמים? לא רק במחשבים של מנהל המערכת? או האם מדובר בכלל ב- root לוקאלי על המחשב 5) מה ההבדל אם אני לוחץ ctrl+d או ctrl+z בזמן שאני ב- terminal מכיוון שאני כל השבוע לא בבית (צבא..) ריכזתי פה את כל השאלות שלא הבנתי...אשמח לקבל תשובה בהקדם כי כמו שאמרתי...מחר אני שוב הולך תודה =)
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני ממש מרגיש ש-OpenSuse לא "ידועה" לרבים וחבל, זה פספוס גדול. גם לי היו זכרונות רעים מגרסא 6 ו-7 שהיו, אבל זה ממש עבר מהעולם. מערכת הפעלה נוחה מאד לשימוש, ולדעתי הרבה הרבה יותר נוחה מאובונטו (אני כבר שנה וחצי על אובונטו...) אני אישית ממליץ להתנסות... בכל מקרה, crossover זה דיי גאוני, יש MS Internet Explorer 6 (שזה לא חדש..) וגם MS Office 2003 פועל!!! מצ"ב זוג תצלומי מסך.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין לחבר שלי Redhat 7.3 ושאני מגיע לחלק של ניהול המחיצות.. שאני לוחץ על אחת משלוש האפשרויות אז הוא אומר לי בערך הודעה שתוכנה אחרת מנהלת את המחיצות ומשהו כזה... משהו יודע מה הבעיה כי אצלי הכל חלק! נ.ב - למי יש פה רדהט ו-מודם ADSL ITEX שיצור איתי קשר דחוף! ICQ EMAIL...
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על שרת פקסים שאני יכול להריץ על לינוקס ולמשוך ולשלוח פקסים דרך תחנות WINDOWS XP תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הכוונה שלי האם אני יכול להיכנס ללינוקס ממש, ולהכניס USB STICK ומתוך מערכת ההפעלה לינוקס ללחוץ על SETUP ולהתקין את XP. אפשרי? משתמשי לינוקס \EEE בבקשה תעזרו כאן, לא מצאתי חומר על זה באינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני עברתי ל MAC לפני חודשים ואני שממש מחשיב את עצמי משתמם WIN מתקדם מצאתי את עצמי טירון ב OSX (לקח לי ממש הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות BOOT FROM CD ) אחרי חודשיים של שימוש וקריאת מדריכים למתחילים הבנתי פחות או יותר מי נגד מי אבל עדיון חסר לי את היכולת שימוש המתקדמת לOSX אני מבקש מדריכים למשתמשים שרוצים לדעת יותר (משהו כמו קורס תכנאים למחשבי מק) איפה שהוא שאפשר לקרוא על תוכנות למק שמומלץ להשתמש ביחס לתוכנות אחרות וכו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי, איך אני צורב דיסק ב-Windows XP עם Nero ש-RH יוכל לקרוא?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, קודם כל פירוט גרסאות וכדומה: Mandrake Linux 9.1 Canon BJC 3000 Open Office 1.1 (אבל הבעיה היא בכל תוכנה דומה).... שאני מנסה להדפיס טקסט, הטקסט מודפס כאילו הוא תמונה. שמדפיסים בווינדוס למשל, אז ההדפסה היא "פונטית"... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. המדפסת מזהה שזה פונט...... שאני מדפיס טקסט בלינוקס זה מדפיס את זה כאילו זוהי תמונה.... כלומר פשוט מזהה את הפיקסלים ומדפיס, לא לפי הפונט. אני מקווה שהבנתם את הבעיה.... בקיצר, איך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. תמיד שמעתי על הפורום המדהים הזה אבל אף פעם לא הזדמן לי להיכנס והוא בהחלט מדהים בגודלו ובתוכנו ( עד כאן הליקוקים.) אני טכנאי מחשבים זה די זמן רב ומתבייש להודות כי אין לי שום מושג מעבר לבסיס בנוגע למחשבי מק. תמיד חלונות הייתה בראש מעייני ודי נשבר לי ממנה. לפני שמיקרוסופט (מצטער על המילה) תכניס לי את המסמר האחרון בפנטיום 3 שלי עם מערכת ההפעלה הבבל"ת שלה, החלטתי שמק יכול להוות עבורי הן כמשתמש פרטי והן כערך מוסף בעבודתי את הפתרון האופטימלי. אז ככה, התברר לי היום משמועה שאפל מתכוונת להוסיף את האפשרות של דואל בוט במחשבי המק שלה להרצת ווינדוס אקס.פי? נאמר לי גם שרק מערכת ההפעלה החדשה ביותר והמחשב דואל קור (של אינטל) יצליחו לתפעל אופציה שכזו.? האם נכונה השמ…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
הורדתי וצרבתי את לינוקס מנדרייק LIVE CD. אני מדליק את המחשב והבוט עולה ואז יש את הloading הזה שמתמלא והוא מפסיק די בהתחלה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו יודע למה הלוגו של לינוקס הוא פינגווין ??
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו ניסה לפרוץ לי את האייפון ואמר שהוא עשה סנכרון \ גיבוי של האנשי קשר + תמונות במחשב.. הפריצה לא הצליחה ועכשיו אין לי אנשי קשר ואין כלום אני תקוע ואני חייב את האנשי קשר בשביל העבודה... מישהו יודע איך מפעילים את הגיבוי שהוא עשה? שיחזור הכל? שבת שלום שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-